Prisjakt

ZX10

Medlem sen 2006-05-19
18
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Sportfiskeprylar.se
Utmärkt
(500+)
Z
ZX10
18 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans och bra priser, precis som vanligt :)

Sportfiskeprylar.se
Utmärkt
(500+)
Z
ZX10
18 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra priser, stort utbud, snabb leverans!

Jays q-Seven ANC Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(9)
Z
ZX10
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Inte toppklass, men mer än bara okej. Brusreduceringen är inte lika vass som t ex Bose QC men de är å andra sidan dyrare. Ljudkvalitet handlar mycket om tycke och smak. Jag tycker de låter tillräckligt bra för prislappen, men inte lika bra som mina dyra Sennheiser-lurar utan brusreducering.

mstore
Z
ZX10
18 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Avser Umeå-butiken: Lämnade in en iPhone X för utbyte av skärm på garantin (tappade "känseln" till vänster på skärmen). Den blev klar dagen efter enligt utlovat och reparationen kostade mig inte en spänn. Personalen var både trevlig och kunnig. Jag har inget att klaga på alls - full pott!

Tretti
Bra
(500+)
Z
ZX10
18 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Tvättmaskinen började bråka hemma och den vill man inte vara utan, så det blev att jaga ett vettigt alternativ. Viktigt var att hitta något som fanns hemma för snabb leverans. Gick in på Tretti´s hemsida och hittade en Samsung. "Finns i lager, leveranstid 2-5 dagar". Jag beställde direkt på kvällen och förväntade mig leverans inom... Ja, 2-5 dagar naturligtvis. När det hade gått sex dagar utan leverans, och dåligt med uppdateringar på spårningen av försändelsen, började jag tröttna. Jag drog ett mail till Tretti och frågade om de hade någon mer info men nä, det var bara att vänta. Det gick några fler dagar utan leverans, och sen när den då äntligen var på gång efter TVÅ VECKOR fick jag veta att leverans bara gick att lösa mellan 9-13 vardagar. Men gud så trevligt då, speciellt som man inte arbetar på samma ort som man bor på. Jag ifrågasatte det till kundtjänsten och tyckte att de borde kunna ordna en kvällsleverans, speciellt med tanke på att leveransen var försenad rejält. Jag fick ett spydigt svar att jag då minsann fick betala den leveransen själv i så fall. Hursomhelst. Man kan inte vara utan tvättmaskin så vi bokade leverans nästa vardag. Frun stannade hemma och väntade men inte kom det någon leverans. Då ringde de från fraktbolaget och hälsade att "nåt hade gått fel" så de skulle köra ut den dagen därpå istället. Med andra ord offrade frugan x antal arbetstimmar på att invänta noll och ingenting. Då fick de helt enkelt behålla maskinen så gick jag och handlade en på ett annat håll istället. Den hade jag hemma dagen därpå. Oslagbart. Tretti har härmed förlorat en kund för evigt, plus att jag inte har speciellt mycket trevligt att berätta om dem bland vänner och bekanta. Om de bara hade svalt stoltheten och betalat ett par hundra för en kvällsleverans hade jag varit en nöjd kund. Nu torskade de på affären plus att de åkte på att betala returfrakten dessutom. Sopigt!

Hages
Utmärkt
(100)
Z
ZX10
18 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Excellent snabb leverans och väl förpackad vara. Dessutom till ett väldigt bra pris. Tyvärr höll inte produkten måttet (inte Hages fel) så vi får se om det blir en retur eller hur jag ska göra...

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Z
ZX10
18 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Köpte en bluray-spelare från HBB och när jag fick hem den och kopplade in den upptäckte jag direkt att mkv-stödet var ett skämt. En googling bekräftade att märkets senaste serie av bluray-spelare har stora bekymmer med mkv. Eftersom detta var viktigt för mig var det bara att skicka tillbaka den, tyvärr. Jag tycker att HBB har skött denna retur föredömligt. Det är inga större problem att pressa priserna, det klarar vilket källarföretag som helst, men att ta hand om kunder som har problem sållar agnarna från vetet. Jag kommer absolut att handla från dem igen och kommer även att rekommendera dem till vänner och bekanta. Tack för ordet!

Apple iPod Shuffle 2GB (4th Generation)
Full Star 1
4.3
(26)
Z
ZX10
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Förbaskat bra MP3-spelare. De som klagar på ljudkvaliteten behöver skaffa bättre hörlurar för med bra lurar låter den riktigt bra. Så bra som nu MP3 kan låta, tänk om den hade kunnat få FLAC-stöd... Slurp! Lätt och smidig är den också. Enda minuset är att man måste använda iTunes, det ska inte behövas för ändamålet egentligen. Men men, Apple gör som de vill.

Sherlock Holmes (2009) (Blu-ray)
Full Star 1
4.3
(70)
198 kr
Z
ZX10
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Hyfsad film men rollbesättningen känns fel. Dr Watson var ju en äldre herre / gubbe i böckerna. Och Robert Junior sluddrar och muttrar sig igenom hela filmen. Har han släckt törsten lite för mycket nu igen? Jag hade inte speciellt märkvärdiga förväntningar men de infriades ändå inte. Får hoppas att uppföljaren är bättre, för så brukar det ju ofta vara...

Jays a-Jays Three In-ear
Full Star 1
3.6
(19)
Z
ZX10
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Svajiga betyg minsann... Jag är grymt nöjda med mina A-Jays. Normalt tycker jag att plug-lurar är skräp. De sitter dåligt, låter dåligt, trasslar och har sig. Men dessa har jag svårt att lägga ifrån mig. Förr använde jag i stort sett enbart Koss Porta Pro, som även de låter riktigt bra, men nu är de pensionerade. Ja, jag har provat med flera olika ljudkällor. Bl a skotska Linn som är kända för att göra "skapliga" grejor, men även med en sån relativt enkel produkt som en iPhone.