750 000 produkter
Delbetala med Klarna
Snabb frakt

http://www.conrad.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Diners
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 12 år sedan
Detaljerad information Conrad.se har fått betyget (7.76)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  Beställde trepack EQ-3 termostater och nåt jag kunde behöva senare för att få fri frakt. Fick bara extra sakerna men inte termostaterna som var slutsålda. En vecka senare fanns termostaterna igen så jag beställde igen plus lite batterier som jag nog behöver så småningom för att slippa frakten. Även denna gång kom extra sakerna men inga termostater. Jag har skrivit kundtjänst och bett dem skicka tre enpack för priset för ett trepack men inte fått svar efter snart två veckor. De verkar ha noll koll på sitt lager.

  Uppdatering; Fick efter två veckor svar från kundtjänst. De tyckte jag skulle beställa tre enpack och gav mig en rabattkod på 148 kr. Jag beställde te enpack och fick orderbekräftelse på två och när paketet kom fanns det ingen termostat med. Det stod "slutsåld" på alla tre. Kul firma
  15 dagar sedan ( Uppdaterat: 6 dagar sedan )
 • Usel
  EXTREMT dålig kundservice!
  Det finns ingen riktig kundtjänst.
  VARNING!
  Vid retur av produkter tar dem inte imot rek packet och om man skickar varor tillbaka via vanlig ospårbar packet säger de att de inte har fått något så har man "tappat" både pengar och produkten.. Också UPS EXTREMT dålig leverans till Sverige!

  Warning! Usel!
  You will lose everything (money and time) and receive nothing!
  I will never ever buy from Conrad.
  unprofessinal sevice no suppot no packet arrived not right time. Even the delivery (UPS) lie they said I did not exist in the home and I was all the week even I did not went to my job just waitting.
  9 dagar sedan ( Uppdaterat: 8 dagar sedan )
 • Perfekt
  Beställning
  Verkar fungera utmärkt.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  precis den krympslang jag behövde.
 • Dålig
  Beställde en hifimöbel vcm bilus den 8 December på sidan stod det beräknad leverans tid 10-11 dagar. Tiden gick och när jag fortfarande inte hört något från dem den 26 December så kontaktade jag kundservice via mail de har ju ingen kundservice man kan ringa till, vilket jag tycker är mindre bra.

  Den 29 December kom ett vagt svar, alltså närmare 72 timmar efter mitt mail som enligt dem skulle besvaras inom 48 timmar. De skrev då att leverantören hade problem att leverera produkterna och att leverantören hade flaggat leverans i vecka 1 2017. Jag tänkte att då kommer väl möbeln, men tiden gick så den 26 Januari 2017 gick jag in på deras sida och skulle se hur lång leveranstid det stod på produkten då, visade sig att de tagit bort den ur sortimentet och jag sökte den även på prisjakt och där hade de tagit bort kopplingen till den också. Blev då arg och skrev rent ut att jag hade sett att de tagit den ur sortimentet och även på prisjakt och att jag ville häva köpet nämnde också att jag är medlem här på prisjakt.

  Döm om min förvåning när jag dagen efter den 27 Januari fick två mail, ett om hifimöbeln som hade lämnat deras lager med ups och ett med hjulen jag hade beställt till den också. På lördagen kom betalningsbekräftelse från klarna då jag hade betalat med kort via klarna checkout point. Den 1 Februari fick jag sms av ups att ett par försändelser var på väg och skulle lämnas igår den 2 Februari som vanligt fanns några alternativ och jag valde att vara hemma och kvitera ut paketen. Igår kom den och allt gick smidigt till slut förutom att jag reagerade på att en bricka var rostig, min fundering är om de haft problem med dessa och valt att inte lagerföra dem längre? När jag då skrev mitt mail kanske de hittade en ute på lagret som stått ett tag, det skulle kunna förklara den rostiga brickan.

