Prisjakt

Jum

Medlem sen 2016-09-13
11
Bidrag
6
Hjälpsamröster
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
OK
en månad sedan
Tidigare hade XXL ett bredare sortiment men det känns som om man valt att sälja ett billigare sortiment på sista tiden vilket tyvärr drar ner betyget något. Fysiska butiken fungerar bättre än hemsidan. Har en del varor som Helly Hansen och Reima som vi brukar köpa till barnen då vi vet att grejerna håller. Bra utbud på barnskor som Viking som i alla fall håller ihopa en säsong för våra barn. Service och returer av defekta varor har fungerat klockrent så här långt. Killen i butiken hittade kvittot i datorn på cykelhjälmen vi köpt men där fästet för halsremmen gick sönder efter 9 månader. Snacka om kundservice!
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Bra
en månad sedan
Har beställt några gånger från Outdoorexperten, har inte mycket att klaga på. Fungerat som de flest andra nätbutiker inom friluftsområdet. Brukade handla i deras fysiska butik i Västerås när jag bodde där men numera är det sällan varorna finns i butiken utan det känns som om man enbart satsar på e-handeln.
Widforss
Utmärkt
(500+)
Bra
en månad sedan
Brukar ha ganska bra priser, nackdelen är att produktfokus ligger rätt mycket på jakt och mindre på friluftsliv, vilket betyder att färger på kläder och sortimentet är ganska enkelriktat. Å andra sidan är du jägare, vilket jag inte är, så kanske du har lättare att hitta det du söker. Har smidig leverans och ofta direkt hem till dörren redan dagen efter. Hinner knappt lägga beställningen ibland innan jag får mail om att varan är packad och väntar på leverans.
Addnature
Utmärkt
(500+)
Bra
en månad sedan
Har provat de flesta butiker som säljer friluftsprylar och Addnature har fungerat bra genom åren. Lite synd att de inte säljer Fjällrävens sortiment men har annars inte mycket att klaga på.
Outnorth
Bra
(500+)
Bra
en månad sedan
Stort utbud och har de flesta varumärken vi brukar köpa. Nackdelen är att hemleverans kostar rätt mycket extra jämfört med att skicka till ombud. De gånger vi har behövt göra returer har det fungerat smidigt. Fungerar som en näthandel bör göra helt enkelt.
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Brukar ofta hitta det jag behöver hos Webhallen. Konkurrensenskraftiga priser och fram för allt tycker jag att det är bra att kunna boka en vara på webben och hämta den i fysiska butiken. Du vet att prylarna finns när du väl är i butiken.
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Bra priser rent generellt sett men fram för allt snabba leveranser. Ofta har vi fått leveransen redan dagen efter med morgontidningen. Smidigt för barnfamiljer när tiden inte alltid räcker till.
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Har använt leverantören ett par gånger, funkat bra med leveranser, brukar hålla bra priser men har ett lite annorlunda sortiment jämfört med andra siter. Fick returnera ett par Haglöfs byxor i modell Long som snarat längdmässigt var Short. Måste varit felmärkt från Haglöfs så det var inte företagets fel, lite krångligt returen då man inte fick med en retursedel utan måste ta kontakt med kundtjänst men det var inga problem att returnera varan även om det kanske tog lite onödigt med tid. Kommer absolut att använda dem igen!
Eventyrsport
Utmärkt
(37)
Bra
3 år sedan
Har varit lite skeptisk till att prova sidan med tanke på tidigare recentioner. Beställde en UCO Candle Lantern då priset låg betydligt bättre än alla andra. Kvaliten på varan var kanske inte den bästa men det är nog mer en fråga om kvalitetskontroll hos tillverkaren än ett fel hos denna leverantör. Lite manuell justering och någon mindre kosmetisk repa på eloxeringen som ändå lär slitas över tid så är jag ändå nöjd. Lite synd bara att det inte fanns ljus att beställa på sidan. Leveransen var kvick och de levererade vad de lovade. Helt ok med andra ord men lite avdrag för att jag måste beställa ljusen från annan leverantör...
Friluftsland
OK
(50)
Utmärkt
5 år sedan*
Har beställt från Friluftsland ett par gånger. Priserna är generellt sett bra och sortimentet är ibland annat än det man hittar hos de andra aktörerna. Hittade t.ex. en Fjällräven skjorta i den färg jag letat efter men som inte funnits på andra ställen. Leveranstiderna kan vara lite längre än t.ex. Adddnature eller Outnorth men då pratar vi om någon dag extra eller så. Leveransen har tagit mellan två och fem dagar när jag beställt. Med tanke på att leveranserna sker från lager i Danmark är det helt ok. Det är dessutom sällan man behöver grejerna dagen efter. Beställde senast enligt ett reklamernjudande, det hade blivit något fel på hemsidan och varan skulle inte ingått i kampanjen, men kundservice fixade det smabbt och smidigt. Stort plus i kanten!
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1