Prisjakt för butiker

Vi hjälper dig nå en köpsugen och köpstark målgrupp. Det är lätt att komma igång.

Tusentals konsumenter jämför priser och produkter hos oss varje dag. Vårt mål är att göra det lätt för konsumenter att hitta rätt. Det gör vi genom att visa alla produkter och priser vi känner till.

Vi hjälper din butik att synas där kunderna finns – nära köpet och i rätt produktkategori. Vi kan även skicka trafik till din egen butik.

Med hjälp av SEO, partners och marknadsföring ser vi till att konsumenterna hittar oss. Dra nytta av vårt arbete genom att synas på våra sidor. Så kan du lägga energin på att bygga världens bästa butik istället.

Lägg till din butik och börja driva trafik

Vi har köpsugna konsumenter med betalkortet i handen. Lägg till din butik så visar vi dina produkter och priser. Som profilerad butik får du trafik rakt in på din produktsida i din egen butik för en fast kostnad per klick. Utan start- eller månadsavgift. Fritt att avsluta när du vill.

Läs mer om att profilera din butik

Bygg ditt varumärke i rätt sammanhang

Vi hjälper både stora och små företag att bygga varumärke. Våra användare befinner sig nära köpet och i rätt sammanhang. Hos oss annonserar du mot en publik som faktiskt är intresserad. Även för en liten budget.

Läs mer om att bygga varumärke på Prisjakt

Förstå marknaden med Insights

Med Prisjakt Insights får du koll på konkurrenterna och marknaden. Du kan analysera dina egna priser jämfört med konkurrenternas. Du kan enkelt se vad Prisjakts användare vill köpa härnäst. Du kan hitta luckor i ditt eget sortiment. Välj själv bland våra olika Insights-paket.

Läs mer om Prisjakt Insights

Kom igång med synlighet och trafik!

Kom igång genom att fylla i vårt formulär. Vi visar dina produkter och priser för tusentals konsumenter varje dag. Du får köpstarka och köpsugna konsumenter rakt in i din butik. Utan start- eller månadsavgift. Fritt att avsluta när du vill.

Profilera din butik!

Fördelarna med Prisjakt

Vi har varit centrum i den svenska e-handeln sedan vi startade 2002. Vi tror att shopping blir bättre när konsumenten har tillgång till kunskap och information. En bättre shoppingvärld är en värld där alla butiker, stora som små, konkurrerar på lika villkor. Vi visar alla priser från alla butiker vi känner till.

Gör oss sällskap på resan mot en bättre shoppingvärld!

Läs mer om oss

Det här får du

  • Tillgång till tusentals köpsugna konsumenter
  • Nå rätt målgrupp i rätt sammanhang
  • Konkurrera på lika villkor mot jättarna
  • Lätt att komma igång
  • Support från din säljare
  • Vi hjälper dig lyckas!

Våra övriga tjänster

Årets butik

En gång om året utser våra användare årets bästa butiker i flera kategorier. Alla butiker på Prisjakt tävlar. Butikerna med bäst och flest konsumentomdömen vinner.

Läs mer om Årets butik

Instore-tjänster

Profilerade butiker kan förbättra sin konvertering ännu mer genom att använda våra kostnadsfria instore-tjänster. Det handlar om widgets som du kan använda i den egna butiken för att skapa trovärdighet och öka försäljning.

Läs mer om våra instore-tjänster

Nyhetsbrev

Som butik får du vårt nyhetsbrev regelbundet. Det är välfyllt med nyheter och branschtips. Du får det gratis och automatiskt i din inkorg när du lägger till din butik.

Läs våra gamla nyhetsbrev för butiker

Konsumentkompassen

Varje kvartal summerar vi läget på marknaden. Konsumentkompassen är en aktuell analys av de följande tre månaderna. Den innehåller bland annat Prisjakts Köpkraftindex och flera kategorianalyser.

Läs mer om Konsumentkompassen

Behöver du hjälp?

Vi finns här för att hjälpa dig att lyckas med affären. Behöver du hjälp med att komma igång? Undrar du något?

Besök vårt hjälpcenter
Hör av dig till oss!