Fri frakt på allt
Samma pris Lagershop&Internet
Order före kl.22 lev. imorgon

https://www.netonnet.se

Betalningsalternativ

Swish
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 22 år sedan
(data från 2017-03-21)
Detaljerad information NetOnNet har fått betyget (7.81)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  Försökte beställa en vattenkylningsenhet.

  Får ett mail efter 2 dagar att det är fel lagerstatus hos dom och den skickas i april...
  Ringer till kundtjänst för jag ser att det finns på en lagershop, kanske kan ta den istället..

  Men! "Vi har hittat en, den skickas ut nu"

  Går ett par dagar...
  Mailar kundtjänst som svarar efter ett par dagar på mail
  "Den går ut idag"
  Ringer kundtjänst dagen eftersom de inte svarar på mail och jag har inte fått någon notifiering om paket.

  "Nej, kan inte riktigt se din order, ehh.. den har inte gått ut och vi verkar inte ha den på lager."

  2017 så är e-handel inte rocket scíence. Enda anledning till att jag valde netonnet är för att den inte fanns på andra ställen.
  13 tim sedan
 • Dålig
  Kass postorder. Tar en evighet att få varorna. 24h och det står fortfarande status "mottagen". Så ska du boka något på deras postorder så vänta dig inte ha den inom några dagar..
  1 dag sedan
 • Usel
  NetOnNets support fungerar inte. Har haft problem med ett grafikkort jag köpte från dem och har väntat 5 veckor utan att fått mer information än att det är på verkstaden och att jag ska får mer information snart.
  1 dag sedan
 • Perfekt
  Handlar vanligtvis direkt i deras "butik" i Uppsala..
  Mycket nöjd med köpet (mini stereo anläggning Onkyo CS-265), snabb leverans. Standard leverans, beställde en söndag eftermiddag, paketet hämtades ut på tisdagen.

  /D
  3 dagar sedan
 • Hej Klirren och tack för ditt omdöme!

  Så roligt att se att du är nöjd med din stereo och våran leverans! Det glädjer oss att kunna bistå med hemelektronik med snabba leveranser och okrångliga köp! Tack igen för din recension Klirren, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att skriva om oss här!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt toppen. Snabb leverans och bra varor.
 • Perfekt
  Beställning
  snabbt, enkelt, smidigt! Kanon att de har swish!!
 • Perfekt
  Beställde lite grejer från Netonnet nyligen och jag fick hem grejerna på någon dag bara, grym service också måste jag säga!
  7 dagar sedan
 • Hej tobiasstaaf, tack för ditt omdöme!

  Fantastiskt kul att höra! Vi hoppas att få leverera många fler spännande prylar snabbt till dig! Riktigt kul att höra att du även tycker om vår service! Tack igen för ditt fina omdöme tobiasstaaf!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Personligen har jag inte handlat på NetOnNet så mycket innan då det funnits både Elgiganten och Inet där jag bor. Rätt så nyligen kom en lagershop också och jag har blivit mer och mer imponerad sedan dess. Har hittils köpt en SNES kontroll, tandborste och beställt Nintendo Switch. Och har varit nöjd med varje köp. Men utöver det har jag blivit mer och mer imponerad av NetOnNets service. Hade ett riktigt bra bemötande av deras chatt support då jag beställde Switchen som var en nysläppta vara med osäker lagerstatus. Jag föredrar nu NetOnNet över Elgiganten.
  8 dagar sedan
 • Hej AlexanderGson! Tack för ditt omdöme!

  Det glädjer oss enormt att höra att du börjat handla hos oss och att du numera föredrar att köpa elektronik från lagerhyllan! Även fantastiskt kul att du tycker om vår service! Stort Tack ska du ha för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme om oss här, det uppskattas verkligen!

  Mvh Filiph

 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Snabbleverans och bra pris
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag är supernöjd med min nya dator!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bästa våffeljärnet som går att köpa idag. Helt perfekta våfflor.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Riktigt bra tycker jag. Finns inga frågor utan svar och produkten kommer så fort varorna finns i lagor och paketeras. Blev grymt bra bemött av Oliver på deras chattsupport!
 • Mycket bra
  BRA.
  14 dagar sedan
 • Hej YXLina och tack för ditt omdöme!

