Prisjakt

inkan8

Medlem sen 2011-08-19
7
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Enghs Sport
OK
(2)
Usel
4 månader sedan
VARNING för detta oseriösa företag. Följer inte distansavtalslagen. Besvarar inte raka konkreta frågor. Dialogen är som att prata med Kalle Anka. Handla INTE av dom!
eStore.nu
Dålig
(24)
Usel
ett år sedan
VARNING för detta företaget! Inget svar på mejl, finns inget telefonnummer att nå företaget på, ingen leverans, 2veckor sen
Cervera
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan
STOR Varning för Cervera Usel kund"service". Det lovas saker flera gånger av handläggare som inte utför det som lovats. Man skriver inte anteckningar. Man skyller ifrån sig på andra handläggare. I slutändan står jag som kund med ett stort utlägg. ALDRIG mer Cervera!
Apotek Hjärtat
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Alltid nöjd med mina köp hos Apotek Hjärtat. Snabba leveranser, enkelt att handla Bara massor av ++++++++++++
RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
VARNING VARNING BLUFFÖRETAG SKICKAR… VARNING VARNING BLUFFÖRETAG SKICKAR VAROR TILL EN ANNAN DEL AV SVERIGE. BER INTE OM URSÄKT. KAN INTE LÄSA INNANTILL UTAN FRÅGAR VART VARORNA SKA. INGEN KOMPENSATION FÖR "DET KAN TA TID" UNGEFÄR TVÅ VECKOR. KOMMER INTE BETALA PÅ FLERA MÅNADER.HAR REKLAMERAT MEN JAG SKA HÄMTA UT I BUTIK OCH SEN RETURNERA PÅ NÅT KUFISKT SÄTT VARNING VARNING handla INTE INTE av DETTA BLUFFÖRETAG OBS OBS OBS!
*Redigerades 2 år sedan
Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
VARNING VARNING FÖR PERSONAL OCH APOTEK bromma blocks! men definitivt de som är anställda här! UNDVIK detta ställe! Hon som skulle ge mig mitt paket, hade ingen aning om vad hon höll på med! Trodde det fanns NÅN utbildning, fast HUR svårt kan de vara att bara hämta ett paket, som redan är färdigt?! Dessutom tog hon fram kölappar lite som hon tyckte. INGEN som helst ordning. Hon i butiken var rädd för sin egen skugga och definitivt kunderna. Inget hej, inget leende. Sista gången verkligen. VARNING för detta apotek OCH kronans droghandel. Mitt andra paket med viktig medicin plockades bara bort, så det fick jag beställa på annat håll.
CDON
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan
Uselt, handla INTE av detta företag om du får minsta problem eller vill komma i kontakt med dom. OBS! VARNING VARNING OBS!
VetZoo
Dålig
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Massor av plus från mig. Supersnabb leverans och bra kontakt. Rekommenderas varmt
*Redigerades 8 år sedan
Lekmer
Utmärkt
(500+)
Usel
8 år sedan*
Urusel service. Ljuger om vad det kostar att skicka tillbaka. Allt för att dom ska få mer pengar. Aldrig mer Handla nån annanstans om ni vill ha service.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1