Snabb leverans
Beställ före kl. 16
60 dagars öppet köp

https://www.dustinhome.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 13 år sedan
(data från 2017-08-23)
Detaljerad information Dustin Home har fått betyget (7.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställning
  Bra produkter till bra priser !!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans.
 • Mycket bra
  Beställning
  Snabb o enkel behandling
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb service, trevligt bemötande
 • Usel
  Beställning
  Felaktigt lagersaldo hos Dustin gjorde att min order varken levererades eller restnoterades. Det tog fem dagar innan de insåg att de varor som skulle skickas till mig faktiskt inte existerade på deras lager. Jag har ringt otaliga samtal till dem under tiden för att lösa situationen men har bara mötts av undanflykter, lögner och ointresse för att lösa den kluriga situationen.
  Nu 6 dagar efter beställning samt ett byte av en vara tycks min order vara på väg med posten.
 • Dålig
  Beställning
  Jag beställde varan den 30/6. Fick en UC från klarna några dagar senare och leverans datum 11/7(fick inte information om UC). Den 10/7 fick jag mail om senarelagd leverans till den 20/7.

  Den 20/7 eller däromkring kom mail om ytterligare försening med leverans runt 10/8. Vid den 10/8 kom nytt mail om försenad leverans.

  Om varan nu kommer 16:e eller 18:e augusti så spelar det mig ingen roll. Jag skulle ha haft ipaden på semestern med barnen. En padda för respektive barn. Nu är semestern över och det är inte så viktigt längre.

  Men, och det kan ni vara helt säkra på, det var sista gången jag handlade på Dustin.
 • Hej,
  Tråkigt att höra att leveransen försenats. Våra leveransbesked är preliminära och är den information vi själva får, det finns givetvis inget egenintresse att inte leverera varor det förlorar alla parter på. Kontakta gärna vår orderavdelning så kanske de kan hjälpa dig att hitta en annan produkt som vi kan leverera och har på lager.
  Gällande UC så informerar vi om det i både våra försäljningsvillkor eller när man använder sig av ett betalningssätt där vi behöver göra en kreditupplysning.

  Med vänlig hälsning
  Dustinhome AB

 • Mycket bra
  Beställning
  Lite ologiskt upplägg på hemsidan, "skapa konto" låg på fel ställe på skärmen för att vara lätt synlig.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  webbsidan lite svårt att navigera ibland
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Allt har fungerat, instruktioner har lämnats.
 • Utmärkt
  20 timmar från beställning till att paketet fanns att hämta på posten. Otroligt snabbt! (Stockholm) Gratis frakt då ordern var över 2500 kr var bra men gärna gratis frakt från första kronan... och fick 1.64% återbäring för att jag gjorde köpet via refunder.se
  21 dagar sedan
 • Mycket bra
  Beställning
  Allt inom hemelektronik finns hos Dustin till bra priser. Säker och snabb leverans. Köper helst där.
 • Usel
  Köpte ett par bt hörlurar, de var defekta och tappade kontakten flera gånger och var tvungen att para om dem. Hittade mängder med recensioner ang detta på dem i utlandet.
  Retunerade lurarna för service och ringde dem och skrev lapp mm mm om att ni kan ta tillbaka dem. Jag vill häva köpet (haft lurarna i knappt 14dagar).
  De säger okej och att de löser de..
  Jag får mail om att de har retunerat hörlurarna till mig... ringer igen.. får svar att de löser det... och jag behöver inte tänka på ngt..
  Lurarna anländer och jag ringer ytterligare en gång... Får till svar att neka pkt så de kommer tillbaka till oss så löser vi det.
  Nekar lurarna och lik förbaskat så skickar de tillbaka dem igen... så jäkla trött på det här... När det här väl är löst så kommer jag ALDRIG mer handla hos dustin och inte rekommendera dem till någon heller... Ur kundsupport synpunkt är detta extremt löjligt beteende...
  6 år sedan ( Uppdaterat: 25 dagar sedan )
 • Hej Puppet_Master!

  Jag försökte kontakta dig för att få uppgifter om din order för att se vad som hänt men du gav mig inte möjligheten att få uppgifterna jag frågade om så jag kunde förklara eller undersöka vad som hänt.