  Fantastiskt kul att du tycker att vi är en bra affär! Återkom mer än gärna vad du tycker att vi behöver för att vi ska kunna förtjäna de där sista två stjärnorna, du är varmt välkommen att skicka din feedback på mail till mig, inkludera då en hänvisning till detta inlägget. Maila på Socialmedia@netonnet.com så kan jag ta dina synpunkter vidare!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Jag har handlat ett antal gånger ifrån Netonnet, främst över nätet men även i butik. Det här omdömet rör näthandeln.

  TIll att börja med har Netonnet i mitt tycke ett bra utval, om än inte lika stort i alla delar som andra företag, av datorkomponenter och annat, vilket är det jag främst köpt. Priserna hänger med, det är svårt att säga att de är billigast då alla företag nuförtiden justerar sina priser på en till synes daglig basis. NON har dock för det mesta väldigt bra priser. Vanlig frakt erbjuds som fri frakt, alltid så vitt jag vet, vilket bör ses som standard för datorkomponenter och dyrare produkter.

  Leveranstider är väldigt bra, ofta har mina ordrar skickats samma dag som beställning lagts, eller dagen efter, kan verkligen inte klaga på orderhanteringen! Paketering av produkter är däremot i det minsta laget. Det är oftast bara en enkel vikkartong utan något packmaterial (typ bubbelplast, grovt papper, el. dyl.). T.ex. skickades ett GTX 1070 på sådant sätt, och som alla vet hanterar Postnord knappast paket med silkesvantar, vilket ledde till mindre skador på förpackningen. Själva produkten var givetvis hel, men det var tack vare tillverkarens paketering, inte Netonnets. Det är ett fall av "det fungerar, men kan vara bättre".

  Nu till det intressanta då, retur/garantiärenden! Det är garantiärenden som skiljer till synes bra företag från de verkligt utmärkta företagen och här är Netonnet i min bok ett utmärkt företag. Jag har haft 2-3 retur/garantiärenden som jag minns på rak arm de senaste 2-3 åren hos NON.

  Det första fallet var en ren retur/ångerrätt och då får man stå själv för returfrakten. Vissa butiker bjuder på returfrakt vid ångerrättsärenden, vilket är således är lite sämre hos NON.

  Det andra fallet var ett garantiärende av ett nätaggregat. Jag förväntade mig att NON skulle skicka nätagget till tillverkaren och att det skulle ta lång tid utifrån den dokumentation som NON gett mig innan returen. Till min, positiva, förvåning fick jag hem ett nytt nätagg efter bara ett par dagar, i princip så fort NON mottagit det gamla. Aldrig varit med om så snabb hantering, och då var det t.o.m. ett diffust fel, som borde ha tagit tid att hitta orsaken till.

  Tredje returen, var ännu ett garantiärende av nätagg. Det tog nu två veckor av service innan jag fick ett nytt hemskickat till mig. Inga frågor eller konstigheter, även om det var besynnerligt att jag den första veckan fick uppdateringen om servicens gång, och sedan slutade det. Efter kontakt med NON blev ett nytt nätagg skickat följande dag.

  Allt som allt, och i mycket tack vare utmärkta leveranstider och garantiärendehantering, anser jag NetOnNet vara en av de absolut främsta företagen i dagsläget vad gäller försäljning av datorkomponenter och annat så som hushållsartiklar. Finns det två företag som har en produkt till samma pris, och NON är ett av dem skulle jag troligen välja NON alla gånger, det säger nog en hel del.
  14 dagar sedan
 • Hej ensampojken och tack för ditt inlägg!

  Vill börja med att tacka dig för att du tar dig tid att skriva ett utförligt och välkomponerat omdöme om oss, det är otroligt uppskattat! Jag kommer att ta din feedback vidare till logistikavdelningen rörande packeteringen av varorna, givetvis ska man inte behöva oroa sig över eventuellt trasiga produkter vid leverans, tack så mycket för feedbacken!

