3.9 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-08-20
  a
  arg kund(1 omdöme)
  Beställde en pc i delar 29e juni. Fick den i fredags förra veckan efter flera klagomål på kundservicen. Nu när jag öppnade packet märkte jag även att chassit har en buckla och paketet med moderkortet var inte ens stängt. Sista gången jag köper något från komplett.
  2019-08-15
   c
   coke_smurf(28 omdömen)
   Totalt genomrutten support från komplett.se's egna komplett bank! Har försökt att få tag i fakturan på senaste köpet sedan 6:e augusti. Hörde först av mig till Komplett.se, men dom hänvisade bara att jag skulle ta kontakt med deras bank. Komplett bank svarade, men skickade mig en gammal faktura från 2018. Dom ville också påminna mig om att mina fakturor ligger under "mina sidor" hos dom. Nej, det ligger ingen ny faktura där från senaste köpet! Efter det har jag försökt maila dom flertalet gånger men inget svar, har även skickat in mitt kvitto från komplett.se flertalet gånger för att underlätta om det har blivit något fel...men inget svar. Vilket oseriöst skräpföretag! Men kommer säkert att få min faktura...när dessa 14 dagar har gått och då i form av en påminnelse, troligtvis med en extra fin avgift till det med. Jag vill bara få betala min faktura i tid, varför ska det vara så förbaskat svårt?! Edit: Efter 45 min i telekö så skickades fakturauppgifter över via mailen. Tänker låta allt stå kvar för det var uselt behandlat från första början.
   Komplett.se svarar:2019-08-16
   Hej coke_smurf, Jag får verkligen beklaga att du haft en dålig upplevelse kring fakturan från ditt köp. Vi har fått information från Komplett Bank och de meddelar att ett systemfel under den aktuella perioden innebar att nya fakturor inte genererades korrekt. Detta ska nu vara åtgärdat. Får återigen beklaga att det drabbade dig. Med vänliga hälsningar Jesper, Customer Coordinator Komplett Services Sweden AB
   2019-08-14
    Leveranserna gick snabbt och de fixade en prisgaranti på ett av mina köp, bra service och support riktigt smidigt tycker jag.
    2019-08-14
     S
     Sig(19 omdömen)
     Jag beställde en bildskärm som har en defekt i form av döda pixlar. Företaget vägrar att ta det på garanti vilket resulterar i ett ärende på ARN som jag initierade. Nu är det inget svar alls från företaget och jag skall vänta i 6 månader på ett beslut från ARN. Jag avråder starkt av att handla där och det är definitivt mitt sista köp på Komplett.se!
     2019-08-14
      paladin(4 omdömen)
      Returnerade en vara och fick bekräftelse 10 juli, nu 14 augusti och flera kontakter med komplett så har jag fortfarande inte fått mina pengar. Får svar där komplettbank och komplett skyller på varandra. Inte seriöst.... suttit i telefonkö till komplettbank i 1h idag, fortfarande inte kommit fram. Skulle akta mig för komplett då det känns som något förändrats i bolaget.
      Komplett.se svarar:2019-08-14
      Hej paladin, Här verkar något ha gått snett i hanteringen. Skicka gärna ett mail till mig på kundombud@komplett.se med dina uppgifter om ärendet så ska vi se om det finns en snabbare lösning. Med vänliga hälsningar Jesper, Customer Coordinator Komplett Services Sweden AB
      2019-08-10
       t
       theoking2(2 omdömen)
       Produkterna är oftast billiga och har bra kvalité.. Det är ett mycket trovärdigt företag som dessutom har en väldigt bra gjord sida. Köper du något över 500 kr, så är det fri frakt. På min personliga top lista (för IT relaterade produkter) så ligger Komplett.se och Webbhallen.com på delad första plats
       2019-08-05
        j
        jfredrikj(9 omdömen)
        Komplett är en ganska välsorterad butik med priser som konkurrerar i det lägre skiktet. Jag har handlat många gånger hos Komplett och det är sällan några fel. Leveranstiden måste dock vara bland det snabbaste jag varit med om! Vi satt på söndag eftermiddag och plockade ihop delar till dator som vi beställde ca 15. Dagen efter, måndag, anländer paketet med postnord till vårt utlämningsställe! Fri frakt brukar i de flesta butiker innebära snigelfart på leverans, men här är Komplett riktigt duktiga. Kan verkligen rekommendera Komplett.
        2019-07-17
        Redigerades 2019-08-01
         Jag är otroligt nöjd med köpupplevelsen hos Komplett. Jag fick ett väldigt gott bemötande och otroliga bra support av någon vid namnet Johan. Känns bra att man handlar hos Komplett. Mycket bra personal och shop!! Keep up the good work.
         2019-07-31
          v
          vyrs(15 omdömen)
          komplett är verkligen bäst alla kategorier. Jag har handlat där ett flertal gånger och detta företag kan man lita på i alla situationer. De som ger dåliga omdömen om komplett, har garanterat gjort fel själv, eller inte läst på villkoren. Stort tack till er komplett för mina inköp och hur ni hanterat återköp. Köpare har också skyldigheter !
          2019-07-29
           d
           dalmannen91(2 omdömen)
           Har handlat i nästan 10 år på Komplett.se utan några problem. Beställde nyligen ett par RAM-minnen under en helg. De skickades på söndagen och fanns att hämta ut på måndagen, oerhört smidigt. Hade frakten alltid varit gratis hade det varit full pott.
           2019-07-28
            H
            Huddingebo(12 omdömen)
            Köpte en Samsung G3 vars batteri tappade kraft efter tre månader. Kontakta Komplett som mejlade över information hur jag skulle göra.Fyllde i ett formulär på deras hemsida som jag skickade och fick fraktsedeln i ett returmejl Paketet gick iväg under måndagen, mejl kom från reparationsverkstaden på tisdag om vad man gjort. På onsdag kunde jag hämta en reparerad klocka. Detta kunde inte göras bättre.
            2019-07-25
            Redigerades 2019-07-26
             Att det gick smidigt att skicka varan på service och ändra mottagare efter att komplett hade fått den.
             2019-05-23
             Redigerades 2019-07-24
              Komplett.se funkar kanon. Synd bara att dom använder Postnord. Självklart trasigt paket och lika självklart att jag måste kontakta Postnord och reda ut det.
              2019-07-18
              Redigerades 2019-07-19
               Otrolig trevlig och hjälpsam kundtjänst! Snabbt och tydligt men skicka mail direkt till deras kundtjänst och skippa formuläret på hemsidan, eller än bättre deras chatt!
               2019-07-19
                Löste mitt problem, var trevlig och rolig! Mitt problem var absolut inte ett problem för dem.
                Sida 1