• 20grader

  (134)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

Beställde en pump i början av december. Installerades i mitten av januari men installatören hade missat att han skulle koppla elen och glömt taket som vi beställt. Vi fick en tillfällig lösning där vi drog elen med skarvsladd. Efter mycket om och men så dök han upp och drog elen nu 23/5. Rätt så lång tid för att få en installation av en luftvärmepump kan man tycka.. han hade då återigen glömt taket till pumpen men idag 25/5 när jag kom hem så hade han varit hit och bara lämnat ett paket med taket så det får jag nog skruva upp själv. Kommer inte använda 20grader igen och lär låta någon annan en deras installatör ta hand om service för annars lär man få vänta ett halvt sekel innan något blir gjort.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Bra service och bemötande.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
7 månader sedan

Det gick smidigt, från beställning till installation. Inget att klaga på alls.

Utmärkt
8 månader sedan

Jag fick bra bemötande och service när jag ringde och beställde min luft/luft värmepump. Den försvann på vägen till mig på nån terminal men när jag ringde och frågade vart den var, skickade de en ny direkt och den andra kom ett par dagar senare. Jätte nöjd!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Jag är nöjd med säljaren och hans kunskap, då jag hade många frågor innan jag bestämde mig för vilken luft/luft värmepump jag skulle köpa. Jag är också nöjd med installationen som sköttes snabbt och proffsigt. Jag kan varmt rekommendera att köpa av 20 grader. Jag valde en Amparell nordic star 35, jag har inte hunnit köra pumpen mer än 2 dygn ännu men den verkar vara ett bra köp.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
8 månader sedan

Allt har fungerat bra så här långt. Väntar på installationen som ska ske den 14/12. Minus är väll att det ännu inte går att skapa ett konto!

l
lappenking

1 omdöme

Usel
9 månader sedan

Värmepumpen gick sönder och där började problemen, noll service försökt laga den 3 gånger nu och alla reparatörer säger att den måste bytas ut mot ny men VD Erik vill laga och efter nästan 6månader har jag nu fått anmäla till ARN och hoppas jag kan få igång värmen igen. Kan även säga att under dess 6månader har inte 20grader/ svenska värmepumpar återkopplat en ända gång utan dom bara förhala ärendet och hoppas att man ska tröttna.. Så mitt tips är att inte köpa av denna firman.

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
10 månader sedan
Via butik

Pratade med en försäljare på 20 grader. Han berättade mer eller mindre inget om luftvärmepumpen. Jag fick dra ut svar från försäljaren. Storlek å mått fick jag googla mig till både innan och efter. Inte ett ljud om tillbehör å vad mer som behövs förutom själva pumpen. Inte ett ord om avstånd, hur långt rör ska dras, stickkontakt, skydd mm. Det fick jag reda på via forum. Jag tjatade till mig ett skydd gratis för utomhusdelen. Sett alla på forum fått det gratis. Jag frågade säljaren om allt ingår å att allt blir installerat samtidigt å han sa att att blir fixat på en å samma gång. Tyvärr så vägrade killen som installera allt att installera utomhus delen, skyddet. Det var inte hans jobb å inget han gör för det var besvärligt. Så där ljög försäljaren på 20 grader för mig. Det skulle ingå. Å sen skulle alla luftvärmepump m tillbehör levereras hem. Bara 1 paket levererades hem. Ett jätte stort paket fick jag hämta på Coop, ett annat stort otympligt på Ica å ett tredje på post nord. Så det var inte heller någon hemleverans. Försäljaren lovade att jag skulle få instruktioner om hur luftvärmepumpen fungerade med kontrollen av killen som installerat. Killen som installera sa att det är inte deras jobb utan det får jag ta via telefon med 20 grader. Jag har nästan 0 i vanlig täckning så att prata med en försäljare om instruktioner i rummet är omöjligt. Nu finns instruktionsbok så jag har gått efter den. Så hoppas att jag klarar mig med instruktionsboken i framtiden. Men jag kan säga att försäljaren berätta ingenting å man bör kolla forum å ta reda på allt i förväg själv innan köp. Den funkar iallafall än å gör sitt jobb som den ska. Bara gått drygt 1 månad dock. Hoppas att det inte blir något strul i framtiden Bara. Läste mkt negativa omdömen men även mkt bra om 20 grader. Å de säljer ju många så självklart blir det väl en del negativa omdömen då med. 20 grader är inget jag rekommenderar om man är helt novis som jag var även om jag läst på forum innan. Fick som sagt en del överraskningar som jag inte hade förväntat mig. Har man haft luftvärmepump innan å behöver byta så är det nog inga problem. Luftvärmepumpen kom inom 1 månad som uppgjort. Så det var bra.

Betyg köpupplevelse

3.7Bra
14 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(4)
(1)
(1)
(2)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Svenska Värmepumpar AB

Organisationsnr: 559266-8049