  Roligt att höra att du är nöjd med vår service och riktigt kul att se att du väljer att handla från oss om vi ligger på samma som någon annan återförsäljare, det glädjer oss! Tack igen för ditt omdöme ensampojken!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning
  Mycket nöjd.
 • Usel
  Beställning Leverans
  Små bokstver.,man kan inte spara lösen ord,man kan inte ta bort E-mail,

  MvH Tore Persson
 • Perfekt
  Alltid snabba leveranser!
  16 dagar sedan
 • Hej DaveVingren!

  Roligt att höra att du uppskattar våra snabba leveranser! Tack för ditt omdöme DaveVingren!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra kvalitetsprodukt till riktigt bra pris
 • Perfekt
  bra utval
  17 dagar sedan
 • Hej david svenson!

  Härligt att kunna tillhandahålla ett bra sortiment och att det uppskattas, riktigt kul att höra! Tusen tack david svenson för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Perfekt,Mycket nöjd,bra pris och snabb leverans . Aldrig haft några problem med med min leveranser.
  19 dagar sedan
 • Hej Kalle A, Tack för ditt omdöme!

  Så roligt att du är nöjd med oss och våra leveranser! Tack för att du tar din värdefulla tid till att skriva en fin recension om oss, det upskattas verkligen!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Jag har handlat hos NetOnNet sedan 2012 vid sju tillfällen, de flesta var större köp. Har aldrig varit några problem.

  Jag har åberopat reklamationsrätten en gång – det var egentligen inga problem här. Jag upplevde dock att personen i kundtjänsten ville skrämmas lite när han sa att det kan ta två veckor att kolla på kontrollerna och att de tar ut en avgift om det inte är något fel eller om det är användarens fel. Det var tonläget han sa detta i som fick mig att uppleva det som en skrämseltaktik.

  I detta fall handlade det om tidiga PS4-kontrollers – ni kanske minns fiaskot där gummit på de analoga kontrollerna gick sönder efter en vecka. Oavsett, jag spelade inte PS4 på ett tag, jag började sedan igen och fick samma problem då kontrollerna var från den gamla produktserien. Varningar till trots lämnas kontrollerna in. Dagen efter SMS:ar de och säger att jag kan hämta ut två nya.

  Jag har åberopat öppet köp en gång, gäller i 30 dagar om jag minns rätt. Jag köpte en laptop. Jag skriver mycket så tangentbordet är viktigt, men jag är inte så kräsen med vart brytpunkten sitter eller hur motståndet är – bara det inte är helt åt skogen. Problemet här var layouten. (Lenovo IdeaPad 510-15 kolla höger shift-knapp). Sen hade den andra problem också. Jag hade sparat allting utom plastpåsen till laddaren. Tygpåsen som laptopen kom i, skärmskyddet osv fanns kvar. Går in med ifylld blankett, personen i kassan kollar lite och ger mig alla pengar tillbaka.

  NetOnNet är en bra affär med andra ord. Packa upp era varor försiktigt, spar allting så kan det bli lättare med öppet köp där du får tillbaka allting. Gällande laptopen hade jag till och med redan tagit bort de där fula ikonerna från Intel, AMD osv – såg ut som de aldrig var där, tricket är att använda tejp och dra med sig klistret.
  20 dagar sedan
 • Hej ErikNR2!

  Det glädjer oss oerhört att du vill ta dig tid att skriva ett så fint omdöme om oss!
  Gällande kundtjänstmedarbetarens tonläge vill jag passa på att be om ursäkt om det uppfattats som skrämseltekniker, det är självklart inte så vi menat. Vi är tvugna att informera om eventuell servicetid/kostnad vid de tillfällen då exempelvis yttre åverkan hittas på enheten men givetvis är det inte meningen att skrämmas.
  Fantastisk att höra att du i övrigt är nöjd med vår service! Tack igen för ditt omdöme ErikNR2!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Nöjd.
  21 dagar sedan
 • Hej kemalveispahic och tack så mycket för ditt omdöme!

  Det glädjer oss enormt att du är nöjd med oss! Tack kemalveispahic!

