Kategorier
Prisjakt
mstore
 • Sveriges största Macåterförs.
 • Kunskap & lager till rätt pris
 • Butiker på flera orter
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Butikspersonalen hävdar ena sekunden att en olycksdrabbad dator måste ersättas av en ny eftersom reparationskostnaderna blir för höga. När jag ber att få det skriftligt backar säljaren. Plötsligt måste den gås igenom av reparationstekniker för att dessa ska komma fram till samma slutsats som redan är uttalad. Det är ett högst oseriöst sätt att göra affärer på och varken jag eller mina företag kommer använda oss av MStore fortsättningsvis.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Undvik att handla från M-store då de inte tar ansvar för sina säljare och undviker ens mail när man söker hjälp i sitt ärende. Köpte en helt ny dator, då min tidigare kraschade, och fick problem tidigt där jag påpekade att något var fel (datorn låser sig sporadiskt). Hade ej möjlighet att ta mig in pga jobb och uppenbara skäl (pandemi) men blev inte erbjuden några alternativ att skicka in min dator så fick sikta på att ta mig in. Detta slutade med att när jag väl kunde ta mig dit så var det "för sent" att byta ut datorn eller liknande utan jag skulle skicka in på service med en väntetid på 2 veckor för att de ens skulle titta på den. På detta erbjuder de mig inte ens en lånedator kostnadsfritt utan förväntar sig att jag ska betala 400kr i veckan utöver de ca 18000kr jag kastat i sjön för tillfället tills dess att min dator kommer tillbaka vem vet när. Är det så här man behandlar sina kunder kan jag inte rekommendera det här företaget. Jag känner mig så lurad..Undvik!
yamagucci
yamagucci

45 omdömen

Dålig
8 månader sedan
Snobberism råder här precis som hos alla Apple exklusiva butiker. Service inte prio tyvärr. Lycka till med att få tag på nån via mail eller tel. Sponsrar hellre butiker som sätter kunden i fokus som tex Webhallen.
C
Cento

6 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
(Västerås). Utmärkt service från butik och verkstad som lagade ett hårdvarufel (garanti) på min ganska nya macbook. Trevligt bemötande!
b
bookl

22 omdömen

Usel
2 år sedan
Produkter som erbjuds via prisjakt går inte att beställa.
D
Dege

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Skitbra service, fick min iPad levererad hem till dörren samma dag som jag beställde den. Knallada in i butiken i Sickla några dagar senare för att köpa fodral till den och fick superbra hjälp där också. Rekommenderas!
ZX10
ZX10

17 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Avser Umeå-butiken: Lämnade in en iPhone X för utbyte av skärm på garantin (tappade "känseln" till vänster på skärmen). Den blev klar dagen efter enligt utlovat och reparationen kostade mig inte en spänn. Personalen var både trevlig och kunnig. Jag har inget att klaga på alls - full pott!
M
MattiasBredberg

12 omdömen

Usel
3 år sedan
Lämnade in en telefon för batteribyte fredag. Den skulle bli klar samma dag, allra senast måndag. Nu är det onsdag eftermiddag och inget har hänt. EN gång har jag kommit fram till butiken när jag ringt och fick svaret att det bara var att vänta, de kunde inte ens kolla med den som ska göra jobbet när det kan bli klart. Annars kommer jag bara till växeln där de inte kan eller vill göra något alls för att undersöka vad som händer. Har de tappat bort telefonen? Har det helt plötsligt kommit in 1000 st prioriterade telefoner som de måste kasta sig över innan de tar hand om min? Skitbutik.
Betyg köpupplevelse
2.3OK
4 omdömen

Om butiken

mstore

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.mstore.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Macsupport Aktiebolag

Organisationsnr: 556216-9267

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare