Fri frakt
30 dagar öppet köp
Kort - faktura - delbetalning

http://www.power.se

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 1 år sedan
(data från 2017-10-23)
Detaljerad information Power har fått betyget (7.72)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  En av de bästa shoping upplevelser jag haft äntligen någon som fattar att man vill kunna välja uthämtnings ställe. Sedan så var priserna bra och frakten snabb om en vara finns på power så beställer jag den där
  8 dagar sedan
 • Hej!

  Tack så jättemycket för de fina orden.
  Ha en trevlig dag.

  Vänligen Jonathan

 • Usel
  Skulle gå in igår kväll och beställa en Samsung S8+ då jag såg att dom sänkt priset till 6990 kr. När jag väl kommer in på sidan så har priset ändrats. På vissa stället så står det billigare priset kvar men när man klickar sig in så är det nästan 1000 kr dyrare helt plötsligt.

  Till råga på allt så skickar dom mig ett mail idag på morgonen och fråga om jag hade några funderingar eller behövde hjälp med min order. Svarade då som det var enligt ovan men har fortfarande inte fått svar.

  Blufföretag?
  13 dagar sedan
 • Hej!

  Vi justerar priserna flera gånger per dag utifrån marknadspriset. Tyvärr har prisjakt en eftersläpning på mellan 1 och 8 timmar. Ibland till en fördel och ibland till en nackdel. Vi kan tyvärr inte göra så mycket åt priset på prisjakt mer än att vi kommunicerar vårt pris och mailar dem när något verkar fel.

  Jag har tyvärr inget ordernummer eller e-postadress att gå på så jag kan inte hitta ditt mail. Skicka gärna ett PM på Facebook så ska jag försöka hjälpa dig.

  Hälsningar Jonathan

 • Usel
  Eftersom detta är min första beställning från ett nytt företag på den svenska marknaden så valde jag att beställa en billig produkt då jag vill se hur man hanterar min order innan jag spenderar mer pengar på företaget.

  Gjorde beställningen från Power på en måndag tidigt på morgonen, runt kl 07:30. Gjorde också en beställning från Inet på en helt annan produkt när jag kom hem från jobbet kl 16:45. Dagen efter hade jag beställningen från Inet hemma men man hade fortfarande inte skickat beställningen från Power.

  Kontaktar Powers kundtjänst dagen efter som säger att min order "kommer att skickas i dag". Dagen efter har den fortfarande inte skickats så jag kontaktar deras kundtjänst igen och får då svaret att den" nu har blivit skickad".

  Dagen efter kontaktar jag Powers kundtjänst igen och får nu svaret "att den kommer att skickas i dag". Väljer då att avbeställa ordern men det går inte för "den har kommit för långt i vårt ordersystem, men du kan skicka tillbaka den när du fått hem den".

  Väntar och efter ytterligare tre dagar så får jag hem produkten jag beställt och jag skickar tillbaka den med vändande post.

  Kommer fortsätta handla på Inet, Webhallen och Dustin för där får man hem det man beställt dagen efter. Aldrig några problem eller snack från dessa tre butiker utan det är raka rör som gäller där.

  Synd att man inte kan ge noll stjärnor i betyg för det är precis vad företaget Power förtjänar.

  Jag kan garantera två saker. Jag kommer aldrig mer att handla mer från Power och Power kommer inte finnas kvar på den svenska marknaden om 5 år.
  14 dagar sedan
 • Hej,

  Till att börja med vill jag tacka för ditt långa och väl beskrivna omdöme. Det är precis sån feedback vi behöver för att kunna förbättra oss. Nu vet jag inte vilken produkt du beställt och kan därför inte svara på vad som har skett i just ditt fall. Du får gärna skicka ditt ordernummer till oss via Facebook så ska jag kolla upp det mer exakt och återkomma till dig. Tills dess ska jag ändå försöka ge en generell förklaring.

  Vi har vårt lager i Sverige och skickar med PostNord och Bring. Mindre gods som går med PostNords tjänst "MyPack", har en leveranstid på 1-2 dagar. Enligt uppgift ska de kunna leverera 80% av försändelserna redan dagen efter vi skickat dem.

