Kategorier
Prisjakt
LensOn
 • Just nu - Kampanjpris
 • Fri frakt, snabb leverans
 • Fria returer inom 90 dagar
J
Jean Monarch

1 omdöme

Dålig
en månad sedan
Fungerar bra, om jag minns rätt. Men vid beställning som jag tänkte göra nu såg att dom hade autokryssat rutan med att man ska få nyhetsbrev/reklam från dom om man handlar. Det är så gammaldags och ojuste! Jag gick direkt till en av konkurrenterna som kräver att man själv kryssar i om man vill ha deras reklam. Konkurrenterna fungera i övrigt lika bra och samma pris.
E
ElyziuM

6 omdömen

Bra
5 månader sedan
Handlat några gånger hos butiken. Inte haft några problem än. Smidig funktion på deras mobilsida är att man kan fota linsernas streckkod och den lägger till styrkorna automatiskt, sjukt smidigt.
s
swek

7 omdömen

Bra
8 månader sedan
Bra pris och hittills alltid snabb frakt. Märklig prissättning dock när 1x90-pack linser är dyrare än 3x30-pack. Dessutom har jag alltid fått 3x30-pack levererade. Men sådan är väl världen när allt handlar om att hamna bra i listorna på prisjakt.
g
gustav_s

3 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan
Plus + Snabb leverans + Bra kundtjänst + Svårslagna priser här på Prisjakt. Minus: - kass transparens kring prissättning. Du behöver använda prisjakt eller motsvarande för att få lägst pris (rabatt), du kan inte surfa in på lenson.com och förvänta dig ett bra pris. - kass transparens kring lager och leveransvillkor. Du kan inte i förväg se om Lenson har så många linser hemma som du vill beställa, det betyder att leveransen till dig kan bli senare än väntat.
T
Tiina

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Väldigt snabb leverans och rätt linser. Bra pris via prisjakt. Jag har ingenting att klaga på och återkommer gärna som kund!
j
jhanss14

10 omdömen

OK
ett år sedan
Snabb leverans. Ok pris genom prisjakt, men väldigt dyrt om man går via deras webbutik, även vid kampanjer. Den här gången gick det snett. Jag beställde två paket linser och två flaskor Renu MPS linsvätska. När paketet kom fanns där endast en flaska linsvätska. Jag mailade och påpekade misstaget och skickade även med en bild på det öppnade paketet med innehåll. Efter ett par dagar kom ett ganska kryptiskt mail tillbaka, där man bad mig att skicka in bilder på paketet för att de skulle kunna utreda vad som hänt. Svaret från Lenson klargjorde inte direkt vad som kommer att hända. Varför de vill ha fler bilder än dem jag redan har skickat är mer än underligt. Vi får se hur om/hur de löser det, men det lutar väl åt att använda någon av de leverantörer jag brukar använda nästa gång. Strul är ju aldrig roligt och att man uppmanas att skicka in fotos när man själv redan har skickat dem känns inte riktigt uppmärksamt. Sedan är det ju inte pengarna det handlar om (69 kr) , men hur allvarligt tar man sitt uppdrag om man inte kontrollerar att följesedeln stämmer överens med det man skickar. Det är ju hela syftet med följesedeln.
a
atjnystrom

41 omdömen

Usel
ett år sedan
Står att det ska vara fraktfritt men det är det inte.
LensOn svarar:2020-02-28
Hej, Så tokigt att du inte fått din fria frakt! Kontakta gärna vår kundservice på så ska vi försöka hjälpa dig med detta så gott vi kan :) Önskar dig en trevlig helg! / Lenson Teamet
g
ghis

14 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans!
Betyg köpupplevelse
3.7Bra
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(2)
(0)
(1)
(0)

Om butiken

LensOn

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCardAmex
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.lenson.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: LensOn AB

Organisationsnr: 556666-6219

Information hos allabolag.se