Prisjakt

nilesp

Medlem sen 2007-05-31
10
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Amazon Kindle Paperwhite 4 8GB (2018)
Full Star 1
3
(4)
n
nilesp
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Good riddance. Skyller verkligen inte rekommendera denna. Har haft den i ungefär två år och bytte äntligen till en Kobo Libra H20. Bokstavligen allt är bättre nu. Kobo Libran har: + Bättre skärm +Är mer responsiv + Superbra format med knapparna. + Power/lås-knappen sitter mycket mycket bättre. På Kindlen trycker man ofta av misstag på låsknappen eftersom den sitter där man naturlig har handen och den hålls dessutom in och rebootar helt om man ställer den på högkant för att kunna läsa utan händer. + Ingen reklam för skräplitteratur som stör och drar batteri vid refresh. + Mycket öppnare och stödjer lån från bibliotek. Åh - som en bonus slipper man ju köpa böcker från ett av de osoftaste företagen i världshistorien.

Garmin Forerunner 245 Music
Full Star 1
4
(21)
3 325 kr
n
nilesp
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fantastiskt nöjd. Bytte efter att ha testat en Fitbit Charge 4 och lämnat tillbaka densamma. Den kostade förvisso bara ca hälften, men allt är verkligen oerhört mycket bättre med denna. + Skärmen är toppen. Den är förstås inte lika snygg som en OLED, säg Garmin Venu, men att skärmen alltid är synlig (utan att dra massor av batteri) och bara syns än bättre i solljus tycker jag är mycket viktigare. Väldigt hjälpsamt med fem fysiska knappar och saknar inte touch alls. + Funkar utomordentligt med ett par Jabra Elite Active 65t och så skönt att kunna lämna mobilen hemma och ändå ha musik. Har inte haft några som helt problem med anslutning (trots att klockan är på "fel" arm, dvs. vänster). Har hänt ngn gång att de hackat lite första 30 sekunderna, men sen har den hittat en stabil uppkoppling. Kopplar upp mot klockan snabbt. + Batteritiden är betydligt bättre. Tappar ca 20 % på en timmes löpning med GPS, medan Charge 4 tappade kanske 50 %. Laddar ca 2 gånger i veckan med 3-4 löprundor per vecka och alltid med musik. + GPS:en känns betydligt snabbare/mer jämnsnabb att hitta signal och mer hjälpsamt finns en slags "progress bar" istället för Charge 4's eviga snurrande GPS-pil. Kan dock ändå ta upp till en minut att hitta signal, men aldrig tappat den under löptur (till skillnad från charge 4). +Datamängden går inte ens att jämföra. Uppskattar särskilt "Training Status". Dessutom mycket mer/bättre data på skärmen (som ju är större såklart). Väldigt customizable men stort galleri av watch faces och olika datavyer för aktiviteterna. + Löjligt många funktioner för löpning. Inte börjat använda PacePro ännu men tror det kan bli super för lopp. - Enda minuset jämfört med Charge 4 är att Garmin helt tappar bollen på sömnspårning när det kommer till att förstå när jag varit vaken. Oftast får jag 1-2 minuter vaken tid trots att jag väckts stort antal gånger av mitt barn. Charge 4 noterade runt 60 min per natt. Dock ett ganska litet minus då informationen inte är särskilt användbar för mig.

Elgiganten
Bra
(500+)
n
nilesp
10 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Köpte en espressobryggare och var inte nöjd med färgen utan bytte den mot en annan. Det gick supersmidigt trots viss användning och dessutom ordnade de prisgaranti när nya fanns billigare hos annan.

Sage Appliances Bambino Plus
Full Star 1
5
(4)
5 279 kr
n
nilesp
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Oerhört nöjd efter 4 månader och några hundra cappuccinos. Den automatiska möjlskumningen fungerar milsvida bättre än någon annan jag stött på så länge rätt mjölk används (Arlas lantmjölk ger mkt bättre resultat än deras baristamjölk för mig.). Också väldigt smart/lätt att hålla ren med bra prompts. Litet minus att man behövde köpa enkelväggsfiltrena själv.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
n
nilesp
10 omdömen
OKRedigerades 4 år sedan

Jag lämnade tillbaka en produkt i början av december och fick meddelande 10 december om att komplett bank skulle kontakta mig för återbetalning. Jag har fortfarande inte blivit kontaktad och har heller inte fått svar på mail och väntar därför på pengarna 20 dagar efter produkten kommit fram. UPDATE: TIll slut kom återbetalningen och plussar på en stjärna.

Hemmashoppen
Utmärkt
(130)
n
nilesp
10 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Beställde vara som skulle finnas i lager (1-2 dagar frakt enligt Hemmashoppen) och nu tio dagar senare har den fortfarande inte skickats. I kontakt med Hemmashoppen sa de att det den skulle skickas för tre dagar sedan men det verkar inte ha hänt. På ny fråga igår i deras ”chat” (som är ett kontaktformulär bara) fick jag inget svar. UPDATE: När jag väl fick kontakt med rätt person blev allt direkt mycket bättre, med snabba svar och uppdateringar (till och med kvällstid), en bra förklaring till förseningen och mer än tillräckliga plåster på såren.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
n
nilesp
10 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Har reklamerat ett par hörlurar tre gånger (en process som i sig har gått ganska smidigt). Tredje gången får jag efter ca två-tre veckor besked om att jag kan få pengarna tillbaka, vilket jag säger att jag vill. När inget hänt två veckor efter det ringer jag och frågar när jag kan förvänta mig återbetalning. På detta kan de endast svara att de ”jobbar på en lösning” och inte vet när det blir klart. Otroligt oklart vad för lösning de jobbar på när allt som återstår är återbetalningen - vet de inte hur de ska överföra pengar till en kund?

cdkey.se
OK
(402)
n
nilesp
10 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Märkligt att ta ut en fraktavgift för att maila aktiveringskoden.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
n
nilesp
10 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Dustin har alltid erbjudit på en fantastisk kundservice, från en blixtsnabb frakt (den senaste beställning tog 48 minuter från beställning till det att paketet var på väg), bra returvillkor samt från och till bra studentrabatter (några hundra kronor på en 24" skärm, och i vart fall alltid gratis frakt). Helt enkelt en överlägsen nätbutik!