4.7 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-06-05
f
famolsson(15 omdömen)
Helt nöjd med att handlat från El Fynd! Fantastiskt bra pris på ett kylskåp, snabb leverans på utsatt tid! 5/5
2019-05-22
M
Marina Eriksson(1 omdöme)
Så bra bemötande av chauffören som levererade min tvättmaskin 👍🏻👍🏻👍🏻
2019-05-16
A
Annika (1 omdöme)
Snabb leverans. Jag köpte en luftfuktare som gick sönder efter några månader, och det löstes snabbt och smidigt, även om den var slut på lager så fick jag pengarna tillbaka. Rekommenderar detta företag +++++
2019-05-01
j
joejjeman74(19 omdömen)
Köpt både en radio samt laptop från Elfynd.. båda sk. "Fyndvaror" dock synd de inga spår av detta o de fungerar perfekt båda två.
2019-04-09
M
Marie(1 omdöme)
Köpte en diskmaskin och blev mycket nöjd med maskinen och service.
2019-04-05
L
Lotta(1 omdöme)
Jag beställde en Ps4 där det var fel på handkontrollen. Mailade Elfynd som direkt skickade en ny kontroll till mig. Tyvärr var det fel på den också. Mailade Elfynd igen som än en gång skickade ny kontroll. Fick även returlapp så jag kunde skicka tillbaks de andra kontrollerna kostnadsfritt. Det är när det uppstår problem som man ser om ett företag har bra service. Bättre service än Elfynds får man leta efter. Kommer definitivt handla här igen!
2019-04-05
J
Jalo2(1 omdöme)
Vi fick ett Kyl/frysskåp idag. Han skulle komma mellan 09 och 12. Kvart över 8 fick jag meddelande om att han var på väg och skulle vara hos oss 8,45! Det var ju helt perfekt för oss, men Vi han bara dra ut det gamla skåpet. Han kom och körde upp skåpet till vån.2 Jag behövde bara hålla upp dörrarna åt honom. Väl på plats SÅ TOG HAN dammsugaren, och gjorde rent innan HAN plockade bort förpackningen och sköt in det nya skåpet på plats! Mycket mer än han hade skyldighet att göra. Helt otroligt. En sådan Chaufför möter man inte ofta! Var rädd om honom! Janne i Åkersberga
2019-04-02
s
sasalupu(1 omdöme)
Purchased a Braun hand blender (stavmixer). Was delivered very quickly to Stockholm (4 calendar days). No issues with delivery or package. The product seems to work very well after several tests.
2019-03-05
Redigerades 2019-03-25
J
Johan Jibert(1 omdöme)
Chauffören som lämna tvättmaskinen ville ta betalt 200kr för att köra fram tvättmaskinen jag köpt till tomtgränsen, trots att jag kollat med kundtjänst om vad som gällde i just mitt område. De vägrade tro på att chauffören ville ha betalt för att köra fram maskinen till tomtgränsen (för det erkände han givetvis inte). De skyllde på hans dåliga svenska och att han ville ha betalt för att bära in den i huset. Hans svenska var inte så dålig och han motiverade för mig att han tyckte att det var för långt att rulla den från gatan in till min tomt. Ganska svårt att missförstå det med att bära in den i huset (även om svenskan varit dålig vilket den inte var). Trots detta vägrade El-fynd ta ansvar för sin egen chaufför. Maskinen var inpackad med 1 tunn pappskiva och 3 tejpremsor. Elfynd köper visserligen in vitvaror med skadade emballage, men det hindrar inte dem att emballera dem när de i sin tur skickar ut dem. Luckan i tvättmaskinen var knäckt (transportsäkringar med mera var också sönder men det får man räkna med nät man köper från Elfynd). Först erbjöd de att komma och byta hela tvättmaskinen dagen efter (lördag) vilket var jättebra. (Vid detta tillfälle tänkte jag att de har ett fantastiskt kundbemötande, sen gick det bara utför.) Nästa samtal frågade om tvättmaskinen fungerade i övrigt. Jag sa att jag inte kan köra den med trasig lucka så vet inte men med er tillåtelse kan jag limma den och då få köra några maskiner tvätt redan nu (hade stått utan maskin ett bra tag, Elfynd levererar tydligen bara en gång i veckan till malmö-området). Då fick jag det och meddelade att den fungerade i övrigt. Då erbjöd de istället att endast byta luckan efter helgen, eftersom jag nu hade en fungerande maskin. Då ville jag ha ett års extra garanti och ekonomisk kompensation. Den ekonomiska kompensationen gick de absolut inte med på, men de sa att jag får 300kr om jag byter den själv. Jag sa: ni slipper sitta 5h i bil hit och tillbaka, och ta ansvar för att byta luckan. Jag ska riskera att göra fel eller skada maskinen vid bytet och ni tycker 300kr är en rimlig ersättning. De svarade att detta inte är någon kohandel och att de måste dra gränsen någonstans och att det bara tar 45s att byta. Jag sa att på 45sekunder har jag inte ens hunnit in i bilen, sen ska jag hämta det på posten köra hem packa upp läsa instruktionen och byta lucka, ta hand om den gamla luckan (köra till tippen). Noterbart är att det var de som kom med förslaget att jag skulle byta lucka själv för 300kr, när jag frågade om ekonomisk kompensation för deras chaufför samt att de levererat en trasig maskin. De ville alltså själv komma undan ännu billigare. Hade det inte varit för att tvättmaskinen står dumt till hemma hos mig och det är ett ganska stort jobb installera den (får bla demontera hela diskbänken i grovköket) hade jag hävt köpet. Rekommenderar inte Elfynd till någon, då de inte litar på sina kunder och för att de inte kompenserar när det blir massa extrajobb och problem för kunden.
2019-03-21
E
Emil(1 omdöme)
Jag vill ge en stor eloge till personalen som alltid varit hjälpsam och trevlig. Jag har köpt flertalet varor genom åren men aldrig haft några klagomål. Mycket bra butik överlag, högsta betyg!
2019-03-19
P
Peter(1 omdöme)
Mycket nöjd i överlag, bra kundservice och snabb leverans!
2019-03-19
S
Sara(1 omdöme)
Blixtsnabb leverans och god och trevlig service. Skulle rekommendera alla gånger och kommer definitivt att handla igen.
2019-03-15
(1 omdöme)
Mycket nöjd! Väldigt trevlig personal och bra service. Köpte en tvättmaskin, spis och en diskmaskin. Allt såg fint ut och leveransen tog 3 dagar totalt. Jämförde samma produkter hos 2 andra butiker, hade kostat mig ca 6000kr mera för samma produkter om jag inte handlat hos Elfynd. Kommer fortsätta handla här och rekommendera det vidare. Tack Elfynd! 😀 MVH Albin
2019-03-15
M
Magdalena(1 omdöme)
Högsta betyg för Elfynd! Hittade hos dem en ugn som var 1000kr billigare. Deras kundservice var också snabb att svara och väldigt hjälpsam!
2019-03-15
H
Hans (1 omdöme)
Skulle köpa en ny tvättmaskin så letade priser på nätet och då kom El- fynd upp med en Electrolux på 10 kg billigast på nätet. Fick 5 års garanti och superbra service. Jag kan verkligen rekommendera Elfynd.
Sida 1