Prisjakt
Annons
Cervera
 • 2 års Tallriksgaranti
 • Snabb frakt & hämtning i butik
 • 2 års Glasgaranti
Vinnare 2021 - Hushållsapparater & vitvaror
2.3OK
4 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
H
Hans
1 omdöme
Uselen månad sedan

Dålig lagersaldo, obefintlig orderhantering och bluffar om ersättning Trodde jag utnyttjade en 30% rabatt och beställde en kaffemaskin Hörde inget på 2 veckor Skickade email, inget svar Ringde kundtjänst efter ytterligare 2 dagar för att få reda på att det blivit fel i ordersaldo och det inte funnits någon avsikt alls att skicka den vara som bekräftats med orderbekräftelse Som kompensation (!?) utlovades jag en ny 30% rabatt. Dvs ingen kompensation Och nu till det sämsta: jag fick inte ens den utlovade 30% som de strulat bort från början

B
Dålig5 månader sedan

Gjorde tre beställningar under tre dagar. Pratar med PostNord flera gånger som ber mig ringa Cervera och Cervera som ber mig ringa Postnord. Senare påstår PostNord att Cervera slagit ihop alla mina paket till ett paket men att de varit felaktigt förpackade och att paketet sedan gått fram och tillbaka för att till slut försvinna spårlöst. Cervera säger att de ska skicka paketen igen som separata emballag nu vilket känns rimligt eftersom jag betalade frakt tre gånger och gjorde beställningarna med flera dagars mellanrum. Jag ber Cervera betänka att jag åker hem men att jag ska be en bekant hämta dem åt mig. Runt tio dagar senare kommer fyra paket fram. Jag ber min kontakt i närheten att hämta paketen och han kan fyra dagar senare. När jag då ska skicka QR-koder till honom står det att hälften av paketen har returnerats! Sju dagar är väl ändå minimum standard innan paket returneras? Cervera har varit väldigt hjälpsamma i kundtjänst men faktum kvarstår att det nu har gått en månad och jag har inte fått grejerna som brådskade! Det blir 2/5 eftersom kundtjänst varit hjälpsam. Handla inte här om det är något ni behöver den närmaste tiden.

Gästanvändare
Utmärkt8 månader sedan

Mycket nöjd med bemötandet på Cerveras butik i Femmanhuset. En av varorna var slut och de rekommenderade en annan (konkurrents) butik att köpa den i istället för att hänvisa till hemsidan. Det är genuin kundvård. Kommer komma tillbaka för andra köp!

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Ett skämt. Personalen på Cervera Nacka/Sickla är mycket dåliga.

Gästanvändare
DåligRedigerades ett år sedan

Jag har gjort två beställningar, där nära hälften av porslin och glas varit trasigt. De packar nämligen precis som de gör i butik ... Alltså, de stackar glas och porslin utan emballage mellan och sedan rullas det in i papper och wellpappnät. Att de ens tror att man kan packa på så vis och att det ska hålla transporten till kund. Jag beställde även två plastmuggar (med lock) som de också stackade och sedan glömde bort att lägga tillbaka locket för bottenmuggen. De verkar inte svara på mejl överhuvudtaget. Reklamationsfunktionen på deras webb går inte att logga in på och man kan inte ens se sina ordrar. Kontaktade dem via deras formulär igår, men väntar fortfarande på svar. Jag la även en ny order igår som redan har kommit fram, så det går inte att klaga på leveranstiden då den är mycket snabbare än svarstiden över mejl eller formulär. Edit: Höjer betyget en aning, trots att jag behövt göra fler reklamationer. Deras webb är kass, deras svarstid är långa och de vet inte hur man packar porslin men tar man sig till en butik så fungerar det supersmidigt att reklamera.

a
antex
2 omdömen
Utmärktett år sedan

Varorna levererades i tid, var väl packade och priset helt ok.

L
Limpan67
31 omdömen
Uselett år sedan

Sveriges i särklass längsta leveranstider.

Gästanvändare
Dåligett år sedan

Dåligt/långsamt att returnera - tar flera veckor att få returnera och få pengar tillbaka. De använder Klarna som vill ha upp till 7 arbetsdagar(10 dagar) på sej att återbetala pengarna när Cervera - efter 2 veckor - slutligen bestämt sej för att godkänna returen. Mejlet med returen, för att få retursedel från Cervera, tog de 3 dagar på sej att besvara. 3 dagar för att svara på mejl - helt enkelt en usel kundservice!

R
Rotten Fig
43 omdömen
Uselett år sedan

Ordered two items at ones. Only one arrived. Almost a month later and still nothing.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Långsamt service! Väntar på beställningen mer en vecka, kundservice svarar inte.

Om butiken

Cervera

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.cervera.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Cervera AB

Organisationsnr: 556701-1209

Information hos allabolag.se