Prisjakt
Annons
CyberPhoto
  • Snabbt & tryggt
Vinnare 2022 - Foto & video
4.7Utmärkt
51 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
G
Gabriel
2 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Expertkompetens

K
Utmärkt2 månader sedan

Köpte en kikare till bra pris, kom på tre arbetsdagar och riktigt bra uppdatering, paketering och vara. Bonus: lite godis, uppskattas!

J
Johan
1 omdöme
Usel2 månader sedan

Var i kontakt med Cyberphoto kring ett inbyte. De var duktiga på att lägga ordern på den kamera jag ville köpa och behjälpliga i den processen men gällande själva hanteringen av inbytet gick det väldigt snett. Efter att jag fyllt i deras inbytesformulär, fått ett OK bud från dem och därefter lagt tid på att packa och skicka allt så hade de tydligen inte koll på vad de köpte - de hade inte koll på skillnaden mellan olika Fujifilm-objektiv. Detta gjorde att de prutade ner det belopp jag skulle få med flera tusenlappar och därmed gjorde hela affären ointressant från början. Vet inte om detta är deras strategi från början eller så det ”brukar gå till” men det faktum att kameran var hos dem gjorde att jag gick miste om att sälja den på annat håll till en spekulant som gav flera tusenlappar mer än Cyberphotos ursprungliga pris. Brukar sällan/har aldrig skrivit dåliga omdömen på butiker men det här var riktigt uselt och kan definitivt inte rekommendera

A
Aron
1 omdöme
Utmärkt3 månader sedan

Sjukt nöjd med allt och deras kundservice är riktigt smidig och ha och göra med.

P
Per O
1 omdöme
Utmärkt4 månader sedan

Stabilaste fotoförsäljaren. Bra hela vägen. Bra sortiment och vägledning. Korrekt lagerhållningsstatus och leveranstid. Alltid snabb och bekymmersfri leverans i stabila bra förpackningar.

u
ulfben
29 omdömen
Dålig5 månader sedan

Snabb leverans, men efter att ha handlat med dem så tar sig cyperphoto friheten att spamma reklam på både mail och sms. Helt oacceptabelt.

J
Julian
1 omdöme
Utmärkt5 månader sedan

Utmärkt! Beställde en mobiltelefon på mellandagsrea, det var det bästa priset på marknaden, men då den var slut i lager så hörde de av sig och erbjöd mig en likvärdig produkt (Samma modell men i en dyrare färg) till samma pris. Ordern skickades samma dag som korrespondensen och ur emballaget rasade jättegoda godiskolor. :) Tack Cyberphoto!

M
MrDre75
31 omdömen
Utmärkt6 månader sedan

- Korrekt lagerstatus. - Från beställning till leverans tog det ca 32 timmar. Mycket bättre än så kan det inte bli! - Goda betalningsmöjligheter. Full pott!

A
UtmärktRedigerades 6 månader sedan

Snabbt svar i supporten, fantastiska tester av utrustningen och bra priser och begagnatutbud! Alltid bra bemötande med enkel hämtning i butik!

I
Isa
1 omdöme
Utmärkt6 månader sedan

Fantastiskt service och otroligt kompetent personal.

Om butiken

CyberPhoto

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.cyberphoto.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: CyberPhoto Aktiebolag

Organisationsnr: 556555-4762

Information hos allabolag.se