Prisjakt
CDON
Vinnare 2020 - Årets onlinevaruhus
 • Nordens största marknadsplats
 • Leveranser nära dig
 • Trygg e-handel sedan 1999
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
12 minuter sedan

Det finns ingen anledning att välja Cdon längre. Dom har blivit en svensk Amazon, med märkliga underleverantörer från världens alla hörn. Frånsäger sig dessutom allt ansvar när leveranser misslyckas, och hävdar att man bara är en samlingsplats, likt ett shoppingcenter. Absolut ingen process för att säkerställa kundnöjdhet och återkommande kunder. Jag avråder därför starkt från att använda Cdon, om ni - liksom jag - anser att tid är pengar. Om ni absolut måste beställa från dom, så behöver ni dubbelkolla vilken underleverantör ni egentligen beställer från. Sammanfattningsvis: Jag tycker det är problematiskt att dom ligger bland företagen på Prisjakt, eftersom man blir invaggad i en falsk trygghet. Endast svenska företag borde få finnas på Prisjakt, och Cdon borde ligga bland internationella alternativ.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
21 timmar sedan

Inköpet fungerade som förväntat bra. Jag väntar nu på en kommande leverans av mina varor.

D
Daniel

1 omdöme

Usel
2 dagar sedan

Hemsidan är kaos. Dålig filtrering och allmänt svårt att hitta något om du inte vet exakt vad du är ute efter. Vidare om man söker efter en produkt så får man upp ovidkommande resultat. På senare tid har de öppnat upp för kinesiska marknaden där leveranstiden är extrem och priserna ibland löjeväckande. Ofta som man söker efter en produkt och blir översköljd av produkter av undermålig kvalitet. Som en svensk WISH… Men det är lätt att betala.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 dagar sedan

Jag väntar fortfarande på en vara som jag beställde för flera veckor sedan. När jag har påpekar detta för företaget ska de kontakta leverantören. Efter en tid frågar jag hur det går och då säger de att de har mejlat till fel mejladress. Jag väntar fortfarande på både vara och besked från cd on. Förmodligen förgäves känns det som.

H
Hassus

2 omdömen

Usel
2 dagar sedan

Cdon plockar in butiker i sin butik som inte levererar varor. Betalningen gick fort men någon vara kan de inte leverera. Man kan inte ringa dem och när man mailar svarar de bara att den beräknas skickas nästa vecka. Nu är det mer än 6 veckor sedan jag beställde från CDON och ännu har de inte skickat varan. Kommer aldrig mer beställa något från CDON eller någon av deras leverantörer.

j
japp

24 omdömen

Bra
ett år sedan
Via butik

+ Fungerade bra den här gången, men sidan har blivit för plottrig! - Tar längre tid att beställa, än det gjorde tidigare! - Det tråkigaste är att CDON har växt för mycket, så att man inte är rädd längre om den enskilde kunden! - Inte bra med dessa stora plattformar!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 dagar sedan

Enkelt att handla, och snabb leverans gick att välja. 👍🏻

Usel
3 dagar sedan

Jag är väldigt, väldigt, väldigt missnöjd med effektiviteten i denna shoppingupplevelse, den ofattbart långa leveranstiden, jag trodde aldrig att det skulle ta en månad att köpa ett headset.

Betyg köpupplevelse

3.0Bra
500+ omdömen
Distribution av köpupplevelse
(320)
(126)
(59)
(59)
(339)

Om butiken

CDON

CDON är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPalVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

cdon.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: CDON AB

Organisationsnr: 556406-1702

Information hos allabolag.se