  Att du inte var nöjd med hörlurarna är givetvis beklagligt men då har vi ångerrätten som ger dig möjlighet att lämna dom åter och få alla pengarna tillbaka. I dessa fall så skickar vi ut en förbetald fraksedel via mail och du får den upphämtad eller om du önskar att lämna in den i en butik. Vid mottagandet så krediterar vi den inom någon dag, betalningen sänds i samband med detta direkt tillbaka till dig. Detta är ett förfarande som tar mellan 1-5 dagar och är normal rutin. Det du beskriver måste bero på något helt annat, särskilt som du beskriver att du skrivit en lapp? Alla nödvändiga uppgifter noteras så fort du gör en reklamation eller vill häva ett köp, så antingen gick den inte till oss som företagspaket (våra fraktsedlar) och hamnade på annat ställe än på vårt returlager eller så är det transportören som slarvat bort paketet till eller från oss. Vi beklagar givetvis upplevelsen men det låter som att något annat ligger bakom förseningen som vi inte har kontroll över. Jag beklagar att du inte ville uppge information så vi kunde bemöta det hela när jag kontaktade dig.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt gick väldigt effektivt, jag brukar väldigt ofta beställa saker online för att jag är en lat person och genom en sak jag märkte tydligt med Dustin Home var att det gick så otroligt fort från att välja en produkt till att få den hemlevererad!
 • Utmärkt
  Snabb leverans
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Har köpt både skrivare och bluetooth-hörlurar som det blivit problem med. Aldrig varit några problem att reklamera/returnera en vara. Trevlig tillmötesgående personal på kundtjänst som svarade snabbt, skickar returfraktsedel på mail/ per post direkt. Mycket nöjd kund????
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser och sortiment! Snabb leverans👍🏻👍🏻👍🏻
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans! Mycket bra bemötande när jag gjorde en felbeställning. Dessutom fick jag snabbt en ny leverans när det var fel på varan. Högsta betyg!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Stort urval och bra priser
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag lyckades inte köpa på nätet, men fick hjälp av en trevlig man vid namn Rein/Rain eller något sådant.
  Han var mycket trevlig och hjälpsam.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Alltid snabb och pålitlig leverans
 • Usel
  Beställning Leverans
  först kom inte varan i tid sen när vi ringde å sa att vi inte ville ha den för att vi åkt iväg på semestern där vi skulle ha den så kom nästa problem,,,,blev lovade pengarna tillbaka,,,inga pengar kom men däremot kom varan på posten efter några dagar,,,kommer aldrig mer att handla på dustin
 • Dålig
  Hade förväntat mig mer.

  I början av 2016 beställde jag ett GTX960, inget värstingkort men det var bråttom då mitt
  tidigare grafikkort var trasigt. Leveranstiden var helt okej (tre arbetsdagar) och jag var först nöjd. När jag öppnar förpackningen ser grafikkortet hemskt ut, en fingerstor pöl/fläck av olja eller dylikt som förmodligen var ett fabriksfel. Detta är alltså inte Dustinhome's fel utan snarare grafikkortstillverkaren.

  Därefter inleder jag det som kom att bli den krångligaste returprocessen jag någonsin varit med om. När jag kontaktade support fick jag svar av en viss U.P. som inte läste vad jag skrev. Efter att ha försökt att förstå U.P.s erbjudande och ställa föjdfrågor får jag exakt samma mail om och om igen. Eftersom att detta mail-spam inte resulterade i något ringde jag till sist Dustinhome sista dagen och fick då förklarat av en trevlig man att det bara är att acceptera det som står i mailet, och att vi är på samma plan. Alltså är det som skickas i mailen bara autoifyllt och man behöver inte bry sig vad som står i det mer eller mindre. Det tog alltså två dagars mailkontakt och ett samtal för att lyckas hamna på samma plan och enkelt få returmaterial skickat till mig.

  Totalt tog det över en vecka från att jag upptäckte problemet tills jag fick ett nytt grafikkort, och jag fick ingen ursäkt, ersättning, presentkort eller ens en pingvinstång.

  Är i övrigt nöjd med frakt, bemötande av mannen på telefon och hur hemsidan är - men supporten och en viss U.P. var det fånigaste jag varit med om.

  Avråder inte från att köpa härifrån då jag tror att mitt ärende var ett udda fall, men ha i åtanke att det kan bli en otroligt krånglig process när det gäller retur.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Beställning
  Allt OK, inga krångligheter
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt och smidigt!
 • Dålig
  Beställning
  Reklam för snabb leverans. Nej. Juli 2017 03 Beställde jag min produkt.
  Det stod då. "Beställ inom 4 timmar så skickar vi din produkt idag".
  Dagen efter den 4 juli kommer att SMS om att min prudukt är skickad. Alltså skickades den inte samma dag.
  Nu är det den 5 Juli 2017. kl:17.20. Fortfarande ingenting.

  Beställde en monitor till min dator från Tyskland på förmiddagen. Kunde följa hela leveransen via min app. Dagen efter kl: 15:45 hämtade jag ut den. DET är snabb leverans.
 • Hej, tråkigt att höra om den försenade leveansen. I normalt fall om man beställer innan kl 16.00
  så skickas din beställning samma vardag.

  Med vänlig hälsning
  Dustinhome AB

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bästa servicen. Ibland kommer sommarpersonal in och förstör ryktet men de som jobbat där länge är väldigt duktiga och hjälpsamma. Deras policy är också bra då de tar hand om kunderna.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alltid lika enkelt att beställa från Dustin Home
 • Perfekt
  Beställning
  Allt har fungerat perfekt och i enlighet med den information som gavs.
 • Knappt godkänd
  Beställning
  Mycket dyrt och aldrig fri frakt.
 • Perfekt
  Beställning
  Enkelt och bra information
 • Bra
  Beställning Leverans
  Det sägs att jag ska få rabatter på Dustin via my benefits eller vad det heter, och att dessa priser ska synas så fort jag loggar in. Jag har hittills aldrig sett något dylikt pris.
 • Mycket bra
  Beställning
  Full pott utgår utan fakturaavgift.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Det har alltid fungerat helt ok med leveranser och leveranstider=helt nöjd!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Har handlat hos Dustin i många år och aldrig blivit besviken, tack Dustin!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Hittils nöjd med vad jag hittat :)
 • Knappt godkänd
  Köpte 4x hårddiskar där det var fel på ena. Skickade in den (10/5) och efter 14 arbetsdagar skickade jag in ett nytt mail och frågade hur det gick. Fick tillbaks ett automedellande som sa att det skulle ta mellan 5-15 arbetsdagar. Efter lite mer än en månad (15/6) utan svar eller uppdatering på hemsidan skrev jag ett nytt mail och frågade hur det gick.

  6 dagar senare( 21/6) (exakt en månad efter senaste uppdateringen på hemsidan) svarar dem med att produkten ska krediteras, jag frågar då om någon sorts rabatt på en annan vara som kompensation för extrem försening och möjlig prisskillnad PGA att hårddisken hade utgått. Blev totalt ignorerad på den biten men verkar som jag lyckats få en ny hårddisk skickat till mig åtminstone.

  Nu har det gått 43 dagar sedan ärendet var skapat och jag kan förhoppningsvis koppla in hårddisken igen...

  10/10 - Beställning / leverans
  3/10 - kundservice / reklamations ärenden
  2 mån sedan
 • Hej Fragstealern. Ledsen att det dragit ut på tiden. Så här års har verkstäderna sämre förutsättningar att hålla servicetider då både reservdelspartners och verkstäder har semester osv. Tar det längre tid än 30 dagar så hör av dig till vår kundservice så löser vi det på ett annat sätt i så fall.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Perfekt
  Dustin levererar som vanligt!

  Uppdatering 1:
  ...och igen!
  7 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Beställning
  Kvalité och bra service hos er. Mvh kent
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  Jag betalade extra för att varan skulle levereras till dörren pga av resa.
  Men fick hämta den själv i Segeltorp, för att hinna få varan, det var väl inte så bra.
 • Knappt godkänd
  Snabb leverans men verkar vilsna när det gäller returer/garantiärenden.
  Min nya TV kom inom 2 dagar från Dustins lager. Döda pixlar m m gjorde att jag tyvärr fick skicka tillbaka produkten. Retursedel etc funkade men väldigt långsam respons via e-post och dålig återkoppling via returärendesystemet ("pågående" var typ allt som visades oavsett status) och ingen automatisk notifiering när det händer något. Erbjöd mig en till identisk produkt (och fakturera för den) innan de rett ut om garanti/returvillkoren gäller, vilket inte känns helt okej eftersom jag riskerar att få betala för TVÅ produkter om de inte skulle godkänna felet (även om syftet var att jag skulle få en ny TV snabbare).

