Inga bindningstider.
Fri frakt på hela sortimentet.
Testa oss i en månad.

http://www.tele2.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Skuld hos kronofogden: 212 360 kr
  Företaget registrerat för 33 år sedan
(data från 2018-10-18)
Detaljerad information fooTele2 webbutik har fått betyget (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Förhandsbokade Iphone X vid lanseringen. När jag fick telefonen så blev det rea på Samsungs galaxy s8 och valde då skicka tillbaka IPhonen (oöppnad) och beställa en Samsung s8 istället.
  Idag 2.5 månader senare blir vi kontaktade av Tele2 som hävdar att telefonen inte fanns med i paketet som vi har skickat och att vi kommer att bli betalningsskyldig för Iphonen om inte Postnord godkänner reklamationen. Tele2 påstår att paketet vi har skickat vägde endast 100g enligt Postnord och att en Iphone väger 170g. Vi vet såklart vi har skickat rätt men kan alltså inte bevisa det. Även om Postnord kan mycket väl ligga bakom försvinnandet av telefonen så fick Tele2 en att känna sig som en nolla. Det var liksom bara att betala om inte Postnord tar på sig det. Har aldrig känt mig så blåst.
  Både jag och min fru har varit Tele2 kunder i många år tills jag fick ett simkort från jobbet. Hon är fortfarande kund och tänkte faktiskt beställa en IPhone X när hennes abonnemang löper ut snart.
  Men jag kan säga så här JAG OCH MIN FAMILJ KOMMAR ALDRIG MER NÅGONSIN KOMMA ATT HANDLA ELLER VARA KUND HOS ER IGEN.
 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Ofta riktigt bra, men ibland dryg kundservice som har dålig koll och krånglar till saker när man ringer för att få hjälp med ärenden. Produktrelaterade ärenden löses oftast bättre än respektive för tjänster. Överlag ganska nöjd.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Modern bedrägeri. TELE2 hävdar att de inte har nån uppsägningstid. ren lögn. Jag har försökt att säga upp min abonnemang sedan September och trotts många samtal och mejl lyckades jag inte tills mitten av december. Efter varje samtal säger kundtjänsten att den här månaden är sista månad och så plötsligt dras pengar från kontot nästa månad också och när man ringer de säger TELE2 att nej nästa månad sker sista betalningen osv
 • 2017-10-19 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft Tele2 under 2 år och har inte haft några problem. Bra servicemind. När Samsung s8 släpptes hade comviq ett bättre erbjudande varpå jag bytte. Comviq "glömde" att skicka in nummerbytet till tele2. Jag beställde nummerbyte och telefon 1/4 2017 och de skickade beställning om nummerbyte den 24/4. Detta gjorde att jag fick en faktura på uppsägningstiden hos tele2 vilket är helt rätt. Comviq vägrade dock stå för denna fastän de gjort fel. De menade på att jag skulle vetat om att de har dessa rutiner? Hur ska jag veta detta som konsument. Rip-off säger jag bara.

  Hörde då av mig till tele2 och berättade om min upplevelse hos comviq. Här var det dock inga problem alls, de strök fakturan rakt av. Precis som man ska göra mot sina kunder.

  Jag kommer definitivt byta över till tele2 när comviqs bindningstid går ut.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skaffade Tele2 4G internet för att det var mycket surf 200GB
  Dock fungerar inte tekninken.
  Gick inte att se Viaplay, CMore, Netflix fungerade ibland.
  Full mottagning på 4G och 10 Mbit på bredbandskollen.
  Otroligt segt ändå. Kan inte rekommendera till någon.
  Sade upp det idag och skulle inte behöva betala.
  Skaffade Telenor med obegränsad surf idag.. VIlken skillnad!
  Allt fungerar klockrent.

  +Trevlig kundtjänst.

