Fri frakt & snabba leveranser
Många & säkra betalningssätt
Enkla/bekväma tilläggstjänster

http://www.tretti.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 13 år sedan
(data från 2017-05-28)
Detaljerad information Tretti har fått betyget (8.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans.Bra produkter.Bra pris= nöjd kund. Ett företag som visar sig seriöst samt proffsigt
  Hel nöjd.

  Hasse Alstermark
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans och framförallt service över förväntan. Hade tyvärr problem med en av varorna jag hade beställt och kontaktade supporten. Allt sköttes snabbt och väldigt professionell, toppklass helt enkelt. Kommer känna mig trygg med att handla därifrån igen framöver.
 • Utmärkt
  Beställning
  Kort telefonkö i kundtjänst, sedan mycket bra bemötande. Man var intresserad av att hjälpa mig att lösa mitt problem, och lyckades. Inga problem med leveranstiden, Tretti höll det de lovade och det till ett mycket bra pris. Det blir 9 stjärnor av 10 endast för att de inte ska slappna av... men Tretti är egentligen värda en 10:a i min värld.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Snabb, trygg och enkel hantering. Kan rekommendera!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb och smidig leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket proffsig men samtidigt vänlig och personlig tillvägagångssätt.
 • Utmärkt
  Beställning
  Snabbt smidigt och bra service
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb och säker leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra pris.
  Snabb leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket snabb leverans , kanon bra pris och tillsist men inte minst fri frakt , jag är toppen nöjd kund .
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb och korrekt leverans av beställd vara
 • Utmärkt
  Beställning
  Allt enligt beställning och specifikation
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt och smidigt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bästa pris. Snabb leverans. Bra/tydlig info gällande leveransens status. Har handlat här tidigare med samma resultat.
  // Göran Vestling
 • Usel
  Beställde en kaffemaskin för 3 veckor sedan och har fortfarande inte fått den. Det skulle vara en gåva men nu har den tiden passerat. Fortsätter få massa fördröjningsmail om att leverantören förväntas skicka produkten i slutet av månaden, men den fortsätter att skjutas framåt. När jag ska spåra leveransen så hittar den inget, så den har förmodligen inte ens hanterats ännu hos dem. Jag provade att maila dem och fick autosvar att de svarar senast 30 juni (24 juni idag).

  Ingenstans framgår det i beställningsförfarandet heller på deras hemsida att det kan ta ovanligt lång tid. Det fanns tom möjlighet till expressleverans, så detta är långt under förväntan.

  Med facit i hand så hade jag valt ett annat bolag att beställa produkten från, även om det varit lite dyrare, bara för att få hem produkten inom rimlig tid. Kan vara värt att ha i åtanke den som funderar på att beställa från tretti.se
  4 dagar sedan
 • Hej! Jag beklagar att det blivit såhär i ditt ärende. Produkter som är beställningsvaror kan ta lite längre tid att leverera - just för att de kommer direkt från leverantören. Direkt när du lägger en order på en beställningsvara så görs det ett inköp på produkten och vi jobbar så fort som möjligt på att få in denna till oss.

  Vi svarar så fort vi kan på både mail och samtal, och du har självklart rätt att antingen kika på likvärdig produkt eller häva köpet. Jag tar vidare kritiken och ber återigen om ursäkt för att du fått en dålig upplevelse av oss.
  /Maja, Tretti.se

 • Perfekt
  Beställning
  Lätt att beställa, snabb leverans, betalningsalternativ.
 • Perfekt
  Beställning
  Billigt och bra och framförallt i rätt tid levererat av trevlig personal.
 • Perfekt
  Beställning
  Bra produkter snabb leverans och mycket bra priser .
 • Perfekt
  Beställning
  Inga problem - som vanligt!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Komplikationsfritt köp från beställning till leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Väldig snabb leverans, bra betalningsmöjkigheter, bra service helt enkelt! Mycket nöjd!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra kundupplevelse från start till leverans
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  bra bemötande vid telefonbest. kunde hämta apparaten dagen därpå. serviceinriktat och trevligt folk vid avhämtningen
  rekommenderas gladeligen. handlat där 4-5 gånger.
 • Perfekt
  Beställning
  Tretti är kundorienterad och gör vad som behövs för att man ska bli nöjd.
 • Usel
  ** Uppdatering **
  17-05-17 Kundtjänst återkommer med info att enheten återigen är restnoterad och leverans möjligen kan ske i mitten av juni. Enheten finns nu åter på hemsidan, hoppet lever. Får se om det blir strul med betalningen, e-kortet som användes går ut vid månadsskiftet. Kundtjänst/supporten försäkrar att det inte skall bli problem men som de själva medger så har de inte full koll. Fortsättning följer.

