Valostore
 • Ficklampor & Pannlampor mm.
 • Butik i Stockholm - Fri Retur
 • Fri Frakt på order från 1499kr
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

UNDVIK detta företag om ni vill ha några varor! Lovar massa och håller inget... Leveranser 1-2 dagar 100% kundnöjdhet... Pyttsan, snarare Inga leveranser och 0% kundnöjdhet! Efter 8 dagar får JAG höra av mig och undra vad status är. Då har dom inte ens skickat grejerna, utan att uppdatera eller att höra av sig. Jag fick jaga, maila och lägga massa tid och energi på att dom ens skulle skicka mina grejer som jag betalat för, dom kom ca 2,5 veckor för sent. Nonchalanta företag som pissar på sina kunder, usch! Skit skall skit ha och detta är det märkligaste företag jag stött på!

Valostore svarar:2022-01-10
Hej, tack för ditt omdöme! Vi är verkligen ledsna över detta. I och med att omdömet är anonymt kan jag tyvärr inte se vilket ärende det handlar om. Jag uppmanar dig till att höra av dig direkt till mig på [email protected] Vi vill gärna se till att detta reder ut sig och att vi kommer fram till en bra, gemensam lösning! //Filip - Kundtjänstchef
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
7 månader sedan

Mycket nöjd med denna leverantör, bra pris och snabb leverans. Återkommer gärna....

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Tyvärr. Trodde att det skulle gå snabbt, och just därför beställde jag en lampa här. Fick dock mail att de skulle skicka några dagar senare. Men dagen efter "utlovade" så fortfarande inget. Och inget svar via mail. Fick avbryta ordern och beställde från annan sida istället. Alla andra nätbutiker skickar omgående men tyvärr misslyckades denna.

p
pjun

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Har handlat batterier därifrån flera gånger och de har alltid levererat snabbt och de batterier jag beställt. Oslagbart pris.

L
Landenkungen

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Bra produkter, bra priser och snabb leverans

TheTornado
TheTornado

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Mycket bra produktbeskrivningar, inte bara kopierat från tillverkaren utan skrivet av någon som testat produkterna.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Säljer begagnade varor till nypriser. Deras 100% nöjd policy tillåter att kunder använder grejerna i 3 dagar och sen skickar tillbaka dom och får tillbaka pengarna. Bra för på ett sätt, men tråkigt för andra som får betala fullpris för begnade grejer. Köpte en Led Lenser H8 och ett Nao+ batteri till min nuvarande pannlampa och kartongen till Led lensern var igentejpad flera gånger och lampan hade tecken på användning. Batteriet låg inte ens i den trasiga kartongen det kom i. Tyvärr behövde jag båda köpen i närtid så det fanns ingen möjlighet till att byta, och det skall nämnas att butiken aldrig fick chansen att förklara sig. Jag borde kanske skickat tillbaka grejerna efter jag använt dom som tidigare köpare gjort, men sån är inte jag.

Valostore svarar:2020-12-21
Tjena! Vi skulle aldrig ha för avsikt att sälja begagnade varor till nypris, i detta fall har det helt enkelt blivit något fel. Du får hemskt gärna kontakta mig direkt på [email protected] så hjälper jag dig vidare, du ska ej behöva betala fullt pris för något som inte är i nyskick. Ser fram emot ditt mejl! God fortsättning! //Filip
H
Håkan

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Snabbt och bra bemötande när jag hade ett garantiärende. De produkter jag beställt har uppfyllt mina förväntningar.

Betyg köpupplevelse

2.4OK
3 omdömen

Om butiken

Valostore

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.valostore.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Handshake Sweden AB

Organisationsnr: 556974-8238

Information hos allabolag.se