inkan8

Medlem sen 2011-08-19
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
CDON
Bra
(500+)
i
inkan8
6 omdömen
Usel2 månader sedan

Skulle fått en rabatt när jag gick med i klubben och anmälde min e-postadress men det var bara humbug och ett sätt att få en att anmäla sig och ösa spm. Dåligt..............

Valostore
Bra
(116)
i
inkan8
6 omdömen
Usel4 månader sedan

En såkallad kund"service" som är under all kritik. Spammar mig dessutom på mitt mobnr som jag INTE gett tillstånd till!

Protein.se
Dålig
(3)
i
inkan8
6 omdömen
Uselett år sedan

Spammar mig med utskick både via post och mobnr fast jag aldrig tillåtit det!

Enghs Sport
i
inkan8
6 omdömen
Usel2 år sedan

VARNING för detta oseriösa företag. Följer inte distansavtalslagen. Besvarar inte raka konkreta frågor. Dialogen är som att prata med Kalle Anka. Handla INTE av dom!

eStore.nu
OK
(26)
i
inkan8
6 omdömen
Usel2 år sedan

VARNING för detta företaget! Inget svar på mejl, finns inget telefonnummer att nå företaget på, ingen leverans, 2veckor sen

Cervera
Utmärkt
(500+)
i
inkan8
6 omdömen
Usel3 år sedan

STOR Varning för Cervera Usel kund"service". Det lovas saker flera gånger av handläggare som inte utför det som lovats. Man skriver inte anteckningar. Man skyller ifrån sig på andra handläggare. I slutändan står jag som kund med ett stort utlägg. ALDRIG mer Cervera!

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
i
inkan8
6 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Alltid nöjd med mina köp hos Apotek Hjärtat. Snabba leveranser, enkelt att handla Bara massor av ++++++++++++

RoyalDesign
Dålig
(500+)
i
inkan8
6 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

VARNING VARNING BLUFFÖRETAG SKICKAR… VARNING VARNING BLUFFÖRETAG SKICKAR VAROR TILL EN ANNAN DEL AV SVERIGE. BER INTE OM URSÄKT. KAN INTE LÄSA INNANTILL UTAN FRÅGAR VART VARORNA SKA. INGEN KOMPENSATION FÖR "DET KAN TA TID" UNGEFÄR TVÅ VECKOR. KOMMER INTE BETALA PÅ FLERA MÅNADER.HAR REKLAMERAT MEN JAG SKA HÄMTA UT I BUTIK OCH SEN RETURNERA PÅ NÅT KUFISKT SÄTT VARNING VARNING handla INTE INTE av DETTA BLUFFÖRETAG OBS OBS OBS!

Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
i
inkan8
6 omdömen
Usel4 år sedan

VARNING VARNING FÖR PERSONAL OCH APOTEK bromma blocks! men definitivt de som är anställda här! UNDVIK detta ställe! Hon som skulle ge mig mitt paket, hade ingen aning om vad hon höll på med! Trodde det fanns NÅN utbildning, fast HUR svårt kan de vara att bara hämta ett paket, som redan är färdigt?! Dessutom tog hon fram kölappar lite som hon tyckte. INGEN som helst ordning. Hon i butiken var rädd för sin egen skugga och definitivt kunderna. Inget hej, inget leende. Sista gången verkligen. VARNING för detta apotek OCH kronans droghandel. Mitt andra paket med viktig medicin plockades bara bort, så det fick jag beställa på annat håll.