Alltid fri frakt
Ringa förpackningsskador
Alltid minst 1 års garanti

http://www.elfynd.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 14 år sedan
(data från 2017-04-24)
Detaljerad information El fynd har fått betyget (9.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Utmärkt
  *Snabb leverans.
  *Behöver INTE skapa ett konto eller uppge personnummer för att beställa varor.
  *Fri frakt.
  *Enkelt att beställa och betala.

  Mycket nöjd!
  Jörgen
  11 dagar sedan
 • Utmärkt
  Produkt i bra skick och fick hemleverans en lördag? hur som helst mycket nöjd, det enda var väl aviseringen att leverans var på gång.
  15 dagar sedan
 • Perfekt
  Jag köpte två HP laptops från Elfynd. Jag hade just kollat in laptopen på Elgiganten där den var på rea för 5990. Elfynd tog 3499. Jag blev misstänksam och trodde nog inte att jag skulle få hem någon till det priset, och om jag fick det skulle vara något fel på dom. Men jag fick hem dom och jag har hittills inte kunna hitta något som helst fel på vare sig datorerna eller kartongerna som de sa kunde ha skador. Vem bryr sig om en skadad kartong? Laptopsen är som sagt helt felfria och jag kan forfarande inte fatta att jag kunde få dom så billigt. Rekommenderar verkligen Elfynd.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Kan varmt rekommendera detta företag.
  Framförallt för det trevliga och seriösa bemötandet jag fick vid reklamation vid köp av min frys.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en frysbox, 1000;- billigare än Elgiganten. Fri frakt med kanonservice.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Jag handlade hos El-fynd för första gången förra veckan och var naturligt vis lite fundersam innan. Deras hemsida var dock bra och mycket informativ och tydlig gällande fynd, vad man kan förvänta sig osv. Priserna mycket bra! VIKTIGT att noga läsa hemsidan så att man har rätt förväntansbild. Jag beställde en tvättmaskin, inbyggnadsugn och häll.

  Efter någon dag ringde en trevlig kille och meddelade att just den hällen jag beställt var slut och han erbjöd mig flera andra alternativ, jag valde dock att tacka nej och eftersom jag noga läst hemsidan innan så var det heller ingen överraskning att det kunde hända. Övrigt bekräftade han att det fanns så inga problem.

  Två dagar innan leverans blir jag uppringd av en lika trevlig chaufför som bokar tid. De levererade med egen bil till Stockholm. På leveransdagen ringer samma chaufför 30 minuter innan och är på plats i god tid och de hittar direkt till min adress vilken nästan inget annat etablerat transportföretag lyckats med.

  Varorna var helt oskadda och alla tillbehör var med så inga som helst problem där heller inte en repa vilket jag ändå förväntat mig att det skulle finnas. Ena kartongen var dock mos precis som de beskrivit att det kan vara.

  För att sammanfatta så tycker jag att hela processen från köp till leverans följde precis det de beskrivit på sin hemsida så jag återkommer gärna igen och köper mer!
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Har handlat en telefon i butiken och tvättmaskin på nätet. I butiken var det smidigt, fick hjälp direkt. Köpte en billig tvättmaskin på nätet och de körde hem den till mig några dagar senare. Smidigt och billigt!
  2 mån sedan
 • Usel
  Jag upplevde att jag fick dålig service, vart hotade efter första recensionen med polis anmälan. Jag skulle inte rekommendera denna affär.

  Tack.
  2 mån sedan
 • Hej Jonatan!
  Tack för din feedback. Vi tar din irritation över det upplevda strulet med ditt köp hos oss på största allvar. Vi har inte fått några liknande klagomål tidigare men lyssnar och tar gärna till oss all kritik, bra som dålig. Vi beklagar att vår snabba återkoppling första gången du kontaktade oss och vårt försök att diskutera det inträffade och förklara vår syn på saken inte gav resultat. Din feedback är i vilket fall som helst värdefull för oss och vi kommer att diskutera hur vi ytterligare kan förbättra vår service.

  Vi var dessvärre tvungna att ta bort din förra kommentar från Prisjakt då vi upplevde och tolkade den som förtal vilket vi på samma sätt som stöld, bedrägeri och liknande brott är skyldiga att anmäla. Att det sprids sådana uppgifter om vårt företag då vi själva inte kan se att ärendet eller affären i frågan hanterats till kundens nackdel eller utanför ramarna för företagets policy, riskerar att vårt företag obefogat utsätts för andra kunders missaktning. Därför övervägde vi att få utrett vad som hade föranlett dina grova anklagelser.

