Butiker runt om i Sverige
Över 40 000 artiklar i lager.
Fri frakt vid köp från 100kr.

http://www.lyko.se

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 10 år sedan
(data från 2017-10-23)
Detaljerad information lyko se har fått betyget (4.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Acceptabel
  Bra produkter och urval men för lång leveranstid!
  1 månad sedan
 • Ganska dålig
  Bra utbud, ok priser.
  Beställde måndag och betalade extra för att få leverans 2-3 dagar men ordern skickades inte ifrån deras lager förens 3e dagen (torsdagen) och paketet var framme fredagen, detta eftersom posten lyckas leverara på en dag.
  Alla konkurrerande butiker som jag handlat från skickar sin ordrar samma dag eller dagen efter som beställningen läggs. Dåligt
  2 mån sedan
 • Ganska dålig
  Lång leveranstid.
  2 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Hyfsade priser samt frakt- och betalningsalternativ, men OJ SÅ LÅNG LEVERANSTID!
  6-8 dagar som det har tagit vid varje beställning är inte ok i dessa dagar!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Great shop, even if the delivery time is a little more and the usual still in my opinion a great shop with a good variety of products and good prices, remember to those who wrote about the delivery time, can be also a factor of the postal services sometimes
  110% I recommend Lyko.se
  4 mån sedan
 • Usel
  Lång leverns tid
  5 mån sedan
 • Acceptabel
  Alltså det tar fan en evighet för detta företag att få iväg en beställning, annars är de väl ok.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  det ända jag kan klaga på är när man skal andvända en kod det finns inga beskrivningar var du skall skriva in den det brukar finnas på andra internet handels sidor man använder var man skriver koder
  11 mån sedan
 • Hej! Om du har frågor eller funderingar angående vår hemsida är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst. All information om hur du når oss finner du nedan:

  https://www.lyko.se/info/kundtjanst

  Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Knappt godkänd
  Bra butik men skickar reklam via SMS, dåligt!
  11 mån sedan
 • Hej!

  Tack för att du tagit dig tid att resencera ditt köp hos oss.

  Du kan själv avregistrera dig från sms-erbjudanen genom att logga in på vår hemsida, eller så kontaktar du oss på kundtjänst så hjälper vi dig med detta. Oss når du här:

  https://www.lyko.se/info/kundtjanst

  Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Usel
  Köpte loreal hair touch up från Lyko Sollentuna Centrum till min mamma, men hade köpt fel produkt. Produkten var använd en gång som test. När jag gick tillbaka och frågade om jag kunde lämna tillbaks den så svarade en anställd att den var använd och att det inte gick, men jag fick byta ut produkten till en annan produkt med samma pris eller dyrare. Jag sade att jag skulle återkomma då jag inte visste vad jag skulle byta till och hon sade inte att det var ett problem och skrev byttes på kvittot. När jag återkom samma dag så var det någon annan som jobbade där och då berättade jag att jag hade varit där tidigare och tog fram produkten jag ville byta till. Hon visste redan vem jag var då den tidigare personen som sade att jag fick byta produkt berättat om mig. Hon sade att det inte stämde att jag fick byta produkt och då blev jag riktigt förbannad. Jag bad henne att ringa till sin kollega som sade att jag byta produkt och det gjorde hon. Hon återkom och sade att hennes kollega sade att det inte stämde. Alltså ljög hennes kollega för mig, möjligtvis för att det var kunder bakom mig. Jag försökte inte ens dölja att jag hade använt produkten eftersom att jag är en ärlig person, och ändå blev jag behandlad så märkligt. Jag hoppas att nästa kund hos Lyko i Sollentuna Centrum inte behandlas så som dem behandlade mig. Jag gillar Lyko förövrigt men det är verkligen synd att vissa butiker håller olika klass.
  11 mån sedan
 • 2016-10-24 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  Har beställt på lyko 20+ gånger och de senaste tio har leveranserna varit längre än det påstås på hemsidan. Så lite inte på leveranstiderna vad ni än gör....
  1 år sedan
 • Hej!

  Tack för att du tagit dig tid att recensera ditt köp hos oss.

  Gällande leveranstiden av en beställning så finns det många faktorer som kan spela in och påverka det hela, så som exempelvis missvisande lagersaldon, oväntat hög kundbelastning samt val av fraktbolag och dess eventuella förseningar. Går det allt för lång tid så finns det anledning att misstänka att något är fel och då rekommenderar jag att man tar kontakt med oss på kundtjänst så får vi en chans att reda ut vad som kan ha hänt.

