365 dagars öppet köp
30 dagars prisgaranti
Fritt byte&retur -butik&online

http://www.xxl.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Företaget har inte aktiverat visningen av utökad företagsinformation
Detaljerad information XXL Sport & Vildmark har fått betyget (5.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Snacka om snabb leverans. Beställde grejer onsdag. De var framme på torsdag!
  1 dag sedan
 • Perfekt
  Helt perfekt.
  Snabb service av både XXL och Bring, jag beställde varor online vid lunch tisdag och på torsdag förmiddag kunde jag hämta mitt paket hos utlämningsstället på västkusten. Klockrent 10 stjärnor !
  Kurt-Arne
  4 dagar sedan
 • Usel
  Har haft problem med två produkter som jag köpte på XXL, supporten har varit horribel.

  Exempel 1. Jag köpte ett cykellås som var rekommenderat ifrån killen jag pratade med i varuhuset. Sedan när det var problem med låset och jag haft en lång mailkonversation så gick dom med på att jag kunde byta låset så var jag tvungen att köra tillbaka till varuhuset och fick ingen bensinersättning. (90min bilfärd)

  Exempel 2. Jag köpte ett par sandaler med 30% avdrag på priset, men när jag kommit hem och kontrollerar kvittot så ser jag att 30% inte var avdraget. Jag kontaktade supporten för att få pengarna tillbaka men var även i detta fallet tvungen att åka in till varuhuset för att kunna få pengarna tillbaka.
  12 dagar sedan
 • Hej,

  Om låset är defekt önskar vi självfallet få kontakt med dig via mail. Maila oss gärna på kundservice@xxl.se så ska vi självfallet kontakta varuhuset i fråga samt se över ersättning för dina resor, samt att rabatten dras av på sandalköpet.

  Vi beklagar självfallet det inträffade!

  Ha en fin dag!
  Anders - XXL.se

 • Usel
  Riktigt kass service! Skulle köpa en ny högtalare och hade med mig en kupong som gav 25% rabatt på valfri vara. Väl framme vid betalning säger xxl att kupongen inte gäller på "gps & sportelektronik" ! För det första kan jag inte förstå hur en högtalare kan klassas som något sportigt och för det andra finns det inget som heter sportelektronik! Aldrig mer XXL!
  23 dagar sedan
 • Hej,

  Jag beklagar att informationen ej varit tydlig nog. Men mycket riktigt går det ej att nyttja kuponger på sportelektronik, däribland högtalare. Vi ska givetvis se över hur vi kan göra detta tydligare framgent.

  Ha en fin dag!
  Anders - XXL.se

 • Perfekt
  Handlat två gånger online. Fått varorna snabbt och enkelt. Såg en nedsatt vara (-40%) jag ville köpa, dagen därpå var det normalpris igen. Jag skrev till XXL och frågade om de kunde göra något. Fick svar inom 2 två timmar och de erbjöd då att sälja varan till det nedsatta priset. Riktigt bra upplevelse av dem.
  26 dagar sedan
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på nytt om du bär på nya frågor.

  Ha en fin dag!
  Anders - XXL.se

 • Perfekt
  Vi besökte XXL Sisjön för att prova ut ett par löparskor. Där fick vi hjälp utav en lång ung kille som vi tror kan heta Anton. Han var fantastiskt duktig på alla sätt, hjälpsam, kunnig och uppmärksam. Vi uppskattade honom också för hans kunskap om löpning. Han gick med till ett löpband för att studera springteknik och gav där värdefulla tips.
  Vi vill också uppmärksamma den goa tjejen i kassan som hette Matilda - glad, trevlig och positiv.
  26 dagar sedan
 • Hej Eva,

  Tack för ditt omdöme. Varuhuset i Sisjön hälsar att du är hjärtligt välkommen åter!

  Ha en fin dag och tack för att du handlar på XXL!
  Anders - XXL.se

 • Perfekt
  Supernöjd med affären i Växjö!
  Trots det stora kundtrycket premiärdagen så fick man superbra hjälp av personalen.
  De var ytterst vänliga och duktiga!
  Tack för att Ni öppnat i Växjö!
  1 mån sedan
 • Hej Eva,

  Stort tack för dessa fina tillrop. Du är hjärtligt välkommen åter.