  -Allt annat.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Använder bluffreklam med påhittade priser som de sedan inte säljer varan för...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde ny telefon på lördagen, den skickades på söndag och hade den i handen måndag eftermiddag... snabbaste leveransen jag någonsin fått från något företag. Extra plus är deras bra priser och smidiga kundservice.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nej, det finns bättre alternativ.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte en JBL charge 2 plus blå som skulle finnas i lager. Blir sedan uppringd 5 dagar senare men kunde ej svara för jag var på jobbet. Så fort jag slutar så ringer jag upp och de meddelar mig att den blå färgen är tyvärr slut. Men jag kan få en svart istället som jag godtar. Sen får jag dagen efter ett sms att de kommer skicka en turkos istället. Jag tänker okej skit samma. Men nu har det gått en och en halv vecka och jag har fortfarande inte fått den... Ringde support idag och hon sa att den skulle ha kommit med posten. Men jag har inte fått något kollinummer från varken posten eller tele2. Jag bad henne skicka det. De gjorde hon aldrig.. Ska aldrig mer beställa från tele2 oseriöst företag
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dålig motagning, fast jag bor i Ängelholm. Funkar inte i Grevie på jobbet hellre, va fan är detta????? Aldrig mer tele2
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  KATASTROFAL MOBIL-OPERATÖR. VARNING. Har under mina 2 år varit sjukt missnöjd.
  Har inte tid att förklara alla problem jag haft.

  Bytte till telenor och allt fungerar mycket bättre.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Måste tyvärr säga att detta är något av det mest usla jag varit med om! Dom porterade över mitt nummer men "glömde" att skicka mig ett nytt SIM-kort eftersom leveransen av min nya mobiltelefonen blivit försenad! Hur tusan kan man överhuvudtaget tro att portering av nummer och leverans av nytt SIM-kort har något att göra med köp av ny mobil? Kan ju tänkas att jag kan stoppa in SIM-kortet i min gamla mobil och fortfarande använda mitt mobilnummer. När dom sedan ska fixa till det så ska dom göra det "snabbt och smidigt bara för dig". Nu sitter jag här en vecka senare fortfarande utan SIM-kort och en massa missade affärssamtal. Inte konstigt att "kineserna" lyckas ta över hela mobilmarknaden om detta är vad som är kvar av "svenskt kvalitetstänk".
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag måste säga att jag är starkt missnöjd med Tele2 och deras försäljning.
  jag ringer för att teckna nytt avtal. Försäljaren lovar mig ett pris och skickar en sms länk att bekräfta priset. sen startar han inspelningen där porteringen av numret bekräftas.

  Dagen efter ringer samma försäljare och säger att han gett fel pris. Jag överklagar och säger att avtalet är bindande.
  Då visar det sig att avtalet han skickat via sms var de dyrare priset men att "han tänkte ändra detta senare" och det inte gick. Det muntliga avtalet som spelades in nämnde inget pris alls.

  Så i avtalet uteblev information som hanterades separat för att blåsa mig.

  jag abonnera allt och kan inte rekommendera Tele2 trots alla deras erbjudanden.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan tyckas hårt med en två för missad portering av telefon nummer av sonen mobil som vi köpte i födelsedagspresent. Inte vill man ge någon kompensation för denna miss. Som orsakar strul för min del under dom 5 dagar vi får vänta på flytten.

  Meddelade att en nöjd kund skulle kosta dom tre månaders abonnemang men det var det inte värt. Därav denna recension.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skickar spam på SMS. Ingen möjlighet att avsluta skräpposten
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har jobbat på Tele2s kundservice, och jag avråder alla ifrån att gå till detta företaget.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snabb leverans. Snabb & bra bemötande utav kundtjänst.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick mobilen inom 3 dagar och riktigt bra kundservice. Har inget att klaga på. Rekomenderas.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lurendrejare med dålig täckning
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har beställt en mobil på tele2s webbutik 26e Januari 2015 när det finns en 1000kr rabbat kampanj och mobilen ska levereras inom 1-3 dagar. Inget kommer tills 5e februari sen ringde jag kundtjänst och fick veta att min beställning satt fast i system och han kunde göra om beställingen. Sen den nya beställningen som gjort under samtalet gick inte heller att skickas i deras system. Då inställer jag beställningen helt enkelt.

  Gå till butiken istället och klarar allt smidigt. Tele 2 har riktigt dåligt webbsystemet nuförtiden tycker jag. Den 5 stjärnor är till kundservice. Tack för hjälpen.

