Prisjakt
Telenor Sverige Aktiebolag
  • Världens sjunde största
  • mobiloperatör. Ledande
  • leverantör av TV-tjänster.
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

De försöker lura alla som skickar tillbaka sin MODEM .fick faktura på 549kr efter 4 månader jag skickade den till de. Spåra alltid kvitto att ni skickade tillbaka annars blir du tvungen att betala 549kr om du har ingen bevis att Modem är skickad.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Fasiken att man inte kan inkludera screenshots här men detta är vad bredbandskollen visade mig: Download: 0,49mb/s Upload: 0,47Mb/s Response time: 34,30ms (50 i andra sökningen) Helt galet, jag betalar obegränsad data! Jag betalar 890kr om månaden för en gammal mobil samt data, medan Tele2 nyss ringde mig och erbjöd en helt ny telefon, obegränsad data, bredband 1000 obegränsat, samt slängde in en VPN och gav t.o.m gav mig rabatt så att det blev billigare än vad jag betalar hos telenor, för en fattig mobil och data som är under 1mb/s 😂‼️ Undvik undvik och undvik! Telenor brukade vara bäst, nu är dem tyvärr sämst! Ringde in nyss för att fråga varför mitt nät plötsligt dött när jag fick elavbrott = vet ej var svaret. Detta visar mig att telenor är beroende av el! Jag är en trogen kund på 15 år. Hejdå telenor :)

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Katastrof! Otroligt dåligt bolag! Bara strul! Dålig fart i bredbandet, en TV sändning som hackar hela tiden! Otroligt struligt att säga upp och byta leverantör! Fick hem papper på uppsagt abonnemang, men de hjälpte inte! Har fått bråka och ringa och nu får man påminnelse fakturor! ALDRIG mer Telenor

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Gör aldrig affärer med detta bolag! De lovar brett och håller tunt men det är väl en sak - det som står ut är att man inte kan avsluta ett abonnemang utan minst 2-3 dagar i telefonkö, jag skojar inte hittills aldrig under 2,5 timme. Gör dig själv en tjänst och välj ett annat bolag, vilket annat som helst är bättre!

e
enars

6 omdömen

Usel
2 månader sedan

Brutalt svårt att säga upp något. De ändrade priset på mitt abonnemang en månad efter att jag startat det. Telefontiden för uppsägning är hittills tre timmar lång.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Enkelt att bli kund, enkelt att avsluta, står det på hemsidan. bli kund tar 5min, avsluta några dagar i telefon , identifiering borde inte vara nån problem for uppsägning online, BLI INTE KUND! tiden kan man dock nyttja för betygsättning av dessa bolag

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Bredbandsabonnemang kan bara sägas upp per telefon. Ingen mailadress finns. När jag ringde fick jag besked att väntetiden var mer än 60 minuter. Efter en dryg timme var jag tvungen att lägga pga annat. Är det lagligt att ha det på det sättet? Hur blir man av med ett abonnemang? Sluta betala?

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Värdelösa! Tog bara bort mitt Cmore trots att jag betalat och supporten kunde inte återställa utan de ska försöka om tre dagar igen. Nu blir det en annan leverantör.

Betyg köpupplevelse

1.1Dålig
23 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(23)

Om butiken

Telenor Sverige Aktiebolag

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.telenor.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Telenor Sverige Aktiebolag

Organisationsnr: 556421-0309

Information hos allabolag.se