3.1 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-02-20
T
Trebag(30 omdömen)
Bra kampanjer och erbjudanden i de fysiska butikerna, men framförallt alltid kunnig personal som hjälper till. Litar på apoteket. Skulle dock kunna ha lite lägre priser överlag men man kan inte få allt :)
2019-01-26
molg(18 omdömen)
Bra service och priser.
2019-01-22
Knude(43 omdömen)
Beställde på måndagen och låg i brevlådan på tisdagen! Betydligt snabbare än ex Apotea.
2018-09-25
J
Johanclaar(2 omdömen)
Valde upphämtning i butik av en webborder. Fick vänta länge i samma kö som de som ska hämta ut recept. Hade heller inte fått något ordernummer eller liknande i smset med leveransaviseringen så när jag kom fram var jag tvungen att berätta exakt vad det var i ordern vilket kändes konstigt.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2011-01-09
Redigerades 2018-10-25
G
Grön49(115 omdömen)
Pålitliga och seriösa. Mycket bra med brevleveranser. Uppdatering: Jag vet inte vad som har hänt men nu fungerar leveranserna uruselt. Efter att ha varit kund i många år ger jag nu upp och beställer från någon annan.
2018-07-11
zmmby(20 omdömen)
Dyrt och överpris. Använd Apotea istället.
2018-05-07
StarZinger55(104 omdömen)
Otroligt dåligt service. La en beställning så sent som igår, och kunde av någon anledning inte lägga till webkoden med 20%. Mailade där deras support två minuter efter lagt beställning med samma kod med att få ett avdrag i efterhand, men det gick minsann inte för sig. Helt sjukt eftersom rabattakoden är giltig. Supporten menade på att jag fick skicka tillbaka grejerna om jag inte va nöjd och sedan lägga om samma köp med rabattkoden. Kan säga att det är sista gången jag köper något från apoteket.se, blir apotea i fortsättningen för de förstår vad kundvård innebär!
2018-05-07
c
cactuslime(4 omdömen)
Har beställt från apoteket.se tre-fyra gånger, två av gångerna har det varit leveransförseningar. Nu senast så stod det i bekräftelsemejlet att leveransdatum skulle vara den 3/5. Jag beställde den 29/4. När det fortfarande inte kommit något den 7/5 ringde jag kundtjänst. Fick då sitta i kö drygt 20 minuter. När jag kom fram sa de att de troligen skulle skicka paketet idag, då de saknade en vara i min beställning som skulle komma in idag. Återstår bara att se nu då. På hemsidan står ”Leverans inom 1-3 dagar”.”Om din leverans är försenad kommer vi att meddela dig detta via telefon eller e-post”. Nej det gör de inte. Varken via tel eller e-post. Blir att hålla sig till apotea i fortsättningen.
2018-04-07
m
mattfo(27 omdömen)
Fungerar bra att beställa från.
2018-04-05
d
davvepanda(15 omdömen)
Kass service och oftast bland dem dyraste varorna medför att dem får 1 stjärna. Hade det varit möjligt att ge dem 0, hade jag gjort det. Nu fanns dock tyvärr inte den möjligheten. Beställer receptbelagda varor på lördagen för att vara på säkra sidan att det kommer till nästa helg (vilket är väldigt viktigt). Har på måndag e.m. inte fått någon bekräftelse att ordern har packats och skickats, så mejlar dem och frågar om den är det samt anger att jag behöver veta det omgående eftersom jag behöver min medicin till helgen. På onsdag kväll har jag fortfarande inte fått något svar, så jag gör samma beställning på Apotea.se (som tur var hade jag flera uttag på receptet). Apotea skickar varorna på torsdag morgon. Jag får följande svar från Apoteket torsdag e.m. "Vi måste tyvärr meddela dej att din order inte har kunnat genomföras på grund av tekniska problem hos oss. Återbetalning kommer att ske automatiskt och du måste göra en ny beställning." Lysande Apoteket.
2018-03-20
K
Kvasi(85 omdömen)
På hemsidan kan man betala med faktura att de tar 25 kronor i fakturaavgift syns inte i summan utan står med liten finstilt text så att man ska missa det. Sen tar de dessutom en kreditupplysning fast man handlat för 50 kronor.
2017-11-27
F
Fisherino(1 omdöme)
Smidig hemsida och bra produkter. Inget att klaga på.
2017-10-06
s
storcheen(3 omdömen)
Dom lurar bara folk på pengar. Dom ger tips på produkter som ska fungerar vilket det aldrig gör. Sen är dom alltid dyrast.
2017-06-17
j
janne43(2 omdömen)
dyrast i Sverige köpte 3 saker, summa 210kr. kostar på apotea 160kr. pinsamt dyrt.aldrig mer apoteket.gäller apoteket i Jakobsbergs centrum.
2017-02-22
b
bjorkolle(31 omdömen)
Beställde i Söndags 19/2, trodde i min enfald att dom skulle skicka min leverans på måndagen. Tji fick jag. Först på onsdag 22/2 fick jag ett mail om att leveransen var på väg. Förvisso skriver dom att leveranstiden är 1-3 dagar. Skärpning Apoteket, ni har massor av konkurrenter som levererar betydligt snabbare. Saxat från från Posten 22/2 mitt på dagen "Apoteket Försändelsen har ännu inte lämnats in till PostNord för transport. Om du har frågor ber vi dig därför kontakta avsändaren. Så fort PostNord har fått försändelsen och den är på väg uppdaterar vi med den informationen här i tjänsten." Vad gjorde ni i Måndags och Tisdags Apoteket? Tydligen inget för att ge en bra kundsevice. För min del är det färdighandlat hos er.
Sida 1