Kategorier
Prisjakt
CDON
Vinnare 2020 - Årets onlinevaruhus
 • Nordens största marknadsplats
 • Leveranser nära dig
 • Trygg e-handel sedan 1999
Anonym användare
Anonym användare
Usel
13 dagar sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Beställde hem en ringblomssalva från Bodystore via CDON, och jag behövde akut ringblomssalvan.. Jag fick en orderbekäftelse, men paketet kom aldrig. Efter en vecka senare fick jag ett mail från CDON att varan var slut på lagret, jag skulle få tillbaka pengarna från Qliro inom 3-5 bankdagar. Jag beställde direkt en ringblomssalva från MEDS istället. Mitt paket kom inom tre arbetsdagar - CDON SUCK! Nu har det gått en vecka efter återbetalningsmail från CDON, men jag har fortfarande inte fått tillbaka pengarna från Qliro. Jag har tidigare haft problem med Qliro. Då har de inte återbetalat pengarna för ett köp från CDON. Dyr erfarenhet från oseriöst företag som Qliro. Det är inte acceptabelt. Jag vill inte ha med CDONs kundtjänst att göra. Personalen byts ut hela tiden, och man får inget klart svar på frågan eller återbetalningen. CDON fungerar inte för mig! Lång leveranstid från Postnord, man får inte välja leveransätt heller. Alltid strulig med återbetalningar och kundstjänsen. Handlar inte hos CDON om du behöver akut en produkt!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
17 dagar sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Jag har ALDRIG under mina år som kund haft problem som inte gått att lösa på studs! Ni har en utmärkt och tålig service som gör er till väldigt trovärdiga i er bransch. Varken återköp eller reklamationer har varit en belastning för min vardag för ni gör det alldeles det för enkelt för en kille som hatar att stå i telefon kö o sen svara på dryga frågor, vilket ni är långt ifrån andra med längder i den front.
H
Helena

6 omdömen

Usel
11 år sedan
CDON är numera en marknadsplats som bara visar andra butikers varor och priser. Ingen kvalitetskontroll av produkterna som finns att köpa från deras indexerade butiker, utan det kan vara vad skit som helst. Det är väl bättre att bara handla direkt från butikerna. Vem behöver den här meningslösa mellanhanden? Tidigare omdöme (2010): CDON är en pålitlig aktör som varit med länge. De har ganska bra priser och de levererar snabbt. När jag behövde ändra i min order lade jag upp ett ärende på mina sidor/ärenden och fick svar inom en timme.
Utmärkt
22 dagar sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Bara bra Lätt att beställa Fick fri frakt Väntade dock tre dagar på prisutvecklingen men ser inget efter 22:a Så får man tillbaka om priset går ner på varan? Ja nu gick priset ner Kan man få rabatt då tillbaka mellanskillnaden? :)
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 dagar sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
kontokortbetalningen misslyckades EFTER att den verifierats av verisyre/mastercard utan någon som helt återkoppling att köpet /dragningen ej genomförts. var tvungen att godkänna dragning av pengar ytterligare en gång om jag ville att köpet skulle genomföras...dvs godänna draging av 2x köpesumman. Opålitligt
m
mailone

3 omdömen

Bra
4 dagar sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Hyfsade priser och stort sortiment via samarbete med nätbutiker. En fyra kan de vara värda. En femma kräver fraktfritt.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
12 dagar sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Allt fungerade bra! Inga problem.
Anonym användare
Anonym användare
Bra
14 dagar sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Snabb och säker leverans
Betyg köpupplevelse
3.4Bra
500+ omdömen
Distribution av köpupplevelse
(414)
(115)
(51)
(63)
(219)

Om butiken

CDON

CDON är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar.

Betalningsalternativ

VisaMasterCardPayPal
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

cdon.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: CDON AB

Organisationsnr: 556406-1702

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare