4.3 / 5
(70 omdömen)
5
(54)4
(6)3
(1)2
(2)1
(7)
Sorterat efter datum
2020-07-27
Har beställt en del prylar från Röda Stjärnan och i 90% har det varit felfritt. Går ofta snabbt med beställningar och deras hemsida fungerar fint efter sitt ansiktslyft.
2020-07-27
Jag är inte nöjd, Paketet jag får hem skramlar. Och var sönder vid första provningen. Har då försökt kontaktat Röda Stjärnan men dem står inte till svars och vill inte ta tillbaka produkten eller skicka en ny!
2020-07-24
Bra priser/ dock gick varan sönder direkt och jag får ingen återkoppling med kundtjänst. Varken på telefon eller Mail. Rekommenderar ej denna affären
2020-07-24
Snabbt och smidigt. Har det mesta. Va inte rädd att kontakta dom, dom är supertrevliga och hjälpsamma.
2020-07-12
Oerhört trevlig och effektiv kundtjänst. Snabb leverans. Grymma produkter och en vettig produktkvalitet. Responsen från kundtjänst om man har frågor är snabb. Har handlat här i många år, både i butik och på nätet. Konkurrenskraftiga priser och bra utbud. Denna gång köpte jag yrkeskängor, en friluftsmössa och ett par stickskyddade handskar för yrket. Kan inte rekommendera Röda Stjärnan nog.
2020-06-30
Stod att det skulle vara kronans marschkängor i nyskick. Var kronans högvaktskänga från 40 talet och inte nyskick samt att samma känga kan man köpa för halva priset hos beredskapsboden.se
Röda Stjärnan svarar:2020-07-06
Hej, Vi har olika produkter för nya och begagnade, fick du en begagnad men köpt en ny så är det fel (händer tyvärr ibland när överskott ska sorteras). Det är bara att kontakta kundtjänst på [email protected] så får du byta, rabatt eller pengarna åter. Välkommen åter! /Henrik
2020-06-26
Bra priser bra leverans
2020-06-14
Bra produkter. Värdelös, otrevlig personal som skickar iväg trasiga grejer och när du påpekar detta så dumförklarar dom och skyller allt på dig. Direkt betalningar strular alltid. Så en posetiv grej finns med dom, och det är bra produkter om du själv vet vad du handlar. Sen skulle jag inte sponsra detta företag i onödan med tanke på hur dom behandlar kunder..
Röda Stjärnan svarar:2020-07-06
Hej, Jag har läst igenom ärendet och personalen skickade ju bara en allmän "tänk på det här" för att hjälpa till. Vi vill ju ge kunden så mycket information som möjligt. Kanske missförstod du mailet? Om du läser det en gång till så är jag övertygad om att du inte uppfattar det som dumförklarande. Sen var det olyckligt att o-ringen var skadad, men vi bytte ju ut produkten och jag hoppas den fungerar utmärkt nu. Mvh/Henrik
2020-06-14
kort version: Nä jag är inte en nöjd >:[ tyg produkten paja direkt väldigt lång version: (spoiler inte glad, och inte en bot) gick snabbt enkelt, lätt, att få produkten från Stockholm till Karlskrona men... TYVÄRR gick produkten sönder i händerna på mig första dagen, den paja helt efter två användningar, och behövdes lämnas in på reparation aka pengar i skön. Vad köpte jag? en luft vapen, kanske något dyrt? Nej det är en baklava mask för filming, den paja på set första skjutning... den ska inte paja så här lätt... kommer nog inte handla igen, synd för det va bra pris men om grejerna pajar så här snabbt är det inte värt... Jag hade ett sy-kit så jag fixa det men herregud asså tänkt dig att jag ska gå till en f*cking skräddare och be dem fix min baklava... mardröms scenario, Jag ser blåljusen från disken liksom... anyway Sen har jag inte sytt sedan slöjden 2011. Nä jag är inte en nöjd >:[ varför skriver jag den här reviewen: Jag ger inte dåliga reviewer normal, men hear me out: det gjorde jävligt ont att ha satt up en hel jävla scene med folk (BETALDA, BTW) fixad allas scheman och all dyker upp på tid(MAGISKT), fixat och hyrt all rätt rekvisita för scenen, satt up ljus, perfekt väder, och sjukt tung och jobbig kamera setup är perfekt och så fort vi ska köra, så pajar fucking masken vi första testet. Delen mellan ögonen lossnar och alla fucking dööör av garv. Som tur hade jag ett sy-kit med mig(regel alltid ha sy-kit med dig på set) Bing bara boom jag räddar dagen, men dagen behövde inte rädda... OM NI BARA HAD QUALITY CONTROL ERA PRODUKTER I FÖRTID SKULL DETTA INTE VARIT ETT PROBLEM! P.S. Som tur så ljög jag att vi filmade :) Hursomhelst pajade produkten på basically första användning (3/10). Bara för ingen HOS ER kollande och såg att den var ihop syd sämre än Eu.
2020-06-11
Bra sortiment samt snabb hantering av order och trevligt bemötande av kundtjänst :)
2020-06-10
Butiken har bra utbud och de har tydlig information om vad som finns i vilken butik och hur många exemplar. Det underlättar väldigt mycket när man beställer saker man behöver snabbt. Varorna har också bra kvalitet, och priserna är överlag väldigt tilltalande. Rekommenderar varmt ett besök och beställning!
2020-06-05
Snabbt enkelt o bekymmersfritt
2020-06-05
Mycket snabba ! Fick allt jag har betalat för. Nöjd ! ;)
2020-06-05
Bra och snabb e-handel med ett stort sortiment och beskrivningstexter/bilder av både begnat från mob.förråd och nytillverkat. Allt du behöver för prepping-livet eller bara en tur ute i naturen.
2020-06-02
Jättebra kundservice och grejorna skickas alltid snabbt. I alla fall för mig. Beskrivningen på surplus-kläder stämmer varje gång tycker jag. Gillar att handla hos Röda Stjärnan.
Sida 1