Prisjakt
CDON
 • Nordens största marknadsplats
 • Leveranser nära dig
 • Trygg e-handel sedan 1999
Vinnare 2020 - Årets onlinevaruhus
3.6Bra
500+ omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
S
Stefan
1 omdöme
Utmärkt15 timmar sedan

Funka jättebra

R
OK17 timmar sedan

Rätt enkelt att beställa från er

g
gsoda
2 omdömen
OK19 timmar sedan

I have shopped at Cdon for over ten years and have always had my items delivered in good condition within an acceptable timeframe from the day of order. The store have a seriously incomplete search filters which leaves me frustrated with trying to find specific articles in your huge assortment of products and is often forced to find it somewhere else. Please learn a lesson from the competition and rebuild your search filter so this Swede can leave with full satisfaction for once in ten years.

J
Johannes
1 omdöme
UtmärktRedigerades en dag sedan

Sjukt brett utbud, Sveriges eget Amazon! Nästan alltid bäst priser också. Missa inte att man har fri frakt om man har mecenat alumni kort (dvs även om man inte pluggar längre).

i
iFarside
4 omdömen
Utmärkt2 dagar sedan

Bra upplevelse, låga priser.

F
Fredrik E
2 omdömen
Dålig2 dagar sedan

Har försökt beställa under ett flertal gånger men fått felmeddelande om att CDON har fördröjning i sin orderläggning. Varje gång har pengar dragitsmen därefter har order försvunnit och pengarna verkar aldrig ha dragits. Fick ändra till att betala i efterhand. Kod för fri frakt fungerade inte hller pga strulet med orderläggningen. Kundtjänst svarade att de inte kunde se ordern. Efter att jag replikerat och visat med skärmdumpar svarade de inte alls. Nu har det säkerligen varit högt tryck under BF. Gången innan gick det bra.

K
Katarina1960
9 omdömen
UtmärktRedigerades 2 dagar sedan

Det är en marknadsplats som erbjuder ett stort utbud av varor till fantastiska priser

P
Patrik K
1 omdöme
Usel2 dagar sedan

Har beställt tidigare från CDON och när allt fungerar är det inga problem. Men när du får strul med en beställning upptäcker man stora brister i deras kundservice och deras upplägg med externa leverantörer. Ingen svar på meddelanden, eller så skyller de på varandra. CDON tar inget ansvar alls fast man använder deras system. Leverantören svarar irriterat för att man inte hämtade ut ett paket trots att man inte fått någon notis om det och i systemet står det att paketet inte går att spåra. Har inte lyckats få någon retur på min faktura än och det har snart gått två månader...

K
Kia
1 omdöme
Bra4 dagar sedan

Bra pris snabbt leverans

P
Pyrsan
1 omdöme
Utmärkt5 dagar sedan

Så himla smidigt och enkelt, en stor fördel är att man kan betala en liten årsavgift och sen har man gratis frakt i 1år!👍

Om butiken

CDON

CDON är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudande som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPalVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

cdon.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: CDON AB

Organisationsnr: 556406-1702

Information hos allabolag.se