Prisjakt
Buildor.se
  • Prisgaranti
  • Öppet köp
  • Snabba leveranser
M
MonkeyKong

31 omdömen

Usel
4 dagar sedan

Valde en vara, det stod att den fanns i lager och att de skickar inom 2-5 arbetsdagar, vilket är superlångt i sig. Efter 7 arbetsdagar mailar jag och frågar om de skickat. Nej, det har uppstått förseningar och det kommer att dröja några veckor till, svarar dem. Hur svårt hade det varit att meddela sin köpare? Undvik denna affär.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
16 dagar sedan

Mycket bra och generöst bemötande vid felaktig leverans. Lätt kommunikation. /Ann-Britt

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
17 dagar sedan

Köpte Bidé + Bra bemötande på kundtjänst och snabbt svar när jag hade frågor om leveransen. - Hade förväntat mig en hemleverans men paketet gick till mitt postombud. Fick ordna hjälp med att få hem det. Det var alldeles för tungt för mig.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
22 dagar sedan

Köpte vertikalskärare som gick sönder efter drygt ett år. Fick snabb och bra hjälp och en ny vertikalskärare. Bra jobbat!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Bra personal litar på kunden

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Vi har handlat vid upprepade tillfällen. Tyvärr har varorna varit transportskadade, men vi har alltid blivit väldigt bra bemötta och ersatta snabbt för reklamerade produkter. Tvekar inte att handla där igen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Snabba svar när det kommer till Kundservice samt snabb leverans. Inga problem alls!

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

Jag var mycket noga med att före köp kontrollera så att varan verkligen skulle kunna levereras enligt angivet datum och fick det bekräftat. När det gått några dagar utan leveransbesked mailade jag och fick då svaret att ”tyvärr har det blivit stora förseningar” (2 månader). Jag fick alltså inte detta besked automatiskt utan först när jag mailade själv. Oseriöst, kommer inte att handla hos Buildor igen. Kundservicen är dock snabb och personlig.

Buildor.se svarar:2022-03-30
Hej, Tack för ditt omdöme! Vi beklagar att din beställning blev försenad trots att du kollat leveranstiden med oss. Ibland så sker det oväntade förseningar och detta kan vi inte mer än ber om ursäkt för. Om vi inte meddelat dig automatiskt att ordern är försenad så är det med största sannolikhet för att vi inte fått den informationen från leverantören ännu. Vi uppskattar din feedback och beklagar att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar. Önskar dig en fin dag. Hälsningar, Buildor

Betyg köpupplevelse

2.0Dålig
164 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(27)
(4)
(9)
(18)
(104)

Om butiken

Buildor.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.buildor.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: BYGGmax AB

Organisationsnr: 556645-6215

Information hos allabolag.se