  Så lång väntetid inga ursäkter utan bara slänga iväg den i panik och ingen kompensation alls för mitt lidande att behöva vänta och inte få igång bion som tänkt. Dåligt gjort, ni saknar kundengagemang och jag kommer verkligen inte rekommendera andra på varken minhembio.com eller här på prisjakt eller de hembiogrupper jag är medlem på Facebook att handla av er, kommer även varna mina vänner som har företag för er!

  Ger er 2 stjärnor för att ni åtminstone skickade produkterna till slut.
  17 dagar sedan
 • Dålig
  Beställde en HDD för 11 dagar sedan och den är ännu inte framme, och nu är helgen på ingång . Den skickades tydligen från Tyskland, vilket jag inte tyckte var väldigt tydligt på produktsidan . Det står säkert om man rotar lite men det borde vara övertydligt om det ska ta sådan extra tid . Tror säkert de har många leveranser som går relativt snabbt men skickar man från andra länder är chansen för problem längs vägen mycket högre. Så när detta inte marknadsförs tydligt kan jag inte ge annat än dåligt betyg . Sitter med en trasig hårddsik nu alldeles för länge på grund av detta.
  17 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Ser ut att vara bra priser, enkelt att handla samt flera betalningsmöjligheter.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Oerhört snabb leverans till Sverige från centrallagret i Tyskland. Bra jobbat!!
 • Perfekt
  Andra köpet nu av Conrad som löper utan minsta problem.
  Bra köp rätt igenom; leverans, pris och kvalitet av produkter.
  Är nöjd, rekommenderar, och återkommer.
  24 dagar sedan
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  Leverans tog ganska långt tid. Själva produkten är väldigt bra.
 • Utmärkt
  Hade läst mycket dåligt om Conrad här på prisjakt så jag drog mig för att beställa från dom. Men hade inga problem. Snabb leverans, allt fungerade bra.
  25 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Hittade precis det jag behövde, bra mycket billigare än jag trodde! :D
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Hade för avsikt att beställa ett tiotal artiklar men gav upp efter två! För jobbigt att leta. Sökmotorn filtrerar för dåligt.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Smidigt, lätt.
  Inga problem alls att beställa.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  - bra pris
 • Knappt godkänd
  Varan jag köpte var skadad när jag fick den denna butik rekommenderas ej
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Köpet vad bra MEN Conrad skickar ut massa reklam mail efter köpet, flera gånger i veckan.. =(
 • Perfekt
  Beställning
  Enkelt
  Den enda besvikelsen är faktureringsavgift.
 • Acceptabel
  Beställning
  RABATTKODEN ÄR LIKA -7BR5-GSD7-QLU2
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Det är både snabbt och smidigt när man handlar på nätet hos Conrad
 • Perfekt
  Beställning
  Hittills mycket nöjd. Perfekt genom all enkelhet i beställningen.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag har handlat på Conrad tidigare, och det har fungerat bra.
 • Usel
  EXTREMT dålig kundservice!

  De svarar inte på mail. Skrev till dem direkt och fick svar efter ca en månad och de har ingen telefonnummer. Oseriös butik som inte bryr sig om sina kunder. Finns ingen riktig kundtjänst.

  Vid retur av produkter tar dem inte imot rek packet och om man skickar varor tillbaka via vanlig ospårbar packet säger de att de inte har fått något så har man "tappat" både pengar och produkten.. VARNING!
  1 mån sedan
 • Acceptabel
  Beställning
  Om produkten, VESA fäste för Imac, uppfyller förväntningarna på en fungerande produkt - funktionellt och kvalitetsmässigt - är jag mycket nöjd.
  Om INTE - blir jag minst sagt förbannad !!
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  Idiotisk sökmotor. Måste ha nästan exakt träff, annars finns inte det du söker.
  Inga sökalternativ eller annan hjälp. Dåligt.
 • Usel
  Beställning
  Jag hoppas bilden är representativ för kvaliteten på objektet. Bra med detaljförstoringen , när förmodat utförande är viktigt för köpet.
  Saknade bild på fiollådan som skulle följa med.

