Snabb leverans
Beställ före kl. 16
60 dagars öppet köp

https://www.dustinhome.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 13 år sedan
(data från 2017-12-11)
Detaljerad information Dustin Home har fått betyget (7.48)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Överraskande snabb och smidig leverans till låg kostnad.
 • Ganska bra
  Beställning
  Billigt, snabbt och fick bra hjälp hos kundservice.
  Dock drog retur-policyn ned betyget en aning. Tryggheten att kostnadsfritt lämna tillbaka något är värd mycket i min bok!
 • Ganska dålig
  Dålig koll på lagersaldo tyvärr, min order blev restnotad och fick vänta flera veckor. Datum blev hela tiden framflyttad. Vid beställningsdag så fanns varan i saldo..

  Tröttnade och beställde varan från webbhallen istället (y)
  4 dagar sedan
 • Hej tajjo, tack för dina synpunkter.
  Normalt sätt försöker vi leverera enligt lagersaldo så klart men ibland kan det bli fel, exempelvis om något är felmärkt eller en vara som är skadad.
  Hur mycket vi än försöker att göra rätt så kommer det tillfällen där det går fel det är vi medvetna om. Om en vara dröjer så kan du alltid kontakta vår orderavdelning så tittar dom på om vi kan ta fram en likvärdig produkt till dig.
  Jag beklagar som sagt problemet men hoppas du återkommer i framtiden så vi får en möjlighet att stärka ditt förtroende om oss.

  Jag får passa på att än en gång tacka för dina synpunkter och önska dig en trevlig helg.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Mycket bra
  Beställning
  Fungerade som jag förväntar mig av ett e-handelsbolag.
 • Perfekt
  Beställning
  Snabb frakt, gratis frakt då jag beställde över gränsvärdet. Betalningsmetoden är inget att orda om, Visa eller MC funkar ju alltid. Överhuvudtaget är Dustin för det allra mesta trevligt att ha att göra med.
 • Dålig
  Har handlat hos Dustin i över 20 år men nu är det slut med detta. Den senaste tiden har jag haft två ordrar som "fastnat " i systemet och blivit frisläppta först efter att jag ringt och suttit i telefonkö. Nätaggregatet jag köpte senast reklamerade jag eftersom det var instabilt och fick datorn att starta om av sig själv. Det tog en dryg månad för Dustin Home att hantera reklamationen och skicka mig ett nytt nätagg. På tok för lång handläggningstid för en reklamation.
  8 dagar sedan
 • Hej petzon13 och tack för ditt mail.
  Det du beskriver är två olika scenarion så jag tar en i taget. Gällande dina två ordrar som fastnat så låter onekligen som om vi måste se över din kundbild mer noggrant och göra en utredning för att utreda vad detta beror på för att undvika att det händer igen. Att felet skulle upprepa sig är mer än en tillfällighet anser jag men om du återkommer till mig i ett PM så kan jag be en kollega titta vidare på det hela.

  Gällande din reklamation så kan jag dessvärre inte se vad som gjort att ärendet dragit ut på tiden men mer än en månad bör aldrig ett ärende ta. Generellt brukar en service ta 5-15 arbetsdagar från att vi fått in produkten men självklart kan vi se över ditt ärende om du bara återkopplar med ärendenummer till mig eller kundservice så får vi se om vi inte kan bygga upp ditt förtroende för oss som återförsäljare igen. Mvh /Micke

 • Perfekt
  Beställning
  Bra grejor bra priser och snabb leverans kollar alltid hos dustin först och köper det mesta där
 • Perfekt
  Bra priser och snabb leverans
  11 dagar sedan
 • Perfekt
  Fantastiskt! Bra pris med en exceptionell leverans, hade beställd kamera dagen efter lagd order. Rekommenderas!
  11 dagar sedan
 • Usel
  Beställde för 5 dagar sedan saker av Dustin och har fortfarande inte fått sakerna jag beställde, ringer och pratar med dom och dom lovar dyrt och heligt att sakerna skall skickas det är inte förrän idag när man är förbannad och ringer och don svarar otrevligt att du får väl avbeställa då! Dom orkar inte ens söka i ärendet var det är som har hänt utan skyller bara på varandra. Det här är sista gången jag handlar där ifrån! Dom var bra för några år sedan och var väldigt tillmötesgående men inte nu, det var tråkigt att min sons födelsedag present inte kom i tid.
  11 dagar sedan
 • Hej psygnoziz och tack för din återkoppling.
  Det du beskriver låter inte speciellt väl hanterat i mina öron heller och jag skulle vilja ta det hela vidare då jag vet att vi kan bättre än så. Om vi lovar något så ska vi självklart kunna stå för det utan att det skapas en konflikt oss sinsemellan. Om du återkommer till mig i ett PM eller till kundservice direkt så får vi utreda hur vi kan undvika att liknande situationer händer igen och kanske försöka komma till en lösning som kan återskapa förtroendet till oss. Mvh /Micke