  Vi ber om ursäkt för att du upplevt vår service som dålig vid tillfället i frågan och hoppas att du, trots det, vill handla från oss igen. Hör gärna av dig per telefon eller mail, så hjälper vi dig gärna om du har ytterligare frågor eller funderingar.

 • Mycket bra
  Bra support via telefon, snabb leverans.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en frys till rätt bra nedsatt pris.
  Tyvärr var det märken på fronten och spruckna låder men dom kom med en ny i bättre skick och inga problem alls. Hur smidigt som helst.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  El-fynd har riktigt bra och personlig service.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en projektorduk. Tyvärr visade det sig att detaljer saknades. Jag fick snabb support och kompenserades till fullo för de saknade delarna.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en Lumia 950xl. Beställde en vit, en dag senare ringde elfynd upp mig och bad om ursäkt då den vita inte längre fanns i lager och frågade om en svart skulle fungera istället, vilket det gjorde. Paketet kom hem 2 dagar senare och enligt beskrivning på hemsidan var kartongen lite skadad men mobilen och tillbehören var i nyskick!

  Jag är mycket nöjd med den snabba servicen och goda kommunikationen. Jag kommer handla där igen.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Har handlat allt möjligt ifrån Usb minne till kompletta vitvarupaket på Elfynd under 10 års tid och alltid varit nöjd med pris och service..
  Har någon gång fått en produkt som krånglat men då har personalen löst reklamationen på ett snabbt och smidigt sätt vilket jag anser vara guld värt då allt kan krångla och gå sönder..
  Personalen överlag är betydligt mer insatta i produkterna än många andra butiker vilket jag uppskattar som kund och kan dom inte svara på något så tar dom reda på det..
  Framför allt så är dom mycket trevliga och serviceminded!
  Kommer absolut fortsätta handla hos dom..
  6 mån sedan
 • Perfekt
  En mycket bra butik med bra varor och priser även trevlig personal
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Trevlig affär med bra priser och trevlig personal, rekomenderar att kolla in :)
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra internetbutik med väldigt bra, och snabb, kundservice. Konceptet med mindre - för funktionen oväsentliga - skönhetsfel på produkterna är klockrent och ger också möjligheten att hålla lägre priser än motsvarande internethandlare. Köpte telefon med transportskadad förpackning, men utan andra defekter, till 20% lägre pris.

  De problem som uppstod pga brister i webbutiken löstes snabbt och vänligt till mitt bästa.

  Leveransens snabbhet verkar vara godkänd, dock har jag ännu inte fått telefonen, varför jag reserverar mig för eventuella förseningar. Oavsett vilket ger butiken ett seriöst och proffsigt intryck med bra kundservice. De har dessutom en fysisk butik i Värnamo.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Utmärkt butik som gör det lilla extra för att få nöjda kunder. Kommer handla fler gånger från dem helt klart.
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Kartongen + frigoliten var så skadad att tv:n fick ett skrapmärke i ena hörnet. Jag tog kontakt med butiken och de ordnade ett prisavdrag utan krångel, tack för att ni löser problem som uppkommer på bästa sätt för kunden! En nöjd kund kommer tillbaka :)
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Ringde ang en tvättmaskin på erbjudande, den fanns inte kvar på deras butikslager men ev på ett externt lager. Jag lovades återkoppling på kvällen när dom bemannade det externa lagret. Blev mycket riktigt uppringd och kunde betala via hemsidan och hämta produkten 15min senare. Utomordentlig kundservice och återkoppling samt ett pris som slog dom stora elkedjorna på fingrarna!
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Billigt och bra, Bra bemötande om det blir frågor etc så handla tryggt här!
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Billigare än andra och bra leveranstid
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en Samsung Galxy S7 Edge för ett riktigt bra pris gentemot var elektronikkonkurrenterna säljer för, man kan inte annat än gå nöjd från Elfynd.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )
 • 2016-04-25 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  Otroligt bra kundservice, kundkontakt och kundbemötande.

