3.5 / 5
(1424 omdömen)
5
(1192)4
(137)3
(33)2
(11)1
(51)
Sorterat efter datum
2020-07-31
Snabb leverans👍
2020-06-12
Snabb leverans till brevlåda och produkter till rätt pris 👍
2020-05-30
Beställde varor åt min 80-åriga mamma på Bangerhead. Den budfirma som Bangerhead samarbetar med, kallad Instabox, lyckades inte leverera varorna som utlovat till den leveransplats som jag som kund valt. Istället skickades varorna fram och tillbaks till Instabox's distributionscenter under två dagars tid, innan de hittade rätt leveransplats. Vid kontakt med "Head of Customer Service" på Bangerhead utvisas ingen som helst förståelse för mitt kundärende eller för mig som kund. Inget som helst ansvarstagande. Istället möts jag av bortförklaringar och beskylls för att ha en "aggressiv ton" vid min e-postkontakt med kundservice. Initialt undvek kundservice att svara på min begäran om kompensation. Det är tydligt att Bangerhead inte vet innebörden av ordet kundservice. I så fall hade de för länge sedan givit mig kompensation för den försenade leveransen och hanterat resten av ärendet med Instabox. Riktigt dålig kundupplevelse! Bangerhead vill gärna att människor handlar av dom, men när något går snett och kunden klagar, går de hellre i polemik än att lägga sig platta och ge kunden rätt. Med ett sådant beteende tappar man kunder. Den saken är helt klar.
2020-04-08
Har beställt i många år och kommer definitivt fortsätta! Fick fel produkt EN gång, och de löste det genom att skicka ut rätt produkt utan att jag behövde skicka tillbaka den felaktiga. Fantastisk service! Snabba och smidiga leveranser! Bästa onlinebutiken!
2020-03-27
Beställt här i många år och är alltid lika nöjd!
2020-03-14
Älskar bangerhead och har gjort i flera år! Alltid lägst priser o bäst produkter!
2020-02-03
Har inget att klaga på.
2020-01-14
Har inget att klaga på jag heller. Beställde i söndags, 12/1, och fick allt nu idag. :) Bra priser på skäggolja och shampoo. Synd på köpgränsen på 199 dock.
2020-01-06
Har inget att klaga på eftersom mina beställningar gått bra. Handlat ett par gånger tidigare och har inget emot att det finns ett minsta orderbelopp för att kunna få fri frakt. Kan inte utvärdera hur bra supporten är då jag inte behövt använda den.
2019-12-30
Väldigt oseriöst företag. Mailar support samt skriver till dem på facebook 10 min efter att jag gjort beställningen att jag vill avbryta ordern. Istället skickar de ordern efter två dagar och svarar på mitt mail efter fem dagar att jag isåfall får jag göra en retur (på min bekostnad...)
2019-11-30
Tvingar en att handla för minst 199 kr. Blir en anmälan till konsumentverket.
Bangerhead svarar:2020-01-16
Hej Niklas, Tack för att du valt att skriva ett omdöme här på Prisjakt! Anledningen till att vi tillämpar en lägsta köpgräns är för att vi erbjuder fri frakt med Posten varubrev. I normala fall ligger köpgränsen på 149:- men i samband med en kampanj ändrades beloppet för köpgränsen tillfälligt. Vi kan självklart förstå vad du menar och tar till oss detta och vi uppskattar verkligen din åsikt! Har du upplevt andra problem med din beställning kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna. Jag önskar dig en trevlig eftermiddag! Med vänliga hälsningar Helena Bangerhead.se
2019-11-29
Skulle ha beställt, men fick pop-up-fönster om 199 kr för lägsta köpgräns. Kom först när jag tänkt lägga ordern. Blev hos konkurrent istället 😒
2019-11-21
Quick to fix issues and never had a problem
2019-11-15
Redigerades 2019-11-18
Har beställt ett ögonfransserum för att det var bra pris samt snabb leverans men dem började med att skicka till fel stad och sedan skylla på mig även om jag kan se i orderbekräftelsen vilket postnummer jag har skrivit. De säger sedan att de ska skicka en ny men avbokar denna order utan att meddela mig. Kundtjänst är inte mottagliga och de säger samma sak varje gång, att de ska kolla upp det, och den hör dem aldrig av sig. Hade inte beställt härifrån igen då även om det är mycket billigare så kostar all den tiden man måste lägga ner på att faktiskt få sin vara levererad betydligt mer. (Update, andra leveransen verkar blivit något fel med kommunikationen mellan bangerhead och leveransfirman så jag fick produkten någon dag senare. Jag fick även trevligt bemötande av Helena och väldigt bra kompensation för problematiken. även om det var struligt så händer misstag ibland och eftersom bangerhead gav sådan bra kompensation så är jag i slutändan ändå positiv)
2019-10-25
Vela göra en beställning på en vara (pga. schysst pris), det blev 195 kr MEN kunde jag beställa? Nej, varför? pga. lägsta beloppet är 199kr, annars får/kan man inte beställa, skratta eller gråta?
Bangerhead svarar:2019-11-20
Hej, Tack för att du valt att skriva ett omdöme här på Prisjakt! Anledningen till att vi tillämpar en lägsta köpgräns är för att vi erbjuder fri frakt. I normala fall ligger köpgränsen på 149:- men i samband med denna kampanj ändrades beloppet för köpgränsen tillfälligt. Vi kan självklart förstå vad du menar och tar till oss detta och vi uppskattar verkligen din åsikt! Har du upplevt andra problem med din beställning kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna. Jag önskar dig en trevlig eftermiddag! Med vänliga hälsningar Helena Bangerhead.se
Sida 1