  Uppdatering 20160118, efter ett år gjort jag en annan mobiltelefon beställning på tele2.se och det blir att mobilen skickas till en fel adress. I email står det väldigt tydligt vart ska mobilen levereras ändå gjorde det fel. Yeah de säger i telefon att man kan göra om leverans till rätt adressen. Då är jag redan utomlands. Två år, två gånger i rad kommer inte beställda varor som lovat. Man ser uppenbart hur tele2 strävar efter bättre service, vilket uppstår i reklamen. ALDRIG Tele2 abonnemang! Billigt är inte allt!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I ordered a Samsung galaxy s5 neo on thier website for 24 months contract with a total price 1995 Sek, but they didnt send me any order information or kvitto! then i got a kvitto wit the box with out any information on my monthly payment and the price was 4000 Sek with different dates. I called them 3 times,many hours on the phone with kundservise , but nothing.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vill bara upplysa om att Tele2 är ett bolag som lockar med låga månadskostnader, men sedan tar betalt med fakturaavgifter utan att tydligt redovisa detta innan du fått fakturan.
  Så här går det till:
  *Beställ till exempel mobilt bredband via webbplatsen.
  *Du väljer ett abonnemang och totalsumman visas, säg tex 149kr. I detta läge får du ingen information om fakturaavgiften på 35kr (23% på totalbeloppet). (Det finns inget val att välja någon annan betalningsmetod för att undvika detta)
  *Första fakturan kommer, på den står faktura avgift på 35kr.
  *Om man pratar med tele2 om detta kommer de hänvisa till avtalet, vilket helt korrekt innehåller information om fakturaavgift, men givetvis i liten text och bland annan text. De kommer också att hänvisa till att du kan gå in på din bank och ansöka om e-faktura eller autogiro. Andra aktörer brukar i första fakturan åtminstone hänvisa till autogiro för att undvika faktura avgift eller till och med skicka med papper för det. Detta gör dock inte Tele2.
  *I min mening är detta en dold avgift som de medvetet försöker dölja för att tjäna mer pengar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk kundservice som alltid gjort sitt bästa för att hjälpa till även om ärendet behövts vidarebefodras till någon internt är det slutgiltiga svaret alltid tillmötesgåede. Mycket bättre än telias snåla "kundservice" där de inte ger sig vid påtalade brister. Tele2 har alltid kompenserat och arbetat för att få behålla sin kund inte enbart skaffa nya.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Plus för deras kundtjänst. För det mesta kommer jag snabbt fram och de är trevliga och har för det mesta koll på läget - om man ställer relevanta och tydliga frågor.
  Nu till kruxet - som EGENTLIGEN inte är deras fel:
  jag blev bestulen på min mobil(med trygghetsavtal), spärrade mitt abonnemang samma dag, polisanmälde också och efter två dagar betalade jag de där 999 kr i "självrisk" och nu väntar jag bara på att få en ny enhet inom 7-10 dagar. Nu har det gått mer än fyra veckor sedan dess och ingen ny mobil! Egentligen ligger ärendet inte på Tele2:s bord utan hos de där smurfarna Nordic Mobile Care AB(som för övrigt är j***ligt skumma) som har avtal med Tele2. Så jag har ringt smurfarna två ggr/vecka för att fråga VAD HÄNDER? och fått höra ursäkter som förseningar, leveransproblem, byte av leverantör...
  Och när jag ringer Tele2 så "ber de om ursäkt" för att det dröjer så pass länge. Jaha, men vad bra, då är ni förlåtna eftersom ni bad om ursäkt - NOT! I stället för att de ska ligga på de där smurfarna från Nordic Mobile måste JAG waste-a min tid och snacka med smurfarna som ljuger mig rakt upp i face-t! Men ändå en liten eloge till Tele2 som förstod min frustration och drog ner kostnaderna för mitt abonnemang i två månader. Det är ändå goodwill måste jag säga. Undrar bara när jag får min enhet...
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en mobil som inte fungerade. Kundtjänst sa att jag skulle betala om den ska lagas. Jag fick inte lämna tillbaks den heller. Okunnig och otrevlig support.
  Blufföretag. Här tänker jag inte vara kund längre.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde en telefon med deras studentrabatt/betala med gammal mobil erbjudande den 30/9 men blev först blockerad av systemet och var tvungen att ringa kundtjänst. Det fungerade sedan bra att beställa och paketet kom fram den 2/10..

  Till fel adress. En adress jag aldrig har registrerat hos tele2. En adress som inte stog som leveransadress i konfirmationsmailet. I en stad 45 mil bort. Fick ringa kundtjänsten igen som styrde om paketet till Uppsala där det skulle vara.

  Skulle ta 2-3 dagar vilket skulle fungera bra eftersom mitt abonnemang skulle flyttas över på den tredje dagen. Efter fem dagar så kom paktet fram. Dvs efter 2 dagar utan mobilabonnemang.

