Användaromdömen

Sorterat efter datum

4 av 5 stjärnor

2019-03-18
D
Först strulade med mitt paypal konto, så betalningen inte gick igenom. Sen när jag använde samma kort men kort betalning gick den igenom. Men det kom ingen kod. Kontaktade chatten vars fönster stängdes automatiskt hela tiden så jag fick skriva kort och snabbt. Efter en del strul och väntan fick jag veta att de har nåt strul med nån server, får vänta 24-48 tim på leverans. Fick erbjudande om återbetalning (därav ett högre betyg). Men jag valde att vänta och hoppas det löser sig snabbt.
2019-03-18
Extremt snabb och pålitlig service! Ibland är det så låga priser så man tror att dem luras, men 120 sekunder senare när man fått sin licensnyckel och reggat produkten så andas man lugnt igen och slås av vilka klipp man kan göra ibland. :-) Mycket nöjd mao.
2019-03-16
Köpte Windows 10 Pro, fick licensnumret efter betalning. Det var en begagnad nyckel som redan var använd av en i Usa som heter Jax Miller, enligt Microsoft som jag ringde. Detta företag lurar en på pengar och säljer redan använda licenser. Kontaktade Livekort via chat och fick massa sk "lösningar" som skulle provas som sedan inget fungera i slutändan. - Vägra erkänna att koden redan var använd. - Fick tjata och hota får att få återbetalning. - Läser upp lösningarna från ett papper, lathund. + Fick tillbaka pengarna men efter mycket tjafs. + Svarade inom att par minuter på live chatten. KÖP INTE FRÅN DENNA SAJT! Betala lite mer och köp från en annan sajt.
2019-03-01
Redigerades 2019-03-16
Snabb, smidigt och bra pris. Inget å klaga på
2019-03-14
e
Bra pris. Köpte en licens för Win 10 Pro. Fick nyckeln direkt via en länk i ett mejl och jag kunde aktivera Windows - Från köp till aktivering inom 5 minuter.
2019-03-13
Fick fel kod, när jag sedan tog kontakt fick jag ingen ny utan köpet skulle gå tillbaka. 2 stjärnor för trevlig support o att man fick tillbaka pengarna.
2019-03-12
Bra
2019-03-12
Köpet, ett officepaket + ett erbjudande på Win7 Pro (vid utcheckning), gick smidigt, dock tillkommer en kreditkortsavgift. Leverans via ebrev som innehöll länk till sida för nedladdning av Office och likaså licensnycklarna. Efter installationen av Office fungerade inte aktivering via nätet. Länken för nedladdning av Win7 Pro fungerade inte för den licensnyckeln som skickats med. Kontakt togs med supporten som svarade föredömligt snabbt och som meddelade att registrering måste ske med via telefontjänsten på Microsoft. Det fungerade som vanligt, dock med en extrafråga om hur många installationer som gjorts med denna nyckel tidigare. Svaret som gjordes var 0 st (antog att den nyss gjorda inte skulle räknas med) och aktivering lyckades. Till Win7Pro fick jag nya länkar vilka borde ha skickats med från början, båda för engelska versionen, men det hade inte framgått vilket språk det var på erbjudna versionen... Dessa nya länkar fungerade, men vid registrering via telefon (igen eftersom direktaktivering via nätet inte heller i detta fall fungerade) klagade telefonrösten på alla mina inmatade sifferkombinationer utom den i första gruppen. Trots detta tog den emot alla och angav alla grupper som sedan skulle knappas in som svar varefter aktiveringen lyckades. Slutsats: bra priser, snabb/vänlig support men lite trassligt och lite handpåläggning behövs för att få till en installation. Kommer nog handla mera från Livekort!
2019-03-09
S
Jag var nyss dum nog att köpa från denna hemsida utan att kolla upp deras rykte eller resesioner. Köpte en product key som inte fungerade och när man kontaktar deras support så möts man av en vägg... De vägrar att hjälpa till utan säger bara att "vi ska kolla på det", lita på oss. Jag kan inte rekommendera hemsidan då jag nyss blev av med 220kr men tack och lov att det inte va mer än så iallafall.
2019-03-08
o
Beställde kod för Borderlands: Pre-sequal och fick istället en kod för ett helt annat spel. Efter flera dagars itererande med nederländska kundtjänsten(som skyller ifrån sig) så kom de till fram till att de inte har några koder för det önskade spelet. Låter lite skumt att sälja programvara som de inte innehar. Inget pålitligt ställe i min mening...
2019-03-07
Betalningarna blev nekade 2 ggr så var lite struligt, men deras support via chat var snabb och exakt och pengarna sattes tillbaka inom ca 10min. Så gjorde ett försök till och då gick det igenom. Hade spelkoden inom några minuter! Riktigt smidigt! Rekommenderas starkt
2019-03-05
Billigt, smidigt, snabbt och fick det jag betalat för. Det enda negativa var att det kostade extra att betala med kreditkort.
2019-03-03
Koden jag köpte fick jag direkt. Billigt pris
2019-02-28
Jättebra! Köpte The sims4 + cats and dog bundle origin kod. Gick snabbt,smidigt och enkelt & det funkade med! Enda grejen är att den kostade 326,95kr,men när man la i korg blev det +13,08kr till. (köpte via prepaid mastercard) Annars är det jättebra! Tog ett litet tag för koden att ladda för o visa sig på sidan,men kan nog vara internet själv som spökade. Man fick en bra beskrivning hur man gör med koden,som jag tyckte var jättebra! Så Tack Så Mycket!! Äntligen kan man ta del av The Sims4 + nu kan man även spela & skapa söta hundar och katter med - yippie! :D
2019-02-19
Redigerades 2019-02-20
Allt funkade som det ska.
Sida 1