Kategorier
Prisjakt

Jevelin

Medlem sen 2007-01-14
10
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Asus RT-AC88U
3.5
(35)
2 190 kr
3 år sedan*
Har haft den här routern i över 4 år nu och den har fungerat nästintill prickfritt. I början när jag körde originalprogramvaran hade den en tendens att droppa WiFi uppkopplingarna ibland, men efter att jag installerade Merlins firmware så har jag inte haft några problem. Använder både 2.4 GHz och 5 GHz banden samt 4 st. av portarna. De enda gångerna jag har behövt starta om routern är vid uppdatering av firmware. Hastigheten över WiFi är mycket bra och täckningen även så.
*Redigerades 2 månader sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
Usel
4 år sedan*
Stort sortiment och vissa artiklar har även ett mycket konkurrenskraftigt pris. Förvänta dig inte leverans nästa dag dock då allt skickas från Tyskland. Har handlat från Conrad många gånger och även reklamerat en del varor och det har fungerat tillfredsställande. Uppdatering 2020-11-04: Sänker betyget till en stjärna. Deras webbsidor började strula under 2019. Vid flertalet tillfällen har det varit problem att lägga artiklar i kundkorgen och ibland även att lägga beställningar. Så även idag. Möts av ett meddelande efter 4:e köpsteget att min beställning tyvärr inte kunde behandlas. Ingen ytterligare förklaring. Har kontrollerat att alla artiklar finns i lager. Provat i olika webbläsare flera gånger. Går inte! Har lagt många beställningar från Conrad genom åren, men nu har jag fått nog. Jag ger upp!
*Redigerades 2 månader sedan
Ginza
Utmärkt
(500+)
Bra
2 månader sedan*
Ginza har tyvärr många artiklar som inte finns i eget lager utan beställs från leverantör när du som kund köper artikeln hos Ginza. Det gör att leveranstiderna ofta är långa (7-14 dagar) samt att uppgivet lagersaldo inte alltid stämmer och då kan artiklarna bli restnoterade. Med tanke på detta så skulle jag ha gett Ginza ett ganska lågt betyg om det inte vore för att de har en väldigt bra kundtjänst som dessutom går att nå per telefon, utan att man behöver sitta flera timmar i telefonkö! Det hör till ovanligheterna idag! Blir någon artikel restnoterad kan man därför ringa och avbeställa artikeln. Ännu bättre hade varit om man hade kunnat göra detta på hemsidan dock!
*Redigerades 2 månader sedan
Electrolux DC3500TW (Vit)
1.2
(2)
5 300 kr
4 år sedan*
Ska du köpa ett torkskåp? Köp inte ett Electrolux DC3500TW! Returnerade torkskåpet dagen efter köpet. Kvaliteten var urusel. Plåten var bristfälligt bockad på flera ställen. Fanns inget stöd någonstans längs med sidoplåtarna, de var bara två långa plåtar som var fäst upptill, nedtill och på baksidan. Tryckte man på den så buktade och svajade den ordentligt. Själva värmeaggregatet var fäst på baksidan av torkskåpet. Förutom att det stal utrymme i torkskåpet så gjorde det att plåten på baksidan vibrerade ordentligt. Problemet var att torkskåpet i sin tur förankrades i väggen med skruvar genom den vibrerande plåten. Om torkskåpet står mot en innervägg så kan du räkna med att det kommer låta rejält i det angränsande rummet när du kör torkskåpet (det gjorde det hos oss). Helt vansinnig konstruktion. Vet inte om det var något fel på värmeaggregatet i torkskåpet för det lät något alldeles fruktansvärt. Bytte till ett Cylinda TS 190 ECO vilket på papperet ska låta mer men som i verkligheten var otroligt mycket tystare än Electrolux DC3500TW. Torkskåpet från Cylinda andas kvalitet i jämförelse, och lider inte av ovan nämnda konstruktionsmissar.