  Vi har som mål att skicka alla beställningar samma dag eller senast dagen efter beställning. Det ger alltså en normal leveranstid på 1-2 arbetsdagar. Detta är något vi försöker pressa ned ytterligare eftersom vi vet att leveranstid är en extremt viktig faktor för en bra kundupplevelse. När vi inte arbetar är trots allt kunder vi med! :)

  Ibland kan order fastna i system av olika orsaker och vissa mindre produkter skickas direkt från någon av våra underleverantörer. Det är nog något du råkat ut för, att din order antigen har fastnat i något av våra system eller på vägen till en underleverantör. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra både dessa flöden och kommunikationen till er kunder när något går snett. För oavsett hur bra vi blir, kommer det ändå hända något går galet ibland. Det viktiga är då att det upptäcks och korrigeras så fort som det bara är möjligt.

  Jag kan bara beklaga att vi inte varken uppfyllde dina förväntningar eller våra egna krav på leveranskvalité. Det är absolut inte okej att det tar så pass lång tid att få hem en produkt! Jag hoppas verkligen att du ger oss en ny chans framöver när det är dags för nästa inköp.

  Vänligen Jonathan

 • Mycket bra
  Köpte en dammsugare från Power, efter en månad slutade den fungera.
  Skicka in den till Reclaimit (service företag) som samarbetar med Power. Efter 1,5 månad utan någon dammsugare, ringde jag både till Power och Reclaimit. Power kunde inte göra något eftersom Reclaimit har hand om servicen. Reclaimit undersöker fortfarande produkten ! Uselt

  Uppdatering: Power tog kontakt igen med mig och bad om ursäkt. De skickar ny dammsugare och gav rabattkod. Bra service efter en lång väntetid.

  Kundvården från Power är bra om man tar kontakt med dem så fort det är något !
  17 dagar sedan
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme!

  Vi ska också ta upp ditt ärende med Reclaimit vid nästa uppföljningsmöte. Det ligger i både vårt och deras intresse att förbättra oss och korta ned handlingstiderna.

  Jag ber om ursäkt att vi inte lyckades fånga upp att det tog tid och att du var tvungen att kontakta oss innan något hände.

  Hoppas att du fått tillbaka din dammsugare och att den nu fungerar som den ska.

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Mycket bra bemötande vid transportskadad produkt, Återkommer självklart som kund.
  18 dagar sedan
 • Hej,

  Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!
  Vi ser hela tiden över förpackningar och har regelbundna uppföljningar med PostNord och Bring för minska transportskador/problem. Men tyvärr inträffar det ändå ibland :(

  Hoppas den nya leveransen gick bättre.

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Fungerade smidigt och bra när jag beställde härifrån senast!
  23 dagar sedan
 • Hej Erik,

  Tack för ditt omdöme!
  Ha en trevligt dag.

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Beställde en spelkonsol. Fraktfritt och snabb leverans. Det enda jag kan anmärka på är att jag fick meddelande från Power att de hade skickat paketet först efter att jag redan hämtat ut paketet.
  27 dagar sedan
 • Hej,

  Sjukt snabb leverans när vi skickar det efter att du tar emot det ;)
  Nä, men det låter som det varit hicka i systemet. Finns förbättringspotential här känner jag!

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Gjorde ett felköp, snabb leverans, snabb återkoppling av kundtjänst, gratis returfrakt. Kan inte ge annat än 10 för stunden.
  1 månad sedan
 • Hej!

  Ja, alla kan göra fel :) Det ska inte kosta en förmögenhet.
  Hoppas vi ses snart igen.

  Hälsningar Jonathan

 • Dålig
  Mycket långsam orderhantering och lång tid innan varan jag beställde skickades från lagret. Rekommenderas inte om man inte är beredd på att vänta länge innan varan skickas.
  1 månad sedan
 • Hej,

  Jag förstår att du inte är nöjd. Vet också hur det är att vänta på en vara man har beställt - man vill ha den nu, inte om en vecka. Vi har som mål att skicka alla produkter vi har i lager samma dag eller dagen efter de beställs. I ditt fall låter det som om något har gått helt galet. Vore super om du kunde skicka ditt ordernummer till oss via facebook eller mail. Jag skulle jättegärna vilja följa upp och se vad som har hänt. Det är enda sättet vi kan åtgärda fel och brister.