  Trevlig helg! Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Knappt godkänd
  Produktbilderna på hemsidan verkar inte alltid stämma överens med det som levereras. Lite tråkigt när man ex. beställer schampoflaskor med pumpmunstycke som levereras utan. Kundtjänst svar var "Det är en gammal bild, leverantören har bytt förpackning".
  Då kanske ni ska byta bild tänker jag som konsument, alternativt lägga in en liten textrad gällande just detta. Leveransen gick snabbt och affären i helhet var smidig, men förstnämnda drar ner betyget.
  1 år sedan
 • Hej Karmoy.

  Tack för att du tagit dig tid att kommentera ditt köp hos oss.

  Vi jobbar ständigt med att göra vår hemsida till den bästa, men tyvärr kan missar ske och då är vi väldigt glada att våra kunder kontaktar oss med denna information. Om du upptäcker något mer som inte stämmer, maila oss gärna på fraga@lyko.se så skall vi självklart lösa detta så snart som möjligt.

  Ha en fortsatt fin dag! Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Ganska dålig
  Gick på en aftershave som listats no 1 på prisjakt, men det finns ingen knapp att beställa. Så de vill bara göra reklam för sig verkar det.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Supersnabb leverans. Bra pris på frakten (endast 29 kr) och fick det jag letade efter.

  Väldigt trevlig kundservice och rekommenderar Lyko.se väldigt mycket!
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Beställde hårvax till ett mycket bra pris. Frakten på 29 kr anser jag vara låg. Fick orderbekräftelse 15:30 och dagen efter låg de väl förpackade produkterna i postlådan, bra jobbat! Kortbetalningen fungerade bra, hemsidan är dock inte den mest vackra jag stött på.

  Uppdatering sex år senare: Fortfarande snabb leverans och nu till ett lägre pris. Utbudet är väldigt bra och hemsidan är bland de trevligare numera. Trevligt att spara pengar på hårprodukter jämfört med hos frisören, uppåt 50 % skillnad till Lykos fördel.
  7 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser och snabb leverans. Bra service . Mycket nöjd.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Beställer nästan enbart från Lyko, mycket nöjd.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt perfekt!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Super
 • Knappt godkänd
  Beställning Leverans
  Besviken när jag skall skriva ut sidan. Det gick inte.
  Står utskriftsvänlig sida men jag får bara aktiverade kampanjer?????
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  gillar lyko här handlar jag allt jag behöver ,å är helnöjd
 • Knappt godkänd
  Bra sortiment, men lite "väl enkel betalning" då jag av misstag råkade trycka mig framåt och därmed slutföra mitt köp med betalsätt faktura och därmed fick en extra kostnad. Dessutom går de ut med fri frakt, men ändå tillkommer en fraktavgift på några kronor. Det som dock drar ner betyget ordentligt är leveranstiden då jag fick vänta 10 dagar på att få hem mina varor...
  1 år sedan
 • Hej! Tack för att du tagit dig tid att recensera ditt köp hos oss.

  Det är väldigt viktigt att läsa genom alla frakt- och betalsätt noga för att undvika missförstånd, för vi har alltid ett fraktfritt alternativ som heter Ekonomifrakt men ibland måste man klicka på "Visa fler fraktsätt" för att alla alternativ skall visas. När man sedan klickat på Beställ så är ordern lagd.

  Om nya frågor eller funderingar uppstår så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst, oss når du här:
  http://www.lyko.se/Info/Kundtjanst/

  Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alltid bra och handla här o bra erbjudande!!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Jag är så nöjd och glad att handla på Lyko via nätet. Snabbt, enkelt och bra på alla vis! Lite mera rabatter om jag så får önska, eftersom jag är pensionär och inte vill se ut som "en sådan". Vill fortfarande se fräsch och pigg ut! Så hjälp mig!
 • Hej! Så kul att höra att du är nöjd med dina köp hos oss.

  Gällande rabatter så kan du se alla erbjudanden vi har på hemsidan för tillfället under just "Erbjudanden" högt upp på vår hemsida. Gällande rabattkoder måste du vara medlem hos oss och välja att du skall få nyhetsbrev- och smsutskick för att få de bästa och senaste rabatterna.

