Prisjakt

alias tomten

Medlem sen 2008-03-13
9
Bidrag
0
Hjälpsamröster
LensOn
Bra
(500+)
a
alias tomten
9 omdömen
Utmärkten månad sedan

Jag har gjort en hel del beställningar från LensOn och är inget annat än nöjd hittills. Framförallt utmärker sig prisvärda produkter och med en snabb leverans. Har aldrig haft några problem och kan därför inte uttala mig om deras kundtjänst.

TCMcykel.se
Utmärkt
(115)
a
alias tomten
9 omdömen
Dåligett år sedan

Inledningsvis vill jag påpeka att jag var mycket nöjd med min upplevelse första gången jag handlade av dem, vilket också delvis var orsaken till att jag vände mig till dem igen. Men… Den andra gången höll de inte leveranstiden i närheten av vad de angav på hemsidan. Efter att man lagt ordern får man istället ett mejl där man informerar att de har längre leveranstid. Varför inte ange det direkt vid angivelsen vid produkten på hemsidan? Den andra stora anledningen till mitt låga betyg är att de använder sig utav Svea Ekonomi. Jag missade att betala ursprungsfakturan, vilket såklart inte kan lastas dem, men när jag sedan betalar påminnelsefakturan fungerar deras system så att inkassokrav skickas ut även om påminnelsen är betald tre(!) dagar innan fakturadatumet på inkassobrevet. Jag vet andra som behandlats på samma sätt. Sammanfattningsvis vill jag säga att det finns chans att köpupplevelsen kan vara bra men att det finns fallgropar som man inte vill hamna i.

Apotea
Utmärkt
(500+)
a
alias tomten
9 omdömen
Dålig3 år sedan

Jag kan inte förstå hur denna butik har så bra betyg. Min starka misstanke till detta är att många av de bakom betygen inte beställt medicin på recept från dem. Jag gjorde nämligen ett försök att beställa detta. Enligt deras hemsida fanns medicinen i lager och skulle kunna levereras inom endast någon dag. Någon dag gick och jag fick inget leveransbesked. Hörde av mig till dem och fick då veta att deras uppgifter på hemsidan var felaktiga. En bra leverantör har först och främst rätt uppgifter för lagerstatus, inte minst när det gäller receptbelagda mediciner som för många är livsviktigt. Gör man bort sig, tar man som leverantör kontakt med kunden och meddelar detta. Kunden ska inte behöva göra deras jobb. Tyvärr. Jag kommer ALDRIG beställa från apotea igen, när det finns en hel drös av andra webbaserade apotek att vända sig till.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
a
alias tomten
9 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Här blandas det och ger. Besökte varuhuset för några veckor sedan och fick kanonhjälp och en dammsugare till marknadens lägsta pris. Jättenöjd då. Det är dock sällan de har lägst priser. Nu i sommar har de en rabattkampanj på 10% enligt hemsidan då jag reserverade en vara. Informationen på hemsidan säger att om varan betalas i butik dras rabatten av där. Men väl i butiken fanns ingen rabatt att hämta. Minst sagt vilseledande mot kund! Ger nog tyvärr inte Elgiganten många fler chanser.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
a
alias tomten
9 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Jag har inte beställt från Dustin sedan 2010 då jag försökte beställa en TV. Den historien orkar jag inte dra igen, men låt oss säga att det blev många böcker innan de löste sitt problem. Idag gav jag dem tillslut en andra chans. Lade en beställning på en bildskärm som de hade lägst pris på, på marknaden. När jag en timme senare går in och ser efter så orderbekräftelsen ser bra ut möts jag av två beställningar! Nu kan jag bara hoppas att de kan leverera varan (märk väl varan och inte varorna...) utan problem. Jag ger Dustin en extra stjärna för en hemsida där produkter kan hittas och jämföras på ett tillfredsställande sätt. Antagligen dröjer det väl sådär fem, sex år igen innan jag ger dem en ytterligare chans...

Lyko
OK
(500+)
a
alias tomten
9 omdömen
DåligRedigerades 9 år sedan

Har beställt en gång från dessa och kommer aldrig att göra det igen tyvärr. Otydlig hemsida som inte fungerar i alla upplösningar och webbläsare. Bilderna på produkterna är inte alltid de som man får hemskickade, med förklaringen från kundtjänst att de kan variera... Kundservicen är okej.

Koss Porta Pro On-ear
Full Star 1
4.1
(289)
365 kr
a
alias tomten
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Generellt mycket nöjd med dessa lurar. Är ingen ljudexpert även om jag lyssnar på en hel del musik och ser på mycket film med krav på ljudet, men trivs väldigt bra med det ljud som dessa ger. Egentligen det enda som drar ner helhetsbetyget är att det senaste paret jag sliter på glappar intill kontakten.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
a
alias tomten
9 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Har både provat att beställa hem (ett flertal gånger) och varit förbi deras butik i Umeå. Alltid en fläckfri service med bred kunskap. Har något frågetecken eller problem dykt upp har de verkligen gjort allt för att lösa det. Inte alltid de billigaste men man betalar för det man får, mer än bara produkten! Aldrig varit missnöjd med en leverans.