Prisjakt

TurboWargen

Medlem sen 2007-03-29
51
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Electrolux EUOC9GREEN
Full Star 1
1.3
(19)
2 149 kr
T
TurboWargen
51 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
24 dagar sedan

Problemet är den återvunna plasten. Den håller inte. Plastknoppen för reglaget av sugkraften går av, vilket gör att många slänger dammsugaren. Det är enkelt lagat, åtminstone kan man få dammsugaren att fungera igen, här är en instruktionsvideo på hur man tar loss kontrolldelen: https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=Electrolux+EUOC9GREEN+repair&mid=96759F77C16C68A08DC496759F77C16C68A08DC4&FORM=VIRE

POWER
Utmärkt
(500+)
T
TurboWargen
51 omdömen
Uselett år sedan

Fick ett tackmejl från Power där de påstår att jag handlat hos dem. Noreply, inget ordernr, jag vet inte vad det gäller för jag har INTE beställt något från Power på väldigt länge.

Dreame V10 Sladdlös
Full Star 1
3.7
(13)
T
TurboWargen
51 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Första skaftdammsugaren. Vi ville ha en vit, så det blev denna, trots att det inte var senaste generationen. Verkar fungera bra. Låter som ett jetflygplan på högsta hastigheten så det är nästan obrukbart utan hörselkåpor. För 2000 kr tror jag det var ett bra köp.

Gigabyte Radeon RX 6800 XT Gaming OC 2xHDMI 2xDP 16GB
Full Star 1
5
(1)
13 621 kr
T
TurboWargen
51 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Grymt bra grafikkort! Som alla GPUer just nu så var det lite dyrt, 9999 kr samt näst intill omöjligt att få tag på ;) Men om du har råd och vill ha ett grymt bra kort så köp detta. Mer prisvärt än ett 6900 och mer tillgängligt än ett Nvidia 30xx.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
T
TurboWargen
51 omdömen
Usel3 år sedan

Kunde inte få hjälp att ändra min order. Inga försök att hjälpa mig som kund öht. Slutade med avbeställning av allt i ordern (som jag väntat på i 3 månader) och beställde delar från andra butiker. Det var en gång i tiden en bra butik men nu kommer jag att undvika Webhallen framöver.

ZyXEL Multy U AC2100 (3-pack)
Full Star 1
2.7
(6)
T
TurboWargen
51 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Huvudvärk från dag 1. Fungerar inte i bridge-mode. Primary node börjar lysa rött och måste startas om två gånger om dagen. I "default" mode så tappar övriga noder plötsligt kontakten. Hastigheten sjunker 99%. Appen är sjukt seg och kraschar ofta. Kanske funkar de bättre med trådad backhaul men jag har inte möjlighet att använda kabel. Oj jag glömde nästan att nämna det absolut konstigaste med den här produkten. Den är designad att hängas i ett "läderband" på väggen, med sladdar hängandes. De som har designat hårdvaran har valt att sätta strömkontakten rakt "under" enheten, dvs, om du trodde att du kunde lägga den med X-et upp, glöm det. Då kommer den att ligga ovanpå den utstickande strömsladden. Den går heller inte att montera i taket utan modifikation, finns absolut ingenting att fästa den i, samt att ovan nämnda kontakt då så klart sticker rakt upp. Samma sak om du tänkt hänga den på väggen då, som det verkar vara tänkt, då kommer strömkontakten göra att enheten lutar utåt där kontakten är.... Alltså. Det finns ett till alternativ och det är att använda den extremt svajiga foten att ställa enheten på, på till exempel ett bord. Den ramlar lätt av, dessutom täcker den kontakter när den sitter på enheten. Bland den dummaste och konstigaste designen jag någonsin sett. Det är ju inte så att den är snygg och smälter in i ett hem med sitt starkt lysande x heller, oavsett vad ZyXEL försöker ge sken av i sin flashiga reklamfilm. En uppdatering är att wifi-inställningarna automagiskt nollställts, dvs factory reset av SSID och password... Tur då att det går att fixa remote via appen åt svärföräldrarna.

Ubiquiti Networks UniFi Switch Flex Mini
Full Star 1
4.6
(19)
406 kr
T
TurboWargen
51 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Väldigt nöjd, har två stycken. Trevligt att ha dem i UniFi-ekosystemet. Bra format och bra pris för att vara managed.

Elgiganten
Bra
(500+)
T
TurboWargen
51 omdömen
Usel3 år sedan

Beställde jag en Sony 65" TV 2020-11-30. Den skulle levereras 22/12, vilket jag tyckte var riktigt lång leveranstid. Men nu har Elgiganten ändrat leveranstiden till 5/1. Då hade jag kunnat köpa en TV på mellandagsrean istället. Riktigt uselt!

IKEA
Dålig
(329)
T
TurboWargen
51 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Funkar perfekt att beställa hemleverans eller click and collect. Ibland kan vissa varor vara slut i lager, men i övrigt så har allt fungerat smidigt.

Fossil Explorist HR Gen 4 FTW4011
Full Star 1
1
(1)
T
TurboWargen
51 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Alltså, vad är poängen med denna? Funkar knappt som klocka. Dålig batteritid. Knappt någon funktionalitet med iPhone. Går inte att ringa, svara, går inte att skriva sms, går inte att ta emot bilder från mms, runkeeper har tagit bort sin app, google assistant fungerar inte. Jag har länge tvekat att köpa en smartwatch och nu ångrar jag det. De kunde ha producerat klockan jag köpte och skickat den direkt till återvinning.