  Tack för att du handlar på XXL!
  Anders - XXL.se

 • Detta omdöme är under utredning
  1 mån sedan
 • Usel
  Köp inga cyklar hos XXL, värdelös service. Provade ringa i flera dgr, inget svar. Tog cykeln och åkte dit, rätt korkat egentligen. Någon hjälp fick man inte, fast cykeln är ny och vevlagret är paj. Det fanns en tid om några veckor. Och varför man inte kom fram på telefon, de sket i att svara. Telefonen ringde konstant medans jag var där.

  Sedan kan man diskutera deras kunnande. Justerade växlar på en ny cykel förra sommarem, tappade kedjan på väg hem då de ej ställt in framväxeln.

  Det är bättre att lägga till några kronor och köpa sin cykel på annat ställe.
  1 mån sedan
 • Hej,

  Jag beklagar det inträffade. Detta vill vi självfallet kolla närmare på. Du får gärna maila vår kundservice, kundservice@xxl.se, så ska vi kolla närmare på detta direkt och kontakta det aktuella varuhuset.

  Ha en fin dag!
  Anders - XXL.se

 • Usel
  Värdelöst kort och gott, beställer imskyddsspray till semestern. Får hem en rosa bikiniöverdel!

  Inget telefonnummer att ringa centralt heller. Att en så stor kedja är såhär värdelösa har jag aldrig råkat ut för innan.
  1 mån sedan
 • Hej,

  Jag har fått information om att vi i detta nu har kontakt med dig via mail. Självfallet ska vi säkerställa att du nås av rätt vara snabbast möjligt.

  Ha en fin dag!
  Anders - XXL.se

 • Perfekt
  Bra service I butik om man inte är under absolut rusningstid.

  Snabba och vettiga svar av supporten på nätet. Returnerade en vara köpt på nätet innan jag tagit emot den. Bring strulade till det, men XXL löste allt så jag slapp alla besvär.
  1 mån sedan
 • Hej,

  Tack för dom fina orden och varmt välkommen åter!

  Ha en fin dag!
  Anders - XXL.se

 • Perfekt
  Klockren service av Anders på kundservicen gällande en produkt med bristfällig information på nätet!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra och framförallt snabb kundsupport! Fick hjälp med en specialbeställning och kunde hämta ut varan i lokal butik samma dag.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Jag gjorde en beställning sent på torsdagen och kunde hämta ut varorna den efterföljande måndagen. Bra priser, bra produkter och helt OK frakttider.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Blev fel i beställningen, men kundtjänst löste det på ett jättebra sätt. Inget att anmärka på verkligen.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Känner att jag måste hjälpa till att knuffa upp betyget här/bidra till att ändra uppfattningen som folk verkar ha. XXL i Luleå tycker jag är klockrena och jag har även beställt online. Aldrig några problem. Bra returpolicy och alltid bra med hjälp i butiken.

  Min absoluta favoritbutik. Finns alltid mycket man kan och vill köpa till sin fritid. Dessutom har vi köpt mycket kläder och skor till barnen här.
  2 mån sedan
 • Dålig
  Det går en en kritik mot både Bring och dess ombud, samt XXL valt som leverantör och mot XXL som packat varorna och valt Bring.

  Det tog mig närmare en månad att få mina två varor som skulle vara framme efter några vardagar. Varorna skickades och sedan anlände till en terminal i min stad (följde kollit på Brings hemsida). Där blev de liggande Länge. Jag kontaktade XXL som skulle jaga Bring, och jag kontaktade även Bring separat. Båda skulle återkomma när de hörde något men så blev inte fallet. Jag fick fortsätta jaga utan några uppdateringar. Till allt började det röra på sig och det var som Bring misstänkt hela tiden - deras ombud, som de inte lyckats få tag på hade missat att scanna varann. Det stället får lägsta betyg på alla parametrar, men det är hos XXL jag är kund och de har valt den har lösningen som funkar så dåligt.

  Med paketet väl i famnen inser jag att att XXL inte har tagit någon som helst hänsyn till innehållet storlek - paketet är Enormt, innehållet väger något kilo och tar liten plats. Betyget baserar jag även på deras bristande hänsyn till miljön.? Beställning: ett logistiskt haveri på alla plan.

