Prisjakt

dalstorp

Medlem sen 2006-05-23
25
Bidrag
18
Hjälpsamröster
CDON
OK
(500+)
Dålig
13 år sedan*

Beställde en vara och fick den bekäftad via mail, efter några dagar så avbokades den då "priset var för lågt". Detta är bara en i raden av strul med CDON som har gått från en av de bästa till en av de sämsta!

*Redigerades en månad sedan
Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor/Pump
Full Star 1
4.1
(3)
400 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*

Kompakt och gör det den ska, bra kvalitet förutom laddkontakten. + Pumpar alla däck utan strul + Kompakt och ergonomisk + lättanvänd med tydlig display och symboler + Billig - Micro usb porten är ganska svår att komma åt och känns väldigt vek. - Lite underpresterande, laddningen tar tid och batteriet är litet Tycker den är riktigt tyst, har två andra pumpar med 12v kontakt utan batter som låter betydligt mer (men är större och snabbare). Kunde vara lite större o kraftigare med usb c port som är stadigare än micro porten.

*Redigerades 4 månader sedan
Kolink Observatory Lite Mesh (Svart/Transparent)
Full Star 1
3.5
(2)
649 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Great case for the price. Note that fans always start at full speed that can only then be lowered with the remote! That said, the noise is pretty low at max speed.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Dålig
ett år sedan*

Beställde 2 saker som fanns på lager, ett chassi och en ficklampa, senare så markerades lampa som slut och när man klickade på länken stod att den utgått. Efter några dagar utan att jag fick någon som helst information, så kontaktade jag kundtjänst via webben. Efter ytterligare några dagar utan något svar så ringde jag istället, fick ingen mer information utan bara att om jag ville ha chassit så var jag tvungen att avbeställa lampan!? Fick känslan av att de inte ville/kunde leverera lampan och gjorde en fuling för att bli av med problemet (mig som kund), istället för att hantera problemet på ett snyggt sätt. T.ex. skicka chassit och erbjuda en alternativ lampa istället för den som utgått.

*Redigerades ett år sedan
Amazfit Bip Lite
Full Star 1
2.8
(1)
465 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Fantastisk batteritid och bra storlek, är inte så bra på att hantera/visa meddelanden. Notera att för mig är meddelanden viktigare än aktiviteter! + Batteritid upp till 1 månad med alltid på skärm + Storlek inte för stor eller tjock, sitter bra på armen + Pulsmätaren fungerar bra för mig + Går att simma med + Appen på telefonen har bra visning av puls, sömn, ... - Meddelande texten är alldeles för liten* - Meddelandevisningen är dåligt implementerad* - Skärmen kunde vara större och ha bättre kontrast * Meddelanden har en font som är nästan oläslig och klarar inte av svenska tecken (går att få läsligare font o svenska tecken med ett komplext hack). Borde vara möjligt att välja fontstorlek (kunde till och med Pebble!) Visar de 10 sista meddelanden där man hoppar till sida 2 om meddelandet inte får plats på en sida, sedan till sida 1 på nästa, wtf!? Varför inte bara visa sida 1 och sen kan man välja att titta på meddelandet och då SCROLLA ned FLERA sidor!

Amazon.se
OK
(232)
Dålig
ett år sedan

Bra priser men usel hantering av utlämning och betalning, kundtjänst var trevliga men gav hela tiden felaktig information. Fick mail om att varan kunde hämtas ut men den fanns inte på utlämningsstället, kundtjänst lovade att svara inom 12h. Fick svar efter 70h att varan fanns att hämta ut med hänvisning till postnord, såg då att varan inte var framme, påpekade detta och fick igen samma svar! När varan kom fram så fick jag heller ingen information om detta från varken Amazon eller postnord (fick kolla spårnummret själv). inget kollinummer heller så utlämningsstället fick leta fram paketet (tydligen är detta normalt för Amazon). Hade beställt med faktura, men fick heller inget mail om hur/när jag skulle betala, efter visst letande så hittade jag "månadsfaktura" under betalningsalternativ på Amazon. Verkar inte som de vill att man betalar, i alla fall inte i tid så de kan ta ut ränta och påminelseavgift?

Teknikproffset
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*

Varorna levererades mycket snabbt (nästa dag) och bra förpackade + Följesedel (inte alla butiker har med detta) + Mycket bra kundtjänst! (en av varorna hade fel info på hemsidan, mail till kundtjänst och fick svar med bra lösning efter bara några timmar)

*Redigerades 2 år sedan
Microsoft All-in-one Media Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.2
(24)
374 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Lagom stort, smidigt och bra kvalitet. Jag har inga problem med räckvidden men har inte mer än några meter till datorn. + Storlek, stabilitet, batteritid och kvalitet för priset - Retur tangenten fastande när jag tryckte lite för hårt på den (borde inte hända). Men lyckades till slut pilla loss den med en liten skruvmejsel. - Inga keypad tangenter (små tangentbord brukar ha dessa som extraval på de vanliga tangenterna)

*Redigerades 4 år sedan
Garmin Forerunner 25 Large
Full Star 1
3.5
(1)
965 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*

Tydlig skärm och ett batteri som håller länge, Saknar vibration och har inte fått igång notifiering av kalenderhändelser. Plus + Med bluetooth på så räcker batteriet ca 1 månad (utan att använda GPSen) + Tydlig skärm med bra bakgrundsbelysning när det behövs + Snygg och sitter bra på armen + Går att simma med (50m) + Visar vem som ringer och SMS Plus/Minus: Väldigt enkel, kanske lite för enkel? Minus - Har inte fått den att visa möten eller mail - Piper vid händelser, vill hellre ha vibration som den nya Forerunner 35 - Stödjer bara löpning (ej cykel, simning)

*Redigerades 5 år sedan
Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ 16GB
Full Star 1
4.1
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Otroligt lång batteritid och skärmen och ljudet är riktigt bra, praktiskt med stöd. Däremot så är den långsam i spel, trots att den är relativt kraftfull. Lite klumpig är den med sitt runda batteri på sidan. Många har gett den kritik för att det är svårt att fälla ut det integrerade stödet men det har jag inte upplevt, följer man bara instruktionerna så. Däremot kan ett barn säkert få problem då det kräver viss styrka att få ut. Jag betalade 1490 vilket var ett riktigt bra pris. + Batteritid + Skärm (upplösning, ljusstyrka, betraktningsvinkel) + Stereo Ljud (stereoeffekt, volym) + Bra integrerat stöd - Lite klumpig och tung med batteriet på sidan (fast det hjälper till när man håller i den) - Upplevs som slö i spel trots relativ kraftfull hårdvara. Annars så är den helt okej i gränssnitt, webbläsare, ... (Den får ca 23k i AnTuTu och är betydligt slöare än min gamla Acer A1-810 som har sämre hårdvara och får ca 19k i AnTuTu. Kan bero på att den måste hantera ca 5 ggr fler pixlar än Acern) - Långsam att ladda, även om man räknar in det extra stora batteriet - Skärmen är en riktig dammagnet (vilket inte mina andra plattor är) - Högtalarna får problem vid maxvolym, men då är ljudet också riktigt högt

*Redigerades 7 år sedan
Sida 1