  Jag beställde en diskmaskin som senare visade sig vara slutsåld, Nermin på Elfynd hjälpte mig att ordna fram den diskmaskin jag beställt inom rimlig tid och höll mig uppdaterad genom hela processen via sms och telefon.

  Leveransavdelningen ringde i god tid innan de anlände, så att jag kunde ta mig hem från jobbet. Jättetrevligt bemötande från leveranskillarna.

  Här kommer jag att handla igen.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Mycket bra service! Har kundtjänst både via telefon och e-mail och är snabba på att svara om du undrar över något.

  Sökmotorn är något oprecis på hemsidan, men just detta känns som en klar parentes i sammanhanget. Man hittar det man vill ha.

  Stort utbud, mycket bra priser på visningsexemplar osv...
  Dessutom är alltihop fraktfritt!

  Rekommenderas.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Första gången jag beställer härifrån. Hade billigaste priset på g810, super, med division som jag ändå skulle köpa för typ 500kr. Anledningen att dom inte får 10 stjärnor är för att leveransen lämnades in alldeles för sent efter beställning, men det var gratis frakt så därför tar jag bara bort 1 stjärna 👍
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Genialt koncept att sälja produkter med små skador på förpackningen.
  Bra pris och full garanti på själva produkten, som ju är det viktiga.
  Och ingen fraktkostnad som äter upp rabatten!
  1 år sedan
 • Perfekt
  Tråkigt att vi varit omedvetna om Elfynds existens.
  Tråkigt att vi inte fick leveransbesked, kunde inte vara hemma när grejerna levererades.

  Men förutom det, grejerna stod i ett uthus efter två dagar och oj vad skönt med den engagerade kille som levererade. Inga problem det löser jag, svarde han.

  Va, vad är det här? På landet är vi vana vid att bud & frakbolag krånglar, ibland får man åka till närmsta ort och möta paketbilen eftersom chauffören ger altenativen; hämta idag eller vänta en vecka. En annan ursäkt är att de inte hittar adressen...

  Slutsats; nu är vi medvetna om Elfynds existens och leveransbeskedet kvittar. :)

  Grejerna såg bra ut. Vi kommer att handla där igen. Kan inte ge annat än tio stjärnor.
  Bra jobbat Elfynd!
  1 år sedan
 • Perfekt
  Har handlat i Elfynds butik flera gånger och jag tycker att personalen är väldigt kunnig och hjälpsam! Bra utbud av varor med ett väldigt brett sortiment! Och väldigt bra priser!

  MVH en mycket nöjd kund! :)
  1 år sedan
 • Perfekt
  Jag beställde en spis, men tyvärr så fanns inte den i lager, men istället fick jag en lite dyrare spis för samma pris. Kundservicen är verkligen en kundservice i världsklass nåt alla företag borde ta efter.Spisen fungerar utmärkt och den har fått mitt kök att lysa upp :) Ni har mig garanterat som kund snart igen...
  1 år sedan
 • Perfekt
  Köpte en tvättmaskin som kanonfin med en bra pris och fick ett mycket bra bemötande med kundtjänst via telefon som gav mig bra information om produkten personal har tagit tid att åka upp lagret för att möta mina önskningar sedan ringd upp dagen efter och anordnat uppbärning som de inte hade som tillval tjänst, vilket jag uppskattade verkligen , och hade fått maskinen dagen efter. Stort tack till killarna som tag tid och jobbade efter arbetstid tid för att kunna hjälpa mig att få maskinen hem.
  Rekommenderas varmt!
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Beställde 2 st. Canton Chrono 501.2 och hem kommer en st. Centerhögtalare Canton 505.2...
  Let's call it "A swing and a miss" ????

  Fortsättning följer förmodligen...

  Uppdatering: har fått snabbt svar där de beställer nya högtalare, skickar med ett rabattkort på 500 riksdaler, samt fraktsedel till den föregående leveransen.

  SÅ får man nöjda kunder, bra arbetat, det tog udden av besvikelsen :)
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Jag ställde en fråga via mail innan köp och fick svar inom en timme. Super!
  Jag la order på en måndag men fick ingen information om leverans förrän på fredagen, då det visade sig att de själva körde ut på lördagen. De kunde informerat tidigare.