  Har du några frågor angående detta så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst, http://www.lyko.se/Info/Kundtjanst/

  Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Ganska bra
  Bra sortiment & lättnavigerad sida men jag fick vänta i 7 dagar på mitt postpaket och det känns lite väl långt år 2016...
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Lätt att hitta det jag sökte inget krångel vid betalning som det ka vara bland på vissa andra sidor
 • Utmärkt
  Beställning
  Jag är dålig på datorer men lyckades tillslut på att få iväg min order kraaam Jill Olsson
 • Ganska bra
  Lite dyrare, men bra sortiment. Tycker också att deras leveranser är långsamma. Valde "fri frakt" dvs Post Nord och den tiden kan inte Lyko belastas för, men det är 2016 borde vara bättre.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  är första gång, vet ej än men säkert är bra.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Absolut inget att klaga på
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bara det att frakten är kostnadsfri - wow! Jättebra utbud av veganska produkter - det är Lyko som gäller för mig från och med nu.
 • Utmärkt
  Beställning
  uTSKRIFTSVÄNLIG VERSION FUNKAR INTE
  ANNARS ÄR DET JÄTTEBRA
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  stort utbud, lätt att hitta märken, snabb leverans, bra priser erbjudande. Perfekt
 • Usel
  Fruktansvärt långa leveranstider. Det tog 9 dagar innan jag fick min senaste beställning.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra paketerat och enkelt att beställa. Frakten tog längre än beräknat dock.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Märket håller bra kvalitét och är enkelt att använda
 • Knappt godkänd
  Gräsliga leveranstider, trots att man väljer deras "2-5 dagarsleverans" med DHL som kostar 9:-. Jag vågar inte ens drömma om deras leveranstid med gratisalternativet. Tre produkter, alla i lager och inte fått dem på över en vecka. Inne på dag åtta och inget säger att jag får min vara idag heller. Kundtjänsten är helt oförstående när man frågar dem vad som tar sådan tid och valde inte en enda gång att be om ursäkt för att det dröjer.

  Stort urval av produkter till ett bra pris, men efter två tråkiga kontakter med kundtjänst och otroligt seg leveranstid kan jag inte ge mer än 4, knappt godkänd. Idag när var och varenda webbutik erbjuder fraktfria alternativ eller för liten kostnad, där man har varorna 24-48 timmar efter man beställt lever man inte länge på ett stort varuutbud om man inte kan leverera...
  1 år sedan
 • Hej Mabbe.

  Tack för att du tagit dig tid att recensera ditt köp hos oss och självklart skall jag ta denna information vidare till berörda avdelningar.

  Vi jobbar ständigt för att öka kvalitén och göra din köpupplevelse hos oss så bra som möjligt, därför är all feedback viktig. Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Mycket bra
  Väldigt bra utbud samt enkel navigering. Brukar alltid köpa Moroccanoil Moisture Repair hos er. Men det är tråkigt att era Woodwick-ljus är så dyrt prissatta! Jag hittade det billigare på https://www.fyndaljus.se/doftljus/woodwick/ och valde att beställa därifrån istället.
  1 år sedan
 • Hej!

  Tack för att du lämnade denna feedback på ditt köp hos oss.

  Angående ljusens pris skall jag självklart lämna denna information till ansvarig avdelning.

  Ha en fortsatt fin dag! Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Acceptabel
  Hittar det mesta, kan hitta saker för schyssta priser MEN allmänt är det vice versa.
  Det jag stör mig på är leveranstiden - riktigt seg. Står "plockas" rätt länge under orderhistorik.

  + ?

  - Leveranstid
  - Priser
  1 år sedan
 • Hej!

  Tack för att du tagit dig tid att recensera ditt köp hos oss.

  Gällande leveranstiden av en beställning så finns det många faktorer som kan spela in och påverka det hela, så som exempelvis missvisande lagersaldon, oväntat hög kundbelastning samt val av fraktbolag och dess eventuella förseningar. Går det allt för lång tid så finns det anledning att misstänka att något är fel och då rekommenderar jag att man tar kontakt med oss på kundtjänst så får vi en chans att reda ut vad som kan ha hänt, detta gör du enklast genom att klicka på denna länk:

  http://www.lyko.se/Info/Kundtjanst/

  Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Usel
  Hej!

  Köp inte från den här webb butik. De skickar fel varan och vill inte erkänna det!

  Jag misstänker att de faktisk bluffar med produkter som finns inte (fanns aldrig?) på lager och istället skickar något annat.
  1 år sedan
 • Hej!

  Jag vill börja med att be om ursäkt för att din upplevelse av köpet hos oss inte blev vad du förväntade dig. Vi jobbar alltid för att skicka våra paket så snabbt som möjligt och skulle några förändringar ske med din beställning kontaktas du via mail, för att få denna information direkt.