  17-04-21 Beställde jag en Neato Botvac Connected från Tretti som fanns i lager.
  17-04-25 Har fortfarande inte hört något om en leverans och länken i beställningsbekräftelsen ger inget resultat. Ringer och får veta att den är skickad men att jag måste prata med speditören för att få tracking.
  Speditören vet inget men ringer till Tretti och kollar, han får till svar att jag ska ringa en gång till Tretti vilket jag gör, pratar med Maja om jag inte missminner mig. Då framkommer att det har funnits en lagerdiff, min vara finns inte och att en ersättning kommer 17-05-09, som kompensation får jag en mindre summa, marginalen tillåter inte mer.
  17-04-28 Tretti har kampanj och plötsligt kan man sälja enheten med 20% rabatt vilket jag ringer och påtalar, Tretti sänker till det priset och ger även mig den tidigare kompensationen. Allt frid och fröjd..
  17-05-17 Fortfarande ingen leverans, jag ringer igen och nu ger min order "felmeddelande", ingen på supporten verkar kunna se vad det är för fel. Felsökning pågår, de ska kontakta mig idag innan 1500 oavsett vad som framkommer.

  Genomgående är att jag som konsument aktivt behöver be om information och driva ärendet vidare, ingen gång under hela processen har information om problem, förseningar eller status (utöver orderbekräftelse) nått mig utan min aktiva inblandning.
  Nu ser jag att de inte heller längre har varan på hemsidan, mina chanser att faktiskt få enheten upplever jag som små men jag hoppas att de kan överraska.
  11 dagar sedan ( Uppdaterat: 9 dagar sedan )
 • Hej igen! Ja, ibland blir det såhär med beställningsvaror och som tidigare nämnt är det tråkigt att det går ut över dig som kund. Vi är alla människor som felar och jag förstår självklart att det blir en jobbig sits för dig.

  Om vi inte kan dra beloppet vid tidpunkt för leverans så löser vi detta antingen med en betalningslänk eller banköverföring.

  Ha en trevlig helg!
  /Maja, Tretti.se

 • Perfekt
  Leverans på 20 timmar och bäst pris! Högsta betyg med andra ord!
  9 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans och till toppenbra pris!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Det är stor konkurrens mellan online-företag som säljer hemelektronik, vitvaror etc men jag stannade på Trettis websida eftersom de har ett bra sortiment, schysta priser och gratis hemleverans. Jag var på jakt efter en espressomaskin och så hittade jag också en som passade mig. Efter ett par dagar fick jag hämta min kaffemaskin och så var allt frid och fröjd med den ett halvår, då strömknappens röda LED-lampa inte lyste längre när jag tryckte på den. Först tyckte jag att jag struntar i det - apparaten fungerade annars perfekt, men sedan tänkte jag att garantin fortfarande borde gälla, eftersom det var ett fabriksfel. Och så gjorde det också - Tretti skickade en ny espressomaskin av samma märke. Döm om min förvåning när jag packade upp den och tryckte på strömknappen - den lyste inte! Samtidigt fick jag ett mail från Tretti som undrade om allt var bra med maskinen. Jag berättade för dem vad som hänt och tillade att jag inte ville att de skulle byta den också. Kundtjänsten beklagade att det var problem med den nya apparaten också och frågade om jag verkligen inte ville ha en ny eller ett annat fabrikat, för att inte råka ut för något fel med den igen. Tack vare denna uppmuntran svarade jag att jag gärna ville ha en annan då. Jag fick, och den var felfri.
  Så jag kan varmt rekommendera Tretti för tjänstvilligheten utöver det man kan förvänta sig av ett företag. De är verkligen på kundens sida och gör allt för att man blir nöjd. Denna exemplariska kundtjänst och generösa företagspolicyn gör att jag ger högsta betyg till Tretti.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt, billigt, alt var jättebra 👏🏻
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra pris, någon dag längre leveranstid än beräknat.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Supersnabb leverans och bästa priset på Bäst-i-test-elvispen!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans, inte så högt pris
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb lev bra pris
 • Perfekt
  Beställning
  frakten var gratis vilket var toppen. jag fick hem varan till mitt ombud och det gick på bara någon dag vilket var toppen.jag tycker det är bra att man kan betala på en gång utan fakturor jag är mycket nöjd med mitt köp och kommer inte att tveka att köpa via Tretti igen
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser, bra info om produkter, stort utbud, smidigt att beställa och betala, snabb leverans och sist men inte minst fraktfritt! Inget krångel. Precis som man vill ha det alltså.
 • Perfekt
  Beställning
  Super nöjd med lev o service från Tretti,
  alltid lika snabba o bra leveranser alltid lika trevliga i kundtjänst,
  kan varmt rekommendera o handla på Tretti,
  Mvh Kjell Svensson
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt gick smidigt och enkelt. Från beställning till leverans och installation.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt att beställa, och bra med möjlighet att själv bestämma tid för leverans! Bra pris dessutom!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Smidigt att hitta och beställa produkten och levererades enligt tiden som angavs
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Perfekt
 • Perfekt
  Beställning
  Allt fungerade perfekt från köp till betalning och leverans. Bra pris och sortiment dessutom.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb och smidig leverans!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans. Bra priser. Smidig betalning.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb och bra leverans.
 • Perfekt
  Beställning
  Allt fungerar snabbt och utan bekymmer. Kanon!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans och bra pris,alltid bra erbjudande och dessutom fri frakt.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Snabb smidig leverans, bra produkt till bra pris
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra pris & snabb leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  snabba och bra priser.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt smidigt och lätt att beställa och att få hem varan!
  Jag kan rekommendera köp hos Tretti.
  /Peter