3.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-04-26
  A
  AhmedHussein(1 omdöme)
  Veldigt långsama svar på mejl, rekomenderar ej att köpa från de. Tog nästan 10 dagar för att få tillbaka mina pengar. 1/10
  2019-01-15
   J
   Jxgdt(1 omdöme)
   Har handlat både på nätet och i stockholm utan några problem
   2018-12-19
    E
    ErikNR2(43 omdömen)
    Har inte haft några problem med mina beställningar. Jag har dock inte behövt kontakta kundtjänst etc, så denna recension är baserad på hur ordern behandlades och upplevelsen. Något som var bra. Snabb leverans, inga knasigheter.
    2018-11-27
     b
     beecher(2 omdömen)
     Skorna jag köpte stinker av gammalt överskottslager, mycket påträngande kemisk lukt. Vid retur i deras butik så strular dom och en vecka efteråt så hade jag fortfarande inte fått in pengarna på kontot. Inte särskilt imponerad av affären, kommer troligtvis ej handla igen.
     2018-11-20
      x
      xman68(3 omdömen)
      Mycket bra butik ,bra service och bra utbud på saker (kan bli bättre)
      2018-11-20
       A
       Adam Olsson(2 omdömen)
       De har ett stort utbud och bra priser men tyvärr så kontrollerar de inte skicket på varorna innan de skickas ut till mig som kund. Har gjort en reklamation vilket gick smidigt men det hade kunnat undvikas genom att de tog en extra titt.
       2018-11-20
        R
        Redstar_swe(1 omdöme)
        Röda Stjärnan är en butik med personal som verkligen brinner för det de gör, jag handlat mest på deras sida dock då jag inte bor direkt nästgårds. Bra grejer som de dessutom fält-testar mycket av, och det finns bloggar och guider för utrustning osv. En klar favorit bland butiker.
        2018-11-20
         E
         EkcoJF(1 omdöme)
         Stort utbud och bra priser! Hjälpsam support som assisterar vid funderingar och kommer med bra förslag för att lösa eventuella bekymmer och frågor. Snabba leveranser och bra kvalitét på produkterna som säljs! Röda Stjärnan är min Go-To när jag letar det jag behöver för mina utomhusaktiviteter!
         2018-11-20
          S
          Samir Ellab(1 omdöme)
          Bra utbud och vettiga priser. Bra att det finns både fysiska butiker och e-handel. Jag har aldrig haft problem med det jag har beställt utan det har varit top notch!
          Sorterat efter datum
          Gamla omdömen

          Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

          2017-10-20
           k
           kimjoh560(9 omdömen)
           Jag beställt många gånger. Alltid bra priser, aldrig något strul, alltid trevliga i mejl och telefon. Beroende på betalningsalternativ så kan leveranstid variera någon dag men oftast skickas det samma dag och anländer dagen därpå. Senaste ordern var färdigbehandlad och skickad 30 minuter efter beställning, någom form av världsrekord säkerligen. Bra priser på frakt dessutom. Varierande skick på militäröverskott ligger i varornas natur så får man räkna med. Tycker mest att det är kul att det finns de som gör sig besväret att sälja gamla grejer i dessa tider. Röda stjärnan är ett föredöme för vensk E-handel och jag handlar därför där så.ofta jag kan. Även om de inte är billigast.
           2017-10-17
            bollerolle(3 omdömen)
            Har i Malmö butiken köpt en M90 kamouflage jacka, och det visade sig tyvärr dagen efter att en drös mindre knappar saknades. Jag besökte butiken två dagar senare och visade upp vad som saknades. Fick det positiva beskedet att det var inget problem att byta jackan, men givitvis så hade man inte storleken hemma utan man fick höra av sig till en i kedjan av Stjärnbutiker. Detta skulle enligt sakkunniga bara ta några dagar. Nu har snart nog gått 14-dagar! Lite dåligt! Skärpning krävs! När jag använt mig av internet handeln, så är det Thumbs Up!
            2017-09-20
             R
             Richael_Mosen(3 omdömen)
             Vet inte varför det inte finns några omdömen här, jag har beställt från Röda Stjärnan väldigt många gånger och har haft väldigt få problem. Om produkten inte har funkat väl så har jag fått returnera utan problem. Airsoft är ofta minst 100 kr billigare än t.ex. Tacticalstore vilket är en anledning varför jag köper här så ofta. Har aldrig provat RINGA kundsupport så vet inget om det, men via mail har det gått bra. 9/10, minus en stjärna bara för att jag har haft minimala problem ibland men det har alltid ordnat sig.