3.9 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-04-19
t
Steamkey för fallout 4 GOTY fungerade och fick den direkt via hemsidan. Bättre pris än via steam själva.
2019-04-08
b
Köpte spel med steamkod, fungerade inte vid aktivering och nu vill de ha 24-48 timmar för att kontrollera detta Hade hellre fått ett återköp och kunna köpa den någon annanstans!
2019-03-17
Redigerades 2019-03-27
bra support och hjälp när aktivering av kod strulade. Snabb och trevlig support.
2019-03-25
K
Absolut bästa sidan för köp av spel! köper alla spel härifrån och till och med när jag fuckar upp och köper fel spel så har de löst de åt mig.
2019-03-22
m
Fick en kod (office Home) som inte fungerade. När jag tog kontakt fick jag ingen ny utan köpet återtogs (väntar fortfarande på pengar tillbaka). Dom hade tydligen inga nya koder (stock out) Dock är produkten fortfarande uppe på deras hemsida som tillgänglig!
2019-01-22
Redigerades 2019-03-22
Fungerar inte. Fejk!
2019-03-21
p
Sidan ser taskig ut, det är inte 1998 längre. Men den funkade bra till att lägga en beställning på Overwatch, betalade direkt med Trustly, och fick ut en fungerande kod på en gång - snabbt och smidigt!
2019-03-18
D
Först strulade med mitt paypal konto, så betalningen inte gick igenom. Sen när jag använde samma kort men kort betalning gick den igenom. Men det kom ingen kod. Kontaktade chatten vars fönster stängdes automatiskt hela tiden så jag fick skriva kort och snabbt. Efter en del strul och väntan fick jag veta att de har nåt strul med nån server, får vänta 24-48 tim på leverans. Fick erbjudande om återbetalning (därav ett högre betyg). Men jag valde att vänta och hoppas det löser sig snabbt.
2019-03-18
Extremt snabb och pålitlig service! Ibland är det så låga priser så man tror att dem luras, men 120 sekunder senare när man fått sin licensnyckel och reggat produkten så andas man lugnt igen och slås av vilka klipp man kan göra ibland. :-) Mycket nöjd mao.
2019-03-16
Köpte Windows 10 Pro, fick licensnumret efter betalning. Det var en begagnad nyckel som redan var använd av en i Usa som heter Jax Miller, enligt Microsoft som jag ringde. Detta företag lurar en på pengar och säljer redan använda licenser. Kontaktade Livekort via chat och fick massa sk "lösningar" som skulle provas som sedan inget fungera i slutändan. - Vägra erkänna att koden redan var använd. - Fick tjata och hota för att få återbetalning. - Läser upp lösningarna från ett papper, lathund. + Fick tillbaka pengarna men efter mycket tjafs. + Svarade inom att par minuter på live chatten. KÖP INTE FRÅN DENNA SAJT! Betala lite mer och köp från en annan sajt.
2019-03-01
Redigerades 2019-03-16
Snabb, smidigt och bra pris. Inget å klaga på
2019-03-14
e
Bra pris. Köpte en licens för Win 10 Pro. Fick nyckeln direkt via en länk i ett mejl och jag kunde aktivera Windows - Från köp till aktivering inom 5 minuter.
2019-03-13
Fick fel kod, när jag sedan tog kontakt fick jag ingen ny utan köpet skulle gå tillbaka. 2 stjärnor för trevlig support o att man fick tillbaka pengarna.
2019-03-12
Bra
2019-03-12
Köpet, ett officepaket + ett erbjudande på Win7 Pro (vid utcheckning), gick smidigt, dock tillkommer en kreditkortsavgift. Leverans via ebrev som innehöll länk till sida för nedladdning av Office och likaså licensnycklarna. Efter installationen av Office fungerade inte aktivering via nätet. Länken för nedladdning av Win7 Pro fungerade inte för den licensnyckeln som skickats med. Kontakt togs med supporten som svarade föredömligt snabbt och som meddelade att registrering måste ske med via telefontjänsten på Microsoft. Det fungerade som vanligt, dock med en extrafråga om hur många installationer som gjorts med denna nyckel tidigare. Svaret som gjordes var 0 st (antog att den nyss gjorda inte skulle räknas med) och aktivering lyckades. Till Win7Pro fick jag nya länkar vilka borde ha skickats med från början, båda för engelska versionen, men det hade inte framgått vilket språk det var på erbjudna versionen... Dessa nya länkar fungerade, men vid registrering via telefon (igen eftersom direktaktivering via nätet inte heller i detta fall fungerade) klagade telefonrösten på alla mina inmatade sifferkombinationer utom den i första gruppen. Trots detta tog den emot alla och angav alla grupper som sedan skulle knappas in som svar varefter aktiveringen lyckades. Slutsats: bra priser, snabb/vänlig support men lite trassligt och lite handpåläggning behövs för att få till en installation. Kommer nog handla mera från Livekort!
Sida 1