  Vänligen Jonathan

 • Dålig
  Beställde precis en diskmaskin med uppbärning och installation för 700 kr, trots att det klart och tydligt står gratis frakt så fick man betala 300 kr till, och då bor jag ändå centralt i Stochholm. Mycket irriterande och skapar badwill.

  Om leveransen är snabb och installationen proffsigt skött så kan kanske betyget höjas, men då det sköts av Bring så ställer jag mig tveksam.
  1 månad sedan
 • Hej,

  Har du varit i kontakt med vår kundservice? Annars skulle jag önska att du kontaktar oss antigen via telefon, mail eller Facebook. Det ska alltid finnas ett gratis fraktalternativ tillgänglige när man beställer.

  I övrigt håller vi på att ser fraktalternativen med målet att ta fram snabbare och mer flexibla alternativ.

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Bra bris och stekpannan var väl packad och snabb fraktad! Ett stort pluss är att det är fraktfritt!
  Lätt 10 av 10
  1 månad sedan
 • Hej!
  Köpte du Tefal-pannan?
  Den är riktigt bra :) Hoppas att du är nöjd med den!
  Vänligen Jonathan

 • Utmärkt
  Köpte ett nytt tv-spel 60kr billigare än i butik. Beställde på söndag, fick hem paketet på tisdag. Fraktfritt.
  1 månad sedan
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme. Game on!

  Hälsningar Jonathan

 • Perfekt
  Väldigt bra kundtjänst och fick även en rabattkod för snabbare leverans så jag fick TVn direkt.
  1 månad sedan
 • Tjena!

  Tack för din order och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

  Ha en trevlig kväll!
  Jonathan

 • Perfekt
  Riktigt bra! Köpte tvättmaskin och torktumlare som är tunga så gött att man kunde köpa till uppbärning. (3 våningar och ingen hiss.)

  Beställde på en onsdag. På fredagen samma vecka var dom levererade.
  1 månad sedan
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme. Hoppas att du är nöjd med dina nya maskin och att vi ses snart igen ;)

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Snabbt levererat till ett skitbra pris. Bra jobbat!
  1 månad sedan
 • Tack för de fina orden!

  Ha det bra, Jonathan

 • Ganska dålig
  Skulle köpa en TV till bra pris. fraktfritt! Men,
  "Betala 500kr eller vänta 1 vecka! extra på leverans. Nej tack det var riktigt uselt, blir bojkott tills det hittar en bättre modell."
  1 månad sedan
 • Hej,

  För att minska fraktkostnaderna och därmed kunna erbjuda ett fraktfritt alternativ till alla kunder, har vi ett tidsbokningssystem. Det gör att man kan välja om man vill att ordern levereras snabbt på t ex en helg eller lite långsammare mitt i veckan. Vissa tider är det dyrare för oss att skicka paket och det är dessa tider som blir dyrare i tidsbokningen.

  Frakten är inget vi tjänar några pengar på, utan kostnaderna för de dyraste alternativen motsvarar i princip de kostnader vi betalar för att skicka paketet. Gratisalternativen är som förståeligt helt och hållet en kostnad för oss.

  Vill också förtydliga att det egentligen bara är paket över 35 kg som påverkas av detta. De paketen är för tunga och kan inte skickas i det vanliga flödet med PostNord.

  Givetvis tar vi åt oss av kritiken och lyssnar dina synpunkter. Vi ska inom kort göra justeringar för att försöka få det att fungera bättre. Vi förstår också att man inte vill vänta över en vecka på sin nya TV!

  Vänligen Jonathan

 • Acceptabel
  Inte så snabb orderhantering. Beställde vara som fanns i lager på söndag, fick leverans på torsdag.

