Fri frakt & snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Enkla/bekväma tilläggstjänster

http://www.tretti.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 14 år sedan
(data från 2019-01-23)
Detaljerad information Tretti har fått betyget (9.03)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  45 min sedan
  Opålitlig leveranstid. Dålig kundservice.
 • Usel
  4 dagar sedan
  Har hittat massor med produkter på sidan som är prissatt 100-500% högre än på konkurrerande sidor. Vissa saker har 100% högre pris bara för att det är en annan färg, medan samma färg inte har någon prisdiff alls på andra sidor. Det känns som en enda stor bluffsida.
 • Usel
  14 dagar sedan
  Uselt
  Beställde en torktumlare av Bosch serie 8 wtw8758lsn hos tretti.se på black friday och ännu har jag inte fått hem min vara. Skickas Mail att det kommer om tre dagar och tre dagar och det har tagit mej nästan 2 månader.
  De kunde erbjuda en annan serie 8 mot en tillägg på 1200kr till och de kunde inte erbjuda mej samma pris för att få hem en vara från de när man har väntat och väntat på 2 månader. Till slut annullerar jag beställning.
 • Hej Kon1,
  vi beklagar att torktumlaren du har beställt har tagit längre tid att levereras än förväntat. Dessvärre så har vissa artiklar både varit slut i vårt eget lager samt hos våra leverantörer. Anledningen till detta är en kraftigt ökad försäljning under Black friday samt julhandeln.

  Vi arbetar just nu med att effektivisera informationen till våra kunder vid restnoteringar som kan komma att orsaka att vår ordinarie leveranstid på 2-5 arbetsdagar ej kan uppfyllas. I dessa fall ska vi i första hand erbjuda en motsvarande eller bättre modell för samma pris. Att du endast har blivit erbjuden en dyrare modell låter inte som ett korrekt agerande från oss och jag kommer att ta detta vidare till ansvarig chef på vår säljavdelning.

  MVH,
  Tretti.se

 • Usel
  21 dagar sedan
  Uppdaterat: 20 dagar sedan
  Min enda erfarenhet av Tretti.se var total katastrof.

  Jag köpte en Wilfa luftfuktare MED kalkfilter (produktens viktigaste del) av Tretti.se. Dock, inom 1 mån täckte ett fint kalkdamm ALLT i rummet (är OHYGGLIGT jobbigt att städa bort). Vid närmare inspektion märkte jag då att att produkten SAKNADE det påstådda kalkfiltret. Och efter flera samtal med tillverkaren erkände de att de helt sonika slutat installera kalkfiltret.

  Så jag mejlade Tretti.se som sålt produkten till mig och varnade. Intresset från Tretti.se var exakt NOLL. Trots att kalkfiltret garanterades i Trettis produktbeskrivning, manualen som de länkade till och på originalbox som de visade bild på.

  Då Tretti.se inte brydde sig så skrev jag en varning under produktrecensioner, så andra skulle slippa bli blåsta, men den sållades bort av Tretti.se och publicerades aldrig.

  Aldrig Tretti.se igen efter det.
 • Hej StefanJr,
  får börja med att be om ursäkt att vi har sålt en produkt som saknade kalkfilter trots att detta skulle ingå enligt specifikationerna. Vi har tusentals olika artiklar i vårt sortiment och saknar möjlighet att kontrollera att alla av tillverkaren specificerade funktioner finns där utan vi måste lita på att vi får korrekta produktbeskrivningar.

  Om ens produkts egenskaper eller funktioner ändras så ska vi självklart justera informationen på vår hemsida. Jag har tagit vidare dina synpunkter till ansvarig inköpare hos oss som får undersöka med leverantören vad som har hänt samt se över beskrivningarna av de luftfuktare från Wilfa som vi har i sortimentet.