  Jag kommer att välja bort XXL så länge som de använder Bring som leverantör. Varorna var det inget större fel på, men det ska inte ta så lång tid, vilket självklart gör att köpupplevelsen blir lidande, och där kunde XXL jobbat hårdare.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Fick bra service på XXL i Sisjön på jakt avd. Som nybörjare behöver man tips och att någon förklarar lite saker. Och då menar jag inte att någon försöker sälja in så mycket skit som möjligt utan att: detta kan va bra och ha och sen är det upp till mig och bestämma om jag är intresserad. Jag är nöjd iaf.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Håller med föregående recension, tycker också att xxl.se (har endast testat att handla online) har fått oförtjänt dåligt omdöme.
  Har handlat c:a nån gång i månaden den senaste tiden och även returnerat produkter, alltid snabbt och smidigt.
  Vid ett tillfälle var det fel på retursedeln, mailade kundtjänst och fick snabbt svar och lösning på problemet.

  Angående leveranstider som nån klagade på i tidigare omdöme så står det c:a 3-7 dagar (med Bring till utlämningsställe) i köpvillkoren, vilket jag tycker brukar stämma.

  En till nöjd kund!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Förstår verkligen inte hur de kan ha så lågt omdöme :O
  Har handlat flertalet gånger och alltid varit nöjd!
  Även de gånger jag lämnat tillbaka på öppet köp eller bytt vara har det varit grym service.

  För en vecka sedan köpte jag ett cykelställ för 549:- nu kostar det 399:-, mailade kundtjänst som svarade på 3 (!) minuter att jag får mellanskillnaden tillbaka enligt deras prisgarantipolicy. Magisk service!

  Supernöjd kund!
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Vet inte varför XXL har så lågt omdöme, men på grund av flera positiva upplevelser måste jag skriva en bra kommentar.

  Köpte vandringsutrustning på XXL.se under en kampanj med 25% på alla kläder. Köpte två liknande varianter av helsport fjellduken, men insåg snabbt att jag hade hellre velat ha två av den billigare varianten. Åkte till min närmaste XXL butik (Väla Helsingborg) med önskan om att byta den dyrare varianten till den billigare varianten. 25% rabatt kampanjen var sedan länge över, men säljaren på vildmarksavdelningen gav mig samma rabatt vid byte av varan vilket var mycket uppskattat (hade annars behövt betala för att byta till den billigare varan).

  Helt klart bra service i butikerna. Har handlat på XXL.se och i butik flera gånger utan problem och även bytt vara i butik utan att ha kvitto (då en vara av deras egna märke).

  Har inte testat retur genom att skicka in vara med retursedel.

  Kommer handla många fler gånger på XXL.
  2 mån sedan
 • Usel
  Dubbelkolla att ni får rätt stl när ni köper cyckel. fick fel och väntar fortfarande
  på min cykel. xxl city
  4 mån sedan ( Uppdaterat: 3 mån sedan )
 • Usel
  Skulle ta tåget till fjälls för att åka skidor, så jag beställde ett skidfodral som man måste ha på tågen.
  Beställningen gjordes över en vecka innan resan, dagen innan resan kontaktade jag XXL och då hade de ännu inte skickat fodralet. Mycket dåligt, men som tur var hittade jag på en lokal butik.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Jag har handlat flera gånger i den fysiska butiken och ett antal gånger i webbshoppen och jag har inte upplevt det uttryckta missnöjet här. Jag kan inte uttala mig om hanteringen av returer och kundservice, men jag är väldigt nöjd än så länge med XXL's prestationer.

  Ett minusbetyg för att de använder Bring. Av tidigare erfarenheter kan deras leveranser vara mindre tillförlitliga.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte en Haglöfs Esker jacka när XXL fyllde år. 30 % på en jacka som kostar 1800 kr, blev billigaste på prisjakt med råge!

  Fick leveransen två dagar efter beställning så klart godkänt. Jag tror dock att folk drar sig från att handla från XXL då leveranstiden är så luddig (1-7 dagar?). Till och med posttjejen i kassan på ICA frågade hur länge det tar att få paketet från XXL..
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Jag har beställt vid minst två tillfällen och är mycket nöjd med produkten och leveransen som jag hämtat ut dels i butik vid internet order och på Postnords utlämningsställe, vilket har gått smidigt!
  Ser fram emot flera beställningar och produkter ifrån XXL
  Tack så länge!
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Har beställt mycket från XXL och tycker överlag att jag fått de varor jag beställt och de har varit i det nyskick de ska vara, har det varit strul har antingen kundservice eller butik sett till att delen ersatts lr varan bytts ut, har lagersaldot varit missvisande så har man erbjudit rabatterat pris på likvärdig produkt som inte varit nedsatt lr på kampanj.