  Fick meddelande om att varan skickats på eftermiddagen på tisdagen, men gissningsvis gick den inte iväg förrän på onsdagen eftersom det var ganska sent.

  2017 förväntar jag mig att varan skickas nästkommande vardag och levereras dagen efter det.

  I övrigt funkade allt fint.
  1 månad sedan
 • Hej Steven,

  Nu har jag inte ditt ordernummer och kan därför inte titta närmre på varför det tagit lång tid med just din order.
  Men normalt brukar vi skicka alla paket samma dag eller dagen efter beställning. Vi håller med om att det är en rimlig servicenivå man kan förvänta sig 2017 ;)

  Vänligen Jonathan

 • Dålig
  Skulle beställa en tvättmaskin (BOSCH WAT283L8SN ) härifrån. Enligt uppgift fanns den i lager. Snabbaste leveransen var nio dagar senare och kostade 299:- trots att det skulle vara fraktfritt. Alternativa leveransdatum som var fraktfria erbjöds. Det snabbaste alternativet låg 16 dagar fram i tiden! Jag anser på grund av detta att företaget är oseriöst och ger en tvåa i betyg.

  Något som också är väldigt irriterande är att efter att jag varit inne på hemsidan börjat dyka upp reklam från företaget på min Facebook-sida.
  1 månad sedan
 • Hej,

  Leveranstiden varierar beroende på tillgänglighet i ditt område, men nio dagars leveranstid låter lite väl långt. Vi har tidigare svarat på ditt inlägg men kontakta oss gärna på kundservice@power.se med postnummer så kan vi kolla mer på det.

  Ha det fint!
  Tobias

 • Ganska bra
  Matchar ofta konkurrenternas priser på kampanjvaror, men sajten lämnar mycket att önska. Ingen vettig sökfunktion, svårt att få bra överblick.

  Leveranstiderna är inget att hurra för, 3-4 dagar från beställning. Se och lär utav dustinhome, inet, webhalllen där man alltid har varan dagen efter.

  Men som sagt, bra priser på kampanjvaror
  1 månad sedan
 • Hej,

  Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och tack för din feedback. Den tar vi med oss!
  Hojta gärna om det finns någonting vi kan vara behjälpliga med.

  Allt gott,
  Hanna

 • Perfekt
  Första gången jag beställde därifrån. Bara positivt från mig. Beställde ett PS4 1Tb med 2 handkontroller för 3329:-. Billigaste jag kunde hitta. Snabb leverans, 3 dagar till Gotland.
  Blir fler affärer från denna butik av mig i framtiden!
  1 månad sedan
 • Hej,

  Tusen tack för ditt omdöme! Hoppas vi ses snart igen.

  Vänligen,
  Tobias

 • Perfekt
  Mycket bra priser och snabb leverans. Rekommenderas
  2 mån sedan
 • Hej,

  Tack snälla för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme och vad kul att höra att du är nöjd med oss!

  Hoppas att du får en härlig tisdag!

  Vänligen,
  Hanna

 • Perfekt
  Har beställt en Apple tv för en vecka sedan och fått det bekräftat samma dag. Inte ett ljud sen dess. Vad händer?
  Lockpriser?

  Allt löste sig tillslut, bra!
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Hej,

  Tack för att du tog dig tid att uppdatera ditt omdöme. Vad skönt att höra att det löste dig! Hoppas att vi ses snart igen :)

  Allt gott,
  Hanna

 • Utmärkt
  Allt funkade bra, frifrakt och snabb leverans, väldigt bra förpackning. Det ända som saknas är mer betalning alternativ, betalning avgiftfri geom faktura eller direkt betalning geom Swedbank t.ex.
  2 mån sedan
 • Hej,

  Vad kul att höra att du är nöjd med oss och tack för feedbacken gällande betalningsalternativen. Det tar vi med oss! Vi jobbar i dagsläget på att göra både Swedbank och SEB tillgängliga vid direktbetalning.

  Allt gott,
  Hanna

 • Perfekt
  Snabb leverans och bra priser. Återkommer.
  2 mån sedan
 • Hej!

