4.6 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-03
Blev jätteschysst bemött av Erik (tjugograder)och han tog sig an min angelägenhet snabbt och jag är supernöjd!! Kan bara varmt rekommendera denna firman. Min mamma hade 6 månader tidigare fått en värmepump installerad och de var också super nöjda! Sen är naturligtvis värmepumpen KANON också!!
2019-06-20
Otroligt svårt att förstå hemsidan, ingen svarar när man ringer, ingen leveransinformation eller kontakt från speditör. Kommer ALDRIG handla här igen.
20grader svarar:2019-06-28
Hej! Det är väldigt tråkigt att läsa ditt omdöme och att du upplever ditt köp hos oss såhär dåligt. Vi gör allt vi kan för att få nöjda kunder och tar alltid ansvar om vi gjort något fel på vägen från beställning till installation! Jag skulle gärna få kontakt med dig för att reda ut vad som hänt då en del av det du skriver inte ska vara möjligt. 1. Om vi inte kan svara ska alla samtal kopplas till en växel där du som kund får prata med en riktig person och lämna ett meddelande. 2. Vi betalar alla våra speditörer för avisering (i första hand telefon, annars post) när vi skickar något till en privatperson. Om dom inte lyckats få tag på er skulle jag gärna vilja reda ut varför så att vi kan förebygga att detta händer igen! Tveka inte att höra av dig till oss på kundtjanst@20grader.se eller 010-330 00 20 Med vänlig hälsning Erik Smith
2019-05-20
Bra service
2019-01-23
Redigerades 2019-04-04
Trevligt bemötande rekommenderas verkligen! Proffsigt!
2019-02-19
Redigerades 2019-02-27
D
DrHelge(37 omdömen)
27 feb 2019 Uppdatering. 20grader har nu hört av sig och beklagat att ingen dykt upp. De sa att montören inte har uppfyllt sitt åtagande som man ska förvänta sig. De har nu varit och gjort om tätningen in till huset. Så här långt tycks det ha gett effekt, men ännu inte kört i minusgrader. Har varit mellan 2-10 grader ute. Tycker kontakten med 20grader har varit bra den senaste tiden. De har tagit mina bekymmer på allvar, vidtagit åtgärder och återkopplat. Så höjer betyget från 3 till 8 stjärnor. ---------- Orginalinlägget Fick Värmepumpen installerad i november 2018. Vid installationen försökte installatören ta extra betalt eftersom han måste ta bort den gamla och gjorde stor dramatik av det. Påtalade att jag kryssat i att det var ett byte och att det samtidigt innebar att håltagning mm var gjort. Därefter gjorde han en stor sak av att han, installatören, minsann bytte plastskyddet som suttit på väggen i 10 år och skyddat ledningarna in, utan extra kostnad. Vilket inte imponerade på mig eftersom jag såg det som självklart, eller ville de ha en garantiåtgärd när plasten börjar spricka av all sol? Installatören tog ej med sig den gamla maskinen, den fick jag transportera till återvinningen. Lämnade mycket skräp efter sig på marken och kartongrester. Tog en timme att städa upp efter honom. Efter att ha blivit utsatt för "rusningar", dvs värmepumpen gick upp i maxvarvtal utan orsak. Stod och värmde huset tills man stängde av den och satte på den igen. Väntade till 27 grader vid ett tillfälle. Ringde 20graders support. De återkom och drog slutsatsen att isoleringen var bristfälligt gjord så att de blev kyldrag och maskinen trodde helt enkelt det var kallt i rummet. De lovade skicka en installatör för kontroll.Detta var strax innan jul så när det inte kom någon tänkte jag först att det berodde säkert på julledigheter. Men det vare sig kom någon eller hörde av sig någon. Ringde igen andra halvan av januari. 20grader tyckte det var märkligt, lovade att påminna installatören om besöket. Nu en månad senare har fortsatt ingen dykt upp eller hört av sig. Har löst det genom att maximera fläktens hastighet manuellt istället för Auto. Men har inte fått något gott intryck av installationen. Panasonic-pumpen är jag dock mycket nöjd med så här långt.
2019-01-17
a
aöberg(1 omdöme)
Bra kundsupport och vi är väldigt nöjda med vår luftvärmepump!
2019-01-03
Snabbt svar och enkel beställning
2018-12-20
A
Anton W(1 omdöme)
Tog kontakt med Erik på 20grader då vi behövde se över vårt värmesystem på företaget. Erik hjälpte oss med att hitta rätt luftvärmepump till kontoret och en annan till lagret. Servicen kunde inte varit bättre, klockrent från första samtalet till färdig installation. Ska vi köpa fler värmepumpar kommer det utan tvekan bli ett samtal till Erik igen.
2018-12-01
s
surajit76(2 omdömen)
All star. Erik Smith is a competent professional who is always willing to help you out based on what you need. Our installation was a bit tricky in terms of location since we needed it in upstairs and in the middle of the house. He evaluate your floor plan, listen to your requirement and gives his recommendation. The best part is even after the job is done, he still stretches his support if you need some other helps as in my case. You feel you are taken care of and made the right choice. Will buy again from him and strongly recommend. Wish him good luck! Best Regards, Surajit
2018-11-20
Bra kundsupport
2018-11-19
Snabb leverans och trevliga montörer. Bra feedback på frågor som dök upp. Kan rekommendera 20grader.se!
2018-11-05
J
JoLark(1 omdöme)
Köpte värmepump med montering. Blev lite överraskad av den långa väntetiden men blev uppringd av montören som hittat en lucka i schemat! Nu är det varmt och skönt! /Jo
2018-10-31
Köpt flera pumpar av 20 grader och fått fantastisk service ! Leveranser alltid i tid ! Jag är otroligt nöjd och rekommenderar varmt 20 grader !
2018-10-26
Redigerades 2018-10-27
Snabb leverans och kunnig personal
2018-10-26
Supersnabba och duktiga Kommer att köpa pump av dom igen
Sida 1