  Märk väl! De säljer varor vars kartonger blivit skadade under transport el. dylikt. Jag fick bra information om detta under samtalet med dem. Mycket tydligt, står även på hemsidan. Bra priser tack vare det! Jag är nöjd med varan!
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Bra priser och tvättmaskinen var i kanonskick. Dock en del krångel med hemsidan som la dubbla ordrar två gånger men bra kontakt med kundtjänst som ringde upp snabbt och annullerade de felaktiga ordrarna.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Köpte en torktumlare och fick ett mycket bra bemötande både via telefon och vid utkörningen dagen efter.
  Rekommenderas varmt!
  2 år sedan
 • Perfekt
  De var snabba på att svara på mail och jag fick datorn bara någon dag efter att jag beställt den. Mycket smidigt!
  2 år sedan
 • Perfekt
  Handlade där för första gången för en vecka sedan. Leveransen var med DHL vilket kan vara ett problem då det kan ta tid. Men leveransen gick fort. Jag handlade mot faktura och detta samt leverans var gratis. Kontaktade dem även på telefon om lite detaljer ang mitt köp. Fick snabbt och vänligt svar på mina frågor. Jag är helt nöjd vilket motiverar högsta betyg. Jag har ej reklamerat något så där kan jag inte uttala mig.

  Kortfattat: snabb leverans, gratis frakt och faktura, bra kontakt via telefon och bäst pris på den produkten jag köpte= högsta betyg!
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Inga konstigheter, raka svar från kundtjänst.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Bra service med uppbärning!
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Rekommenderas! Bra pris för en tvättmaskin som kostar minst 2000 kr mer i hos andra.
  Trevligt bemötande både via mail före köpet och killarna som levererade maskinen. Stort tack för att ni bar upp den! :-)
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Köpte vår tvättmaskin hos El-Fynd för cirka 2000kr mindre än marknadsvärdet. Priset var reducerat för en repa på ena sidan vilket i mina ögon inte spelar någon roll.

  Bra service då killen som levererade hjälpte oss med att bära in maskinen i tvättstugan.
  3 år sedan
 • Mycket bra
  bra priser
  3 år sedan
 • Perfekt
  Bra priser, trevligt och hjälpsam personal, vänligt bemötande......... tack Anton för den bästa priset på Sony Z.
  3 år sedan
 • Perfekt
  Måste erkänna att jag var bra skeptiskt, innan jag valde att handla via detta företag.

  Men när jag kontaktat vitvaruföretaget som tillverkat varan jag ville köpa via El-fynd till halva marknadsvärdet så intygade de att FULL GARANTI gäller mot uppvisande kvitto.

  El-fynd uppfattas av mig som ett väldigt seriöst, jordnära företag med väldigt bra service. Utmärkt telefonkontakt! Beställde på tisdagen fick hemleverans några dagar senare.

  Hur nöjd som helst!

  Här kommer jag handla mer ifrån, varför betala fullt pris när man kan handla till 40% av marknadspriset.
  Bara för att kartongen är skadad, som man ändå slänger, blir priset lägre! (en del av "öppna nytt paket"-känslan försvinner givetvis!)

  Fast å andra sidan är det kanske inte så bra att ge El-fynd bra betyg. Detta gör att ni andra konsumenter blir mina konkurrenter! ha ha El-Fynd ska iallafall ha ett rättvist betyg! 10/10
  3 år sedan
 • Perfekt
  Vi var på jakt efter en induktionsspis och såg en annons på Blocket som hänvisade till El-fynd. Efter trevligt och snabbt bemötande per telefon med MMS bilder på spisen, så var saken klar, det var ingen tvekan utan vi köpte spisen. En bra spis till ett mycket bra pris. Snabb leverans, allt fungerade perfekt. Rekommenderas
  5 år sedan
 • Perfekt
  Lätt att få kontakt med. Snabb leverans. Trevlig och hjälpsam personal.
  Väldigt bra pris! Köpte en spis för 3500kr billigare än elgiganten/tretti.

  Rekommenderas!
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Har handlat några mobiler utav denna firma, mycket bra pris och leveranstid, hade problem med att lägga min första beställning, ringde och bemöttes väldigt bra.
  5 år sedan
 • Perfekt
  bra priser, snabb leverans
  M.V.H
  Nikolov Nikola
  5 år sedan
 • Perfekt
  bra priser, snabb leverans
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Beställde min Vivaz av de förra veckan.
  Priset var bra och de levererade snabbt.
  6 år sedan