  Trots en del strul med leveransen så var allt med och väl pakterat när det kom fram. Även mycket lätt att skicka tillbaks min gamla telefon (som del av betalningen). Relativt lätt att komma fram till kundtjänst med som för övrigt var väldigt trevlig.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt värdelösa.

  Vart ska man börja? Beställde en s6 galaxy med studentrabatt där det var massa krångel med att få rabatten. Jag fick göra 2 köp då första misslyckades av deras system, trots det drog dem pengar för 2 beställningar. Tog över en vecka innan jag fick tillbaks pengar från det misslyckade köpet. Fick inget kvitto på mitt köp heller.

  Kunde inte använda telefonen ett par dagar eftersom mitt nummer inte var registrerat. Info saknades.

  Fick även ett par högtalare på köpet och upptäckte en spricka på dom. Dessutom fungerade den inte korrekt och vill därför självklart använda garantin.
  Efter ett samtal med kundtjänst sade dom att jag kan byta ut de i närmsta tele2 butik. När jag väl är där är det nya regler som gäller; beställningar man gjort genom webben gäller inte butikerna säger dom.
  Kontaktar dom igen och den här gången får jag skicka tillbaks paketet.
  Efter ett par dagar får jag ett nytt paket och öppnar det förväntansfullt bara för att se att dom skickat tillbaks exakt samma trasiga högtalare med ett underskrift på papper om att garantin är godkänt???

  Ta deras service med en skopa salt.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sämsta kundtjänst och system. Får fel belopp på fakturan varje månad sedan feb 2015 till, fick en annan kunds faktura till och med fick en faktura på 35 krono och det var fakturans avgift. Man skickar en faktura på 0 kronor med 35 kronor fakturans avgift otrolig.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde en mobil från deras webbsida men fick aldrig något kvitto. Det följde med leveranskvitto där "Värdet" för mobilen var angivet men inte det belopp jag hade betalat. Tre gånger har jag ringt till TELE2 support de ser att fel har begåtts och lovar att skicka ett kvitto men inget kvitto kommer... Helt värdelösa. Använd inte deras webbutik Varning!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så länge jag har haft telefon så har jag kört Tele2 eller Comviq, för de har alltid varit billigast på just det abonnemang eller kontantkort som passat mig.
  Jag har beställt ett par telefoner på senare år från Tele2, så när jag beställde en Z3 compact till studentpris för exakt en månad sedan så visste jag redan att "1-3 dagars leveranstid" var något som Tele2 aldrig skulle klara av. I en månad så väntade jag tålmodigt, tills idag, utan att ens ha skickat ett nytt SIM-kort så har mitt abonnemang hos Comviq avslutats. Så nu är jag utan ny telefon och kan inte ringa, bli uppringd eller sms:a.

  Vad är det värsta med hela upplevelsen? Det faktum att under den månaden som jag väntat på min telefon så har Tele2 inte bemödat sig att ens skicka iväg ett mejl med en förklaring om varför det tar så lång tid.

  Vad är det värsta med Tele2? Att de inte ens verkar bry sig om deras kunder faktiskt får det de har beställt innan produkten är föråldrad och utdaterad och att de inte verkar bry sig om deras fina omdömen på prisjakt och ungefär alla andra ställen som man kan lämna omdömen på.

  Jag skulle varken rekommendera att beställa telefon eller abonnemang från Tele2 oavsett hur billigt det är. Tyvärr. Men jag hoppas att se att Tele2 rycker sig ur den här negativa spiralen som de verkar vara i då varje gång jag har å göra med Tele2 så är det värre än förra gången. Om någon skulle vilja veta mer om mina upplevelser med Tele2 så har jag många historier att berätta, men lita på mig, prova eran lycka hos någon annan leverantör.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Absolut sämsta kundtjänst jag varit med om.
  Tog mig hela två månader att häva ett köp av en trasig mobil. Supporten har noll koll och skyller på varandra och kopplar en mellan olika avdelningar när det börjar bli obekvämt för dom. Inkompetenta är dom dessutom gällande kunskap inom teknikområden
  Dessutom är dom otrevliga för det mesta.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fruktansvärt uselt.
  Beställde en telefon den 29/5 och den skulle levereras inom 1-3 arbetsdagar.
  Kikar in på hemsidan igen eftersom den fortfarande inte skickats efter tre arbetsdagar och ser att det då står 6-8 dagars leverans. Hinner inte få svar från suporten den dagen utan testar att ringa dem dagen efter.

