1.8 / 5
(6 omdömen)
5
(2)4
(0)3
(0)2
(0)1
(4)
Sorterat efter datum
2019-08-14
Mer en vecka efter beställningen och orderbekräftelsen får jag ett mail från Klarna om att Sealife har gjort en återbetalning av mitt köp. Sealife har ej hört av sig eller svarat på mina tidigare mail om status på ordern. Undvik denna butik även om den stundtals har bra rabatter, de tycks inte ha kontroll över sitt lagersaldo. att varan inte finns i butiken? Uselt. Medger att de hade fel i systemet men bara ett "dåliga nyheter" mejl. Undvika dem!
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-05-30
Köpte en väst och en jacka från Sealife. Fick en orderbekräftelse att det var skickat dagen efter. Senare samma dag får jag ett mail till att jackan inte finns i lager trotts att den står med över skickade varor. Kundtjänst tog lång tid för att svara på mina frågor och har varit otroligt korta och otrevliga i tonen. Har heller inte fått tillbaka mina pengar för jackan trotts att jag inte kommer få den skickad till mig. Otroligt oseriöst företag som jag skulle akta mig för att handla från. Ser man till övriga recensioner så verkar detta inte vara första gången heller. Tänk efter en gång extra innan ni handlar här. Finns andra företag som är bättre och mer seriösa som har samma produkter som ni ska köpa.
2019-03-30
Undvik! Hänt många ggr nu att de efter ca en vecka återkommer och ber om ursäkt för att det var fel lagersaldo vid beställning. Strular dessutom med fakturor via klarna!
2017-11-11
Jag har inget att anmärka på. Skapligt snabb leverans och inget knussel vid retur. Bra grejer till bra priser.
2017-01-02
4 dagar efter beställningen och orderbekräftelsen får jag mejl att varan inte finns i butiken? Uselt. Medger att de hade fel i systemet men bara ett "dåliga nyheter" mejl. Undvika dem!
2015-07-15
La ordern söndag kväll, fick orderbekräftelse på en gång. Ett dygn senare fick jag leveransbesked via mailen på att varan skickats från den fysiska butiken och var på väg med mig, samt ett kollinummer. Bara 1,5 dygn senare fanns produkten att hämta på ICA. Snabb leverans och fraktfritt!