  Summa summarum ser det ut som att jag kanske får en fungerande TV 3-4 veckor efter beställning :( Dustin ifrågasatte ingenting när det gäller felen och var trevliga i kommunikationen.
  2 mån sedan
 • Hej skogssprint!
  Tack för ditt omdömme och tråkigt att höra att du fick med pixelfel på din nya teve. Eftersom det är ett sådant uppenbart fel så brukar vi erbjuda en ny teve på en gång. Vi behöver dock fakturera ut en ny teve då den har nytt serienummer osv, kredit görs sedan på samma belopp på den trasiga vilket gör att du inte behöver lägga ut några pengar under hanteringen.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Usel
  Beställning
  Vill bara meddela att ni lovar leverans dagen efter. Tyvärr blir det inte så och de beror inte på era utan på PostNord. Först fick jag mms eddelande om leverans 16 juni. I natt har kommit ett meddelande att varorna levereras om två arbetsdagar vilket i princip innebär tidigast 20 juni.
  Ni bör kolla om era paket verkligen kommer fram det datum ni lovar.
  Mvh Kristina Hellström
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Dustins websida är trevlig och enkel att hantera och jag har alltid varit nöjd med det som levereras men den här gången valde jag att få ett hempaket och får ett SMS på fredagen att paketet ligger och väntar i en stad 10 mil från målet och att jag ska kontakta Postnord för att bestämma tid för utkörning. Deras rutiner gör att det dröjer en vardag innan utkörning kan ske och därför måste jag nu vänta ytterligare tre dagar för leverans. Jag beställde utkörning och betalade extra för att jag vill ha paketet snabbt till dörren; inte för att jag skulle behöva vänta extra för att Postnords terminaler är placerade på konstiga platser och de rör sig som sniglar. Då man betalar extra så hade det känts bra om man i förväg att fått veta att det kunde ta längre tid med hemkörning än med det billigare alternativet.
  Dustin hade inga problem att se saken från kundens synvinkel och kompensera för Postnords dåliga service vilket är precis så bra som man förväntar sig.

  Datorn är också ett bra köp!
 • Mycket bra
  Beställning
  Klarna faktura litar jag inte på, det kostar extra och sist vart det nästan extra avgifter för dom skickade inte ut fakturan i tid. Byt till andra betalsätt som standard.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag har absolut inget att klaga på. Beställde ett GTX 1080 i Fredags och det skickades redan på Måndagen. Grafikkortet var väldigt säkert paketerat med flera lådor och en massa kartong i lådorna så att det inte skadas. Kortet fungerar exakt som det ska, bättre än förväntat faktiskt så jag kan inte vara mer nöjd. Kommer handla hos er oftare, det kan jag lova! Jag har beställt grafikkort från andra företag också, de har inte haft lika bra paketering som er och det resulterade i att båda grafikkorten jag beställde därifrån var det fel på och jag var tvungen att skicka tillbaka de båda. Fortsätt som ni gör Dustin med säker paketering och bra service! Väldigt schyst rea på kortet var det också :)

  /väldigt nöjd kund
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Väldigt smidigt sätt att handla, lägsta pris vid jämförelse på pricerunner samt låg fraktkostnad.
  Bra att kunna betala mot faktura när man fått varan.
  Supersnabb leverans, fick varan dagen efter beställningen.
 • Dålig
  Behövde hjälp med att plocka ihop en dator. Ringde dem för att få förslag på vilka komponenter jag skulle ha. Kontentan blev i princip att man skulle fundera själv, fanns inte mycket hjälp att få. De förslag som gavs lät inte heller särskilt seriösa. Kommer därför inte att köpa dator från Dustin.
  2 mån sedan
 • Hej Skuggvarg!
  Tack för dina synpunkter. När det gäller komponenter så kan vi svara på egenskaperna på just den komponenten men inte kompatibilitet tillsammans med andra komponenter då vi inte testat det. Bästa tipsen att få kunskap om detta är via forum eller tekniktidningar som testat olika komponenter tillsammans och kan svara på frågor.

  Vi kan däremot rekommendera färdiga datorer för dig med den prestandan du söker då komponenterna i färdiga datorer är testade tillsammans.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Perfekt
  Beställning
  mycket bra
 • Usel
  Beställning
  Det står skrivet att om du beställer till 16:00, skickas paketet samma dag, men paketet, som jag beställde, skickades endast nästa dag sent.
 • Hej!
  Det händer givetvis att varor blir försenade av olika anledningar som verkar ha hänt i detta fallet, beklagar det.
  Beställer du innan 16:00 så ska normalt varan skickas samma dag.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Trevligt bemötande när jag ville byta en vara mot en annan.