3.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2020-05-27
J
Jesper Åkesson (1 omdöme)
Snabbt och lätt. Paketen kommer hem till en fort. Och man får det man ska. Enda negativa var att en gång så beställde jag en sak som det bara fanns en kvar av och när jag väl betalt och pengarna dragits så fanns inte varan längre tillgänglig. Men fick pengarna tillbaka dagen efter.
2020-04-17
J
Johan(1 omdöme)
Byter till en ny egen betalmöjlighet och avsluta sitt samarbete med Klarna gör att sidan är meningslös för min egen del. Så ja en kund förlorad iaf!
2020-02-27
T
TIJO(1 omdöme)
Bra sortiment, bra priser och snabba leveranser
2020-01-31
c
claes gilered(6 omdömen)
Handlade varor till nedsatt pris. Nu klart prisvärt, men det ordinarie priset är rena fantasier på Stayhard. Snabb leverans är ett plus. 39:- i fraktkostad gör att smärre köp nu inte längre lönar sig.
2020-01-06
R
Rasmus(1 omdöme)
Beställde en vara som de inte hade i lager, fast de tog mina pengar direkt och har ej betalat tillbaka ännu. Är jävligt kåta på pengar men att uppdatera lagerstatus och betala tillbaka är inte lika kul antar jag. Värdelös service dessutom
2019-12-30
H
Haerdin(1 omdöme)
Har plötsligt börjat ta betalt för frakt för ordrar under 499kr. Vilket i sin tur gör att jag väljer andra butiker. Förut va det assmidigt att bara beställa ett par kallingar eller en tisha men nu går det inte längre. Även om inte frakten är jättedyr så blir det en stor procentuell ökning om man bara vill beställa något litet. Så tyvärr har mitt handlade av stayhard minskat kraftigt.
2019-12-28
W
Wennerström(2 omdömen)
Bästa😍
2019-12-04
D
Davidm(1 omdöme)
Beställde två kappor. På produktbeskrivningen stod att det fanns 4 knappar på varje ärmslut, men det saknades. Dock leveransen är snabb!
2019-11-15
E
Erik(1 omdöme)
KATASTROFAL kundservice. Ingen som helst tanke på miljön eller kundens bästa. Otrevlig och ologisk kundservice. Kommer aldrig mer handla här och råder andra detsamma. Fruktansvärt dålig upplevelse.
2019-11-11
s
shadowfox123(5 omdömen)
bra sida med väldigt stort utbud och mestadels snabba leveranser, får dock minus för att man inte kan spara produkter till en lista...
2019-10-16
K
Kalle(4 omdömen)
Bra och personlig service, seriösa med snabba leveranser.
2019-09-25
k
knorrrr(1 omdöme)
Det saknades flera varor i påsen som kom från Stayhard. Eftersom de fanns i påsen då de lämnades in hos postnord, så avsade sig Stayhard ansvaret och hänvisade till att "paketet vägde samma vid utlämningsstället, som när de lämnade lagret". Jag kontaktade utlämningsstället, som sa att de inte alls väger paketen, utan att de endast vägs när de tas emot. Postnord sa att deras ansvar är gentemot fraktbetalaren (Stayhard) och att det är Stayhard som ändå har ansvaret gentemot sina kunder. Stayhard upprepade samma fras om och om igen, om att "eftersom paketet vägde detsamma vid utlämningsstället (som alltså inte ens väger paketen), så kommer de inte betala, iom att det omöjligt kan ha saknats varor i paketet.) Trots att jag flera ggr förklarade att jag varit i kontakt med utlämningsstället, som själva säger att de inte väger paketen där och att det inte någonstans står att paketet vägts innan utlämning. . Alltså har, så klart Postnord råkat tappa ut varor ur den slarvigt tejpade påsen och Stayhard borde ersatt mig för varorna och skött sitt ärende med Postnord, som har ansvaret gentemot dem. Ärendet går inte att ta till Allmänna reklamationsnämnden, iom att det är strax under deras gräns på 500:- värde. Ansvaret för att varorna saknades då jag hämtade ut dem, anser alltså Stayhard ska ligga på mig, som kund... Aldrig mer Stayhard.
2019-09-13
n
nyberg112(7 omdömen)
Snabba jävlar
2019-08-26
A
Albin (1 omdöme)
Mycket bra utbud och bra rabattkoder. Beställde på fredagen och fick mina kläder på måndagen. Allt som allt 5 av 5
2019-06-08
R
Robeloto(51 omdömen)
Seriöst företag. Mycket snabb leverans. Hade dock problem med att få avisering en gång. De svarar rätt snabbt på e-post. Inga problem med att byta ut nåt som inte passar. Därför ger jag dem fullt betyg än så länge! :)
Sida 1