  Mvh Filiph

 • Detta omdöme är under utredning
  21 dagar sedan
 • Perfekt
  Mkt bra hemsida med utförliga produktbeskrivningar och ett tydligt gränssnitt. Snabb leverans.
  21 dagar sedan
 • Hej niklasfredrik och tack för ditt omdöme!

  Så roligt att du uppskattar vår hemsida och leveranser! Vi hoppas självklart att produkterna var till belåtenhet med! Tack igen för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss niklasfredrik!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Förstklassigt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Väldigt bra.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt är som man önskar och förväntar från Net On Net.
 • Perfekt
  Världsklass!
  Ett helt perfekt bemötande när jag och grabben reklamerade ett par gaminglurar i Ullaredsbutiken. Bra jobbat!
  27 dagar sedan
 • Hej dad! Tack för ditt fina omdöme!

  Så kul att höra att du uppskattat bemötandet du och grabben fått i Ullared! Jag ser till att framföra detta till dem! Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  fungerar alltid perfekt, är en fattig en så jag brukar handla "fraktfritt" men det aldrig mer än 2-3 dagar att få sina varor.
 • Ganska dålig
  Bara ganska dåligt pga tjejen i kundtjänst kunde varit värre.

  Beställer en vanlig tv men får en fynd-tv.
  28 dagar sedan
 • Hej Jeeesperr, Tack för ditt omdöme!

  Ajaj! det låter inte bra och ska givetvis inte hända! Jag är tacksam om du vill återkomma till mig i ett mail med ditt ordernummer samt en hänvisning till detta omdömet så jag kan ta en titt på detta. Det ska som sagt inte kunna ske och det är självklart något vi ser allvarligt på, har du beställt en ny TV är det vad du ska få hem såklart!
  Skicka gärna ett mail till socialmedia@netonnet.com (hänvisa till omdömet här och bifoga ordernummer) så kan jag gräva vidare i detta!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställde ett Fractal Design Define R5 chassi i färgen Titanium Grey.
  Det kom i tid och inga problem.
  Kommer inom kort beställa ett ASUS GeForce GTX1060 Strix OC 6GB från dem.
  MYCKET nöjd.
  1 mån sedan
 • Hej Cornsnake 74! Tack för ditt omdöme!

  Härligt! Det låter som att du håller på att plocka ihop ett form av monster. Hur som helst vill jag framföra ett djupt tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme om oss här. Det glädjer oss otroligt att höra att du är nöjd med oss!

  Lycka till med datorn och ha en fantastisk dag!

  Mvh Filiph

 • Mycket bra
  + 3 dagars leverans
  + Fakturan kom först när jag fått varan

  -Fakturan måste betalas via inlogg till bank med ocr-nummer + bankgiro m.m, snabbare med Klarna och att klicka på en knapp för att betala
  1 mån sedan
 • Hej rasmus12345! Tack så mycket för ditt omdöme!

  Det var kul att höra att du är nöjd med oss! Riktigt kul att se förbättringsförslag och jag tar givetvis det vidare till berörd avdelning för att se om det kan genomföras en smidigare form av betalningprocess för faktura framöver så vi kanske kan fylla i de där sista 2 stjärnorna nästa gång. Tack igen rasmus12345 för din input och din dyrbara tid, det uppskattar vi verkligen!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning
  En av de webbshoppar som jag föredrar på nätet.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser, bra betalnings- och fraktalternativ och framför allt väldigt snabb frakt. Beställt ett flertal gånger under helg och fått leverans på måndag. NetOnNet seglar upp som en av mina nya favoriter när det kommer till inhandling av teknik på nätet.
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Krångliga inloggningsvillkor och felmeddelanden gjorde att vi var tvungna att beställa i en annan persons namn. Ett exempel: när man fyller i adressen kan man inte gå vidare, eftersom epostadressen inte stämmer med personnumret. Om man vill ändra epostadressen går inte det eftersom det inte stämmer med personnumret. Riktigt dåligt för att vara ett postorderföretag
  Vi beställde två olika produkter och fick sedan besked att en av dem hade leveransförseningar. Men vilken det var fick vi inte veta, så det gick inte att justera beställningen.
  Det finns betydligt vaknare och mer intresserade postorderföretag att handla hos.
 • Bra
  Okej butik, varken dålig eller bra. Fungerar som det är tänkt.
  1 mån sedan
 • Hej a541b542, Tack för ditt omdöme!

