Prisjakt

Axiangel

Medlem sen 2011-01-26
11
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Deltaco Smart Plug WiFi 3-pack
Full Star 1
3.9
(14)
279 kr
A
Axiangel
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Har haft fyra, nu har jag två. Dessa är konstant igång och startar om dem var tredje dag kanske. Belastar dem med max 100W men ändå har de rätt kort livslängd. Den första knäppte på och av ett par gånger för att dö med en rökpuff, deltaco skickade en ny direkt. Tyvärr är det dags igen men nu är garantin slut. Kommer nog köpa tre nya igen på grund av priset, men mina Kasa pluggar könns stabilare men är dyrare. Hmmm...

Ai Eyewear
Bra
(132)
A
Axiangel
11 omdömen
Utmärktett år sedan

Har köpt från dem tidigare och återkommer igen pga priset. Snabbt och bra pris. Väl värt fem stjärnor.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
A
Axiangel
11 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra och snabb leverans dagen därpå. Rekommenderas!

iBOX Fox 4GB
Full Star 1
3
(1)
194 kr
A
Axiangel
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Stöder bilder, video, mp3 och innehåller ett fåtal enkla spel. Menyerna är ologiska och jag trycker ständigt fel. Bilder per sekund än väldigt låg men trots detta har de valt att lägga in grafisk EQ när man spelar musik vilket bara gör intrycket sämre. Snygg rundad design, lätt vikt samt bra och tydlig Av/På knapp. Jag köpte denna till min 5 åring i julklapp men tyvärr visste jag inte om spelen. Nu sitter hon hellre och spelar dessa än att lyssna på sagor vilket inte var meningen. Det går inte att ta bort spelen heller. 5/10 stjärnor eftersom den faktiskt klarar att spela musik. Edit: Den höll till idag 18/4 -21. Skärmen lyser men det kommer inte upp någon bild.

TP-Link TL-PB10400
Full Star 1
4.4
(33)
A
Axiangel
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Jag har haft denna i två år nu ca.. Den funkar fortfarande nästan lika bra som när jag köpte den. Jag har tappat den ett par gånger (den glider lätt ur förvaringspåsen) så plasten är sprucken men den fungerar lika bra för det. Funderar på att uppgradera mig till deras större modell eftersom behovet ökar.

Teknikhouse
Dålig
(57)
A
Axiangel
11 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Beställde efter 14:00 och fick leverans dagen efter - UTAN express. Rätt grejor och ok pris! Saknar möjlighet att avrunda upp om man köper för strax under fraktfritt. ^^

Iron Gym Xtreme
Full Star 1
3
(2)
509 kr
A
Axiangel
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Jag har svårt att bedöma denna då den inte passar i någon av mina dörröppningar. Mina väggar är ganska tjocka (ca 180mm) och det klarar inte denna ställning av. Då har jag ändå köpt den stora av deras olika varianter. Vidare ligger det med lappar som förklarar att man MÅSTE ha fyrkantiga lister runt dörren som sticker ut minst 10mm om man inte ska använda medföljande skruvfäste. Man får inte hänga den med rundade lister som stöd. Fyra av skruvarna som medföljer är för korta, vilket innebär att man får fästa dem utan bricka. I övrigt är den som förväntat. Fler delar än jag trodde, men den blir stabil ändå när den är ihopmonterad och spänd.

20grader
A
Axiangel
11 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bra totaltpris på pumpen, Beställde pump + Nyinstallation och fick kort därpå ett SMS med en preliminär installationsdatum som jag blev ombedd att bekräfta. Jag ringde och bekräftade att det funkade fint. Dagen efter blev jag uppringd igen där de ville bekräfta min bekräftelse. ;-) Installatören dök upp 8:30 på installationsdagen (från 8:00 stod det i bokningen). Installerade i lugn och ro, samt svarade kunnigt på alla fungeringar jag hade och erbjöd olika alternativ. Ca två timmar efter ankomst var pumpen snyggt installerad och klar. Bara lite avstädning och emballage att ta hand om efter det. Klockrent.

Elfynd
Bra
(162)
A
Axiangel
11 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Jag kan bara bedöma deras kundservice, vilken är excellent! Jag beställde ett par hörlurar från dem, och inom en timme hade en säljare (Kalle) ringt mig och bad om ursäkt eftersom det visade sig att de inte hade dessa i lager trots allt. Han erbjöd mig genast ett par andra lurar för samma pris, men som var värda nästan dubbel så mycket. Väldigt generöst. Denna gången tackade jag dock nej till erbjudandet eftersom jag var på jakt efter just dessa lurar jag hade beställt. Uppdatering: Dagen efter detta inträffat, ringer en annan säljare mig och erbjuder mig att få köpa dessa hörlurar som jag initialt beställde till det pris de först utlovat! De tar alltså hem ett par helt nya till mig och säljer dem till det låga priset som en kompensation för att de inte kunde leverera de första! Vilka säljare och vilken service! Toppbetyg på detta! :-)