  Leveranstiden brukar variera från blixt snabb till normalt 4 dagar, ibland har jag väntat en vecka plus men det är sällsynt. Allt beror ju på var varan tas ifrån för lager och postgång,

  Både butik och kundservice är kundvänliga och försöker alltid göra sitt bästa, brukar alltid få konkreta och ärliga svar på mina frågor och inga påhittade svar när man inte vet.

  Bra sortiment, fördelaktiga dealar kommer stup i ett så att man nästan oskynnes köper saker man redan har två av, oavsett det ;-) Tummen upp för XXL
  4 mån sedan
 • Usel
  Beställde en vara online som jag sedan bestämde mig för att returnera direkt i ett av deras varuhus. Fem veckor senare och jag har fortfarande inte fått en återbetalning för returen. Har kontaktat deras kundtjänst två gånger under tiden, utan att något händer.
  4 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Fick bra pris och OK leverans, men de gav ut mina uppgifter till försäkringsbolag som skickar spam i brevlådan kontinuerligt.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Jag köpte nu senast ett par kvalitetslöparskor till ekonomipris, flera hundra kronor billigare än på andra ställen. Leveransen fungerade snabbt och smidigt trots att jag bor långt ute på den norrländska landsbygden. Jag känner mig helt enkelt väldigt nöjd, att jag har gjort ett riktigt fynd och att jag bara har gott att säga om mina erfarenheter av XXL Sport & Vildmark.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Måste vara maximal otur om alla dåliga omdömen som lämnats om XXL... jag har bara positiva upplevelser både fr web och i butik! Jag finns i Skåne och jämför jag med de uttråkade ointresserade sportkedjor som jag tidigare handlat hos så är xxl fantastiskt trevliga och hjälpsamma. Priserna är shyssta och visst allt är de inye billigast med, i gengäld tycker jag att xxl försöker att erbjuda vad som förr fanns i sportaffärer, dvs redskap, utrustning och kunnande. Dagens sportaffärer är ju mer som klädshoppar och fokuserar på mode...
  Exempelvis så beställde jag cykelkläder på xxl web, tyckte strl blev fel, ringde butiken i Skåne, inga problem kom du och byt, åker dit och då var min strl slut😬,killen erbjöd mig vilken annan byxa som passade tilll samma pris...valde en dyrare modell såklart, väl hemma tyckte jag att det ändå vart fel, ringde tillbaka och fick byta till annan modell som passade plus att jag fick 100 kr på kontot för att jag hade en bit att köra!Vilken annan butik jobbar så???Denna upplevelse berättar jag för alla som ska köpa sportgrejor! Mvh
  5 mån sedan
 • Usel
  Ordniarie pris och extra bra xxlpriser... jo tjena.. sluta försök få folk å tro ni har rea hela tiden!
  5 mån sedan
 • Usel
  Köpte 2 cyklar på XXL i Arninge. Båda cyklarna var bristfälligt monterade = lösa hjul och felmonterade växlar. Gick tillbaka för att få växel justerad, detta gjordes men blev inte mycket bättre. Gick med cykeln till lokala cykelaffären som konstaterade att växeldelarna inte var ditsatta som de skulle. för att växlarna ska flyta måste alla delar vara monterade exakt rätt. Cykelaffären fixade detta mot betalning förstås och jag har nu en cykel som fungerar.
  Jag tycker att om man säljer cyklar ska man också kunna montera dem, framförallt om man som jag köpt en relativt dyr cykel ca 6500 kronor.
  Så en varning utfärdas till alla cykelköpare.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  har fungerat mycket bra. Brukar beställa med gratis frakt till butik och det går alltid mycket fort
  1 år sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )
 • Usel
  Varning! Handla inte här om du vill ha ett snabbt smidigt köp. Otroligt seg kundtjänst. Otroligt sega leveranser och returer. Att hantera en reklamation eller byta kan ta upp till 30 dagar!
  5 mån sedan
 • Usel
  Har försökt handla hos XXL 3 gånger och 3 gånger har de helt misslyckats skicka varorna.

