Prisjakt

Jevelin

Medlem sen 2007-01-14
12
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Livekort.se
Bra
(500+)
J
Jevelin
12 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Bästa priset för 1 års förlängning av Microsoft Office 365 Family! Enkelt och snabbt! Produktnyckel levererades inom några minuter.

Asus RT-AC88U
Full Star 1
3.5
(35)
1 750 kr
J
Jevelin
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Har haft den här routern i över 6 år nu och den har fungerat nästintill prickfritt. I början när jag körde originalprogramvaran hade den en tendens att droppa WiFi uppkopplingarna ibland, men efter att jag installerade Merlins firmware så har jag inte haft några problem. Använder både 2.4 GHz och 5 GHz banden samt 4 st. av portarna. De enda gångerna jag har behövt starta om routern är vid uppdatering av firmware. Hastigheten över WiFi är mycket bra och täckningen även så.

Proshop
Utmärkt
(500+)
J
Jevelin
12 omdömen
Bra2 år sedan

Snabb hantering och leverans av order. Även bra paketerat. Har ingen erfarenhet av kundtjänst och returer så kan inte uttala mig om det.

Inet
Utmärkt
(500+)
J
Jevelin
12 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Recensioner av erfarna användare samt frågor och svar delen för varje vara hjälper vid köp. Fri frakt är alltid lika uppskattat! Dessutom får du ett värdebevis på din födelsedag, utan krav på minsta belopp eller dylikt! Kan inte bli bättre!

Conrad.se
Bra
(500+)
J
Jevelin
12 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Stort sortiment och vissa artiklar har även ett mycket konkurrenskraftigt pris. Förvänta dig inte leverans nästa dag dock då allt skickas från Tyskland. Har handlat från Conrad många gånger och även reklamerat en del varor och det har fungerat tillfredsställande. Uppdatering 2020-11-04: Sänker betyget till en stjärna. Deras webbsidor började strula under 2019. Vid flertalet tillfällen har det varit problem att lägga artiklar i kundkorgen och ibland även att lägga beställningar. Så även idag. Möts av ett meddelande efter 4:e köpsteget att min beställning tyvärr inte kunde behandlas. Ingen ytterligare förklaring. Har kontrollerat att alla artiklar finns i lager. Provat i olika webbläsare flera gånger. Går inte! Har lagt många beställningar från Conrad genom åren, men nu har jag fått nog. Jag ger upp!

Ginza
OK
(500+)
J
Jevelin
12 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Ginza har tyvärr många artiklar som inte finns i eget lager utan beställs från leverantör när du som kund köper artikeln hos Ginza. Det gör att leveranstiderna ofta är långa (7-14 dagar) samt att uppgivet lagersaldo inte alltid stämmer och då kan artiklarna bli restnoterade. Med tanke på detta så skulle jag ha gett Ginza ett ganska lågt betyg om det inte vore för att de har en väldigt bra kundtjänst som dessutom går att nå per telefon, utan att man behöver sitta flera timmar i telefonkö! Det hör till ovanligheterna idag! Blir någon artikel restnoterad kan man därför ringa och avbeställa artikeln. Ännu bättre hade varit om man hade kunnat göra detta på hemsidan dock!

Electrolux DC3500TWR (Vit)
Full Star 1
1
(2)
J
Jevelin
12 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Ska du köpa ett torkskåp? Köp inte ett Electrolux DC3500TW! Returnerade torkskåpet dagen efter köpet. Kvaliteten var urusel. Plåten var bristfälligt bockad på flera ställen. Fanns inget stöd någonstans längs med sidoplåtarna, de var bara två långa plåtar som var fäst upptill, nedtill och på baksidan. Tryckte man på den så buktade och svajade den ordentligt. Själva värmeaggregatet var fäst på baksidan av torkskåpet. Förutom att det stal utrymme i torkskåpet så gjorde det att plåten på baksidan vibrerade ordentligt. Problemet var att torkskåpet i sin tur förankrades i väggen med skruvar genom den vibrerande plåten. Om torkskåpet står mot en innervägg så kan du räkna med att det kommer låta rejält i det angränsande rummet när du kör torkskåpet (det gjorde det hos oss). Helt vansinnig konstruktion. Vet inte om det var något fel på värmeaggregatet i torkskåpet för det lät något alldeles fruktansvärt. Bytte till ett Cylinda TS 190 ECO vilket på papperet ska låta mer men som i verkligheten var otroligt mycket tystare än Electrolux DC3500TW. Torkskåpet från Cylinda andas kvalitet i jämförelse, och lider inte av ovan nämnda konstruktionsmissar.

Apohem
Utmärkt
(500+)
J
Jevelin
12 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Bra webbutik med smidig betalning. Snabb som attan och billigast på de produkter jag köpte! Skickade samma dag som jag lade beställningen, och framme nästa dag! Bra paketerat. Kräver inte personnummer när man betalar med kort som någon påstod. Kanske gjorde de det förut, men inte längre i så fall.

Miele S 8790 EcoSilence
Full Star 1
4.5
(4)
J
Jevelin
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Valet stod mellan en Electrolux eller en Miele. Eftersom vår tidigare dammsugare var en Electrolux UltraOne som tyvärr gav upp efter bara 3 år så var vi skeptiska till en ny Electrolux. Vi bestämde oss till slut att prova något nytt, en Miele. Vi har nu använt den i ca 2 månader och är jättenöjda. I jämförelse med Electroluxen så är Mielen både lättare att bära och att dra runt, och effekten är på 1200W istället för 2200W. Det märks främst genom att värmeutvecklingen är betydligt mindre. Nu går det att dammsuga utan att det blir bastu inomhus. Sugförmågan tycker vi är minst lika bra och den dynamiska sugeffkten som anpassar sig efter underlag fungerar kanon. Sladdvindan är väldigt kraftfull. Ett tryck och hela sladden inne på 1 sekund. Ljudnivån är helt OK. Jättebekvämt med fjärrkontrollen på skaftet. Tyvärr är dammsugaren ganska dyr, men vi tycker ändå att den är värd sitt pris. -- Uppdatering 2017-05-22 --- Dammsugaren slutade fungera efter ca 2 år. Efter felsökning visade det sig vara ett effektmotstånd på styrkortet som gett upp. Bytte motståndet och dammsugaren fungerade fint igen, men detta sänker betyget rejält. Det var just för vi ville ha bättre kvalitet som vi valde en dyrare Miele och så händer det här.

24.se
Bra
(500+)
J
Jevelin
12 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

VARNING! Säljer kopior av märkesvaror! Är detta ens lagligt i Sverige? Köpte en Samsung laddare med Samsungs logotyp och exakt samma design och utförande som originalet, men vid närmare undersökning är vissa ord felstavade på laddaren, vilket de inte är på originalet. Laddaren gick sönder efter bara några minuter.