Prisjakt

hestJaevel

Medlem sen 2009-11-19
28
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Philips Grind & Brew HD7766
Full Star 1
3.7
(12)
1 849 kr
h
hestJaevel
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Jättegott kaffe! Men morgonrutinen innebär att man utöver att fylla på vatten och sätta i filter står och skakar hela maskinen för att bönorna ska trilla ner. Ändå smidigare än att ha en separat kvarn. Hade dock varit skönt med en fullt fungerande kvarn.

Tretti
Bra
(500+)
h
hestJaevel
28 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Både jag och sambon har köpt diskmaskin med installation härifrån. Bra priser och riktigt smidiga att ha att göra med. Jag mailade dom idag om ett kvitto jag behövde för deklaration och fick svar på en kvart. Kommande vitvaror kommer troligen vara från tretti också :) Tack för en GRYM tjänst!

Bygghemma
Bra
(500+)
h
hestJaevel
28 omdömen
Usel4 år sedan

Två veckor in i en reklamation av en duschkabin. Delarna passade inte, meddelade i första samtalet att jag och min sambo nu står utan dusch i väntan på lösning och skulle uppskatta en snabb lösning av detta. Förståelse för detta har enbart uttryckts i ord och definitivt inte i handling. Senaste 3 svaren är att de ska prata med tillverkaren och komma fram till en lösning. Att något kan gå fel vid tillverkning har jag all förståelse för. Att man då inte kan leverera en lösning snabbare än 2 veckor har jag INGEN förståelse för. Vill varna alla från att handla hos bygghemma. Efter att ha läst senaste omdömena här känns det som att företaget är på väg utför.

Proshop
Utmärkt
(500+)
h
hestJaevel
28 omdömen
Usel6 år sedan

Proshops hantering av reklamationsärenden är inte särskilt rolig. Skickar ut ett konstigt avtal för att ens röra i dom? Under all kritik. Varning!

iPhoneButiken
OK
(391)
h
hestJaevel
28 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Köpte ett iPhoneskal som skulle vara magnetiskt. Det var så svagt så det lika gärna kunde varit utan magnet. Ville reklamera, osmidigaste reklamationshanteringen jag varit med om. Till den som förväntar sig att få en vara som passar beskrivningen, välj inte iPhonebutiken. Alldeles för jävla dåligt i förhållande till de premiumpriser de tar ut för sina produkter.

Stayhard
h
hestJaevel
28 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Verkar inte ha riktig koll på sin verksamhet. Var inne och surfade på iphone 7-skal, fick ett till iphone 6 (som alltså låg sorterade under iphone 7) Eftersom jag äger en pelarborr kunde jag leva med det och gjorde större hål för kameran. Beställde ett skal åt sambon, den här gången rätt, fick istället en plånbok, denna gången kunde stayhard tänka sig att rätta till problemet, men däremot ville de inte skicka ersättningsprodukt förrän de mottagit returprodukt, alltså ändrar man från en dags leveranstid till strax under två veckor. Under all kritik. Nu efter black friday är över makulerar man helt enkelt order och tar inte något kundansvar över sin egna brist på översikt över lagersaldon. Där var det färdighandlat från stayhard. Det är inte som att där råder brist på alternativ.

Corsair Hydro H110i GT
Full Star 1
3.2
(5)
h
hestJaevel
28 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra kylare när den fungerar. MEN: Min första kylare jag hade började knarra, ska tydligen bero på luft i systemet. Kylare nummer två har ett högrekvent ljud från pumpen. Har du ingen återförsäljare som ger dig ersättning innan garantiärendet gått i lås så är det Corsair du får kontakta för att kunna få hem ersättningsprodukten innan du skickat iväg din defekta dito. Men gör du det får du betala frakten till deras servicecenter. Det ligger i Nederländerna, 300 spänn åt skogen för att deras kvalitetskontroll brister och för att de centraliserat sina reparationer.