  SE_04273869 och 55906212 samt en till.

  INGEN av de har lyckats skickas. 1 var slut och 1 har tydligen makulerats av tekniska problem och den sista hittar de inte.

  Av den som var slut så blev jag erbjuden ersättning, svarade på mailen och 14 dagar senare fick jag svar. När jag sen valde vilka jag ville ha så fick jag inget svar.

  Den som makulerades undrade jag om tracking, efter 3 nya mail om vad som händer och 10 dagar senare får jag att de haft tekniska problem och därför har ordern makulerats.

  Sista ordern hittar de inte och ber mig lägga om (När kampanjen tagit slut)

  XXL, inget för den som vill e-handla.
  6 mån sedan
 • Usel
  Jag kollar på nätet om varan jag vill köpa finns i den butik som jag ska hämta upp den i. Jag beställer på nätet 22/12 och åker till butiken för att hämta den samma dag.
  Där säger de att jag inte kan hämta den förrän jag fått ett leveransmail och den levererats från lagret.
  Jag köper samma vara i butiken den 22/12 och åker hem och avbeställer köpet från nätet dagen efter. Jag får då meddelandet av kundtjänst den 23/12 att ordern redan lämnat lagret.
  Pengarna dras den 22/12 samma dag som ordern lagts.
  Den 26/12 får jag ett automatiskt mail som meddelar att ordern lämnar lagret.
  Butiken meddelar via SMS att jag kan hämta varan den 27/12.
  Jag kan inte få pengarna i retur förrän varan returnerats till lagret efter 14 dagar.
  6 mån sedan
 • Dålig
  Jag gjorde misstaget att inte lita på alla dåliga betyg för denna butik. Jag beställde längdskidor, bindningar, pjäxor och allt annat som behövdes för att börja åka längdskidor. Betalade i samband med beställningen. Sedan börjar en väntan där dagarna går och bokstavligt talat ingenting alls händer. Efter åtta dagar hör de av sig och säger att de inte har några längdskidor för personer som väger 100kg. Efter åtta dagar konstaterar alltså XXL att de inte säljer det som jag köpt. Med andra ord har de inte ens kastat ens ett öga på min order på åtta dagar. Det lustiga är att man kan fylla i ändå upp till 110kg på deras sida för de skidorna. Nu kan jag själv inget om längdskidor, men visst fasiken måste väl en person som väger 100kg kunna köpa längdskidor som passar? Däremot uppenbarligen inte på XXL. Men hur som helst, att de inte kunnat meddela det tidigare än åtta dagar efter min beställning är under all kritik, anser jag.

  Anledningarna till att butiken får en extra stjärna är för att responsen på mitt mail gick relativt snabbt och även återbetalningen. Men det är högst sannolikt ingen butik jag kommer försöka handla av igen.
  6 mån sedan
 • Bra
  Bra! Såväl webbutik som fysiska butiker är trevliga och överblickbara. Deras kampanjvaror har ofta oslagbart låga priser. Otroligt snabba leveranser. Bra garantier med möjlighet att använda skor och sedan lämna tillbaka dem om de inte är till belåtenhet.
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Kanonbra, både på webben och i butik.
  Snabb leverans, bra priser och en trevlig och bra kundtjänst. Fri retur!
  7 mån sedan
 • Ganska dålig
  Instämmer med flera föregående omdömen. Ger högsta betyg i fysisk butik, men mitt senaste köp i webbutik var en usel upplevelse. Dels fick jag inte priset som nyhetsbrevet sa, det blev 10 % dyrare. När jag sedan kontaktar kundservice får jag inget svar tillbaka trots upprepad kontakt. Jag har fått min beställning (efter ganska lång tid) och är nöjd med produkterna. Men känner mig lurad på priset och ingen respons från kundservice.
  7 mån sedan
 • Dålig
  Att handla i varuhuset går helt ok.

  Men nätbutiken är ett skämt. Jag ångrade en order jag lagt. Försökte stoppa den direkt efter jag lagt den. Fick ett kvittensmail att de mottagit mitt ärende omedelbart.

  Sen inget.

  Förrän nästa dag, då kommer ett mail att mitt paket är på väg.

  Vilket givetvis också är en lögn, eftersom endast förhandsaviseringen registrerats.

