Prisjakt

frederic_

Medlem sen 2010-01-10
10
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Xiaomi Redmi AirDots Wireless
Full Star 1
3.7
(6)
994 kr
f
frederic_
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Väldigt nöjd, efter fyra månaders användning. + Helt OK ljud, nästan i klass med Jaybird X4 som de ersatte + Sitter ganska bra. Funkar på gymmet och på löprundor. + Bra batteritid. + Bra anslutning till mobilen - Se till att de är avstängda när du lägger dem i laddaren, annars finns det risk att de inte laddas

Synsam
OK
(95)
f
frederic_
10 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Enastående service, och mycket bra utbud, även om jag saknar vissa märken som exempelvis Oliver Peoples. Priserna är väl lite i högsta laget men man får ofta vad man betalar för.

Inet
Utmärkt
(500+)
f
frederic_
10 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Mycket nöjd med mina ordrar, inklusive en reklamation av ett par hörlurar som dog efter 11 månader. Pingvinstängerna uppskattas alltid också. 😊

Adlibris
Dålig
(500+)
f
frederic_
10 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Vansinnigt lång leveranstid med obefintlig feedback och helt sanslöst usel kundservice.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
f
frederic_
10 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Plus: · Bra priser, men det har de flesta aktörer nuförtiden. · Trevlig kundservice. Plusminus: · Brett utbud, men ganska smalt inom respektive kategori. Minus: · Ingen mobil webbplats. · Ej möjligt att spara varukorg och den töms automatiskt alldeles för snart. · Endast 14 dagars öppet köp. · Ibland väldigt lång leverans. · Krångligt att returnera/reklamera varor. · Kunden står för fraktkostnaden vid ångrat köp. · Avskräckande avgift på 300kr om reklamerad vara mot förmodan skulle visa sig fungera, samt en än mer avskräckande parentens om att avgiften kan bli betydligt högre om en "certifierad servicefirma" stått för felsökandet. Brukade beställa från Komplett.se fram tills för några år sedan och gick över till Webhallen p.g.a. deras lägre priser, men överväger att gå tillbaka till Komplett eller leta efter någon annan återförsäljare med bättre kundservice.

Tele2 webbutik
f
frederic_
10 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Har haft en del negativ erfarenhet med Tele2 på sistone, samt för 2½ år sedan. För 2½ tecknade jag två abonnemang, Tele2 Maxi, och hade problem med SIM-korten (fick byta tre-fyra gånger) under över en månad. Nu i vår avslutade jag det ena abonnemanget och begärde byte till Tele2 Mini på det andra fr.o.m. 1 juni. Surfen på 10GB begränsade de till 200MB direkt efter kontakten i april, så jag fick kontakta dem om det igen. Och nu idag upptäcker jag att jag fått en räkning, Tele2 Maxi, för denna månaden också, och abonnemanget tycks kvarstå. Därtill flyttade jag i slutet av april till ny lägenhet och tecknade bredband hos Tele2 på nya adressen via telefoni. Eftersom jag inte sett 100/100 som alternativ på stadsnätet Wexnets webbplats frågade jag telefonisten om hon var säker på att de kunde leverera den hastigheten, vilket hon intygade om att de kunde. Det kunde de emellertid inte och jag fick kontakta dem igen om att få min räkning sänkt. Hon försäkrade mig också om att de inte har någon bindningstid, men jag upptäckte härom veckan att jag är bunden i tre månader. Och sist vill jag klaga på att täckningen i Torsö i Sölvesborgs kommun är fullständigt *obefintlig*, så deras hävdande om "världens bästa 4G-täckning" tar jag med en rejäl nypa salt. Uppdatering: Sade upp mitt fasta bredbandsabonnemang i slutet av augusti med tre månaders uppsägningstid. I november fick jag fakturor för både december och januari, och kontaktade därför deras kundservice. Fick då veta att de inte registrerat någon uppsägning, och att de kunde begränsa uppsägningstiden från det datumet till en månad, så jag var tvungen att betala för december också. I december fick jag emellertid en faktura för februari också, och kontaktade kundservice på nytt, med beskedet att hon kunde ta bort februari-fakturan men att jag måste betala den för januari. Jag har nu istället Telia som mobiltelefonileverantör, och Bahnhof som bredbandsleverantör.

Raspberry Pi Model B Rev 2
Full Star 1
4.8
(49)
f
frederic_
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Prisvärd och mångsidig. Använder min till offsite backups. Har en 2TB disk ansluten till den och Raspbian installerat, använder Duplicity till att skicka backups.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
f
frederic_
10 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Beställde ett objektiv sent på kvällen, och upptäckte någon timme senare att jag av misstag valt fel. Tyvärr gick det inte att ändra ordern genom webbplatsen, så jag e-postade direkt kundservice, och ringde även så snart de öppnat, men då var det för sent; ordern hade redan skickats. Att inte kunna avboka eller ändra en order är en brist som gör att NetOnNet inte längre är ett alternativ för mig.

Net2World
Dålig
(500+)
f
frederic_
10 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Snabb frakt, trevlig personal, bra priser.

Samsung ML-1630W
Full Star 1
4
(3)
f
frederic_
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Sammanfattning: Köpte den främst för designens skull. Nätverksstöd, särskilt trådlöst, samt bra Linux-stöd var också prioriteter. Men priset sved en aning, och den korta garantitiden är lite oroande. Positivt: Snygg och diskret, samt snabb och relativt tyst. Wifi gick utmärkt ihop med min router (Belkin, jag kör med WPA-PSK/TKIP) Fungerar perfekt i Ubuntu 9.10 (GNU/Linux-distribution) och var ENKEL att installera. (Vilket för mina tankar tillbaka till mina Slackware-dagar.) Negativt: Främst priset. ML-1630W är betydligt dyrare än ML-1630. Max 100 A4-ark i arkmataren. 1000 5%-utskrifter med tonern den kom med. Ny toner kostar cirka 800kr och räcker till cirka 2000 5%-utskrifter vilket innebär runt 40 öre utskriften. (Toner-kassetten som gäller är ML-D1630A.) Endast tolv månaders garanti.