adotb

Medlem sen 2011-11-24
27
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(326)
Usel
25 dagar sedan

Vela beställa en vara som det var grymt pris på, men helt plötsligt försvann varan och strax när den kom tillbaka så var priset mycket högre. Tråkigt att man inte fick testa på Amazon, men detta gav mig bara en negativ blick på dem. + kollade runt, och fler var med om samma sak = ett pris, varan försvinner sen är det helt annat (högre) pris.

Samsung
Dålig
(213)
Dålig
Redigerades 7 månader sedan

Uppdatering: Ni mejlade mig, jag undrade över en sak där, ringde in och personen jag pratade med visste ingenting och tjafsade med att det var fel, alltså ni, Samsung, mejlade fel (enligt henne), sen när hon börja inse att allt är rätt, med det ni mejlade och det jag sa då visste hon inte vad hon skulle säga. Jag ställde några frågor där vart jag bara vela ha "ja" eller "nej" svar, hon insåg mer och mer att jag hade rätt, men tjafsade emot att jag hade fel. Skämde ut er mer, tydlig sak, allt är rätt och hon tjafsa emot = bra reklam hon gjorde om er samt visar vilka ni anställer (folk som struntar i kunderna och inte vet så mycket). Ett av det sämsta. Sämsta chatten, lyckats komma i kontakt typ 3 av 10 gånger, och när jag fick så hade personen inge svar, kund inte hjälpa. Jag mejlade, fick inge svar (över en vecka och inge svar), jag ringde men personen var osäker, typ visste inte vad hon sa. Sen nu t.ex. S22, andra skickar ut telefonen (flera har fått) medan Samsung skiter i kunderna, när jag pratade i telefon så sa han att den kommer att börja skickas ut den 24e, chatten då "kanske 24e", läser på forum vad andra har fått för svar och nån skrev att personen fick svar 24e, nästa fick nå svar att 7 mars, nästa 15 mars. Alltså sämsta supportern och Samsung är de sämsta när det gäller att bry sig om kunder. Chatt: kontakt 3 av 10 gånger. Mejl: Flera mejl men fortfarande inge svar. Telefon: Kommit i kontakt men de verkar inte vara så seriösa och inte veta vad de pratar om. = Sämst!

Apoteksgruppen
0
Dålig
ett år sedan

spammare som f*, dyrare än alla andra & frakt = hur kan andra vara billigare samt fri frakt? kollade vart de ligger (vad hemsidan visar), gick till en, där hade de stängt ner helt och vidarebefordra till nästa "apotek", gick dit, öppet? nej haha de bryr sig inte...

Bangerhead
Bra
(500+)
Dålig
3 år sedan

Vela göra en beställning på en vara (pga. schysst pris), det blev 195 kr MEN kunde jag beställa? Nej, varför? pga. lägsta beloppet är 199kr, annars får/kan man inte beställa, skratta eller gråta?

Zoovillage
Bra
(178)
Dålig
3 år sedan

- Frakt; "Fri frakt vid köp över 1000 kr" - Fri retur; "glöm det!" - Leverans; "tänk dig MINST en vecka." - Kundservice; "Svårt att nå och att få svar att få svar..." Slutade handla här efter de börja med fri frakt över 1000kr samt att man måste betala returen. Förstår inte hur andra erbjuder gratis för båda, medan dessa är för snåla för det. Vill inte handla här, passar inte varan då går man på minus x2 pga. man måste betala frakt OCH retur.

Philips
Dålig
(53)
Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Beställde Steamer, kan direkt säga att det var snabb leverans, beställde på torsdag, skickades i fredags och fick varan på tisdag. Pratade med kundservicen; trevliga och fick svar snabbt på mina frågor (både chat på hemsidan samt Facebook). Tråkigt nog gjorde jag retur pga. måste köpa mindre. Jag kontaktade dem, hjälpte mig snabbt med returfraktsedel, och gjorde retur. Efter ~4 dagar var varan framme, fick mejl att min retur har kommit, sen dagen efter fick jag återbetalning. + Beställning + Leverans + Kontakt (vid beställning). + Snabb retur + Snabb återbetalning - ?

Sliqhaq
Bra
(278)
Utmärkt
3 år sedan

Perfekt! +++++ - Snabb leverans - Fick min vara för överdrivet grymt pris!

MyTrendyPhone
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 3 år sedan

Riktigt usel, vad som sänker dem mest är deras kundservice. Inga direkt några som verkar bry sig om sina kunder, utan bara att tjäna (de förlorar på det i längden). Pratade i chatten, och någon skrev till mig på danska? Sen nästa skrev på norska - svenska då? Sen min recension om produkterna, visas dem? nej! De visar bara positiva 5/5 recensioner. De skulle hjälpa mig men icke sa nicke, riktig kalabalik.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 3 år sedan

Väldigt snabb leverans MEN vice versa när det gäller retur... först måste man ansöka om man får göra retur (vänta 1-2 dagar på svar), sen måste man svara på mejlet (där de skriver att de godkänner att man får göra retur) för att få fraktsedel, sen måste man vänta igen för att få svar för att göra retur...

Samsung Gear IconX SM-R140 Wireless
Full Star 1
2.7
(48)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Gillar dem när de väl funkar, men det är sällan (bytt ut dem) och nu är det helt kört, ljudet i högra försvann, återställde, sen kunde telefonen inte hitta dem. Laddnings lampan på vänster hörlur bara blinkar på rött. Absolut inte värda 2k