  Då står varan bara som "slut på lager" och supporten verkar inte ha någon som helst aning om hur lång tid det ska ta innan varan finns på lager igen - utan svarar skevt att det kan ta "allt mellan 2 dagar till två veckor".

  Nu har det alltså gått 20 dagar sedan jag beställde produkten och har fortfarande inte fått någon som helst info från Tele2. Vilket känns helt befängt från ett stort företag med internethandel 2015.

  Har i princip aldrig haft något strul med någon annan leverantör.
  Att ett företag 2015 fortfarande har en Support utan tillgång till någon som helst information om leveranstider på deras produkter är fullständigt LÖJLIGT.

  Kommer om telefonen inte skickas SNARAST häva köpet och även säga upp mitt abonemang med detta skämt till företag.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde den 7:e maj en Samsung Galaxy S5 där Gear fit och ett laddningskit ingick. Leveransen skulle ta 1-3 dagar. Den 12:e maj ringde jag till kundtjänst och frågade varför mina saker inte blivit skickade. Kundtjänst tittade på det och upptäckte att min order fastnat i systemet och att de måste makulera den. Jag uppmanades att lägga en ny order. Så det gjorde jag och fortfarande stod det att leveransen skulle ta 1-3 dagar. Den 18:e maj när mina saker ännu inte skickats så ringde jag igen till kundtjänst som tittade på det och upptäckte att laddningskitet som skulle ingå, var slut på lager. Min order kunde därför inte skickas. Tele2 menade också att de inte kunde skicka sakerna i två omgångar heller, så jag kunde inte ens få sakerna som fanns på lager (d.v.s. bland annat huvudprodukten!). Jag fick beskedet att de inte vet när laddningskitet skulle komma åter i lager men att det kunde ta ett par veckor. Idag är det den 22:e maj och än har jag inte hört något.

  Summan av det hela:

  Tele2 har ALDRIG informerat mig om varför jag inte har fått mina saker. Uruselt! Skäms Tele2!

  Tele2 har suttit inne med mina pengar utan att jag har fått någon telefon. Ett tag hade de dragit pengar för två telefoner (eftersom jag fick lägga en ny order), efter ett par dagar återfick jag dock för den ena ordern men för den andra ordern är mina pengar fortfarande låsta utan att någon telefon har kommit.

  Att något som ska levereras inom 1-3 dagar kan bli ett par veckor utan att så få någon som helst kompensation är helt absurt. Service finns inte hos Tele2.

  Jag kommer nyttja att de erbjuder en mycket billig telefon med extrasakerna men jag skulle aldrig(!) någonsin binda mig till något abonnemang eller liknande hos detta företaget. Det finns betydligt mer seriösa alternativ!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  misslyckas med allt.

  Dom misslyckades med att fixa bredbands abonnemang till mig, var tvungen att höra av mig igen för att fixa det.

  Skulle flytta mitt bredband. Hörde av mig i god tid för att få det flyttat, när jag väl flyttat så hade dom missat flytta abonnemanget till min nya adress. Dom var då tvungna att starta om mitt abonnemang, men jag skulle slippa bindningstid samt att allt skulle fortsätta dras på autogiro.

  Fick räkning där jag skulle betala för pappersräkningen, ringde dom och bad dom ta bort den kostnaden....

  Ja, dom måste påminnas om allt och är helt hopplösa att göra med...
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag gillar Tele2
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb leverans o kundservice gör ett gott jobb
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft en del negativ erfarenhet med Tele2 på sistone, samt för 2½ år sedan. För 2½ tecknade jag två abonnemang, Tele2 Maxi, och hade problem med SIM-korten (fick byta tre-fyra gånger) under över en månad. Nu i vår avslutade jag det ena abonnemanget och begärde byte till Tele2 Mini på det andra fr.o.m. 1 juni. Surfen på 10GB begränsade de till 200MB direkt efter kontakten i april, så jag fick kontakta dem om det igen. Och nu idag upptäcker jag att jag fått en räkning, Tele2 Maxi, för denna månaden också, och abonnemanget tycks kvarstå.
  Därtill flyttade jag i slutet av april till ny lägenhet och tecknade bredband hos Tele2 på nya adressen via telefoni. Eftersom jag inte sett 100/100 som alternativ på stadsnätet Wexnets webbplats frågade jag telefonisten om hon var säker på att de kunde leverera den hastigheten, vilket hon intygade om att de kunde. Det kunde de emellertid inte och jag fick kontakta dem igen om att få min räkning sänkt. Hon försäkrade mig också om att de inte har någon bindningstid, men jag upptäckte härom veckan att jag är bunden i tre månader.

  Och sist vill jag klaga på att täckningen i Torsö i Sölvesborgs kommun är fullständigt *obefintlig*, så deras hävdande om "världens bästa 4G-täckning" tar jag med en rejäl nypa salt.

  Uppdatering: Sade upp mitt fasta bredbandsabonnemang i slutet av augusti med tre månaders uppsägningstid. I november fick jag fakturor för både december och januari, och kontaktade därför deras kundservice. Fick då veta att de inte registrerat någon uppsägning, och att de kunde begränsa uppsägningstiden från det datumet till en månad, så jag var tvungen att betala för december också. I december fick jag emellertid en faktura för februari också, och kontaktade kundservice på nytt, med beskedet att hon kunde ta bort februari-fakturan men att jag måste betala den för januari.

  Jag har nu istället Telia som mobiltelefonileverantör, och Bahnhof som bredbandsleverantör.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har efter 3! brutna samtal med Tele2s kundtjänst nu fått besked om att dom tycker att det är fullt rimligt att som kund behöva vänta 8 veckor! på att få en ny telefon efter att den första gått sönder efter 2 dagar.

  En verkstad har förklarat telefonen D.O.A men det krävs tydligen en till verkstad utomlands för att helt säkert fastställa att telefonen inte fungerar...

  Detta var sista gången Tele2 såg mig som kund.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har funkat ok för mig i typ 10 år. Bra hastighet på 4G och ok täckning. Faller tillbaka på GSM när man är ute i bushen, till skillnad från 3 hehe. Har 10 GB surf och ringer/smsar för 19 öre så fakturan går på runt 250 kr i månaden obundet. Det som drar ner betyget är att det inte går att få så billiga abonnemang längre :/ Supporten funkar ok om man chattar.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Omvärdering av mitt gamla, mycket gamla, omdöme om denna butik.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Saftig slutfaktura (800 kr) när jag bytte till 3 efter att bindningstiden gick ut. De vill suga ut varenda krona från kunderna.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde en telefon i samband med förlängning av ett abonnemang. Det stod att leveranstiden var 1-3 dagar. Efter en vecka så har jag fortfarande ingen telefon och någon information om leveransförseningar har jag inte fått!

  Slutsats: Ta leveranstiderna med en nypa salt!
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Beställning
  Endast kortbetalning eller PF. Går inte att få påfört på nästa faktura, eller rättare sagt; fakturaköp ej möjligt över huvud taget!
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bytte operatör till hallon.se som inte har uppsägningstid. Hade sagt upp abbonemanget hos tele2 3 månader innan. Nummerflytten tog 3 dagar över tiden, då nollställde tele2 uppsägningstiden så jag fick alltså betala 3 månadskostnader i slutfaktura.
  Ett vidrigt sätt att tjäna pengar.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Beställning
  Hade velat ha en telefon också, men är rädd för att bli besviken på och ångra ett så dyrt köp. Samtidigt känns det för tidskrävande att provköra något erbjudande. Känner mig på något sätt kluven, så det blir 5/10 poäng.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett stort jävla skämt. Häpnadsväckande inkompetens och kundfientlig attityd. Jag har många ofattbart dåliga erfarenheter och kommer aldrig mer att befatta mig med Tele2 oavsett om de skulle råka vara billigast på någon produkt. Nu senast oacceptabel lång servicehantering.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt dåliga reklamations/servicetider och oflexibla/ohjälpsamma
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  Tele2 fungerar alltid smidigt för mig.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  Än så länge så har det funkat bra.
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lite besviken som kund på Tele 2.

  Ingår 3 GB i mitt abonnemang, då ville jag köpa till ett tilläggspaket på 20 GB. Då tror man förståss att man ska ha 23 GB i månaden?

  Näe, Tele 2 ERSÄTTER istället dina 3 GB så att du bara har 20 GB. Även fast du betalar dina 3 GB som ingår i ditt abonnemang. Tydligen är det så det funkar enligt kundtjänst.

  Väldigt fult av er!

  Allt annat funkar, men att blåsa en kund sådär är inte acceptabelt.