  Tack för omdömet, hoppas vi ses snart igen :)

  Ha det bra / Jonathan

 • Perfekt
  Bra pris, oerhört snabb leverans och trevlig och serviceminded kundtjänst vid frågor. Nya favoritbutiken!
  2 mån sedan
 • Hej Martin,

  Tusen tack för ditt omdöme och vad kul att höra att du är nöjd med oss! POWER är vår favoritbutik också... ;)

  Hoppas att du blir nöjd med den nya mikrovågsugnen! Hör gärna av dig till oss igen om det finns någonting vi kan vara behjälpliga med.

  Allt gott,
  Hanna

 • Usel
  Priset på prisjakt och priset på shoppen stämmer inte överens, så säger kunstjänst Vi har rörliga priser och prisjämförelsesidorna uppdaterar inte lika ofta som oss. Därför händer det att priserna på pricerunner/prisjakt inte stämmer överens med priset på vår sida. Det är alltid priset i vår butik som gäller, inte vad pricerunner visar.

  från ett köp till en besviken kund..
  2 mån sedan
 • Hej!

  För att hjälpa oss att nå målet med att ha lägst priser, har vi en prisrobot som justerar priserna automatiskt utifrån våra konkurrenters priser. Det innebär att priset på en produkt kan ändras flera gånger per dag.

  Även om priserna oftast stämmer överens mellan oss och prisjakt, är det inte alltid det hinner synkas. Priserna på prisjakt uppdateras bara var 4-6:e timme, medan vi kan uppdatera priserna betydligt oftare än så. Nu är det inte så vanligt att en produkt ändrar pris flera gånger per dag, men när ett pris justeras kan det ta flera timmar innan Prisjakt har snappat upp det. I vissa lägen innebär det att det är ännu lägre pris i vår butik än vad det är på prisjakt och i andra lägen är det högre.

  Hälsningar Jonathan

 • Perfekt
  +Livechatt där man får snabba svar på sina produktfrågor
  +Lägst pris och fri frakt, verkar vara duktiga på att matcha (y)
  +Snabb bekräftelse och statusrapportering via mail efter lagd beställning
  3 mån sedan
 • Hej,

  Vi blir glada över att höra att du uppskattar vår livechatt, pris och kommunikation med dig som kund. Du är alltid välkommen åter! Skulle du ha något på hjärtat är du alltid välkommen att ta kontakt.

  Hoppas att du har en fin dag!

  Allt väl,
  Axel

 • Perfekt
  +Bra hemsida
  +Service
  +Priset
  +Fri frakt

  Priset stack verkligen ut, har tidigare sett att Power oftast är högst upp här på Prisjakt. Så jag testade att lägga en beställning.

  En väldigt användarvänlig hemsida (beställde via mobil). Bra layout och man möts inte av några buggar, vilket mobilhemsidor vanligtvis kryllar av. Alltså lätt att beställa, stort plus.

  Chatten hjälpte mig vänligt med mina frågor. Blev bemött snabbt och proffsigt av Axel.

  Paketet packades snabbt men anlände på måndag istället för fredag, lyckades alltså inte få min förbokning av Splatoon 2 till release. Det var synd, men allt annat positivt väger upp.

  Från min första beställning fick jag ett helhetsintryck att Power fattat att en nöjd kund är viktigast. Kommer definitivt stötta den här stigande stjärnan med ett till köp i framtiden!
  3 mån sedan
 • Hej,

  Tusen tack för ditt omdöme!

  Är du nöjd, så är vi nöjda! Hoppas att du har en fin sommar!

  Vänligen,
  Axel

 • Detta omdöme är under utredning
  3 mån sedan
 • Usel
  Kollade priser på bla HiFi högtalare på deras hemsida. Fantastiskt bra priser! Tills jag insåg att de listar högtalare per styck... Normala butiker säljer i par. Kommer inte stödja dessa idioter för fem öre. Ännu en kedja som dyker upp för att om fem år inte kommer att finnas kvar.
  3 mån sedan
 • Hej,

  En fördel med att sälja högtalare styckvis är att en enkelt kan handla en ny om en av de högtalarna som en har hemma går sönder. Många, precis som du föredrar dock att handla sina högtalare parvis. Vi tackar för den återkopplingen och tar den i beaktning.

  Jag önskar dig en fin sommar.

  Vänligen,
  Axel

 • Perfekt
  Köpte en surfplatta. Bra pris och mycket imponerad av den snabba leveransen. kommer stark rekomendera denna butiken till mina vänner...! STOR TACK..!
  3 mån sedan
 • Hej Ghasem,

  Så härligt att höra att du är nöjd med våra låga priser. För oss på POWER är det viktigt att vi ska hålla konkurrenskrafiga priser. Jag ser att du fick din vara redan efter två dagar från det att du beställde varan. Det är vi nöjda över.

  STORT TACK till dig Ghasem för att du ville handla hos oss! Vi är glada över att höra att du är nöjd med din köpupplevelse. Hoppas att du är nöjd med din nya surfplatta!

  Ha en fin sommar!

  Vänligen,
  Axel

 • Ganska dålig
  Betala 500kr eller vänta 1 vecka! extra på leverans. Nej tack det var riktigt uselt, blir bojkott tills det hittar en bättre modell.
  3 mån sedan
 • Hej,

  Så tråkigt att höra att du inte är nöjd.
  Att kunna välja direkt vilken dag och inom vilket tidsrum som leveransen ska ske har blivit uppskattat av många. Vi erbjuder kostnadsfria alternativ för frakt, även för större varor så som 35 kg. Men då kan det vara så att en måste vänta lite innan varan levereras, precis som du nämner.

  Stort tack för din feedback! Vi tar med oss den i beaktning när vi fortsätter att utveckla våra leveransalternativ.

  Vänligen,
  Axel

 • Utmärkt
  Beställde en torktumlare till lägsta pris 2/7. Enligt sidan skulle dom få in den på lagret den 15:e juli. Den 3:e juli får jag SMS att den är skickad! 7:e juli har jag torktumlaren hemkörd. Så med tanke på att den skulle komma in på lagret den 15:e, så gick det väldigt snabbt!
  3 mån sedan
 • Hej,

  Ja, det var snabbt! Inte ofta vi lyckas skicka saker bakåt i tiden ;)
  Hoppas att du är nöjd med tumlaren.

  Vänligen Jonathan

 • Utmärkt
  Beställde ett multi-pack bläckpatroner till min skrivare för ca 600kr. Fick ett dygn senare svar att de inte hade varan på lager/möjlighet att få fram den. Tja tänkte jag typiskt nytt företag med externa lager.. Läste vidare och fick då till min förvåning "som plåster på såren" 500kr i rabattkod till valfri vara i deras sortiment. Beställde då ett par Jaybird-hörlurar som kostade 1400 för 900kr. De kom på några dagar. Helt Okej med paketering osv.

  Så visst fick inte varan jag var ute efter ursprungligen. Men fick den från 123inc för samma pris någon dag senare. Och 500 rabatt på något som jag ändå var på jakt efter.

  Så 9 av 10 är betyget. Snabb leverans på varan de hade i lager.
  3 mån sedan
 • Hej Fredrik,

  Tack för ditt omdöme. Hoppas att du är nöjd med dina lurar.. :)
  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Mycket snabb leverans; beställning gjord söndag kväll, skickades måndag och framme på valt utlämningsställe på tisdagen!

  Min första beställning från Power, mestadels beroende på lägsta pris men även p.g.a. de positiva omdömena här på Prisjakt.

  Jag kommer att prisbevaka Power för kommande inköp av disk- och tvättmaskin!
  3 mån sedan
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme. :)
  Hoppas vi ses sen igen när det är dags för tvätt- och diskmaskin.

  Hälsningar Jonathan

 • Mycket bra
  Snabb leverans av ny mobil.
  Fick även bra support när jag behövde byta den mot en annan.
  3 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme och din beställning. Hoppas du är nöjd med din nya mobil.

