Prisjakt

Scrappy

Medlem sen 2004-09-19
36
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Har handlar många gånger från Amazon och det har alltid funkat perfekt. Ofta fantastiska priser. Hade problem med en produkt och fick returnera gratis. Pengarna på kontot efter tre dagar. Bäst!

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
Dåligett år sedan

För lång leveranstid mot vad de först utlovade. Ändrade sig hela tiden.

cdkey.se
OK
(402)
S
Scrappy
36 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Köpte Office 365 personal för 439kr mot Microsofts 649kr. Swishade och koden kom efter 2min. Allt funderade perfekt.

Adlibris
Dålig
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Jag förstår inte inte hur dessa skurkar kan få fortsätta. Jag trodde att de hade löst sina "problem" november 2019 men deras leveranstider är fortfarande otroligt långa. De lovar 2-5 dagar men levererar efter 40-50 dagar. Dåligt, kommer inte att handla av Adlibris igen.

Sony CyberShot DSC-RX100 IV
Full Star 1
4.7
(3)
11 990 kr
S
Scrappy
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fantastiskt bra liten kamera. Skärpan är nästan lika bra som på en systemkamera. Sensorn har stort dynamiskt omfång och fotar man i rå-format har man fantastiska redigeringsmöjligheter. 4K video funkar mycket bra dock bara 5 min inspelningstid.

Scandinavian Photo
Utmärkt
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Trevliga butiker och bra bemötande on-line efter tidigare strul. BUTIKEN HAR SVARAT: Hej Jag kontaktar dig direkt via epost. MVH / Eric Jensen E-handelschef

POWER
Utmärkt
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
OKRedigerades 5 år sedan

Ok när de väl levererar. Ibland verkar det ta lång tid att få hem sakerna.

Livekort.se
Bra
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Köpte XBOX Live Gold 12 månader och de drog 468 kr från mitt bankkort. Några koder kom aldrig, ingen bekräftelse heller. När jag kontaktar dem säger de att de inte kan se mitt köp. Men pengarna har de snott.

Tretti
Bra
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Tretti har en ok webshop men problemen börjar så fort du behöver ta kontakt med deras kundtjänst. Jag har ringt dem vid olika tillfällen det senaste halvåret och alltid mötts av frasen: "just nu har vi extra stor belastning". Om man mailar till dem får man ett standardsvar att de pga oförutsedd händelse har extra lång väntetid. I praktiken är det omöjligt att få tag i någon på Tretti. Häromdagen stod jag i telefonkö i 70 minuter innan jag gav upp. Förstå hur lång tid det är! Antar att jag aldrig skulle kommit fram då deras system sätter alla i en evighets-loop. Efter att ha mailat och blivit lovad svar inom 24timmar fick jag svar efter fyra dagar. Tips till Trettis ledning: Anställ fler medarbetare till kundtjänst! Det räcker inte med en telefonsvarare och en person som skickar mail med fyra dagars fördröjning. Visst vore det komiskt om Tretti svarade att jag ska kontakta deras kundtjänst?

Badshop
Utmärkt
(500+)
S
Scrappy
36 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Avbeställde min produkt efter att ha läst varningarna här. Enligt Elias på kundservice skulle det inte vara några problem. Fem dagar senare anländer produkten och jag kontaktar återigen Badshop och får besked om att jag kan behålla produkten och få pengarna tillbaka. Har efter två veckor fortfarande inte fått några pengar. Nu återstår att reklamera kortköpen om de inte tar sig i kragen.