Prisjakt

ac1976

Medlem sen 2012-08-19
18
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
a
ac1976
18 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Lätt att beställa och betala, fri frakt. Postades snabbt. Finns inget att klaga på.

Apotea
Utmärkt
(500+)
a
ac1976
18 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Stort utbud, snabba leveranser. Många olika frakt alternativ och hemkörning. Kan beställa ganska sent och ändå ha varorna nästa dag. Fri frakt! Enda jag inte gillar är att de är hårt knuta till Klarna, även om jag direkt betalar med kort går köpet via Klarna.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
a
ac1976
18 omdömen
Dålig3 år sedan

Webhallen är svåra att sätta betyg på, när jag beställde prylar som fanns på lagret fungerade det bra, skickades direkt. Fast när jag behövde hjälp av deras kundtjänst blev det jobbigt. De har stängt sin chat och när jag mailade fick jag autosvar att de svarar inom 72h på vardagar vilket stämde bra. Efter tre vardagar dagar fick jag hjälp vilket kändes väl långsamt. Nu har jag flera ordrar med julklappar där en artikel på ordern saknas, försöker få Webhallen att skicka de som går att skicka, fast med 72h väntetid ser det mörkt ut att få julklapparna innan jul. Min rekommendation är att handla från Webhallen om du måste, fast det kan vara lönt att kika runt först och även betala några kronor mer för att få en kundtjänst som är rappare.

Ubiquiti Networks EdgeRouter X
Full Star 1
4.5
(24)
607 kr
a
ac1976
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Stabil kvalitets router. Har ni bara grundläggande nätverkskundskaper är den inte svår att konfigurera. Finns wizards att köra. Tips, vänta med firmware 2.x och kör 1.x

Telenor Sverige Aktiebolag
Dålig
(159)
a
ac1976
18 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Jag har varit mobil kund hos Telenor i 18 månader. Tycker de blir bättre och bättre.. Min Apple Watch fick nyss mobil uppkoppling hos Telenor, tummen upp för det. Fri surf och fria samtal. Bra att nära å kära kan få samma för en billig penning via familjedelning, de hade inte kunnat få samma deal nånn annanstans med ett eget abonnemang. Fixa bättre 4G teckning där jag bor, centralt i en större stad så blir det max stjärnor. :)

24.se
Bra
(500+)
a
ac1976
18 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Låga priser,snabb leverans! Beställde lite kablar vid lunch, låg i brevlådan mindre än ett dygn senare. Tummen upp för det! =)

Ubiquiti Networks AmpliFi HD Mesh Router
Full Star 1
4.4
(17)
1 789 kr
a
ac1976
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Direkt när man packar upp routern ser man att det fullkomligt skriker kvalité ifrån den. Är ingen allround förpackning utan inslagen som en riktigt lyx pryl. Och positivt är att den lever upp till vad den ser ut att prestera. Bra är att man får ett wifi nät,inte två som många andra routrar ger. Amplifi HD känner själv av om prylar som försöker ansluta klarar av det snabba 5Ghz nätet, eller det äldre 2,4Ghz och anpassat sig efter det. Snygg design, visar klockan på en lysande display. Lyser även nedtill, coolt. :) Går att trycka på displayen för mer info som näthastighet, IP nummer osv... I appen kan man reglera ljusstyrka eller stänga av helt. Appen är lätt använd och stilig. Har ett inbyggt hastighets test typ bredbandskollen. Nördigt fast intressant. :) Jag kör den som ensam router i min två plans villa, grym hastighet nere och helt ok uppe. Ska man säga nått negativt så är det att extra antenner kostar nästan lika mycket som en ny router, känns väl dyrt. Skulle vilja kompletta med en extra antenn fast kan inte motivera mig till kostnaden.

TP-Link Archer C9
Full Star 1
4.4
(26)
2 849 kr
a
ac1976
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Snygg och lättanvänd, alla uppgifter står på baksidan. Är i princip bara att packa upp och koppla in. Konfigureras med app eller via web gränssnitt, det mesta är redan klart. Räcker att byta lösenord till routern. Bra att wifi lösenordet består av siffror, lättare att förklara för andra än kryptiska tecken. Och då det är himla många siffror känns det tillräckligt säkert för hemma bruk. Bra mottagning och då den är hyfsad snygg jämnfördelat med andra ”antenn-monster” kan man ha den framme utan att verka allt för nördig. En udda grej att detta är första routern jag har haft som låssas att uppgradera firmware. När jag köpte den stod det att en ny firmware fanns att ladda hem, fast det fick inte. Fick alltid nerladdingsfel. Kollar man var det nya firmwaret hette jämfört med det befintliga så verkar det inte vara till denna routern och troligen därför routern vägrar att installera det. Fast istället för att erkänna att man har gjort fel så släpptes det en uppdaterad version av appen som låssas att uppgradera, en fakad % räknare i appen fast routern gör ingenting. Efteråt är uppdateringen borta och samma firmware som innan kvarstår. Känns oseriöst av såpass stor tillverkare. Fast förutom denna udda grej är det en toppen router som rekommenderas varmt!

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
a
ac1976
18 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

En av mina favorit butiker. Stort utbud, bra service. Kikar man på Prisjakt är de ofta billiga, eller några tior dyraste. Dock är det värt några kronor extra att kunna traska ner till butiken få hjälp. Aldrig problem att lämna tillbaka nått man har köpt som inte blev bra, det är smidigt! Gillar deras ”Kjell Tv”, lärt mig allt om mesh router. :)