  Nu är XXL iofs inte ensamma om att försöka skeppa varan hellre än att stoppa ordern. Men det skapar ju jobb för alla parter, och en del kostnader för XXL som måste bekosta frakt och returfrakt pga att de har en oduglig kundtjänst.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Jag har alltid fått bra bemötande i både butik och på nätet. Fantastiska priser när det är kampanjer och rejäla villkor med 365 dagars öppet köp, inget krångel när det gått fel och matchning av priser när man råkat köpa sånt som senare kommer på kampanj.
  7 mån sedan
 • Ganska dålig
  Ganska bra butik egentligen men... Deras upprepade lögner om ord. pris stör mig väldans. Mkt få av deras reapris är lägre än andras butiker ordinarie pris. Deras "vanliga" priser har bra pris, så varför förstöra allt med att fuska med ordinarie priset?
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Min första kontakt med kundtjänst har varit positiv med snabbt svar på mejl. Fick mina kängor 2 november, dvs. två dagar efter beställning. Nöjd hittills.
  Erbjuder ett års öppet köp samt gratis retur.
  8 mån sedan
 • Usel
  Usel kundservice, ej fungerande cykel under hela säsongen och inga delar finns, det ligger på mig att bevaka reservdelarna som inte ens finns med på hemsidan.

  Ångrar verkligen mitt köp, borde satsat på riktigt cykelmärke ist.
  9 mån sedan
 • Ganska dålig
  4 dagar efter jag lagt ordern så hade jag fortfarande inte fått en orderbekräftelse. Däremot så låg det en sådan på deras hemsida.Nån avisering hade ej heller utgått till mig när beställningen skickades till Bring.Dubbelt belopp hade reserverats på mitt bankonto. Fast jag hade bara lagt en order och det på en vara.28 maj las ordern.31 maj fick jag muntligen besked av kundtjänst att varan skickats samma dag.Ett email med aviseringen skickades av josephine på kundtjänst 4minuter efter avslutat samtal. xxl skall tacka sig själva lyckliga för att dom har en sådana bra medarbetare och kundtjänst... för er internethandel uppvisar så stora att brister att det är svårt att tro att det är xxl jag skriver om.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 9 mån sedan )
 • Bra
  Beställde en Fällkniven F1 via hemsidan med uthämtning på butik under deras "vännerdagar" då jag inte hade tid att besöka butiken. Beställningen fungerade smidigt, betalning via internetbanken och fick leveransbekräftelse i mobilen som jag bara visade upp i vildmarksdelen för att hämta ut varorna.
  9 mån sedan
 • Usel
  var in i butiken i Luleå tänkte köpa ett jakt ställ
  hade sett pris på det på nätet
  gick på jaktavdelningen och började leta dåligt skyltat var det om man skulle köpa hela stället bara stycke pris fanns på det mesta och alla jackor hängde så högt upp så man ej kunde kolla bra på dessa
  så jag stod och klämde och kände och tänkte det kommer nog någon och hjälper mig snart men nej efter jag stått där i mer än 30 min så gick jag såg 3 st som jobbade där 1 som hjälpte kund med optik sen 2 tjejjer som fyllde varor endast detta var strax efter kl 2 på en vardag så många kunder fanns ej heller skandal tycker jag
  11 mån sedan
 • Usel
  Obegripligt usel online-tjänst 2016!

  Beställde en snarlik cykel till bra pris via online-tjänsten den 7 augusti. Då fanns 8 cyklar i lager. Utlovad leverans inom 1-4 dagar.
  Snabb orderbekräftelse.
  Läser stegvis att de har fördröjda leveranstider pga att de uppgraderat sitt affärssystem.

  Får den 16 augusti besked att de inte leverera, men att Klarna kommer att återbetala inom 1-2 veckor.
  De erbjuder också viss rabatt på andra cyklar (gissningsvis som kompensation för deras slarv).
  Jag återkommer direkt via enda sättet att kontakta dem (kundservice@xxl.se), dåligt då de klantat så rejält. Borde givetvis ge en direktkontakt.

  Har idag 18 augusti inte fått svar, så har mejlat en påminnelse.
  Försökte också ringa min lokala butik, men de meddelar automatiskt att online-frågor hänvisas till mejladressen.

  Fortsättning följer...?
  11 mån sedan