RawFoodShop
 • Fraktfritt över 500kr.
 • Snabb leverans.
 • Ekologiskt certifierat.
s
samcajampa

9 omdömen

Usel
12 dagar sedan

Sämst kundtjänst. Mycket dålig kvalitet på många varor. Vägrar reklamationer. Har ökat priserna rejält på sistone. Ska ni handla, akta er........

n
nattugglan

64 omdömen

Usel
2 månader sedan

Katastrof. Köpte eteriska oljor, två två små behållare, á 30ml. Med nedsatt pris tror jag betalade ca 150kr styck. Oljorna var dåliga, koncentrationen var svag - alltså utspädda med vanlig olja. Jag har köpt eteriska oljor från andra leverantörer som varit betydligt starkare i doften - trots samma typ av dofter (lavendel osv.) Jag påpekade detta för kundtjänst, jag ville göra en reklamation. Fick svar att de ville ha batchnummer mm. Jag svarade att jag ska återkomma med detta. Sen fick jag svar att reklamationen inte gick igenom för att det inte är fel på produkterna. Och detta svar fick jag innan jag han svara med de uppgifter de behöver för att göra en reklamation! Snacka om att få en spottloska i ansiktet. Produkter som för dem kostar 25 kronor i inköp, och nu vill de förlora en kund och få dåligt omdöme - snacka om att skjuta sig själv i foten.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

Har blivit svindyrt på bara några månader. Har de bytt ägare?

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

Deras kundservice är verkligen dålig. Det tar lång tid att få svar och de har verkligen ingen servicekänsla alls. De flesta andra företag vill vara tillmötesgående och trevliga - inte Rawfoodshop. De vill att kunden ska göra allt jobb. Fick t ex fel vara i min beställning. Lätt åtgärdat kan man tycka, dvs att de skickar den rätta varan eller att man får pengarna tillbaka. Nej, så jobbar man inte här. De ville att jag skulle lägga en ny beställning och då kontakta dom i samband med detta. Helt befängt. Har även ställt frågor om deras produkter som jag fortfarande väntar svar på. 1 år senare. Svarar man inte har man något att dölja, är min erfarenhet. Jag tror inte Rawfoodshop är ett företag man skall köpa från om man vill veta att produkterna verkligen är av hög kvalitet, jag tror man tar genvägar då man uppenbarligen inte vill vara transparent. Dessutom tar man 300kr för outhämtat paket vilket är mer än något annat företag .

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
4 månader sedan

Tyvärr har kvalitèn gått ner något enormt på örter över vinterhalvåret 2021/2022. Vid felanmälan så skulle jag få skicka tillbaka men väntar efter antal månader fortfarande på att få göra detta

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Varning! Köpte nötter för ca 200 kronor från rawfoodshop. De levererades med en extra kort tid hos ombudet, efter 7 dagar returnerades produkten till avsändaren utan att någon påminnelse gick ut via sms eller app-notifieringar. När produkten returnerades fick jag varken pengarna tillbaka eller någon vara levererad. Rawfoodshop erbjöd sig att sänka avgiften för att skicka igen till 150 från 300, men det är vad våran kostade från början.

M
Mixi

5 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Jag älskar Rawfoodshop! Helt suverän webbutik. Så intressant sortiment och alltid snabb leverans.

e
embee68

1 omdöme

Utmärkt
3 år sedan

Har beställt vid ett flertal tillfällen och leveransen har hittills skett snabbt och varorna har varit välpackade.

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(3)
(3)

Om butiken

RawFoodShop

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.rawfoodshop.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Recorganic Market Sweden AB

Organisationsnr: 556857-3165

Information hos allabolag.se