  Vid leveransen visade det sig att man levererat ett betydligt enklare utförande än det som utlovats i produktbesrkivningen. Levererar man en "fiol" utförd i plywood bör man rimligen redovisa det i produktbeskrivningen och inte ge intryck av att det är ett normalt utförande. Man förväntar sig i och för sig ett enklare och schablonartat utförane av ett billigare instrument, men avviker man från grundförutsättningarna bör det redovisas. Man undrar om leverantören själv är medveten om vad man säljer.
 • Perfekt
  Beställning
  Extremt bra!
 • Perfekt
  Beställning Leverans Retur
  Har ej fåt varan dåligt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag handlar ofta på Conrad. Bra priser. Mycket stort utbud. Alltid bra och snabb service.
 • Utmärkt
  Mitt paket skickades från Tyskland och kom hem väldigt fort.

  Enda problemet är att det skickades med UPS (vilka är hemska att göra med).

  Betalning och beställning gick annars bra!
  1 mån sedan
 • Usel
  Varning för denna butik. Beställde en cykeldator och ett par stänkskärmar. Datorn saknade en sändare. Så den är helt värdelös. Och skärmarna var skavda, pga dåligt packade varor. De svarar inte på mail. Skrev till dem direkt och fick svar efter ca en månad.. och då endast en bekräftelse att de tagit emot mitt mail. Sedan dess har jag inte hört något. Nu har det gått över 2 månader. De borde inte få kalla sig webbutik..
  1 mån sedan
 • Bra
  Beställning Leverans
  Det var svårt att hitta var jag skulle mata in den utlovade rabattkoden (men jag hittade stället efter ha fått backa hela beställningen)
 • Perfekt
  Fick produkten jag beställde efter 2 dagar även om det stod 4-6 dagar. Snabbt och smidigt. Har dock inte varit i kontakt med kundtjänst, så kan inte uttala mig om det.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Perfekt med snabbkassan där man slapp trycka in massa konstiga koder. Jag ville ju handla nu direkt! Det funkade bra.
 • Usel
  Oseriös butik som inte bryr sig om sina kunder. Finns ingen riktig kundtjänst utan bara mail. Köpte en produkt som skulle ta 12-13 dagar att få och när jag hör av mig en vecka efter beräknat leveransdatum får jag ett väldigt obrytt svar tillbaka om att det inte kommer innan jul (1 månad efter beställning). Ingen ursäkt, ingenting. Rekomenderas ej!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Dom är jättesnabba på att leverera
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  Sidan gick så långsamt.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Jättenöjd, förutom bristen på billiga fraktalternativ för små beställningar.
 • Usel
  Beställning Leverans
  Har ännu inte fått paketet och varan som var beställd den 11 dec.
 • Knappt godkänd
  Dålig koll på lagerstatus ,beställde och betalade en Minix mediaspelare men det visade sig att den inte fanns i lager. Fick mina pengar tillbaka ganska omgående, valde att avsluta mitt konto.
  2 mån sedan
 • Ganska dålig
  Trodde Conrad skulle vara ett hyfsat seriöst företag.
  Det visar sig inte vara så.

  Valde ett visst fraktsätt.
  Conrad skickade på ett annat sätt.

  Varorna kom efter lite om och men, dock stämmer inte specifikationen på en vara mot vad som står på deras sida.
  Kundtjänst hävdar med bestämdhet att deras sida är korrekt.
  Men IRL så är det fel, och enligt tillverkaren har Conrad fel.

  De har inte ändrat på sidan fastän jag informerat om detta.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bättre pris och snabb frakt!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Har inte fått varan ännu så jag kan inte säga nåt om kvalitén. Men det fanns bra info på sidan och leverans till dörren är ett stort plus!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Toppen!
 • Utmärkt
  Beställning
  Här kan man hitta det mesta inom elektronik och dessutom på lager. Har man bråttom kan man få sitt köp levererad inom 48 timmar även i mitten på ingenstans.
 • Perfekt
  Beställning
  Jag är nöjd
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Utmärkt information angående leveranstid.
 • Utmärkt
  Beställning
  Jag vill kunna ringa och prata med en fysisk person. VIKTIGT!
 • Perfekt
  Beställning
  Mycket bra
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  helt ok