Prisjakt
fooTele2 webbutik
  • Inga bindningstider.
  • Fri frakt på hela sortimentet.
  • Testa oss i en månad.
j
jeandarc68

7 omdömen

Usel
en månad sedan
De är hemska på kundtjänst med alla fakturor och grejer. de ger bara massa ångerst.
Usel
7 månader sedan
Köpte Apples Airpod Pro via deras påskkampanj med 25% rabatt, vilket visade sig vara 500kr dyrare än det billigaste alt och sen var dom inte förladdade vilket tyder på returnerad produkt.
K
Kurre1985

18 omdömen

Dålig
11 år sedan
Jag har inget emot deras nät eller abonnemang då det funkat perfekt genom åren, men deras sätt att fakturera är under all kritik. Jag vet inte hur många gånger jag behövt ringa in för att bestrida felaktiga summor. Det är under all kritik.
sweden721127
sweden721127

194 omdömen

Usel
8 år sedan
ALDRIG mer Tele2! Köpte en telefon med avbetalning på 681kr i 6 månader och trotts fler kontakter via både telefon och chatt så försäkrade de att det inte blir en enda extra krona. Men så kom en jäkla avgift på 250kr som de nu säger som en "dold avgift".
l
lindros

11 omdömen

Usel
4 år sedan
Förhandsbokade Iphone X vid lanseringen. När jag fick telefonen så blev det rea på Samsungs galaxy s8 och valde då skicka tillbaka IPhonen (oöppnad) och beställa en Samsung s8 istället. Idag 2.5 månader senare blir vi kontaktade av Tele2 som hävdar att telefonen inte fanns med i paketet som vi har skickat och att vi kommer att bli betalningsskyldig för Iphonen om inte Postnord godkänner reklamationen. Tele2 påstår att paketet vi har skickat vägde endast 100g enligt Postnord och att en Iphone väger 170g. Vi vet såklart vi har skickat rätt men kan alltså inte bevisa det. Även om Postnord kan mycket väl ligga bakom försvinnandet av telefonen så fick Tele2 en att känna sig som en nolla. Det var liksom bara att betala om inte Postnord tar på sig det. Har aldrig känt mig så blåst. Både jag och min fru har varit Tele2 kunder i många år tills jag fick ett simkort från jobbet. Hon är fortfarande kund och tänkte faktiskt beställa en IPhone X när hennes abonnemang löper ut snart. Men jag kan säga så här JAG OCH MIN FAMILJ KOMMAR ALDRIG MER NÅGONSIN KOMMA ATT HANDLA ELLER VARA KUND HOS ER IGEN.
a
abdullah

108 omdömen

OK
4 år sedan
Ofta riktigt bra, men ibland dryg kundservice som har dålig koll och krånglar till saker när man ringer för att få hjälp med ärenden. Produktrelaterade ärenden löses oftast bättre än respektive för tjänster. Överlag ganska nöjd.
A
Arsalazy

11 omdömen

Usel
4 år sedan
Modern bedrägeri. TELE2 hävdar att de inte har nån uppsägningstid. ren lögn. Jag har försökt att säga upp min abonnemang sedan September och trotts många samtal och mejl lyckades jag inte tills mitten av december. Efter varje samtal säger kundtjänsten att den här månaden är sista månad och så plötsligt dras pengar från kontot nästa månad också och när man ringer de säger TELE2 att nej nästa månad sker sista betalningen osv
b
bj0rnis

14 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Har haft Tele2 under 2 år och har inte haft några problem. Bra servicemind. När Samsung s8 släpptes hade comviq ett bättre erbjudande varpå jag bytte. Comviq "glömde" att skicka in nummerbytet till tele2. Jag beställde nummerbyte och telefon 1/4 2017 och de skickade beställning om nummerbyte den 24/4. Detta gjorde att jag fick en faktura på uppsägningstiden hos tele2 vilket är helt rätt. Comviq vägrade dock stå för denna fastän de gjort fel. De menade på att jag skulle vetat om att de har dessa rutiner? Hur ska jag veta detta som konsument. Rip-off säger jag bara. Hörde då av mig till tele2 och berättade om min upplevelse hos comviq. Här var det dock inga problem alls, de strök fakturan rakt av. Precis som man ska göra mot sina kunder. Jag kommer definitivt byta över till tele2 när comviqs bindningstid går ut.
Betyg köpupplevelse
1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

fooTele2 webbutik

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.tele2.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Tele2 Sverige Aktiebolag

Organisationsnr: 556267-5164

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare