Prisjakt

NilsOscar

Medlem sen 2007-10-20
22
Bidrag
9
Hjälpsamröster
CDON
Bra
(500+)
N
NilsOscar
22 omdömen
Bra6 år sedan

Kassa bread crumbs.

Electrolux Home
N
NilsOscar
22 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Värdelöst att man inte kan använda sitt presentkort i webbutiken och att det har en begränsad giltighetstid. Ni tror att ni tjänat 200 kr, men jag vet att ni har förlorat mer än så. Uppdatering 2016-09-15: Upptäcker nu att sortimentet på electroluxhome.se är en aning begränsat. Jag tackar för erbjudandet men tycker ni köper fikabröd för mina pengar i stället. Jag skaffar Moccamastern på annat håll (och försöker köpa nya hushållsapparater oftare än vartannat år.) Att låta presentkorten ha en obegränsad giltighetstid verkar onekligen dumt. Då hade jag ju haft Moccamastern för länge sedan.

Microsoft Windows 10 Home Sve (64-bit OEM)
Full Star 1
3.1
(27)
155 kr
N
NilsOscar
22 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bättre än Windows 8.1 men sämre än Windows 7. Fortfarande två operativsystem i ett, precis som Win 8 och 8.1. Dock är Metroapparna bättre integrerade. (Jag är faktiskt lite osäker på om min Acrobat Reader är en Metroapp eller den vanliga readern). Eftersom det är två plattformar i ett kan man göra inställningar på två olika ställen. Både den gamla hederliga kontrollpanelen och via det touchvänliga Action Center vilket är förvirrande. En stor förbättring från Win 8.1 är att man slipper skapa ett MSN-id on line. Det räcker med ett lokalt Microsoft-id. Tack för det. På det hela taget förstår jag inte poängen med att integrera två plattformat (surfplatta och desktop/laptop) i ett operativsystem. Jag finner det ganska lätt att hoppa mellan MS, MacOs och Anroid som det är. Jag ser fram emot när Microsoft inser att olika plattformar skall ha olika operativsystem. Har du fortfarande Win 7? Håll dig kvar så länge du kan. Recensionen gäller Windows 10 installerad på en desktop utan touchskärm. PS: Är det någon som vet hur man löser Num Lock problemet vid uppstart, hör gärna av dig. Verkar vara ett olösligt problem för Win 10.

Ginza
OK
(500+)
N
NilsOscar
22 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Jag har gjort många affärer med Ginza genom åren. I bland har det hänt att jag behövt reklamera en vara. Ginza har då alltid gett mig snabb och proffsig service.

Pause Ljud & Bild
N
NilsOscar
22 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Trevliga men lite väl säljiga.

Naim NAC 122x
Full Star 1
5
(3)
N
NilsOscar
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bra ös för både storlek och pris.

Sony Ericsson Xperia X8
Full Star 1
3.8
(88)
499 kr
N
NilsOscar
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Riktigt bra. Har tappat den i backen ett antal gånger. Telefonen går i tre delar; batteri, telefon och batterilucka. Bara att sätta ihop, så fungerar den igen. Toppen. Har haft telefonen i över tre år. Varför byta till en ny? +Hållbar +Enkelt menysystem. +Separat minneskort. +Kompakt. +Helt okay ljud för musikplayback. +Inga program behövs installeras på pc:n för filöverföring. -Låg upplösning på skärmen. -Inget prestandamonster. -Ingen hipfaktor.

Rum21
OK
(240)
N
NilsOscar
22 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Mer underkategorier vore bra. Annars känns sortimentet bra.

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 Sve (64-bit OEM)
Full Star 1
4.9
(10)
625 kr
N
NilsOscar
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Ett underbart operativsystem. Snabbt, intuitivt och snyggt. Det är roligt att sitta vid datorn igen.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
N
NilsOscar
22 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Då min försändelse blivit felsorterad av Posten ställde jag två frågor till Webhallen - av inrådan från Posten så de kunde hitta försändelsen och skicka den till rätt adress. Fråga 1: Kan jag få det längre avinummer än det som står i SMS meddelandet. (Detta skall avsändaren ha tillgång till enligt Posten.) Fråga 2: Hur många kollin och kollinummer är min order uppdelad på. Det står bara ett kollinummer i min beställningshistorik. Webhallens svar: "Posten sorterar försändelserna efter postnummer." Jag blir helt paff. Är det svaret på någon av mina frågor? Måste uppfylla kriteriet otjänstvillig idiot för att jobba åt Webhallen? Ps: Pakten kom till rätta, efter mycket om och men, och utan hjälp från Webhallen. Ordern visade sig vara uppdelad på två försändelser med varsitt kollinummer. Har i efterhand sökt efter det andra kollinumret i min beställningshistorik, utan att hitta det.