• Tele2 webbutik

    (500+)

  • se
A
Algiz

21 omdömen

Usel
5 månader sedan

Undvik Tele2! De har inte en fungerande kundtjänst. De är inte villiga att lösa problem eller svara på frågor. Försöker hjälpa min 80-åriga förälder med dennes tv-abonnemang, men Tele2 vägrar att vara behjälpliga! Det är bedrövligt företag och jag är på väg att anmäla dem till Konsumentverket.

V
Veckans

90 omdömen

Usel
10 månader sedan

Sveriges sämsta kundtjänst oavsett bransch. Ett riktigt skojarföretag som skickar produkter som man ej beställt, hotar sedan med fakturor trots att de redan skickat ångerbekräftelse. Tog kontakt och returnerade en vara som de(!) hade skickat av misstag, detta bemöts med hot och mycket otrevliga mail trots att man försöker vara trevlig och hjälpsam. Extremt långa kötider till deras kundtjänst ca. 1timme(!) samt okunnig och extremt otrevlig personal. Aldrig Tele2 igen!

G
Grossistens

21 omdömen

Usel
10 månader sedan

Förmodligen Sveriges sämsta kundtjänst, undvik detta företag.

a
asoltani

8 omdömen

Usel
ett år sedan

Väldigt dålig kundtjänst.

j
jeandarc68

7 omdömen

Usel
ett år sedan

De är hemska på kundtjänst med alla fakturor och grejer. de ger bara massa ångerst.

Usel
2 år sedan

Köpte Apples Airpod Pro via deras påskkampanj med 25% rabatt, vilket visade sig vara 500kr dyrare än det billigaste alt och sen var dom inte förladdade vilket tyder på returnerad produkt.

K
Kurre1985

18 omdömen

Dålig
12 år sedan

Jag har inget emot deras nät eller abonnemang då det funkat perfekt genom åren, men deras sätt att fakturera är under all kritik. Jag vet inte hur många gånger jag behövt ringa in för att bestrida felaktiga summor. Det är under all kritik.

sweden721127
sweden721127

199 omdömen

Usel
9 år sedan

ALDRIG mer Tele2! Köpte en telefon med avbetalning på 681kr i 6 månader och trotts fler kontakter via både telefon och chatt så försäkrade de att det inte blir en enda extra krona. Men så kom en jäkla avgift på 250kr som de nu säger som en "dold avgift".

1.3Dålig
4 omdömen
(0)
(0)
(0)
(0)
(4)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Tele2 Sverige Aktiebolag

Organisationsnr: 556267-5164