Prisjakt

jaktnisse

Medlem sen 2010-02-03
59
Bidrag
15
Hjälpsamröster
William Morris Muggar 350ml 4-pack
Full Star 1
5
(1)
559 kr
j
jaktnisse
59 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
25 dagar sedan

Fantastiskt snygga och goda att dricka ur

Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
j
jaktnisse
59 omdömen
Utmärkten månad sedan

mycket snabb, trevlig och informativ kundservice.

Mekster.se
Utmärkt
(500+)
j
jaktnisse
59 omdömen
UselRedigerades 3 månader sedan

Varan vet jag inget om eftersom leverantören fortfarande efter 5 dagar väntar på att varan ska komma till terminalen och skickas vidare till mig. Däremot har fakturan kommit efter 2 dagar. Kanske bäst att handla av annan butik. Efter 9 dagar efterlyste jag leveransen hos Mekster. Dagen efter fick jag besked om att Airmee "slarvat" bort leveransen och att en ny vara skulle skickas. Efter 10 dagar sent på eftermiddagen hörs en duns från stenläggningen utanför entredörren. Senare på kvällen upptäcker vi att dunsen är den "försvunna" leveransen från Airmee. (Om jag suttit och bevakat Airmees länk så hade jag sett att varan var levererad - varför inte skicka sms som alla andra?).. Dagen efter detta kommer en ny leverans, denna gång med DHL. När jag kontaktar Mekster om jag ska låta denna leverans gå i retur utan att hämta ut får jag till svar att jag måste sätta upp ett returärende som sedan ska godkännas av Mekster med adresslapp. Alltså istället för att få varan bekvämt levererad hem, måste jag sätta upp ett returärende, gå till utlämningsstället, ta ut varan, lämna tillbaka varan med returlapp och gå hem igen. Inte riktigt så jag hade tänkt mej, men det finns ju fler butiker att handla av.

Röda Stjärnan
Utmärkt
(187)
j
jaktnisse
59 omdömen
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

På söndagen fick jag betalningspåminnelse från Röda Stjärnan trots att varan var betald i rätt tid. Efter svaret från Röda Stjärnan, att de ändrat sina rutiner så att inga betalningspåminnelser går ut för betalda fakturor, är jag nöjd. En kort förklaring av min irritation var att jag efter att fått ett mail om obetald faktura först givetvis blev osäker och kollade så att fakturan lagts in för betalning i god tid på min bank, sedan kollade jag att betalning var gjord av banken som de brukar dvs på förfallodagen. På måndag ringde jag banken som konstaterade att allt var ok och att en påminnelse om obetald faktura inte skulle gått ut. Därefter kollade jag på Svea bank där betalning inte var registrerad. Jag kollade också Walley som var en annan betaltjänst med samma förfallodag - hos Walley var betalningen registrerad. Jag ringde därför till Svea, men blev ganska otrevligt bemött. De hävdade att de inte gjort något fel. Så kvar blev Röda Stjärnan. Därav min irritation - mycket jobb för något jag gjort helt rätt. Jag är nu glad att Röda Stjärnan korrigerat denna typ av misstag. Röda Stjärnan är i övrigt en fantastisk butik med många utomordentliga produkter. Jag har handlat tidigare och kommer att fortsätt att handla.

Sonoff SNZB-02
Full Star 1
3.5
(2)
95 kr
j
jaktnisse
59 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Jag köpte 4 Sonoff temperatur/fuktighetssensor. Sonoff har ungefär samma pris som Aqaras motsvarighet. När jag testade sensorerna med Homey Pro 2023 visade det sig att Sonoff dock har betydligt sämre räckvidd än Aqara temperatur/fuktighetssensor.

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
j
jaktnisse
59 omdömen
UtmärktRedigerades 7 månader sedan

Det är bara en mycket liten detalj angående försändelsen - det är bättre att använda papper än plast i förpackningen

m.nu
Utmärkt
(500+)
j
jaktnisse
59 omdömen
Utmärkt8 månader sedan

bra priser, enkel köphantering och snabb leverans

Leitz iLAM Office A4
Full Star 1
3
(1)
650 kr
j
jaktnisse
59 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Tillverkaren anger 1 minut som uppvärmningstid, vilket var anledningen till köp. Men detta stämmer inte utan snarare 3 min som lillebror Leitz iLAM Home Office A4, som är minst 300 kr billigare. Någon större fördel med denna laminator annat än några sekunder snabbare lamineringstiden anges inte.

Inet
Utmärkt
(500+)
j
jaktnisse
59 omdömen
UtmärktRedigerades 9 månader sedan

Snabbt och lätt som vanligt. Inet - ett utmärkt exempel och föredöme för en webbutik

Aeotec Smart Home Hub
Full Star 1
2.3
(3)
1 039 kr
j
jaktnisse
59 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan

Efter ändring av driverbiblioteket fungerar inte längre många av enheterna, vilket fördärvar flera funktioner med flera olika enheter inkopplade. Supporten svarar inte på frågor. Allt har blivit en enda röra. Köp inte denna hub!