*Redigerades 2 år sedan
Apohem
Utmärkt
(365)
Utmärkt
2 år sedan*
Bra webbutik med smidig betalning. Snabb som attan och billigast på de produkter jag köpte! Skickade samma dag som jag lade beställningen, och framme nästa dag! Bra paketerat. Kräver inte personnummer när man betalar med kort som någon påstod. Kanske gjorde de det förut, men inte längre i så fall.
*Redigerades 2 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*
Beställde en bok från CDON för ca 3 veckor sedan där jag använde en rabattkod (100kr rabatt vid köp över 200kr). Efter två dagar fick jag ett e-mail från CDON att boken hade strukits från min beställning. Den hade tagit slut. Ingen information fanns om rabattkoden som jag använt. Jag skickade en fråga till CDON för att se om jag kunde få en ny rabattkod. Inget svar. Suck!
*Redigerades 3 år sedan
Miele S 8790 EcoSilence
3.8
(4)
7 år sedan*
Valet stod mellan en Electrolux eller en Miele. Eftersom vår tidigare dammsugare var en Electrolux UltraOne som tyvärr gav upp efter bara 3 år så var vi skeptiska till en ny Electrolux. Vi bestämde oss till slut att prova något nytt, en Miele. Vi har nu använt den i ca 2 månader och är jättenöjda. I jämförelse med Electroluxen så är Mielen både lättare att bära och att dra runt, och effekten är på 1200W istället för 2200W. Det märks främst genom att värmeutvecklingen är betydligt mindre. Nu går det att dammsuga utan att det blir bastu inomhus. Sugförmågan tycker vi är minst lika bra och den dynamiska sugeffkten som anpassar sig efter underlag fungerar kanon. Sladdvindan är väldigt kraftfull. Ett tryck och hela sladden inne på 1 sekund. Ljudnivån är helt OK. Jättebekvämt med fjärrkontrollen på skaftet. Tyvärr är dammsugaren ganska dyr, men vi tycker ändå att den är värd sitt pris. -- Uppdatering 2017-05-22 --- Dammsugaren slutade fungera efter ca 2 år. Efter felsökning visade det sig vara ett effektmotstånd på styrkortet som gett upp. Bytte motståndet och dammsugaren fungerade fint igen, men detta sänker betyget rejält. Det var just för vi ville ha bättre kvalitet som vi valde en dyrare Miele och så händer det här.
*Redigerades 4 år sedan
24.se
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
VARNING! Säljer kopior av märkesvaror! Är detta ens lagligt i Sverige? Köpte en Samsung laddare med Samsungs logotyp och exakt samma design och utförande som originalet, men vid närmare undersökning är vissa ord felstavade på laddaren, vilket de inte är på originalet. Laddaren gick sönder efter bara några minuter.
*Redigerades 4 år sedan
LG 55EG910V
4.3
(29)
5 år sedan*
Oj! Vilken sanslös bildkvalitet! Var nära att köpa en Samsung 55JU7005 men eftersom jag verkligen ville undvika de typiska problemen med clouding, dålig svärta och dålig betraktningsvinkel valde jag till slut denna OLED från LG. Värt varenda krona! Bildkvaliteten lämnar inget att önska! Klart över förväntan med fantastiska färger oavsett var man sitter. Inga färgskiftningar eller ojämnheter i form av mörkare/ljusare partier över panelen, och svärtan... jisses. Nu är det svart när det ska vara svart! De appar som jag testat (Netflix och Youtube) fungerar bra och har väldigt bra respons. Tyvärr saknas app för SVT Play, men det gör inte så mycket då man kan lägga en shortcut i app listan som öppnar SVT Play i browsern. Gillar även LG:s Wii liknande fjärrkontroll och WebOS 2. WebOS 2 har generellt mycket bra respons men webbläsaren är inte den snabbaste. TV:n är svagt böjd. Var rädd att det skulle uppfattas som störande, men blev positivt överraskad. Inget som stör överhuvudtaget. Rekommenderas varmt!
*Redigerades 5 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Dustin kanske inte alltid har det bästa priset, men de är otroligt snabba på att få iväg leveranser och deras lagersaldo går att lita på. Att deras hantering av returer dessutom är otroligt effektivt och bra gör att de är mitt första val vid nästan alla köp!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1