  Hälsningar Jonathan

 • Perfekt
  Jag har under senaste tiden handlat vitvaror från Power vid fyra olika tillfällen och allt har fungerat perfekt. Vid alla tillfällena gjorde jag beställningen under en helg, varorna skickades på måndagen och levererades till mig på onsdagen. Power hade också bäst pris på de varor jag ville köpa. Eftersom allt fungerat så bra har jag inte behövt kontakta kundsupport, så hur de fungerar vet jag ingenting om. Jag kommer att handla hos Power igen vid behov och rekommenderar dem.
  3 mån sedan
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme och dina beställningar :)

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  Jag köpte en diskmaskin (Bosch SMU46CI02S).

  * Fick bästa pris
  - Inte så mycket att säga.

  * Snabb leverans
  - Beställde på söndag, skickad måndag och framme på onsdag, vilket är riktigt snabbt då installationshjälp brukar förlänga leveranstiden,

  * Lade till hemkörning/uppbärning/Installation/Kasta gamla maskinen
  - Två killar (Örebrofirma) fixade allting snabbt och de var mycket trevliga!
  - Vissa affärer har samma hjälp, men skickar bara 1 person och man måste hjälpa till. Inte hos Power.

  Jag kontaktade Powers kundtjänst två gånger och båda personerna jag pratade med var riktigt trevliga. Ena gången var jag lite osäker på om installationshjälpen eftersom det är Bring som levererar maskinen. Kundtjänst försäkrade mig om att allt är i sin ordning men erbjöd sig ändå att ringa firman som sköter det hela för att dubbelkolla. De ringde upp mig 10 minuter senare och gav mig info.

  Känner mig väl bemött och supernöjd som kund!
  4 mån sedan
 • Hej!

  Tack för betyget och för att du tog dig tid att skriva en sån utförlig recension.

  Trevlig midsommar!
  Jonathan

 • Perfekt
  Beställde en 75" tv sent på kvällen som skickades redan dagen efter. Har ej haft med deras kundtjänst att göra men priset på tven och den snabba behandlingen av ordern samt ivägskickningen = 10/10! Kommer handla från igen.
  4 mån sedan
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme. Hoppas att du är nöjd med din nya TV!
  Hälsningar Jonathan

 • Perfekt
  Retur av vara och pengar tillbaka gick bra och snabbt. Positivt överraska.
  Kommer handlar flera gånger.
  4 mån sedan
 • Hej,

  Tack för du tog dig tid att skriva ett omdöme.

  Trevlig kväll!
  Jonathan

 • Perfekt
  FÖREDÖMLIGT Power.se !

  Efter 7 veckors blodtryckshöjande reklamationsupplevelse utan möjlighet till telefonkontakt med Cdon kan man inte annat än bli tårögd när man upplever den totala motsatsen.

  Gjorde beställning från Power.se på kvällen den 7/6.
  Nu den 9/6 kl 11,30 finns paketet på utlämningsstället här på landet !
  På dessa 2 dagar har man också hunnit göra kreditupplysning då jag valde att betala via faktura.

  Billigast på min produkt! Fraktfritt !
  Snabbt och effektivt och en trevlig beställningsbekräftelse som verkligen sticker ut !

  Någon nedan hade synpunkter på Ecster fakturabetalning men jag har svårt att tro att tjänsten kan vara sämre eller opersonligare än den som Qliro presterade i mitt fall med Cdon.

  Texten från Power.se beställningsbekräftelse nedan:

  Hej Benny,

  Av hela vårt hjärta...
  Ett stort tack för din beställning på Power.SE!
  Vi ska göra allt för att du blir nöjd.

  Ditt ordernummer: 20066XXXX kan du använda om du behöver komma i kontakt med oss på kundtjänst.
  Du når oss både via chatt, email eller telefon och kontaktinfo hittar du i länken längst ner i det här mailet.

  Du har valt att få leverans via MyPack (hämtas hos postombud) - Leverans till närmaste postombud.
  Så snart dina varor skickas från oss så kommer du få ett mail med ett spårningsnummer.
  Det numret kan du använda för att spåra dina varor och följa dom ända fram till din dörr eller till ditt utlämningsställe.
  Om du valt att betala med faktura kommer den att skickas separat via e-post efter att du tagit emot din order.

