Prisjakt

dalstorp

Medlem sen 2006-05-23
28
Bidrag
9
Hjälpsamröster
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
d
dalstorp
28 omdömen
Dålig2 månader sedan

Tog mig 3 försök på internetshopen innan det vart rätt, sååå krångligt. Dessutom en massa meningslösa försök med tilläggs försäljningar, suck. Hade det inte varit en önskad present så hade jag get upp efter första försöket!

Philips Fidelio X2HR Over-ear
Full Star 1
4.2
(26)
990 kr
d
dalstorp
28 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Fantastiskt ljud men efter 2 år så lossnade en av skruvarna som håller fast öron kåpan i bygeln (tydligen inte helt ovanligt). För att skruva tillbaka den måste man slita upp limmade delar som förstör hörlurarna. Usel kvalitet och reparerbarhet på dessa topend lurar, kan inte sätta annat än en stjärna!

Inet
Utmärkt
(500+)
d
dalstorp
28 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabbt, billigt och enkelt

Kolink Observatory Lite Mesh (Svart/Transparent)
Full Star 1
4
(2)
729 kr
d
dalstorp
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Great case for the price. Note that fans always start at full speed that can only then be lowered with the remote! That said, the noise is pretty low at max speed.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
d
dalstorp
28 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Beställde 2 saker som fanns på lager, ett chassi och en ficklampa, senare så markerades lampa som slut och när man klickade på länken stod att den utgått. Efter några dagar utan att jag fick någon som helst information, så kontaktade jag kundtjänst via webben. Efter ytterligare några dagar utan något svar så ringde jag istället, fick ingen mer information utan bara att om jag ville ha chassit så var jag tvungen att avbeställa lampan!? Fick känslan av att de inte ville/kunde leverera lampan och gjorde en fuling för att bli av med problemet (mig som kund), istället för att hantera problemet på ett snyggt sätt. T.ex. skicka chassit och erbjuda en alternativ lampa istället för den som utgått.

Amazfit Bip Lite
Full Star 1
3
(1)
134 kr
d
dalstorp
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fantastisk batteritid och bra storlek, är inte så bra på att hantera/visa meddelanden. Notera att för mig är meddelanden viktigare än aktiviteter! + Batteritid upp till 1 månad med alltid på skärm + Storlek inte för stor eller tjock, sitter bra på armen + Pulsmätaren fungerar bra för mig + Går att simma med + Appen på telefonen har bra visning av puls, sömn, ... - Meddelande texten är alldeles för liten* - Meddelandevisningen är dåligt implementerad* - Skärmen kunde vara större och ha bättre kontrast * Meddelanden har en font som är nästan oläslig och klarar inte av svenska tecken (går att få läsligare font o svenska tecken med ett komplext hack). Borde vara möjligt att välja fontstorlek (kunde till och med Pebble!) Visar de 10 sista meddelanden där man hoppar till sida 2 om meddelandet inte får plats på en sida, sedan till sida 1 på nästa, wtf!? Varför inte bara visa sida 1 och sen kan man välja att titta på meddelandet och då SCROLLA ned FLERA sidor!

Amazon.se
OK
(500+)
d
dalstorp
28 omdömen
Dålig3 år sedan

Bra priser men usel hantering av utlämning och betalning, kundtjänst var trevliga men gav hela tiden felaktig information. Fick mail om att varan kunde hämtas ut men den fanns inte på utlämningsstället, kundtjänst lovade att svara inom 12h. Fick svar efter 70h att varan fanns att hämta ut med hänvisning till postnord, såg då att varan inte var framme, påpekade detta och fick igen samma svar! När varan kom fram så fick jag heller ingen information om detta från varken Amazon eller postnord (fick kolla spårnummret själv). inget kollinummer heller så utlämningsstället fick leta fram paketet (tydligen är detta normalt för Amazon). Hade beställt med faktura, men fick heller inget mail om hur/när jag skulle betala, efter visst letande så hittade jag "månadsfaktura" under betalningsalternativ på Amazon. Verkar inte som de vill att man betalar, i alla fall inte i tid så de kan ta ut ränta och påminelseavgift?

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
d
dalstorp
28 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Varorna levererades mycket snabbt (nästa dag) och bra förpackade + Följesedel (inte alla butiker har med detta) + Mycket bra kundtjänst! (en av varorna hade fel info på hemsidan, mail till kundtjänst och fick svar med bra lösning efter bara några timmar)

Microsoft All-in-one Media Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.3
(25)
595 kr
d
dalstorp
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Lagom stort, smidigt och bra kvalitet. Jag har inga problem med räckvidden men har inte mer än några meter till datorn. + Storlek, stabilitet, batteritid och kvalitet för priset - Retur tangenten fastande när jag tryckte lite för hårt på den (borde inte hända). Men lyckades till slut pilla loss den med en liten skruvmejsel. - Inga keypad tangenter (små tangentbord brukar ha dessa som extraval på de vanliga tangenterna)

Garmin Forerunner 25 Large
Full Star 1
5
(1)
965 kr
d
dalstorp
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Tydlig skärm och ett batteri som håller länge, Saknar vibration och har inte fått igång notifiering av kalenderhändelser. Plus + Med bluetooth på så räcker batteriet ca 1 månad (utan att använda GPSen) + Tydlig skärm med bra bakgrundsbelysning när det behövs + Snygg och sitter bra på armen + Går att simma med (50m) + Visar vem som ringer och SMS Plus/Minus: Väldigt enkel, kanske lite för enkel? Minus - Har inte fått den att visa möten eller mail - Piper vid händelser, vill hellre ha vibration som den nya Forerunner 35 - Stödjer bara löpning (ej cykel, simning)