  Om du har några frågor angående produkter, din beställning eller efter det att du mottagit din order är du självklart alltid välkommen att kontakta oss på kundtjänst. All information om hur du når oss hittar du här:

  http://www.lyko.se/Info/Kundtjanst/

  Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Har beställt tidigare med dottern, så jag var lite van. Supernöjd!
 • Hej!

  Så kul att höra att du är nöjd med din beställning från oss.

  Ha en fortsatt fin dag! Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Knappt godkänd
  Bra utbud men knappast billiga. Är det bra pris man är ute efter så finns det andra som är bra mkt billigare.
  1 år sedan
 • Hej!
  Jag vill rekommendera dig att logga in på vår hemsida och fylla i att du vill få våra nyhetsbrev och sms-utskick, i dessa får du bra erbjudanden och rabattkoder. Tveka inte att höra av dig till oss på kundtjänst vid frågor, oss hittar du här:

  http://www.lyko.se/Info/Kundtjanst/

  Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Varan som var fraktfri kostade 9 kr????
  Långsam leverans.
 • Hej!
  Vi har alltid ett fraktfritt alternativ i kassan som heter Ekonomifrakt, men om du vill välja ett snabbare fraktsätt måste du betala lite för detta. Vi rekommenderar alltid att du som kund läser genom både våra köpvillkor och alla alternativ noggrant innan beställningen genomförs, detta för att undvika missförstånd. Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Ganska bra
  "Det var bättre förr" - har aldrig varit lämpligare än vid beskrivningen av Lyko. Var säkert fem år sen jag la min första order där och har sen dess beställt det mesta i hygien-väg hos dem. Det senaste året har jag dock kollat efter vettiga alternativ och misslyckats, den enda egentliga anledningen att jag fortfarande beställer hos dem är för att alla andra butiker känns allmänt shady, hellre än att Lyko är sådär superbra som betyget här påvisar.

  Det har skrivits förut och jag säger det igen: De är sjukt långsamma. Problemet är inte fraktsätten - Posten gör ett superjobb. Om man väljer 1-2 dagar så tar det 2-5 dagar för Lyko att skicka det man beställt. Plötsligt har man en leveranstid på 3-7 dagar, hellre än något annat. Undermåligt i vilken annan bransch som helst - men när det kommer till den här typen av produkter så finns det inte mycket konkurrens.

  De brukade dessutom vara billiga, nu är de snarare bland de dyrare. Vilket inte hade gjort något alls om frakten var snabb. Det sagt, så är de väldigt tillmötesgående och vid förseningar så har de "bjudit" på expressfrakt, dragit av det på fakturan.

  Summan av kardemumman: Bra, men de bör se över sina rutiner.
  1 år sedan
 • Hej och tack så mycket för att du tagit dig tid att recensera dina köp hos oss. All feedback vi får från våra kunder gör att vi kan utvecklas och bli bättre, då det oftast är ni som först upptäcker fel eller saker som kan förbättras.

  Gällande leveranstiden av en beställning så finns det många faktorer som kan spela in och påverka det hela, så som exempelvis missvisande lagersaldon, oväntat hög kundbelastning samt val av fraktbolag och dess eventuella förseningar. Går det allt för lång tid så finns det anledning att misstänka att något är fel och då rekommenderar jag att man tar kontakt med oss på kundtjänst så får vi en chans att reda ut vad som kan ha hänt.

  Om frågor eller funderingar dyker upp efter detta, så kontakta gärna oss på kundtjänst så skall vi självklart göra vårt bästa för att besvara dina frågor. Oss hittar du här: http://www.lyko.se/Info/Kundtjanst/

  Ha en fortsatt fin start på veckan. Mvh /Josefine, kundtjänst

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Superbra, jag kommer med all säkerhet beställs härifrån igen 👍🏻👍🏻🤗😏🙂🙂😅
 • Perfekt
  Bara tummar upp! Snygg site, PayPal och bra leveransalternativ.
  Kommer definitivt handla här flera gånger! :)
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Brukar vara nöjd
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabba och pålitliga!
 • Knappt godkänd
  Som många skriver här, de har låååånga leveranstider!
  Om man inte har bråttom att få sina varor är det OK att handla här, men du skall veta att det tar MINST sju dagar att få din beställning.
  För min del kan jag leva med det eftersom de har så bra priser på de saker jag valt att handla hos dem och jag har hittills haft tillräcklig framförhållning.

  Tycker dock att det är lite pinsamt med deras bortförklaringar om långa leveranstider i kommentarer här på prisjakt.
  Det finns så många andra som levererar mycket snabbare Lyko.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bara plus! Smidigt och enkelt, inget negativt alls!