  Vi tackar dig återigen för ditt köp!
  4 mån sedan
 • Hej!

  Tack för de fina orden och din beställning :)
  Hoppas vi ses snart igen.

  Vänligen Jonathan

 • Bra
  EDIT: Power.se kundtjänst har varit fantastisk. Snabb hjälp både genom mail och facebook. Jag rekommenderar verkligen Power.se. Tyvärr är mina synpunkter om Ecster kvar. Skulle Power byta till någon annan fakturatjänst skulle det vara en väldigt stabil konkurrent till de andra kedjorna.

  Power.se i sig är bra men de har valt att gå samarbeta med det usla Ecster (Som ägs av handelsbanken). Om du ska handla på Power.se använd aldrig deras fakturatjänst. Om du bara kan betala genom faktura så rekommenderar jag att du vänder dig till ett annat företag som använder Klarna eller Qliro.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme.

  Tror jag svarade dig tidigare också, men det svaret verkar ha tagits bort.
  Vi ska absolut prata med Ecster och se om vi inte kan hjälpas åt att förbättra tjänsten.
  Jätteviktigt att sånt fungerar så bra som möjligt!

  Hälsningar Jonathan

 • Bra
  Bra priser, ok leveranstid även fast de kunde ha skickat samma dag som beställning.
  Minus för strul med faktura och leveransadress...
  4 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme och dina synpunkter.

  Vi jobbar på att förbättra och korta ner tiden det tar för en order att passera igenom våra system och lagret. Leveranstiden är superviktig, det tycker vi med! :)

  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  POWER [se] - Ja, jag är riktigt nöjd med dem. Smidigt att handla hos. Bra site dessutom! Rekommenderas
  5 mån sedan
 • Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!
  Vänligen Jonathan

 • Perfekt
  mycket snabb leverans och bra kontakter med kundtjänsten
  5 mån sedan
 • Tack för ditt omdöme!
  Hälsningar Jonathan

 • Mycket bra
  Bra! Kundservice svarade på mailfråga samma dag. Beställde en diskmaskin onsdag. Bring bar upp den nya i lägenheten på lördag morgon och ut med den gamla. Värt 500 spänn! Svårt att ge full pott eftersom inget strul uppkommit. Det är då det avgörs.
  5 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme även om jag tycker att ditt resonemang är lite konstigt. Tänk om vi aldrig strular, är vi inte värda en 10 då? ;) Skämt åsido, självklart kan det gå fel ibland. Då gör vi allt för att lösa det så snabbt och smidigt som möjligt.

  Hoppas vi ses snart igen.
  Hälsningar Jonathan

 • Perfekt
  Sjukt bra kundservice!
  5 mån sedan
 • Hej!

  Tack för den fina kommentaren. :)
  Ha en trevlig helg!

  Jonathan

 • Perfekt
  Bra pris. Bra service! Supersnabb leverans.
  5 mån sedan
 • Hej,

  Tack för att ditt omdöme. :)

  Ha en trevlig dag,
  Jonathan

 • Perfekt
  Toppen-pris på navigatorn jag beställde, och den låg i brevlådan 2 dagar senare.

  Helnöjd kund
  5 mån sedan
 • Hej!

  Så ska det vara :)
  Tack för att du valde att handla från oss och tack för ditt omdöme!

  Hälsningar Jonathan

 • Mycket bra
  Supersnabb leverans, fick tangentbordet nån dag efter jag beställt.
  Men tangentbordet kom i en låda som var så pass stor att de hade kunnat skicka 8 tangentbord i samma låda och ändå få plats med lite skyddskuddar. Det känns rätt onödigt att använda så stora förpackningar.
  5 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme och för att du valde att handla från oss.
  Jag håller med om att det är dumt och onödigt med en för stor kartong.
  Vi håller faktiskt på att titta på en annan lösning för emballage, men det tar lite tid att implementera på lagret.

  Vänligen Jonathan