Mellandagsrea 2021

Mellandagsrea 2021

På mellandagsrean hittar du alla erbjudanden från alla butiker i våra största kategorier här. Vi öppnar den 25 december 2021. Informationen uppdateras hela tiden. Bättre översikt, för bättre beslut.

Var först i könBevaka produkterna du vill köpa så meddelar vi dig så fort de blir billigare. Vi kollar mer än 5 000 butiker flera gånger varje dag så att du slipper.

Om Mellandagsrea

Mellandagsrean 2021

Mellandagsrean är en av de största kampanjperioderna under året. Det är nu som du kan göra några av de bästa klippen – så passa på och kolla alla fynd på vår kampanjsida för Mellandagsrean.

När är mellandagsrean 2021?

Mellandagsrean börjar traditionellt på annandagen den 26 december. Det är nämligen då som de fysiska butikerna öppnar igen efter julhelgen. Men redan den 25 december kommer några av de bästa fynden då många nätbutiker tjuvstartar mellandagsrean en dag tidigare.

Shoppa smartare under mellandagsrean

Prisjämför innan du köper

Lita inte på att alla kampanjerbjudanden du hittar i butik är de bästa. Gör en prisjämförelse med Prisjakt – antingen i webbläsaren eller med mobilappen – så ser du om det är ett bra köp eller inte.

Kolla prishistoriken

Vår prishistorik avslöjar hur ofta priserna höjs och sänks av butikerna. Det hjälper dig att se om någon butik smyghöjer sina priser före en kampanjperiod och om du bör slå till på det där tidsbegränsade erbjudandet eller vänta på nästa prissänkning.

Bevaka priset

Prisbevakningar gör att du slipper kolla efter prissänkningar manuellt. Bevaka en produkt på Prisjakt så meddelar vi dig när butikerna sänker sina priser eller när en produkt finns i lager igen. Du kan få meddelandet via mejl och i mobilappen.

Vad är mest populärt under mellandagsrean?

Historiskt ser vi att det största intresset finns kring mobiltelefoner, hörlurar, TV-apparater och bärbara datorer. Även spelkonsoler, jackor och surfplattor är ofta mycket populära under under mellandagsrean.

Här är de tio populäraste produktkategorierna på Prisjakt under mellandagsrean 2020:

  1. Mobiltelefoner
  2. TV-apparater
  3. Hörlurar
  4. Bildskärmar
  5. Grafikkort
  6. Bärbara datorer
  7. Jackor
  8. Spelkonsoler
  9. Surfplattor
  10. Smarta klockor

Topplistan baseras på statistik över antalet besök från produktkategorier till butiker mellan den 25/12/20 och 4/1/21. 

Vår prishistorik visar att tre av de tio produkter som var mest populära under Black Friday var billigare under mellandagsrean. Från några tior till flera hundralappar. Och när vi jämför med Cyber Monday blir prisskillnaden ännu större i flera fall.

Du kan alltså spara en hel del pengar, men det gäller att vara med när prissänkningarna kommer.

Precis som med Black Friday och Cyber Monday så kan det vara svårt att ha koll när butikerna släpper sina bästa, rabatterade priser. Med Prisjakt har du hela tiden koll på vilka butiker som har lägst priser på prylarna du vill köpa.

Bästa erbjudandena – Just nu

Visa alla deals

Kampanjen är över

Besök en av våra pågående kampanjer istället

Pågående kampanjer

Årets butik

Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker.

Besök kampanj

Dagens Deals

Hitta de bästa erbjudandena

Besök kampanj