  MVH,
  Tretti.se

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning
  Mycket snabb leverans.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning Leverans
  Trvlig och bra hemsida snabb leverans bra priser.
 • Usel
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har haft problem med reklamationer hos Tretti. Dom har varit svåra att få tag på, dom har inte velat göra returer och nej, kunden har inte rätt någonstans! Dessutom måste tilläggas att alla saker jag köpt här gått sönder. Tänker aldrig handla här igen.
 • Hej Lyrra,
  Vi följer alltid de reklamationsrutiner som vi tagit fram tillsammans med tillverkarna av produkterna i syfte att hjälpa dig som konsument på bästa sätt. Tillverkarna känner sina egna produkter allra bäst och det är dem som tar beslut om vilken lösning vi ska erbjuda till dig som konsument. Vi agerar alltid i enighet med Konsumentköplagen och i slutändan vill vi alltid ha nöjda kunder. Om du upplever att ditt reklamationsärende har blivit dåligt behandlat ber jag dig att mejla in till rma@tretti.se så ser vi gärna över ärendet igen!
  Med vänlig hälsning
  August på Tretti

 • Usel
  1 månad sedan
  👎 Ett uruselt företag när det kommer till att reklamera. 👎
  Gäller en tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Som inte torktumlar alls
  Tretti bollar problemet mellan mej och Lg. Har blivit mina nya mailkompisar.
  En tekniker kom dömde ut maskinen -använd den inte den kan börja brinna.
  Sen skulle det komma en tekniker till. Han dök aldrig upp. Hur många tekniker ska jag behöva betala för.
  Tretti fegar och vågar inte ta eget ansvar.
  Sen slutar dom att höra av sej.
  Och här står jag med min brandfarliga maskin!
 • Hej Reneegl,
  Vi följer riktlinjerna vi tagit fram tillsammans med tillverkarna av produkterna vi säljer för att göra reklamationsprocessen så smidig som möjligt för dig som konsument. Tillverkarna känner till sina egna produkter bäst och det är dem som tar besluten om vilken lösning vi ska erbjuda till dig som konsument. Det låter mycket märkligt att vi eller tillverkaren ska ha nekat dig en reklamation efter att tekniker varit hemma hos dig, dömt ut produkten och samtidigt stipulerat att varan kan ta eld. Jag får därför be dig att ta ny kontakt med vår reklamationsavdelning på rma@tretti.se!
  Med vänlig hälsning
  August på Tretti

 • Dålig
  1 månad sedan
  Bra priser men vad hjälper väl det när varor inte levereras som de ska. Man får tidsangivelsen på klockslag när varan ska levereras (kl 10-14) av Bring och man bekräftar. Först vid 1730-tiden ringer de och meddelar att varan är på väg och att jag måste vara hemma då om jag vill ha varan den helgen. Förstörde planerna för den helgen och fick merkostnader för installation. Ringer Tretti som inte kan göra någonting och Bring har inte ens en e-post att skicka till, än mindre ett nummer för hemleverans-ärenden.

  Påpekar i ett mail detta för Tretti som ju upphandlat tjänsten av Bring men får då besked att jag måste räkna med att varor är försenade. Men de kan bjuda på en installation som plåster på såren, något jag dock inte har behov av längre.

  I min värld är detta enkelt - om man är försenad så meddelar man kunden. Punkt. Det tycker inte Tretti att man behöver.

  Köper i butik nästa gång. Lite dyrare - mycket bättre.
 • Hej,
  beklagar att din beställda produkt ej levererades av vår speditör som avtalat med dem. Tyvärr har det varit problem med leveranserna på vissa orter i Sverige p.g.a. det väldigt stora flödet av beställningarna nu efter Black Friday och Cyber Monday. Vi för en dialog med våra speditörer hur detta kan förbättras i framtiden. Bland annat detta som du själv påtalar om att vara mer proaktiv och snabb i kommunikationen. Fel och förseningar inträffar tyvärr då och då men genom att påtala detta i ett så tidigt skede som möjligt så kan vi minimera problemet för våra kunder.

  Jag tolkar av din recension att ditt stora problemet var att installationen hemma hos dig ej kunde utföras av din bokade elektriker och att detta är anledningen att vår kundtjänst erbjöd installationstjänsten kostnadsfritt. Vänligen kontakta vår kundservice på nytt så kan vi ordna ett prisavdrag eller ett presentkort som kompensation för besväret.

  MVH,
  Tretti.se

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Leverans till utlämningsställe på fel ort
 • Hej,
  beklagar att ditt paket har hamnat hos fel postombud. Vänligen kontrollera först att postnumret du angivit är rätt. Du kan se detta i din orderbekräftelse.

  Om postnumret är korrekt så kontakta vår kundservice på 0771-31 30 31 eller info@tretti.se och påtala att ditt paket har hamnat hos fel ombud. Om du råkat ange fel postnummer så är det viktigt att du ger oss det rätta för annars kommer paketet bara att hamna på samma felaktiga ombud på nytt.

  MVH,
  Tretti.se

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning Leverans
  Bra information. Väl genomtänkt sajt. Man känner sig trygg tack vare transparent leverans- och köpprocess
 • Usel
  1 månad sedan
  Tyvärr extremt dåliga på återkoppla från kundservice. Levererar inte varor enligt den tiden som finns angiven på hemsidan.
 • Hej,
  beklagar om din beställning har tagit längre tid att leverera än förväntat. Tyvärr har våra speditörer som sköter leveranserna väldigt mycket att göra nu efter Black Friday och Cyber Monday så på vissa orter i Sverige hinner inte alla leveranser att ske inom vår vanliga leveranstid.

  Är det så att den produkt du har köpt hos oss är restnoterad/slutsåld så är du välkommen att kontakta oss på info@tretti.se eller 0771-31 30 31 så kan en av våra säljare hjälpa dig att hitta en annan motsvarande produkt.

  MVH,
  Tretti.se

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bra pris, snabb leverans. Trevlig service.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa tänkbara priser, kundservice och bemötande.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning Leverans
  Bra vara, snabb leverans.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Snabb leverans, Tydlig information, Bra info ända fram till dörr!
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning
  Allt fungerade bra inkl inbärningen av kollit.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris, fri frakt, snabb leverans.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställning Leverans
  Har handlat hos tretti vid flertal tillfällen, alltid fungerat oklanderligt, snabba leveranser och väl emballerade produkter och konkurrenspriser helt ok
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra varor och bra priser .
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning
  Bra priser
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Priset var väldigt bra. Allt ( kontakt , leverans och mycket trevligt bemötande), det har fungerat perfekt med allting .
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Lätt att handla hemifrån, leverans hem till dörren
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra priser och fri frakt till huset!
 • Usel
  2 mån sedan
  säkert bra priser men handlar inte av ställen som har Qliro som kreditleverantör , qliro är det sämsta bolag jag handlat med och deras ursäkter suger, drar ränta av folk trots man betalar i tid och följer deras betalningavtal så tyvärr Tretti.se

  betyget är pga Qliro eftersom jag nu inte handlar av bolag med QLIRO så kan jag inte ge betyg mer en pga det. Hittade en del intresant men drog mig snabbt ur då jag såg att företaget faktureras mm från Qliro
 • Hej,
  Tack för ditt omdöme!

  Jag har personligen inte varit med om detta men jag tycker det är tråkigt att du känner dig missnöjd med vår faktureringspartner.

  Det kan tillkomma påminnelseavgifter med ränta, men enbart om man inte betalar i tid. Har man betalat i tid och fortfarande får någon form av extradebitering kan man alltid ta kontakt med oss som undersöker ärendet direkt med Qliro.

  Vänligen återkom om du har frågor eller funderingar!

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt kvickt o enkelt
 • Bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Den angivna koden för att se var beställningen var i transportkedjan var felaktig, så jag kunde inte följa beställningen. Det kom inge första avisering när varan var framme, däremot flera påminnelser om att jag måste hämta ut den.
 • Hej,
  Stort tack för ditt omdöme!
  Vi har sedan förra veckan upptäckt att vissa spårningslänkar som skapas inte fungerar helt korrekt och håller på att utreda detta.
  Jag hoppas att du blir nöjd med köpet för övrigt!
  Med vänlig hälsning
  August på Tretti

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans av beställd vara.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning
  Allt fukade jättebra.Bra priser.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris med snabb leverans.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Allt fungerade bra, transport, leverans och allt var ok.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb och kundvänlig hantering av mitt ärende.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra vara och snabb leverans.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Jag köpte en hushållsmaskin och supernöjd
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabbt, god service, inget krångel
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Hjälpsam personal, proffsig mötande
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Allt enligt beskrivning och inga överraskningar.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Man får det man beställer till ett bra pris. Har aldrig behövt gjort någon reklamation eller något att klaga på.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Har vad jag vill ha till ett bra pris. Snabb leverans
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris, snabb levererans.
  Mycket bra
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra priser & fri leverans till dörren.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Stort utbud, utförliga produktbeskrivningar och bra priser.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Handlat ofta .
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Mycket nöjd,bra och snabb service.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  smidig fler alternativ
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb och säker leverans
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra utbud,snabba leveranser.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Mycket nöjd ..Personalen var mycket trevliga och vänliga i telefonen.. tretti.se HÖLL vad dom lovade !
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris, snabb leverans, bra utbud!