Prisjakt

samcajampa

Medlem sen 2012-09-21
8
Bidrag
3
Hjälpsamröster
RawFoodShop
Dålig
(15)
s
samcajampa
8 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Sämst kundtjänst. Mycket dålig kvalitet på många varor. Vägrar reklamationer. Har ökat priserna rejält på sistone. Ska ni handla, akta er........

Ai Eyewear
Bra
(132)
s
samcajampa
8 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Det är nåt fel på hur dom publicerar sina priser. Ibland får jag många uppdateringar om dagen med samma prissänkning. Har rapporterat felet till prisjakt men efter veckor så händer det fortfarande. Och när man läser andra användares erfarenheter så är det tydligt att man gör bäst i att inte handla av dom ändå.

IKEA
Dålig
(329)
s
samcajampa
8 omdömen
Usel3 år sedan

Ingen hemleverans.

CooperVision Avaira Vitality Toric (6-pack)
Full Star 1
5
(2)
339 kr
s
samcajampa
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Bästa månads linsen jag har hittat hitintills. Jag har testat dom allra flesta toriska månads/dygnetrunt/två veckors linser som funnits dom senaste 20 åren. Kommer det en ny sort så testar jag den gillar jag den fortsätter jag annars går jag tillbaka till den gamla. Den här är bäst nu för mina ögon. Den här linsen har mindre kromatiska fel runt starka ljus, den skruvar inte på sig så mycket (mindre än andra) och sitter kvar i rätt "torisk" vinkel bättre än tidigare så man inte tappar skärpa. Testa om ni inte har gjort det ännu. Kom ihåg att ni inte behöver en optikers rekommendation för att byta eller testa en ny sort. Det är bara att ta samma styrkor på den nya som du har på dina gamla. Om ni ska testa en ny sort, köp en förpackning inte när du har helt slut, utan spara en av den gamla så du har kvar ifall du inte gillar den nya så du kan gå tillbaka om det behövs. Och byt inte båda ögonen till en ny sort direkt ta ett öga i taget då är det lättare att jämföra och om den nya inte fungerar så har du inte lagt ut massor på dubbla lager av en sort du inte gillar, kolla också om det finns 3 st's förpackningar billigare i en sort du vill prova.

Asus Xonar U7
Full Star 1
3.5
(20)
s
samcajampa
8 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Mitt kort dog med blinkande blåa lampan felet. Dock har jag hittat en temporär lösning fix som har fungerat bra ett tag. Mitt fel är att en blå lampa blinkar och det vägrar starta. Fixen är att blåsa med en hårtork en stund på sidan snett mot usb ingången. Jag har öppnat kortet och blåser på kretskortet men den kan nog fungera utan att öppna men då kanske man måste värma längre. Efter man har hettat upp kortet en stund typ 30 sek till en minut beroende på hur kallt det är, på sommaren går det på 20 sec för mig och min hårtork är ganska klen. så drar jag ut usb kabeln och pluggar in den igen, om det då fungerar så hörs ett knäpp i ett relä eller nåt och den blinkande blå lampan lyser som den ska, om den fortsätter att blinka så värm en stund till. Mät gärna med en IR termometer om ni har någon så ni lär er hur länge och hur varmt det behöver bli innan det är varmt nog för att starta. Sen fungerar det som det ska men så där måste jag göra varje gång jag har startat eller startar om datorn så det gör jag sällan. Det är nog någon kristall eller nån kondensator som gått sönder eller som har "gått ur spec" om om man värmer upp den ordentligt så fungerar den nog att starta. Jag har gjort så där i över ett halv år och hittills så verkar det inte bli värre iaf. Stället på nätet (minns inte var exakt var tyvärr, jag tror det var i någon youtube kommentar/discussion till en video som dokumenterade felet) dom som tipsade om fixen nämnde också att. "Länk till rätt kristall är https://www.digikey.com/products/en/crystals-oscillators-resonators/crystals/171?k=&pkeyword=&pv7=2&FV=ffe000ab%2C1140003%2Cmu12MHz%7C2150&quantity=0&ColumnSort=0&page=1&stock=1&pageSize=25 och rätt kondensator är "lowESR, 220 µF, 16V, 6,3mm diameter" Och att först testa att löda om dom komponenterna för det kan vara nog. Men så långt har jag inte kommit, jag kör med hårtork metoden tillsvidare.

Mister Spex
Utmärkt
(500+)
s
samcajampa
8 omdömen
Usel5 år sedan

Beställde linsvätska för den började ta slut. Efter 13 dagar utan leverans så ringer jag och dom säger att dom hade fått två felleveranser så dom kunde inte leverera....... Det betyder att dom säljer varor dom inte har i lager och som dom inte kan leverera. Jaha, men om ni inte kan leverera så är det väl lämpligt att informera kunden om det för nu har jag ingen linsvätska. Dålig kund service och dåliga rutiner.

WhiteAway
Bra
(500+)
s
samcajampa
8 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Säger samma sak som den förra kommentaren här nere. Läs andra köpares kommentarer, allt tyder på att whiteaway är extremt oproffsiga och extremt otrevliga att ha att göra med när någonting går fel. Jag skulle precis lägga en beställning men det köpet tar jag någon annanstans efter alla hemska bemötanden andra kunder rapporterar om. SKÄMS WhiteAway! Och tack för alla varningar från prisjakts medlemmar

Fairing Eco Protein 0,8kg
Full Star 1
1
(1)
s
samcajampa
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Det här säger Faring själva "Obs! Eco Protein är endast ett varunamn och innebär ej att produkten är ekologisk eller med säkerhet endast innehåller ekologiska råvaror. Fairing har till dags dato ej ansökt om att få produkten godkänd som ekologisk, dock frånsäger sig Fairing inte möjligheten att ansöka om detta i framtiden. Eco Protein är fritt från GMO, rBGH och syntetiska tillsatser." Alltså helt fejk, Fairing Eco Protein är alltså inte ett ekologiskt protein utan "Eco" är bara ett varumärke för Faring. Så håll er borta! Det finns riktiga ekologiska protein pulver på marknaden och företag som inte använder Eco, ekologiskt och organic som något att blåsa sina kunder med.