Fri frakt & hemleverans
Fri retur
30 dagars öppet köp

http://shop.samsung.com

Betalningsalternativ

Klarna
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Företaget har inte aktiverat visningen av utökad företagsinformation
Detaljerad information Samsung SE har fått betyget (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra och tydlig hemsida, bra betalningsalternativ.
  MEN dom använder sig av bring som transportör, som inte är rikstäckande vilket innebär att mitt paket har lastats om ca 4 ggr, åkt med olika transportörer och åker just nu buss någonstans. Gått 4 dagar nu och har fortfarande inte fått paket, tacka vet jag postnord som levererar paket på två dagar oavsett vart i landet man bor. Kommer aldrig mer handla från denna sida.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har varit en trogen iPhone-användare ända sedan Steve Jobs introducerade den första iPhone'n i början av 2007, d.v.s. i mer än 10 år nu. Jag har ägt de flesta generationer, och de få generationer jag inte ägt har jag åtminstone haft en möjlighet att testa och leka runt lite med. Idag har jag, främst på grund av priset, bestämt mig för att äntligen gå över till Samsung (mer specifikt; Samsung Galaxy S8) och jag ångrar mig inte en sekund.

  Apple har en förmåga att skapa klockrena, simpla och framförallt användarvänliga produkter. Det är svårt att kolla på en Keynote eller reklamfilm från Apple utan att känna ett sug eller behov av produkten. Jag har aldrig vart missnöjd med en Apple-produkt, och har svårt att tro att jag någonsin kommer att bli det. Med det sagt vill jag nu förklara varför jag övergett min karriär som Apple-fanatiker och istället valt att satsa på andra märken. Det krävs inte mer än ett ord: prissättningen. Enligt mig är det inget annat än en skam att Apple tar ut mer än det dubbla priset som Samsung gör för en mobil med samma specifikationer, funktioner och design.

  Vad är det då som Apple har som gör att de kan ta ut mer än det dubbla priset för "samma" sak som Samsung? Jo - operativsystemet. Användarvänligheten som jag tidigare nämnde bygger på just operativsystemet, och det är varför man (eller åtminstone jag) valt Apple under så lång tid. Men är det värt det dubbla priset för mig? Svar NEJ. Dessutom har jag börjat föredra Androids många avancerade funktioner, som den inbyggda EQ'n till exempel. Via EQ'n kan jag finjustera ljudet i mina billigare hörlurar till att matcha mina krav, så jag behöver aldrig mer lägga tanke på att köpa några dyra hörlurar. Det är för mig ett exempel på ett stort plus i kanten, som dessvärre inte finns i iOS i dagsläget...

  Sammanfattningsvis:
  Samsung Galaxy S8 är ett kap för priset, och presterar bättre än iPhone på många olika sätt - mer än så behöver inte sägas!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Snabb leverans och skönt att de bar in Tv:n i vardagsrummet
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Mycket smidigt köp via Samsungs hemsida för att garanterat få efterlängtade Galaxy Note 8:an så snabbt som möjligt!
  Jag kunde följa Samsungs levererans mha Bing och fick den t.o.m. en dag INNAN lanseringen! Den utlovad Dex:en vid förköp beställdes enkelt via Samsungs hemsida och damp ner 3 arbetsdagar senare som utlovat!
  SAMSUNG levererar alltid - som vanligt!
 • Usel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Håller inte lev datum andvänder en usel transport partner sista gången
 • 2017-05-26 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Smidigt köp o snabb leverans. No complaints.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte en soundbar K661 samt två st R3 högtalare direkt från samsungs hemsida på black friday i november 2016.
  Ångrade mitt köp några dagar senare då jag fann soundbaren 1000 kr billigare hos en annan återförsäljare (den har jag behållit och är nöjd med) samt att R3 högtalarna uppfyllde inte mina förväntningar i ljudkvalité varken ensamma eller tillsammans med soundbaren (man kan koppla ihop dem till ett trådlöst 5.1 system via samsungs Multiroom app) Det var en massa mjukvaruproblem med ljudet från högtalarna, ljudet hamnade i osync, dålig ljudkvalité i 5.1 konfiguration över wi-fi men etc. Ensam är ljudet toppen i soundbaren... väldigt konstigt. Felanmälan detta till samsung som aldrig hade hört talas om problemet...

  Hur som helt valde jag att häva köpet och begärde retursedlar från samsung (Av någon anledning skickade de inte med det från början trots att de skryter om 30 dagars öppet köp)
  De lovade att retursedlarna skulle komma inom ett par dagar på min e-post men det tog nästan 2 månader (!) efter många telefonsamtal så fick jag tillslut pappren och kunde skicka tillbaka paketen.
  Klarna har varit förstående så jag har sluppit ligga ute med många tusenlappar skönt nog.
  Otroligt långsam och värdelös returhantering - under all kritik.

  Det som lyfter upp betyget från 1 stjärna till 3 är den väldigt snabba leveransen och det faktum att deras kundtjänst varit trevlig att prata med och de svarar snabbt i telefon. Synd bara att de inte lyckades få till returen på ett bra sätt. TIPS skicka med retursedlar i alla försändelser!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  beställde klockan på tisdagen och fick den på torsdagen den 29 Dec.
  Att jag inte ger full pott är att Samsung suport är ju så seg, att ringa till dem o sitta o vänta i 40 minuter utan att veta vilken plats du är på utan bara hör en massa musik.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Håller inte lanseringsdatum som utlovas på hemsidan. "sålde mer än förväntat". Prioriterar stora återförsäljare så att privatpersoner som handlar av samsung får vänta medans återförsäljare får stora leveranser innan. Skickar faktura till klarna innan order är skickad.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Toppen!

  Billiga och snabb leverans!