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bäst pris. Enkelt och stabilt.
 • Mycket bra
  Snabba leveranser och bra att ha att göra med.
  13 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt fungerade bra och mycket snabb leverans
 • Utmärkt
  Bra priser och enkla att göra med.
  De få gångerna det blivit fel så har dom åtgärdad problemet väldigt effektivt och enkelt och skickat ut rätt vara.
  13 dagar sedan
 • Mycket bra
  Beställning
  Delvis krångligt att betala samt jag inte uppskattar kravet på att man ska skapa ett konto.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Superenkelt och snabbt att hitta produkt och mata in kunduppgifter.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra pris, bra produktinformation.
 • Perfekt
  Bra priser, tydlig kommunikation och pålitliga snabba leveranser. Rekommenderas! :)
  15 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Smidigt och bra hantering av order, ni är seriösa!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Allt gick över förväntan
 • Knappt godkänd
  Beställning
  Det gick inte att använda Bank-ID vid direktbetalning emot Nordea.
 • Hej och tack för din kommentar.
  Jag har undersökt detta fenomen med mina specialister och enligt dom så ska det inte vara några konstigheter att betala enligt ditt önskemål. De meddelade dock att det finns flera felkällor som kan göra att det inte fungerar där det vanligaste är att det är problem med bank-id:t på enheten eller problem med kontakten med banken precis vid köptillfället. Kontakta gärna vår orderavdelning på 08-553 44 900 så hjälper de dig med en felsökning. Mvh / Micke

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt och prisvärt
 • Utmärkt
  Beställning
  Inga problem.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Väldigt nöjd med beställningsfunktionerna. Efter att orden var lagd fick jag bekräftelse på köpet. En produkt var restnoterad, kunde inte avbeställa denna via webbsidan. Kundtjänst hjälpte mig med avbeställningen på ett proffsigt sätt. Finns det en funktion att på webbsidan avbeställa ett köp?
 • Utmärkt
  Beställning
  Väldigt nöjd med beställningsfunktionerna. Efter att orden var lagd fick jag bekräftelse på köpet. En produkt var restnoterad, kunde inte avbeställa denna via webbsidan. Kundtjänst hjälpte mig med avbeställningen på ett proffsigt sätt. Finns det en funktion att på webbsidan avbeställa ett köp?
 • Ganska dålig
  Beställning
  Oerhört mycket senare leverans än utlovat.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkel och överskådlig "butik" är anledningen till att jag fortsätter och handlar hos er!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Det gick snabbt att beställa inget krångel alls med betalning etc.
 • Bra
  Pålitlig leverantör och sällan något strul i reklamationer. Väldigt bra e-handelsplattform kontra andra i B2B. Snabb leverans. Höga fraktkostnader och olika prisbilder för företag och privat.

  + Snabb leverans
  + God kundservice
  + Bra e-handelsplattform med artiklar, orderhantering, retur
  + Skaplig lagerhållning

  - Skickas ofta fler kollin än nödvändigt
  - Fraktkostnaden (företag) är väldigt hög och per kolli, jämfört med andra
  - Ofta är det olika prisbilder för privat- och för företag (dustinhome.se och dustin.se). Priserna inkl. moms på Dustinhome är ofta detsamma priset exkl. moms för företag (stor skillnad!). Blir lätt missvisande. Framför allt besvärande då man som inköpare bevakar kampanjer via exempelvis Prisjakt och sedan blir priset något helt annat för företag.
  - Missar ibland att få iväg order för leverans nästa dag (trots best. innan 16.00). Kan bli olyckligt då man förlitar sig på informationen och behöver något akut till nästa dag, speciellt då man betalar för det i hög fraktkostnad.
  29 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte dator, ångrade köpet efter att det skickats, lät paketet ligga på posten 2 veckor varpå det skickads tillbaka och jag fick sedan tillbaka samtliga pengar trots att det var jag som klantat mig - inte ens någon serviceavgift togs ut.
  Nice.
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag har handlat från Dustin i många år. Ibland ligger de lite högre i pris än konkurrenterna, men oftast är de likvärdiga. Det som gör att Dustin står ut i mängden är den suveräna servicen. Ett fåtal gånger har det blivit problem med leverans eller felaktigt lagersaldo, men det har alltid löst sig mycket smidigt och snabbt. Jag vet inte vem de har mutat på PostNord, men leveranserna är alltid blixtsnabba. Studentrabbaten är också mycket bra, även fri frakt för studenter.
 • Perfekt
  Beställning
  Bra pris och väldigt snabb leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Konkuranskraftiga priser. Supersnabb service
 • Perfekt
  Beställning
  ok
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Jag är imponerad av ert sätt att snabbt rätta ett felaktigt köp eller ej fungerande produkt. Har sista tiden köpt en Samsung platta som inte fungerade, inga problem ,fick ny fraktsedel och pengarna snabbt återbetalda. Efter att köpt en ny platta som fungerar köpte jag en telefon som inte överensstämde med mina förväntningar inget problem att resturnera. Alltså jättebra kundsupport !!!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra
 • Mycket bra
  Underbart med studentrabatten och fri frakt över 500kr. Alltid snabb leverans och bra kundservice. 8a pga studentrabatten som ger löjligt billigt kablage etc.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 1 månad sedan )
 • Perfekt
  Beställning Retur
  Snabb leverans och ett mycket trevligt bemötande
 • Bra
  Beställning Leverans
  Ordern behandlas snabbt, men jag har märkt att i några fall så har det inte funnits i lager vilket fördröjt leveransen
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabba leveranser
 • Dålig
  Beställning
  i ordered this product on saturday afternoon
  called on monday to ask when it would be shipped
  customer service told me it had been shipped yesterday
  and now i have had a email saying the product has been shipped today
  very disappointed plus they charged me 199 krs to pick my own package up from postnord instead of home delivery
 • Hello and thank you for your feedback.
  I'm sorry to hear that we seem to have given you incorrect information and I will certainly address it to customer service. Even better would be if you could get back to customer service as well with your order number and address the problem so that they can look into it and hopefully avoid the same mistake again. Mvh /Micke

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Det var lätt att förstå, Mycket bra.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Snabba leveranser. Tydlig hemsida med mycket och bra info. Även utnyttjat kundtjänst och returer som fungerat snabbt och bra.
 • Dålig
  Beställning
  Man är tvingad att betala via Klarnas app. Fakturan med OCR nummer går inte att få fram för att betala med annan bank Har Nordea köpt Dustin ????
 • Dålig
  Bra / lättnavigerad hemsida och snabb leverans MEN:

  På Dustins hemsidan under Fraktinformation står det klart och tydligt - ”För gods som levereras på pall (t.ex. TV-apparater över 32") debiteras 399 kr.”

  Beställde en 52” TV. Leverans med Postnord My Pack Home, dvs. Hempaket.

  Leveransen skedde som ett lösgående paket ståendes på högkant i en postbur - trots att jag har betalt 399 kr för frakt och således förväntar mig leverans PÅ PALL!

  Det är inte Postnords fel för den har fraktas korrekt i deras avseende.

  Det är helt och hållets Dustin som har brustit. Står det i villkoren att ”För gods som levereras på pall (t.ex. TV-apparater över 32") debiteras 399 kr.” så ska det banne mig levereras på pall också!

  Vem vet vilka stötar och slag denna TV har fått i pakethanteringen? Sker det leverans på pall (vilket det ska och bör göras) så minimeras riskerna.

  Har inte öppnat paketet än då jag precis fick hem det idag (tog bara 18 tim från beställning till leverans). Får be till gudarna att det är helt utan dolda skador!

  Det är läge att ändra i er fraktinformation för ni gör inte att vad ni tar betalt för.
  1 månad sedan
 • Hej Natas och tack för ditt inlägg.

  Jag vill till en början beklaga att vi varit otydliga i våra villkor gällande fraktsätt vilket är något jag har tagit vidare internt för åtgärd.
  Vi har sedan en tid undersökt möjligheterna att effektivisera hanteringen utav palltransporter både för oss men även för dig som kund i åtanke. Då en TV, fastspänd på pall, tar upp väldigt mycket plats transporterar vi i princip luft på lastbilen (då TV:n tar upp en liten volym på en pall). Efter diskussioner med Postnord så har vi valt att införa ”Hempaket skrymmande” som fraktsätt. Ur ett miljöperspektiv ser vi detta som en stor vinst och även att vi har möjlighet att få iväg många fler leveranser från vårt lager vilket gagnar vår kunder i slutändan. Vi har självklart lyft oron att detta skulle kunna leda till att ökade transportskador men efter en viss testperiod så har vi efter diskussioner med Postnord fått till en skräddarsydd hantering så att transporten fortfarande ska kunna vara lika säker hela vägen till dig som slutkund vilket gjort att transportkostnaden är oförändrad. Nu vet vi att transportskador sker oavsett transportsätt och där har vi tydliga rutiner för hur dessa hanteras för att det ska gå smidigt som möjligt för dig som kund. Är det så att en produkt tagit skada och detta är anmält inom rimlig tid så tar vi självklart ansvar för detta med hjälp av kundservice som ordnar med hanteringen fortast möjligt. Skulle det vara så att sluttransporten inte sköts så bör detta lyftas till vår kundservice som får ta detta vidare. Oavsett så får du jättegärna återkomma till mig i ett PM så tar vi diskussionen vidare. Mvh /Micke

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  1. Info på hemsidan är tilltäckligt utförlig och klar.
  2. Det går snabbt att beställa och man får rätt grejer, snabbt.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra sortiment och snabba leveranser!
 • Perfekt
  Snabb leverans, som utlovad! Tack
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra och proffsig service, snabb leverans och bra pris!
 • Utmärkt
  Beställning
  Bra produktinformation, konkurrenskraftigt pris, snabb gratis leverans (hoppas jag!)