Prisjakt

adotb

Medlem sen 2011-11-24
27
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Samsung EP-PG950
Full Star 1
3.9
(11)
438 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Funkar knappt på Note 8, tar länge att bara ladda 1%. På S8+ tar det lång tid. Har trådlös snabbladdning, men det tar dubbelt så lång tid som "vanlig" laddning med sladd. Något fel? + Snygg + Liggande eller stående Resten minus.
*Redigerades 4 år sedan
Footish
Bra
(19)
Usel
4 år sedan*
Köpte ett par dyra skor, spelar ingen roll vilken summa man handlar för, betalar alltid frakt, 59 kr. Ok, MEN hur fick man skorna? de är "insvepta" i papper, tunt, skulle posten slänga denna "kartong" lite hårdare så skulle skoboxen gå sönder helt... 59 kr för dyra skor "insvepta" i papper, stort skämmigt skämt. Sen vill man göra retur, ja du, inte gratis, utan du står för den med. Jaha, så man måste köpa box att lägga in skoboxen i (inte som hos andra att man kan göra retur med samma påse/box). Så frakt och box kostar returen. Köp ett par skor för 2000 kr + frakt, du får hem, men de var inte vad man förvänta sig, och då blir det retur, frakt & box (att skicka den i). Så man går minus rätt så bra här. 1. Alla skickar varorna i säkrare paketering (inte bara virvlar in det i tunt papper). 2. Man kan göra retur i samma paketering som de kom i (inte här, nej nej) 3. Andra har gratis frakt 4. De som inte har gratis frakt direkt, har gratis frakt när man handlar för X kr. 5. Alla har gratis retur Två stjärnor pga. snabb leverans.
*Redigerades 4 år sedan
KitchenTime
Utmärkt
(500+)
Usel
5 år sedan*
Beställde på måndag 9/1, skulle skickas SENAST 13/1; "Stort tack för din beställning! Din order är nu under behandling. Förväntas lämna vårt lager senast 2017-01-13." Idag 17/1 får jag mejl att det lämnade lagret idag... Sen har vi Schenker, så om jag har tur kanske jag får min beställning nästa vecka... Bra där KT, riktigt "bra", presenterar er bra, bra reklam. EN positiv sak är att jag fick det för väldigt bra pris. Så ett plus, resten minus/negativt.
*Redigerades 5 år sedan
Teknikdelar
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
+ Har en del + Rätt bra priser - Överdrivet seg leverans, vara som jag måste ha har inte kommit ännu (en vecka, beställde en vardag)
*Redigerades 5 år sedan
Trendhim
Usel
(5)
Utmärkt
5 år sedan*
Det jag beställde var grymt snyggt för grym peng. Sen leveransen var extremt snabb! ++++++
*Redigerades 5 år sedan
Lyko SE
OK
(500+)
OK
5 år sedan*
Hittar det mesta, kan hitta saker för schyssta priser MEN allmänt är det vice versa. Det jag stör mig på är leveranstiden - riktigt seg. Står "plockas" rätt länge under orderhistorik. + ? - Leveranstid - Priser
*Redigerades 5 år sedan
Bang & Olufsen BeoPlay H8
Full Star 1
4
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Har haft dem ett tag nu (Argilla Bright), och; + Snygga + Perfekt ljud + Kvalité + Sköna + Brusreducering Så enda jag kan säga är Superb hörlurar BUT! - Bluetooth, svårt att hitta hörlurar för sånt pris med sämre mottagning.
*Redigerades 5 år sedan
D-Link DSP-W215/E
Full Star 1
2.9
(5)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Svårt att hitta sämre... tog bra lång tid innan den hittade mitt wifi, sen slutade den funka, sen försökte man koppla den rätt länge - sen till slut när den var kopplad så starta det kopplade, sekunden efter stängdes det av, strax hände samma sak om och om igen. Testade schema, det funkar inte - det kopplade startar inte, har gjort den enstaka gång men stängdes av sekunden efter. Fy vad detta är det sämsta. De hade schysst pris 299, men till och med det känns för dyrt för detta skräp... men men, "man får vad man betalar för", det är D-link, men de måste ha varit påverkade eller längtade hem en fredag när de "skapade" detta.
*Redigerades 6 år sedan
Jabra Move Wireless
Full Star 1
3.6
(41)
499 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Haft de ett tag, men är inte helt 100% till dem. Ljudkvaliten är OK, inge bättre. När jag testar högsta volymen så är det som ljudnivå 6 av 10 på in-ears, ger ingen riktigt feeling. Plus; - Snygga, stilrena - BT funkar perfekt med mobilen - Bekväma - Kan styra lätt från lurarna Minus; - Sitter löst på öronen jämför på huvudet/helhet. - Ljudet är OK, inget speciellt - De jag pratar mig frågar om jag har högtalare på pga. de hör mig lite sisådär. Slutsats; Inge superb lurar, men bra för denna prisklass.
*Redigerades 6 år sedan
Tretti
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Fick en super support på Tretti i Haninge. Hjälpte mig till max, var ärlig, jag pratar mycket, frågade mycket men såg absolut inget på support"en" som om att jag störde, utan hon var glad gav mig ärliga råd/tips - wow till supporten/hjälp jag fick +++++ Hon gav mig tips, råd svarade på allt jag frågade, försökte inte lura på mig den dyraste varan utan hon sa att allt är upp till mig!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 2