  Det var kul att höra att allt gått enligt planen. Jag tar gärna emot om du har någon feedback till hur vi kan göra det ännu bättre, och hur du önskar att saker kunde göras annorlunda. Återkom mer än gärna med förslag till socialmedia@netonnet.com så kan jag ta det vidare så att vi kan nå 10 stjärnor nästa gång! Tack igen a541b542!

  Mvh Filiph

 • Utmärkt
  Har handlat ganska många gånger på Net on Net sedan första år de etablerades. Alltid utan problem. De är snabba och bland de billigaste. De fick 9 istället 10 bara för att jag inte hade problem med varor jag köpte där och vet inte hur är de när problem uppstår. Därför en liten reservation.
  Det är min favorit butik och de är på första plats om varor jag vill köpa finns på deras sortiment.
  1 mån sedan
 • Hej Mardav och tack för ditt omdöme!

  Grymt kul att höra att vi ligger topp på din lista och att du varit med oss länge, riktigt roligt! Vi hoppas att vi kan lösa det problemet på 10-stjärnigt vis och tackar igen för ditt fina omdöme Mardav!

  Mvh Filiph

 • Mycket bra
  Beställning
  Nöjd med köptet.
 • Bra
  Dom gör det helt ok. Har bra och tillmötesgående support. Har handlat mycket här och generellt är det väldigt bra. Senaste skulle jag köpa en apple kabel. Jag var osäker på om den skulle funka på det sättet jag önskade men det skulle inte vara några problem att testa och lämna tillbaka om det inte gick. Sånt gillar jag! Sen slutade det med att jag itne köpte den hos dom ändå då apple precis startade en kampanj på just den produkten och dumpade priset med ca 40%. Trots det var supporten extremt hjälpsam och trevlig.
  1 mån sedan
 • Hej Johan 86! Tack för ditt omdöme!

  Det glädjer oss enormt att höra att du uppskattar vår support och att du fick en bra deal på kabeln där, även om det inte var hos oss (kanske nästa gång!). Tack för ditt fina omdöme Johan86, grymt kul att höra!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Har aldrig blivit besviken av en affär på N O N
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Som det ska vara
 • Usel
  Beställning Leverans
  Beställde en ny telefon måndag kl 09:00 i tron om att den skulle då skickas under dagen som proffsigare e-handlare gör. Då jag klockan 18:00 inte fått något mail angående att varan skickats börjar jag läsa på netonnets hemsida, där har de mycket krångligt skrivit att om man väljer "vanlig frakt" så tar det netonnet upp till 3 dagar innan de ens bemödar sig skicka mitt paket med posten, sen 2-4 arbetsdagar, vilket resulterar i över en veckas transport. HELT OTROLIGT DÅLIGT. BEMÖDA ER SKICKA PAKET OMGÅENDE, att de har ett express alternativ där de skickar varan samma dag, trodde jag ju bara gällde själva frakten inte NÄR netonnet skickar mitt paket. Jag kommer beställa från seriösare ehandlare
 • Bra
  I bought 1 time at this store and i have to said that its pretty good.
  1 mån sedan
 • Hello Helligo, thank you for your review.

  We’re really pleased to hear that you like our store and hope that you’ll visit us again so we can get the opportunity to give you an even better experience and boost the score! Thank you for taking your valuable time to write this review!

  Best regards, Filiph

 • Knappt godkänd
  Nja...

  Köpte en grill för tre veckor sedan. Den var skadad vid leverans, vilket jag anmälde för två och en halv vecka sedan (efter helgen, eftersom supporten var stängd när jag kom hem och såg skadan).

  Det har ännu inte hänt något mer än "vi jobbar på det"...

  Uppdaterar betyget när vi ser hur det går, men det känns som att det redan gått ganska lång tid. Tur att det inte är grillsäsong...

  UPPDATERING 2017-02-02: Nu har jag fått besked om att de levererar en ny grill i april (för de grillar som fanns i lager när jag anmälde felet hade tagit slut...). Vi får se hur enkelt det går att returnera och om den nya grillen kommer som utlovat. Tur som sagt att det är vinter...
  1 mån sedan
 • Hej AndreasBoozon och tack för ditt omdöme.

  Det var verkligen tråkigt att höra att din grill blivit fraktskadad. Jag skulle gärna se över ditt ärende närmare för att se vad som dragit ut på svarstiden och för att se vad vi kan förbättra. Problemet i detta fallet är ju om en vara utgår och inte finns så har vi ju därmed ingen ny att skicka som vi i normala fall ordnar samma dag som du kontaktar oss om fraktskadan. Maila mig gärna på socialmedia@netonnet.com med referens till detta inlägget så ska jag se närmare på ditt ärende.

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Jadu.. fick ett defekt grafikkort, gick till service. Han tog emot grafikkortet, "vi har tyvärr inget likadant på lager, vill du få ett hemskickat?" Ja, sa jag. Klart. Tog 5min. Om man inte kan kalla det här ypperlig kundservice, ja, då vettefan. Tack netonnet. Jag gick dit med förväntningar på krångel, misstankar och leda, jag kom ut från butiken som en kund som fortsättningvis kommer handla från er, med er som förstahandsval vid köp av hemelektronik. 10 stjärnor helt klart. Nu sitter jag här glad med ett fungerande grafikkort. Tack.
  1 mån sedan
 • Hej Alekarlov och tack för ditt omdöme.

  Det var tråkigt att höra att du fick ett defekt grafikkort vid första tillfället men riktigt kul att höra att du uppskattar vår kundservice och den varit så smidig som vi önskar. Det värmer verkligen att få höra de fina ordern och vi vill tacka dig ännu en gång för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt har gått mycket bra hittills.
 • Utmärkt
  Snabb leverans, Bra information om när paketet finns att hämta på utlämningsställe.
  Allt var som förväntat och det är rätt kvalitet.
  1 mån sedan
 • Hej Bondgåsen och tack för ditt omdöme!

  Det är verkligen roligt att höra att du uppskattar vår leveranshantering och uppdatering kring din order. Tack igen för ditt fina omdöme.

  Mvh Filiph

 • Utmärkt
  Snabba leveranser, bra priser på mycket och suveränt enkel beställning/betalning online. Andra butiker har en del att lära härifrån!

  Vissa saker har överpris, därför 9 av 10 stjärnor.
  1 mån sedan
 • Hej jappish84 och tack för ditt omdöme!

  Det glädjer oss verkligen att se ditt fina betyg. Vi jobbar ständigt för att ha så låga priser som möjligt men det är en hård evig kamp! Vi hoppas att vi till nästa gång även har lyckats pressa ner dessa priser så att du kan känna dig nöjd till 100% och fylla i den där sista stjärnan med! Tack igen för ditt betyg!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Alltid snabba leveranser och dessutom fraktfritt
  Bra priser!
  6 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Hej KGE och tack för ditt omdöme.

  Det är otroligt kul att se ditt fina betyg och att du är så nöjd med vår hantering och våra priser. Tack igen för ditt omdöme KGE, det glädjer oss enormt att höra!

  Mvh Filiph

 • Knappt godkänd
  Beställer datordelar som enl. Prisjakt och Netonnet själva finns i lager. Får ett mail där det står att någon/vissa av delar saknas på lager och att de återkommer inom 1 dag, 3 dagar sedan - inget mail eller kontakt. Kontrollerar lagerstatus - alla komponenter är grönmarkerade. Skickar mail och undrar, inget svar.
  1 mån sedan
 • Hej raspie och tack för ditt omdöme.

  Det låter mycket märkligt! Jag tar gärna en titt på vad som kan ha hänt. Vanligtvis om en vara tar slut innan din order plockas så tittar vi på att skicka den från en lagershop. Maila mig gärna på socialmedia@netonnet.com med hänvisning till ditt inlägg på prisjakt samt ditt order nummer så ska jag ta en titt på vad som händer!

  Mvh Filiph